Aktuální microsite

Hydroizolační pásky MQ FLEX 120 - použítí k izolaci rohů vnitřních i vnějších
Hydroizolační pásky MQ FLEX 120, které jsou vhodné k izolaci rohů vnitřních i vnějších vyrobí společnost Medium International Most.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Interiérové dveře Sande a celoskleněné posuvné dveřní systémy a stěny Jap i Stylus
Interiérové dveře Sande i celoskleněné posuvné dveřní systémy a stěny Jap i Stylus najdete u firmy Dveře a Podlahy s.r.o. Vzorkovou prodejnu můžete navštívit přímo ve Zlíně, zajistíme i jejich montáž.
Pronájem dopravního značení a značek - kužely, směrovací desky i semafory
Pronájem dopravního značení a značek vám zajistí odborníci z firmy Dopravní značení Čermák. Ať už si chcete pronajmout dopravní kužely, směrovací desky či semafory, pak jsme zde pro vás.
Prodej, eshop jídelní stoly, židle Strakoš - nakupujte přímo u výrobce
Pokud sháníte kvalitní jídelní nábytek, nakupujte přímo u výrobce. Firma Strakoš se zabývá prodejem designových jídelních stolů a židlí Strakoš i na e-shopu.
Účetní program DUNA – software ÚČTO pro podnikatele
Každý podnikatel by měl mít spolehlivý účetní program, který mu usnadní práci s účetnictvím. Proto vám doporučujeme účetní program DUNA - mzdový software ÚČTO od firmy TILL CONSULT a.s.
TEPVOS sportovní Centrum RIO | Ústí nad Orlicí
Sportovní Centrum RIO vám nabízí ideální rekreační vyžití za každého počasí, cvičení, protažení i posilování.
TEPVOS,  spol. s r.o.
Slévárna ocelových odlitků, odlitky z legovaných ocelí, Královopolská slévárna, Brno
Odlitky z legovaných ocelí pro speciální použití, široký sortiment statických odlitků do písku. To vše zajistí společnost KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA, s.r.o., z Brna.
Královopolská slévárna, odstředivé lití trubek a speciálních odlitků, Brno
Ocelové odlitky, odstředivě lité trubky a speciální odlitky zajišťuje a vyrábí specialista v oboru firma KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA, s.r.o., působící v Brně.
Údržba zeleně, realizace, 3D návrhy zahrad, zahradní činnost, Třebíč, Vysočina
Zahradní činnost, údržbu zeleně, realizace nové zahrady, 3D návrhy zahrad, a další služby v oblasti zahradnictví provádí firma Návrhy zahrad Lubomír Řiháček.
Online konfigurátor rodinných domů - snadné zhmotnění Vašich představ a snů
Svůj vysněný rodinný dům si můžete snadno a rychle navrhnout a zhmotnit tak své představy díky online konfigurátoru společnosti VEXTA.
Překladatelská agentura,  překlady odborných textů a tlumočení do 31 evropských jazyků
Překladatelská agentura A-TRADI se sídlem v Dačicích Vám zajistí jazykové překlady z evropských jazyků, od angličtiny, němčiny, španělštiny, turečtiny, makedonštiny, chorvatštiny a mnoha dalších.
Sušárna těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva, krmiv-univerzální použití
Teplovzdušná sušárna EST od firmy KONEL Zlín má univerzální použití, vhodná je pro sušní těstovin, ovoce, hřibů, papíru, dřeva i krmiv.
Sýr Niva, ušlechtilá plíseň , plísňový sýr s tradicí, prodej, výroba
Naše sýrárna a mlékárna Dolní Přím se zabývá výrobou a prodejem delikatesního sýru s plísní uvnitř hmoty - sýru Niva, sýru s českou tradicí.
Rozbory ovzduší na pracovištích, v pobytových místnostech, emise
Orientujeme se na rozbory složek životního a pracovního prostředí, jako jsou například rozbory ovzduší na pracovištích, v pobytových místnostech, emise a mnoho dalších.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Kvalitní rošty, matrace z paměťové pěny, postele z masivu - prodej, dovoz až domů
Prodejem postelí z masivu, matrací z paměťové pěny, roštů a dalších doplňků pro vybavení ložnice se zabývá spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě. Zakoupené zboží Vám dovezou až domů - do 30 km zdarma.
Mzdová účetní, zpracování mezd, vedení daňové evidence Brno
individuální přístup ke klientům, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, ekonomickém systému Hélios, zkušenosti se zahraniční klientelou
Dodávka, instalace, sušiče tlakového vzduchu, kondenzační, adsorpční
Zajišťujeme dodávky, instalace a opravy kondenzačních a adsorpčních sušičů tlakového vzduchu, které eliminují vzdušnou vlhkost a kondenzaci.
Plechové kryty obráběcích strojů, průmyslové krytování CNC stroje
Průmyslové krytování pro CNC stroje vyrábí firma VK LAROZ. Dodáme plechové kryty obráběcích strojů. Zakázky realizujeme nejen v regionu Zlínský kraj, ale po celé ČR.
Dětské potřeby ke spaní eshop-hřejivé přikrývky, zavinovačky, fusaky, deky
Prodejna Baby Group má v sortimentu dětské potřeby ke spaní-hřejivé přikrývky, zavinovačky, deky a fusaky. Navšivte náš eshop, nebo prodejnu v Holešově-nedaleko Zlína i Kroměříže.
Návrhy, projektování elektrických instalací, zařízení, rozvaděčů v CAD Eplan P8
Firma Kouřil Elektrotechnik Zlín dodává projekty elektrických instalací, zařízení. Pro návrhy a projektování rozvaděčů máme nový software CAD Eplan P8.
Dětské, kojenecké potřeby, kosmetika pro děti Suavinex
Na prodejně Baby Group Holešov pořídíte dětské, kojenecké potřeby Suavinex. V sortimentu je kosmetika pro děti i maminky. Klientelu máme převážně z regionu Zlín, Kroměříž.
Výrobní procesy, 3D a 2D konstrukce Praha - pro automobilový průmysl
Chybí vám ve firmě stroj na výrobu automobilových karosérií, anebo potřebujete stroj určený ke svařování konstrukcí? O veškeré výrobní procesy, plánování, ale i samotnou konstrukci se postará KOPR.
Gravírování skla Praha – desky na budovy a i jako informační cedule
Gravírujeme skleněné desky pro označení budov a jako nosiče informací v interiéru. Sklo připravujeme v naší pražské dílně.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Přeprava zásilek, služba DHL BREAK BULK-EXPRESS - řešení pro průmyslová odvětví
Pro různá průmyslová odvětví nabízí DHL Express (Czech Republic) s.r.o. inovativní a konkurence schopné dodavatelsko-odběratelské sítě.
Autoservisní vybavení, nabíječky autobaterií, svářečky - prodej, dodávka, Brno
Vybavení autoservisů, pneuservisů, nabíječky autobaterií, svářecí technika, svářečky dodává a prodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová z Brna.