Aktuální microsite

Bezbariérový penzion na Slovácku-pobyt s wellness, s degustací vína
Ve Vinařství Dvůr Pod starýma horama s.r.o. na Slovácku prožijete příjemný pobyt s wellness a degustací vína. Bezbariérový penzion je nedaleko Uherského Hradiště.
Kamery Olympus Praha 5 – prodej, poradenství a servis
Kamery Olympus, které ve své nabídce uvádí firma Optimikro Praha 5, zaručují kvalitu nabízeného materiálu.
Izolace rodinných domů proti vlhkosti – materiály Xypex
izolace rodinných domů proti vlhkosti je velmi důležitá. Ať už stavíte dům na základové betonové desce, anebo i se sklepem, je izolace opravdu nutná.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Komínové a technické kartáče s příslušenstvím
Naše firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. nabízí potřeby pro kominíky a kompletní program pro čištění kouřovodů a kamen. V sortimentu naleznete technické, brusné, kovové kartáče, komínové štětky a růžice
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Kvalitní trampolíny do interiéru i na zahradu - pro zdraví a zábavu
Na naších stránkách Trampoliny.eu si můžete vybrat z široké nabídky trampolín pro děti i dospělé, pro zdraví a zábavu, do bytu i na zahradu.
Čističe HG pro domácnost, koupelny, wc, koberce, kuchyně - účinně čistí a chrání
Čističe HG pro domácnosti, wc, koberce, kuchyně, které extrémně účinně čistí a chrání všechny materiály interiérů prodává společnost KMB Barvy s.r.o. se sídlem v Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Tradiční pekárna - trvanlivé a křupavé tyčinky v mnoha variantách a příchutích
Společnost PEKÁRNA KRÁL s.r.o. je výrobce trvanlivých tyčinek, působíme v okolí Opavy a Ostravy. Jemné a křupavé tyčinky vyrábíme v mnoha variantách a příchutích.
Pohřební služba a přeprava zesnulých, zajištění pohřbu, kremace, Plzeň a okolí
Pohřební služba Pieta zajistí všechny úkony spojené s úmrtím někoho z Vašich blízkých. Navštivte nás v některé z našich kanceláří v Plzni, Rokycanech, Blovicích, Starém Plzenci a Horní Bříze.
Plastové septiky samonosné, dvouplášťové, vhodné k obetonování, výroba, distribuce, prodej
Společnost ITMS plast s.r.o. je výrobce plastových nádrží, které jsou samonosné, dvouplášťové nebo k obetonování. Rovněž Vám poskytne plastové septiky, žumpy a další platové produkty.
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály v akci po celý rok
Na prodejně PRO-DOMA Olomouc máte možnost využít akce po celý rok. V sortimentu sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály a další stavební materiál.
Přeprava kapalných chemikálií - mezinárodní silniční cisternová přeprava ADR
Firma Stratmann s.r.o. z Humpolce poskytuje služby v oblasti mezinárodní přepravy pomocí cisteren ADR a přepravních kontejnerů. Profesionální převoz nebezpečného materiálu.
Zásobníky, dávkovače na drogerii, čistící chemie, papírenský program
Úklidové firmy i domácnosti mají možnost odebírat čistící chemii, papírenský program i dávkovače prostředků a zásobníky na drogerii od firmy Drogerie Valášek Uherský Brod.
Žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském především v Opavě a Ostravě. Nabízíme žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Pohřební ústav Sokolov - pomoc pozůstalým se ztrátou jejich nejbližších
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. ze Sokolova zajišťuje komplexní pohřebnické služby. Zařídí za Vás veškeré formality. V rámci společnosti zajišťuje také thanatopraxi.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Venkovní žaluzie a rolety Praha - manuální či elektronické, prodej, montáže, servis
Pražská společnost Strmat se zabývá prodejem, montážemi i servisem stínící techniky jako např. venkovními žaluziemi a roletami. Venkovní rolety i žaluzie vyhoví všem Vaším nároků.
Komplexní řešení sběrných dvorů od WAREXu - příprava, výroba, doprava i montáž
Naše společnost nabízí pro obce komplexní výstavbu sběrných dvorů. Od přípravy, výroby přes dopravu až po montáž.
Vánoční trhy Olomouc - ideálně strávený advent
V předvánočním čase lákají vánoční trhy V Olomouci na adventní relax, pohodu a zábavu. Vyražte načerpat Vánoce v Olomouci i vy!
Hřebíky Příbram
Prodejna Vespos pana Radka Kubery se spojovacím materiálem nabízí i prodej hřebíků. Prodejna se nachází v Příbrami.
Zimní, vánoční, aranžmá, dekorace, věnce adventní či na dveře
Přijďte si vybrat zimní, vánoční aranžmá, dekorace i adventní věnce na prodejnu Květinářství Kamélie Holešov. Naše druhá prodejna ve Fryštáku je k dispozici klientům z regionu Zlín.
Použité oblečení z dovozu Praha - maloobchodní a velkoobchodní prodej
Společnost POSPÍŠIL s.r.o.ze zabývá prodejem použitého oblečení pro muže, ženy a děti. Zpracováním použitého textilu se zabýváme od roku 1994.
Prodej kotevního a spojovacího materiálu Žďár nad Sázavou
Specialista na spojovací a kotevní materiál, ruční, pneumatické a elektrické nářadí. Největší výběr sortimentu v okrese, skladem 30 000ks položek.
Opravy pomníků na místě, kameník - hroby, nápisy,  Brno
kamenické práce, opravy pomníků na místě, urny z kamene, výroba na zakázku, zlacení, stříbření, barvení nápisů, nové pomníky, kameník, hroby
Solární panely kolektorové pro ohřev vody či vytápění domácnosti - energie ze slunce
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o.se sídlem v Ostravě dodává solární kolektory po celé České republice, které přeměňují energii ze slunce na potřebnou tepelnou energii k ohřevu TUV či vytápění.
Anglická konverzace, výuka angličtiny Brno
intenzivní výuka, kurzy angličtiny pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, pro veřejnost, cvičení k uvolnění komunikace, firemní kurzy