Aktuální microsite

Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů, ekologická likvidace odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
DHL – Logistická společnost pro celý svět - každý den spojujeme lidi a zlepšuje tak jejich život
Jako logistická společnost pro svět je DHL páteří obchodu a zajišťuje, aby vše, co má být doručeno, skutečně doručeno bylo.
Zdravá výživa, zdravé a bezlepkové potraviny, strava Hustopeče
Zdravá výživa, zdravé a bezlepkové potraviny, strava, produkce, balení a prodej zdravé výživy od firmy NATURAL PACK group, s.r.o. v Hustopečích.
Zubní pohotovost, ošetření zubního kazu bez vrtání Praha - moderní metody v ošetření zubů
Zubní nonstop klinika, kde prvotřídní stomatologové poskytují komplexní dentální služby. Chcete-li mít úsměv jako hollywoodská hvězda, je zubní klinika Prague City Dental tou správnou volbou.
Grafické studio, výroba CD a DVD, hudební vydavatelství Dolní Bojanovice
Grafické studio, výroba CD a DVD, hudební vydavatelství, návrhy obalů a propagačních materiálů od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.
Správa a údržba nemovitostí pro bytová družstva, SVJ a vlastníky nemovitostí a činžovních domů
Kompletní správu a údržbu nemovitostí zajistí firma Domovní Servis z Katovic v okrese Strakonice pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek či vlastníků nemovitostí a činžovních domů.
Pásová parketová bruska LÄGLER HUMMEL -  Parketáři, udělejte si radost na Vánoce!
V období od 1. 11. do 23. 12. 2016 můžete zakoupit pásovou parketovou brusku LÄGLER HUMMEL ve „vánoční kolekci“ spolu s okrajovou bruskou LÄGLER FLIP a ochrannými sluchátky se zabudovaným rádiem.
Strojní zařízení - zakládací, kontrolní přípravky
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. se specializuje na optimalizaci výrobních procesů, výrobu strojních zařízení, zakládacích a kontrolních přípravků.
Vybavení kuchyní-konvektomaty, mikrovlnné trouby, prodej, e-shop, jižní Morava
Prodej, e-shop vybavení gastronomických provozů, vybavení kuchyní, hotelů, restaurací, jídelen. Konvektomaty, mikrovlnné trouby, pece dodává firma BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Prodej - plazmové řezačky určené pro řezání všech elektricky vodivých materiálů
Plazmové řezačky určeny pro řezání všech elektricky vodivých materiálů tenkým plazmovým paprskem dodává firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Plazma lifting - omlazení vlastní krví, neoperační metoda, přirozená cesta k vyhlazení pleti
Pokud i vy chcete zpomalit stárnutí pokožky přirozenou cestou, navštivte moderní salon Jovena v Ostravě, kde vám touto neoperační metodou vyhladí pleť a vrásky.
Lineární snímače Praha – kvalitní měřidla délek pro obrábění a průmysl
Kvalitní lineární snímače na měření délek v průmyslu naleznete u naší firmy v Praze.
Náhradní díly na nákladní auta Plzeň
Autoservis Vladimíra Janoty se v Plzni zabývá prodejem náhradních dílů na nákladní automobily. Pro své zákazníky má připravené náhradní díly pro všechny typy značek.
Solární, fotovoltaické systémy, FVE na klíč - projektování, realizace a servis
O projektování, realizaci a servis solárních, fotovoltaických systémů se postará firma Sunnytech, s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm. Dodáváme kompletní dodávky FVE na klíč.
Pronájem plnicí stanice CNG Litoměřice -  snadné využití i pro plnění osobních automobilů
Ve společnosti BALKANCAR CZ vám nabízíme pronájem kvalitních plnicích stanic CNG, které jsou vhodné i pro plnění osobních automobilů a to hned v několika provedeních.
Interiérový, zahradní nábytek z exotického dřeva-v dekoru wenge, jatoba, teak
Stolařství Smetana vyrábí dýhovaný a masivní nábytek v dekoru wenge, jatoba, teak či dalších exotických dřevin-interiérový i zahradní nábytek. Působíme převážně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Chlazené i zmražené kuřecí, krůtí, vepřové a hovězí maso či vyzrálé hovězí DRY AGED BEEF
Velký výběr mraženého i chlazeného kuřecího, krůtího, vepřového nebo hovězího masa a vyzrálého hovězího masa na steaky dodává do obchodů, restaurací či přímo na Váš stůl firma JR FOOD, s.r.o..
Vedení podvojného účetnictví a daňové evidence, České Budějovice
Kompletní vedení podvojného i jednoduchého účetnictví, nově daňové evidence, malým i větším podnikatelům, OSVČ a firmám nejen v Českých Budějovicích zajistí firma BENE CB spol. s.r.o.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Ekologické mytí auta - kompletní čištění interiéru, karosérie i kol horkou párou
Kompletní čištění interiéru, karosérie i kol horkou párou zajišťuje společnost Ecocleaning Morava působící v okolí Havířova a Karviné, která se specializuje právě na ekologické mytí aut.
Vánoční dekorace vykouzlí dokonalou vánoční výzdobu - e-shop, velkoobchod, prodej
Proměňte svůj domov krásnými vánočními dekoracemi. Navštivte velkoobchod nebo eshop Dekflor v Olomouci, kde si vyberete dekorace pro vánoční výzdobu za skvělé ceny. Vytvořte si s námi kouzelné Vánoce.
Brusky, brusivo, profesionální ruční nářadí a elektronářadí prodej a servis v Brně
Hoblíky, frézky, brusivo OPTIMA, vozíky, šroubováky, diamantové kotouče, míchadla, leštičky, elektrické nářadí a mnohé další pořídíte v brněnské firmě PROFIKRAFT TRADING s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Zámečnická výroba, bezpečnostní zámky Guard, klíčové systémy
Výrobou a prodejem klíčových systémů a bezpečnostních zámků Guard se zabývají specializovaní odborníci firmy AD SECURITY s.r.o. se sídlem v Brně.
Dodavatel vodojemů, montáž, výstavba věžových i zemních vodojemů, nádrží
Specialista a dodavatel vodojemů, výstavba věžových i zemních vodojemů (zásobníků na vodu), nádrží provádí firma AKVAEL s.r.o., která je specialistou v oboru.
Pronájem, půjčovna a prodej párty stanů a vybavení - pro rodinnou i firemní akci
Máte-li zájem o pronájem párty stanů na rodinnou oslavu nebo firemní akci, obraťte se na Libora Mikůše z Krhové u Valašského Meziříčí. Půjčujeme a prodáváme různé druhy párty stanů a další vybavení.
Dotykové sondy pro obráběcí stroje Praha - efektivní kolizní ochrana
Naše sondy Vám pomohou snížit náklady v podniku i dílně. NC řízení samo vykonává nastavené úlohy měření a kontroly ve většině programů.