Aktuální microsite

Plazma lifting - omlazení vlastní krví, neoperační metoda, přirozená cesta k vyhlazení pleti
Pokud i vy chcete zpomalit stárnutí pokožky přirozenou cestou, navštivte moderní salon Jovena v Ostravě, kde vám touto neoperační metodou vyhladí pleť a vrásky.
Lineární snímače Praha – kvalitní měřidla délek pro obrábění a průmysl
Kvalitní lineární snímače na měření délek v průmyslu naleznete u naší firmy v Praze.
Náhradní díly na nákladní auta Plzeň
Autoservis Vladimíra Janoty se v Plzni zabývá prodejem náhradních dílů na nákladní automobily. Pro své zákazníky má připravené náhradní díly pro všechny typy značek.
Solární, fotovoltaické systémy, FVE na klíč - projektování, realizace a servis
O projektování, realizaci a servis solárních, fotovoltaických systémů se postará firma Sunnytech, s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm. Dodáváme kompletní dodávky FVE na klíč.
Pronájem plnicí stanice CNG Litoměřice -  snadné využití i pro plnění osobních automobilů
Ve společnosti BALKANCAR CZ vám nabízíme pronájem kvalitních plnicích stanic CNG, které jsou vhodné i pro plnění osobních automobilů a to hned v několika provedeních.
Interiérový, zahradní nábytek z exotického dřeva-v dekoru wenge, jatoba, teak
Stolařství Smetana vyrábí dýhovaný a masivní nábytek v dekoru wenge, jatoba, teak či dalších exotických dřevin-interiérový i zahradní nábytek. Působíme převážně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Chlazené i zmražené kuřecí, krůtí, vepřové a hovězí maso či vyzrálé hovězí DRY AGED BEEF
Velký výběr mraženého i chlazeného kuřecího, krůtího, vepřového nebo hovězího masa a vyzrálého hovězího masa na steaky dodává do obchodů, restaurací či přímo na Váš stůl firma JR FOOD, s.r.o..
Vedení podvojného účetnictví a daňové evidence, České Budějovice
Kompletní vedení podvojného i jednoduchého účetnictví, nově daňové evidence, malým i větším podnikatelům, OSVČ a firmám nejen v Českých Budějovicích zajistí firma BENE CB spol. s.r.o.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Ekologické mytí auta - kompletní čištění interiéru, karosérie i kol horkou párou
Kompletní čištění interiéru, karosérie i kol horkou párou zajišťuje společnost Ecocleaning Morava působící v okolí Havířova a Karviné, která se specializuje právě na ekologické mytí aut.
Vánoční dekorace vykouzlí dokonalou vánoční výzdobu - e-shop, velkoobchod, prodej
Proměňte svůj domov krásnými vánočními dekoracemi. Navštivte velkoobchod nebo eshop Dekflor v Olomouci, kde si vyberete dekorace pro vánoční výzdobu za skvělé ceny. Vytvořte si s námi kouzelné Vánoce.
Brusky, brusivo, profesionální ruční nářadí a elektronářadí prodej a servis v Brně
Hoblíky, frézky, brusivo OPTIMA, vozíky, šroubováky, diamantové kotouče, míchadla, leštičky, elektrické nářadí a mnohé další pořídíte v brněnské firmě PROFIKRAFT TRADING s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Zámečnická výroba, bezpečnostní zámky Guard, klíčové systémy
Výrobou a prodejem klíčových systémů a bezpečnostních zámků Guard se zabývají specializovaní odborníci firmy AD SECURITY s.r.o. se sídlem v Brně.
Dodavatel vodojemů, montáž, výstavba věžových i zemních vodojemů, nádrží
Specialista a dodavatel vodojemů, výstavba věžových i zemních vodojemů (zásobníků na vodu), nádrží provádí firma AKVAEL s.r.o., která je specialistou v oboru.
Pronájem, půjčovna a prodej párty stanů a vybavení - pro rodinnou i firemní akci
Máte-li zájem o pronájem párty stanů na rodinnou oslavu nebo firemní akci, obraťte se na Libora Mikůše z Krhové u Valašského Meziříčí. Půjčujeme a prodáváme různé druhy párty stanů a další vybavení.
Dotykové sondy pro obráběcí stroje Praha - efektivní kolizní ochrana
Naše sondy Vám pomohou snížit náklady v podniku i dílně. NC řízení samo vykonává nastavené úlohy měření a kontroly ve většině programů.
Dopravní značení prodej i půjčovna  - České Budějovice
Každá stavba poblíž dopravní komunikace se neobejde bez dopravního značení. Díky němu zajistíte nejenom bezpečnost na stavbě, ale také bezpečnost řidičů. Jste stavební firma, obec či jakákoliv jiná instituce, která potřebuje stavební značení? Pak kontaktujte společnost Zdeněk Žák-DOZNA České Budějovice. Zdeněk Žák-DOZNA má totiž pro své ...
Betonové tvárnice, ztracené bednění i plotové stříšky Praha
Betonové tvárnice, ztracené bednění a plotové stříšky vyrábíme v našem družstvu v Praze.
CNC řízení Praha – počítačové řízení obráběcích strojů, fréz a soustruhů
Počítačové řízení CNC obráběcích strojů, fréz a soustruhů navrhujeme a vytváříme v Praze.
Datová komunikace Praha 6 - technické konzultace, analýza provozu, testování sítí
Nejmodernější technologie zaplavily svět. My s nimi držíme krok už od roku 1993, kdy byla založena naše společnost VUMS DataCom.
Stavební, přepravní a obchodní činnost Chomutov - vodohospodářské stavby, pronájem strojů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova se zabývá stavební, přepravní a obchodní činností. Dále společnost pronajímá stavební a mechanizační stroje. Zajišťuje rekonstrukce vodohospodářských staveb.
Bezbariérový soukromý penzion - komfortní ubytování v centru města
Bezbariérový soukromý penzion Bocheta poskytuje svým zákazníkům komfortní ubytování v centru města Nového Jičína. V našem penzionu se budete cítit jako doma.
Prodej řezací a brusné flex kotouče, keramické kotouče, pilníky, tělíska na stopce
Zabýváme se prodejem řezacích a brusných flex kotoučů, dále u nás najdete keramické kotouče, pilník, tělíska na stopce, orovnávače, omílací tělíska aj.
Výroba forem pro vstřikování plastů Kolín s klínovým rozjížděním nebo šroubovým vytáčením tvárníků
Vyrábíme formy pro vstřikování plastů ve variantě jedno a dvou komponentní v naší firmě TESPON s.r.o. sídlící v Kolíně.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Sous vide varné boxy - technologie pro šetrné a moderní vaření
Sous vide varné boxy pracují na principu moderní šetrné technologie vaření ve vakuu, díky které získají všechny vaše pokrmy zcela nový rozměr, ať už připravujete maso, drůbež, ryby či zeleninu, nebo dokonce i dezerty. Varné boxy na sous vide fungují na principu vaření ve vakuovém sáčku za nízké teploty od 56°C do 95°C. Díky šetrné úpravě tak ...
Zastřešení bazénů přinese větší požitek z koupání - Trutnov
Když si domů pořídíte bazén, jistě ho rádi využijete co nejvíce měsíců v roce. Pokud ale bydlíte v České republice, vyloženě teplých měsíců vám tuzemsko moc nenabízí. Jaké je pro vás možné řešení? Pořídit si zastřešení bazénů. Díky zastřešení bazénů totiž prodloužíte koupací sezónu od jara do podzimu a můžete pohody u bazénu využívat naplno. Na ...