Aktuální microsite

Badminton - největší badmintonová hala ve Zlíně
Sportcentrum Maty Zlín je sportovní centrum, které nabízí cvičení všeho druhu, kde si každý přijde na své. Máme pro vás největší badmintonovou halu ve Zlíně, kde si můžete zahrát badminton s přáteli.
Závitové tyče Příbram
Závitové tyče v Příbram a jejím okolí seženete v prodejně pana Radka Kubery, Vespos. Na prodejně je skladem široký sortiment spojovacího materiálů - závitové tyče, matice, šrouby, vruty a další.
Instalatérství, instalatérské práce, Louny - voda – plyn – topení – kanalizace
Potřebujete opravit porouchaný kotel, provést jeho revizi, či už dlouho odkládáte instalatérské práce? Právě pro vás je tu instalatérství Instala KRT – specializujeme se na vodu, plyn a topení.
Rámování obrazů Praha – unikátní technologie tažení hliníkových lišt - rámovací systém NIELSEN
Rámujeme obrazy pomocí unikátní technologie tažení lišt z čistého hliníku v naší pražské dílně.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Geodet Tábor
Ing. Pavel Dvořáček je geodetem působícím v Táboře. Zajišťuje veškeré geodetické práce od vytýčení hranic pozemku, přes nakreslení geometrických plánů až po zaměření inženýrských sítí.
Město Ralsko, turistická rekreační oblast s čistou přírodou pro turisty, cyklisty, in-line bruslaře a vodáky
Turistické stezky, cyklotrasy, dráhy pro in-line bruslaře a splavnou řeku Ploučnici s krásným výhledem na hrady, zámky a přírodní bohatství, to vše najdete v mikroregionu Podralsko.
E-shop ochranných makrolonových krycích zorníků, fólií na svářečské kukly
Ochranné makrolonové krycí zorníky, ochranné fólie na svářečské kukly pro svářečské firmy a školy, domácí kutily i prodejce svařovací techniky najdete na e-shopu výrobce, firmy Rudolf Maštálko - MARY®
Kalibrace a zkušební měření průtokoměrů a analyzátorů Praha
Kompletní servis všech zařízení a výrobků GE naleznete u firmy PANAMETRIA CZ s.r.o. a to včetně kalibrací a zkušebního měření průtokoměrů a analyzátorů.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Veterinární oddělení virologie a sérologie, molekulární biologie
Specialista na mikrobiologické analýzy, molekulární biologie v oddělení virologie a sérologie. Chemická kontrola potravin, vod, polotovarů, surovin
Plotovky, plotové latě včetně povrchových úprav frézování, hoblování
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou plotových latí a to včetně jejich povrchových úprav jako je frézování či hoblování.
Postele na míru, kvalitní rošty, zdravotní matrace prodej Blansko
předsíně, kuchyňské linky, ložnice, postele, koupelny, kancelářský nábytek, zakázková výroba nábytku, grafické návrhy, vestavěné skříně, obývací pokoje
Hydraulické hadice vysokotlaké i nízkotlaké Plzeň - výroba na počkání
Sháníte hydraulické hadice pro tlakové mytí nebo potravinářský průmysl? Pak se obraťte na společnost Adrián – HADICEADRI Plzeň
Výzdoba, aranžování interiérů-svatby, plesy, restaurace, kanceláře
Květinářství Kamélie Holešov se věnuje aranžování interiérů v regionu Zlín, Kroměříž. Výzdoba na svatby, plesy, do restaurace, kanceláře může být z živých i umělých květů.
Revize, opravy a servis klimatizací Ostrava
čištění a servis vzduchotechniky, dodávka a montáž chlazení, revize klimatizací, tepelná čerpadla, protipožární klapky, velké průmyslové klimatizace
Oční sanatorium, lékař, plastické operace, horní, dolní víčka, šedý, zelený zákal
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará profesionálně o Vaše oči a provede operací horních i dolní víček, plastické operace, operace šedého i zeleného zákalu a mnoho dalších.
Tepelná čerpadla vám pomohou ušetřit - Hradec Králové
K čemu je dobré takové tepelné čerpadlo? O tom, že náklady na vytápění domu jsou drahé a je potřeba šetřit, mluví snad každý. Málokdo ale udělá něco skutečně efektivního a dál platí drahý plyn či uhlí po celou sezónu. Řešení je při tom tak jednoduché. Úspory na vytápění i ohřev vody vám nabízí tepelná čerpadla, která seženete ve společnosti All ...
Lehké trolejbusové sběrače Praha - náhradní díly pro MHD a železnice
Společnost ESKO, spol. s r.o. z Prahy se zabývá výrobou a prodejem lehkých trolejbusových sběračů a sběracích hlavic. Společnost se specializuje na díly pro městské dopravní podniky a železnice.
Výkup sběrového papíru Teplice - výkup sběrového papíru za nejvýhodnější ceny
V Teplicích se výkupu sběrového papíru věnuje společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Dodávky přijímá lisované (do balíků), volně ložené nebo i upevněné na paletách.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Komplexní stavební řešení a návrhy, projekty interiérů, staveb, domů, bytů
Naše firma HAVAX Liberec fVám profesionálně zajistí komplexní stavební řešení, projekt nebo návrh Vašeho domu, bytu či jiné stavby.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Prodej, sanitární keramika, umyvadla, wc, bidety, pisoáry, klozety
Prodej sanitární keramiky do koupelny, najdete u nás různé druhy umyvadel, WC, bidetů, pisoárů, klozetů a mnoho dalších.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
PEKASS - to je kvalitní technika i agrobazar
Kvalitní a osvědčený agrobazar spolu se zemědělskou technikou objevíte ve firmě PEKASS. Kvalitní technika je základ pro perfektní podnikání v oboru zemědělství. Pod červeným logem PEKASS najdete dovětek zemědělská, komunální a silniční technika. Společnost s více než 20-letou tradicí na trhu, dodává pro zemědělce špičkové traktory a zemědělské ...
Maziva a oleje pro nákladní automobily - doprava a zemědělství
Špičkové oleje a maziva vhodná pro každý motor - méně prostojů a méně údržby - s našimi mazivy se žádný motor nezadře – spolehlivá ochrana motoru - OLVAN Náchod s.r.o.
Střešní systém KALZIP, AL opláštění Liberec
Společnost Verikal-Zip se zabývá dodávkou a montáží střešního systému KAL-ZIP. Tento systém je populární po celém světě. Však od doby jeho vzniku se už tohoto střešního systému po celém světě nainstalovalo přes 80 milionů čtverečných metrů! KAL-ZIP je systém, který oceníte na každé střeše. Je totiž spolehlivý, nepropustný a jeho design je ...
Strojírenská výroba, kovovýroba, CNC obrábění, lisování, ohýbání, dělení
Naší stěžejní činností je strojírenská výroba a kovovýroba, provádíme dělení materiálu CNC, obrábění, lisování, ohýbání trubek, protahování drážek a další činnost.