Aktuální microsite

Ruční výroba skleněné vánoční ozdoby, foukané malované sklo
Specializujeme se na ruční výrobu skleněných vánočních ozdob, foukané ručně malované tradiční sklo ze Dvora Králové nad Labem.
Půjčovna stavebních strojů a nářadí Beroun a okolí - pro stálé zákazníky slevy na cenách i na kauci!
Nabízíme široký sortiment stavebních strojů a nářadí. Půjčujeme stavební stroje, přídavná zařízení a lehkou stavební techniku včetně nářadí.
Klasické, relaxační a speciální masáže Plzeň - masáž jako dárek k Vánocům‎
Masážní salón Veronika v Plzni nabízí široké spektrum služeb. Všechny nabízené služby poskytujeme na vysoké profesionální úrovni v příjemném prostředí za velmi přijatelné ceny.
Prodej a záruční i pozáruční servis testerů na alkohol a drogy
Servis, prodej a kalibrace alkohol testerů nebo testerů na drogy přes e-shop pro Vás zajistí brněnská firma Altest s.r.o. Navštívit můžete rovněž i kamennou prodejnu.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Oprava, servis, diagnostika vozů Peugeot a Citroën
AUTO JOSEF FAJT s.r.o. je autoservis a pneuservis specializující se na opravy a servis francouzských vozů značky Peugeot a Citroën.
LED technologie, úsporná světelná reklama-návrh, realizace Brno
LED diody, světelné panely, velkoplošná reklama, úsporná reklama, 3D nápisy, neonové trubice, tisk na plátno, zpracování grafického návrhu reklamy
Vjezdové pojezdové brány - posuvná brána na kolejnici
Posuvná brána na kolejnici je vhodná v místech, kde není dostatečný prostor pro křídlovou, nebo samonosnou bránu. Vjezdovou bránu spolehlivě dodá firma SEGA JIHLAVA s.r.o. v Jihlavě na Vysočině.
Řetězová kola, válečkové, dopravní řetězy, řetězové převody-výroba ČR
Výroba společnosti Moravia řetězy a.s. je zaměřena na řetězové převody. Pro válečkové a dopravní řetězy dodáváme i odpovídající řetězová kola.
Prodej a profesionální servis i oprava počítačů a kancelářské techniky
Firma Seoncomp se zabývá prodejem a opravou počítačů a kancelářské techniky. Zákazníkům nabízí kvalitní výpočetní techniku od základních počítačových sestav až po výkonné počítače.
Výroba a prodej kanalizačních šachet a studní Praha - odvodnění a odkanalizování Vašeho pozemku
Společnost Družstvo cementářů vyrábí a prodává betonové výrobky od zámkové dlažby, dlaždice přes zdící tvárnice až po kanalizační šachty.
Školení pro základy obsluhy a programování řídicího systému Praha
Technická školení obsluhy a programování řídicího systému realizuje již několik let osvědčená firma HEIDENHAIN.
Vzduchotechnika a klimatizace Kralupy nad Vltavou
I když obor klimatizace a vzduchotechnika patří k nejmladším oborům společnosti Elmep Kralupy nad Vltavou, i tak jste narazili na odborníky. Oba obory jsou v dnešní době hodně využívány soukromníky i podnikateli, protože hodně šetří energie. V případě vzduchotechniky dodáváme potrubní rozvody, systémy řízení. Jedná se většinou o velké stavby, ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Kabely opatřené kabelovou konfekcí - připravené k rychlé montáži
Stále více uživatelů v poslední době volí kabely a vodiče opatřené kabelovou konfekcí přímo připravené k montáži, a proto naše společnost HELUKABEL nabízí širokou řadu právě tohoto typu kabelů.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Kurzy plavání pro dospělé, výuka plavání dospělých Zlín
Zdokonalte se v plavání - Městské Lázně Zlín pořádají kurzy plavání pro dospělé. Cílem výuky plavání dospělých je zdokonalit plavecký styl i zlepšit kondici.
Kuchyňské roboty, mixéry a šlehače - tipy na dárky Praha -  pomocníci do každé kuchyně
Kuchyně vybavená kvalitními a správnými pomocníky při vaření je polovinou úspěchu. Vyplatí se investovat do přístrojů, se kterými bude příprava jídel radostí.
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů, ekologická likvidace odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
DHL – Logistická společnost pro celý svět - každý den spojujeme lidi a zlepšuje tak jejich život
Jako logistická společnost pro svět je DHL páteří obchodu a zajišťuje, aby vše, co má být doručeno, skutečně doručeno bylo.
Zdravá výživa, zdravé a bezlepkové potraviny, strava Hustopeče
Zdravá výživa, zdravé a bezlepkové potraviny, strava, produkce, balení a prodej zdravé výživy od firmy NATURAL PACK group, s.r.o. v Hustopečích.
Zubní pohotovost, ošetření zubního kazu bez vrtání Praha - moderní metody v ošetření zubů
Zubní nonstop klinika, kde prvotřídní stomatologové poskytují komplexní dentální služby. Chcete-li mít úsměv jako hollywoodská hvězda, je zubní klinika Prague City Dental tou správnou volbou.
Grafické studio, výroba CD a DVD, hudební vydavatelství Dolní Bojanovice
Grafické studio, výroba CD a DVD, hudební vydavatelství, návrhy obalů a propagačních materiálů od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.
Správa a údržba nemovitostí pro bytová družstva, SVJ a vlastníky nemovitostí a činžovních domů
Kompletní správu a údržbu nemovitostí zajistí firma Domovní Servis z Katovic v okrese Strakonice pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek či vlastníků nemovitostí a činžovních domů.
Pásová parketová bruska LÄGLER HUMMEL -  Parketáři, udělejte si radost na Vánoce!
V období od 1. 11. do 23. 12. 2016 můžete zakoupit pásovou parketovou brusku LÄGLER HUMMEL ve „vánoční kolekci“ spolu s okrajovou bruskou LÄGLER FLIP a ochrannými sluchátky se zabudovaným rádiem.
Strojní zařízení - zakládací, kontrolní přípravky
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. se specializuje na optimalizaci výrobních procesů, výrobu strojních zařízení, zakládacích a kontrolních přípravků.
Vybavení kuchyní-konvektomaty, mikrovlnné trouby, prodej, e-shop, jižní Morava
Prodej, e-shop vybavení gastronomických provozů, vybavení kuchyní, hotelů, restaurací, jídelen. Konvektomaty, mikrovlnné trouby, pece dodává firma BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Prodej - plazmové řezačky určené pro řezání všech elektricky vodivých materiálů
Plazmové řezačky určeny pro řezání všech elektricky vodivých materiálů tenkým plazmovým paprskem dodává firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.