Aktuální microsite

Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Dlouhodobý dodavatel plynu s lidským přístupem a programy na míru
Dlouhodobým dodavatelem plynu, který má navíc lidský přístup a nabízí spoustu různých programů na míru je společnost Right Power a.s. organizační složky.
Uhlí, palivového dříví - prodej a dovoz paliva až domů
Uhlí a palivové dříví od Josefa Velochy - dovoz paliva až domů.
Skleněné obklady beze spár od Treseburgu Vám ušetří práci | Liberec
Obkladová skla Vám na zakázku vyrobíme též s různými potisky – ať už dle Vaší fantazie, nebo dle bohatého výběru.
Revize komínů i další kominické služby
Věděli, jste, že revize komínů je podle nové vyhlášky povinná alespoň jednou do roka? Pokud ne, pak je zřejmě nejvyšší čas kontaktovat společnost komínSOS. Nabízíme totiž odborné revize komínů i další kominické služby pro rodinné domy i průmyslové budovy, a to přesně dle předepsaných norem. Ptáte se, jak revize komínů probíhají a co se při nich ...
Prodejní stojany, reklamní stojany, Poděbrady
Zabýváme se výrobou prodejních stojanů, reklamních stojanů a to přímo ve městě Poděbrady. Zavítejte k nám! Vyrábíte zboží, které dodáváte do prodejen a přemýšlíte, jak na své výrobky vhodně upozornit? Pozornost zákazníků nejlépe upoutáte s prodejními stojany, které slouží k prezentaci zboží v obchodě. Jaké jsou hlavní výhody reklamních ...
Výroba a prodej, čerpání betonové směsi, betonárka, beton, písek, štěrk, kamenivo
V naší betonárce BEZEDOS s.r.o. vyrábíme, prodáváme a čerpáme betonové směsi, beton, dále prodáváme písek, štěrk i kamenivo.
Prodej a výroba dětské kosmetiky, tělové sprchové šampony, pěny, gely
Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme jemnou a šetrnou dětskou kosmetiku, jako jsou tělové sprchové šampony, dětské olejové pěny a různé gely v naší firmě Union Cosmetic s.r.o.
Ruční i strojní osazování desek plošných spojů, DPS
Pokud si vyvíjíte vlastní elektronické zařízení a hledáte specialistu na osazování desek plošných spojů, pak kontaktujte Repair Center v Olomouci, která se zaměřuje na ruční i strojní osazování DPS.
Hebké hydratované vlasy s drogerií Artik balzám na vlasy Lanškroun
Chcete mít krásné hebké a hydratované vlasy, pak využijte našeho širokého sortimentu s balzámy na vlasy, šampony a kondicionéry. Vybírat můžete v našem kamenném obchodě i v našem e-shopu. Vyberete si u nás zaručeně si šampon a kondicionér pro každý typ Vašich vlasů. S naším zbožím budou vaše vlasy krásné, hebké a hydratované. V našem ...
Výroba, vyrovnávání pomníků a náhrobků z mramoru, kameník, kamenické práce, Znojmo
Výroba pomníků, náhrobků a zákrytových desek z přírodního i umělého kamene a veškeré kamenické práce, kvalitní práce od firmy Kamenický Benešovský z Tasovic u Znojma.
TPMS, systém měření tlaku v pneumatikách vozidel Děčín - nové senzory VDO REDI
Děčínská společnost Mechanika Teplice nabízí nový ojedinělý systém TPMS, který měří tlaku v pneumatikách Vašich vozidel. Nové senzory VDO REDI jsou jednoduché na montáž.
Obytné a skladovací kontejnery pro stavebniny - jednoduché řešení pro výstavbu prodejny
WAREX spol. s r.o. je společnost nabízející kompletní výstavbu zázemí pro prodejny se stavebninami. Zajistíme přípravu, výrobu, dopravu a samotnou montáž i s připojením na inženýrské sítě.
Simulační program 3D projektu Praha - funkční podklady pro výrobní procesy
Konstrukční kancelář KOPR spol. s r.o. nabízí simulační program 3D projektu. na českém trhu působíme od roku 1992. Naše specializace je činnost v automobilovém průmyslu.
Hydroizolace Xypex  zbaví váš dům vlhkosti - Praha
Vlhkost trápí stovky majitelů starších domů, ale i novostaveb. Patříte k nim i vy a už nevíte, jaký typ hydroizolace proti vlhkým stěnám vyzkoušet?
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Froté župany a ručníky pro děti - dětská kolekce výrobků z froté s žinylkovým lemem
Společnost Feiler s.r.o. ve své řadě výrobků nabízí dětskou kolekci z froté s žinylkovým lemem. Pro děti nabízíme kompletní sady od bryndáčků až po župánky v té nejvyšší kvalitě.
Školicí středisko Praha 6 - přednáškové sály, laboratoře, klimatizované učebny
K dispozici je přednáškový sál o kapacitě 48 - 60 osob nebo malý přednáškový sál s místy pro 33 - 35 účastníků. Dále disponujeme salonkem s 16-ti místy.
Kniha návštěv a správa akcí – praktické doplňky systému PowerKey
Docházkové, přístupové a stravovací systémy nebo třeba kniha návštěv jsou specialitou společnosti ADVENT. Jednou z aplikací, které vám nabízíme je také multifunkční systém PowerKey.
Kamerové systémy CCTV Praha 8 - dodávka, instalace, montáž, servis kamerových systémů
Společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy 8 zajišťuje kompletní dodávky, montáže, instalace i servis kamerových systémů CCTV a to i s zařazením do Vašich IT systémů.
Volná pracovní pozice pro svářeče a zámečníky na hlavní pracovní poměr
Pokud jste zkušený svářeč nebo zámečník a hledáte práci na hlavní pracovní poměr, pak kontaktujte společnost Porgest, a.s. v Novém Jičíně.
Prodej dioptrických brýlí a kontaktních čoček, oční optika Mikulov
Prodej dioptrických, bifokálních a multifokálních brýlí, kontaktních čoček, obrub, oční optika, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově.
Ruční výroba vánočních ozdob s tradicí | Dvůr Králové
Ruční výroba vánočních ozdob s tradicí ve Dvoře Králové nad Labem.
Projektování a inženýring Kralupy nad Vltavou - pro naše poskytované produkty
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí kompletní projekční práce a inženýring pro své nabízené produkty - projekce, studie, stavební dozor a další.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Pronájem MKR Mobilbarů, mobilních barů na firemní párty, teambuilding, oslavy i svatby
Moderní a luxusní zázemí pro svatby, firemní oslavy, teambuildingy, večírky, diskotéky i předváděcí akce naleznete v MKR Mobilbaru firmy MKR Group s.r.o.