Aktuální microsite

Výhodné stěhování kanceláří, celých firem, domů a bytů s komplexním servisem
Ekonomicky výhodné a rychlé a profesionální stěhování kanceláří, celých firem, bytů nebo domů nabízí firma VMB Autodoprava z Pardubického kraje.
Výroba a prodej dřevěných pelet ve velikostech 6mm a 8mm
Výroba, prodej dřevěných pelet dodávaných ve velikosti 6-8 mm, v sáčcích, na paletě či v big bagu od firmy K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Ubytování v hotelu, víkendové pobyty, dovolená, hotelová restaurace, Dačice
Ubytování v hotelu, víkendové pobyty. Hezkou dovolenou s možností zajištění stravování v hotelové restauraci poskytuje Hotel U Koníčka.
Zimní servisní prohlídka - diagnostika vozidla, test autobaterie, kontrola podvozku
Společnost AUTOCENTRÁLA s.r.o. si připravila zimní akci na servisní prohlídku Vašeho vozidla. V rámci prohlídky Vám také diagnostikujeme vozidlo, otestujeme autobarerii a zkontrolujeme podvozek.
Kongresy, školení, firemní akce, semináře
Vhodné prostory pro pořádání kongresů, seminářů, školení a firemních akcí naleznete v areálu Hotelu a restaurantu Tři Věžičky. Hotel se nachází v Jihlavě, nedaleko dálnice D1.
Vakuované, loupané brambory pro gastro provozy-prodej od výrobce
Přímo od výrobce můžete odebírat vakuované, loupané brambory. Pro gastro provozy v regionu Zlín, Kroměříž zajistí zásobování firma Vodehnal a syn.
Při vypořádání pozůstalostí vám pomůže Ing. Aleš Baštinec
Pokud potřebujete pomocnou ruku při vypořádání pozůstalostí, pak se obraťte na zkušeného soudního znalce Ing. Aleše Baštince, kterého můžete osobně navštívit v Olomouci.
Rekonstrukce domů, bytů, přístavby - zednické, sádrokartonářské práce
Pokud se chystáte na rekonstrukci domu nebo přístavbu, obraťte se na firmu StavUR s.r.o., která provádí ve Zlínském kraji veškeré zednické a sádrokartonářské práce spojené s rekonstrukcí domu a bytu.
Nádherné tradiční skleněné vánoční ozdoby ruční práce | Dvůr Králové
Nádherné tradiční skleněné vánoční ozdoby jsou tradiční ruční prací a neměly by chybět v žádné domácnosti.
Měřič tepla a chladu, vyhodnocovací jednotka průtoku plynu INMAT
Náš obor je měřící a regulační technika, najdete u nás přístroje pro měření množství tepla a průtoku tekutin, důležitým pomocníkem je měřič tepla a chladu - vyhodnocovací jednotka průtoku plynu INMAT.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Deep work funkční cvičení - novinka ve fitness  | Hradec Králové
Rádi byste vyzkoušeli cvičení deep work? Fitness a wellness centrum Fit 4 Fun Wellness Club Hradec Králové je místem, kde si to své najdou všichni milovníci sportu a fitness, bez ohledu na věk, váhu či kondici. Najdete u nás jak oblíbené skupinové cvičení, jako je bosu, body form či kalanetika nebo hodiny pro maminky s dětmi, tak i netradiční ...
Kovošrot  - výkup železa, šrotu, barevných kovů, papíru i europalet
Kovošrot Vokšice s.r.o. vykupuje veškerý kovový odpad, šrot, kabely, barevné kovy i papír - jste-li z okolí Jičína, Sobotky, Nové Paky či Kopidlna dovezte ho k nám.
Zateplení fasády bytových domů Hradec Králové
Zateplení fasády bytových domů je v dnešní době drahých energií důležitou součástí bydlení. Jste-li z okolí Hradce Králové nebo odkudkoliv jinud jsme pro Vás to pravé. Nechcete zbytečně platit více za energie?! My Vám pomůžeme, zateplíme fasádu vašeho bytového domu či rodinného domu. Zateplení fasády Vašeho dumu Vám zajistí nejen ...
Řezaná grafika ze samolepicích fólií upoutá každého - Liberec
Řezaná grafika se používá pro výrobu reklamy, dopravního značení, poutačů, bezpečnostních tabulek i orientačních tabulí - zkrátka produktů, se kterými se člověk setkává nesčetněkrát během dne. Bez nich by docházelo k mnoha problémům, zmatkům, nevědomostem, nedorozuměním nebo hůře i k nehodám. Výroba řezaní grafiky je tedy velmi důležitá a je ...
Průmyslové barvy - Akrylmetal od českého výrobce
Akrylmetal od společnosti Synpo se vyznačuje jedinečnými přilnavými vlastnostmi zejména při péči o plasty.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Vnitrostátní expresní přeprava zásilek rychle a spolehlivě od DHL Express
Posíláte důležitou zásilku a potřebujete, aby byla doručena rychle a spolehlivě? Obraťte se na společnost DHL Express. Vnitrostátní expresní přeprava zásilek je náš obor.
Slovenské, tažené sýry, korbáčiky, oštiepky, parenice-prodej sýrové speciality ze Zázrivé
Prodejna sýrových specialit Salašík U beránka Zlín-Štípa přijímá objednávky. Vyberte si u nás slovenské korbáčiky, oštiepky, parenice a další tažené sýry ze Zázrivé.
Čerstvé květiny, kytice připraví Květinářství Fryšták-zajistíme rychlý rozvoz
V Květinářství Kamélie Fryšták pro Vás připravíme čerstvé květiny, kytice a zajistíme rychlý rozvoz v regionu Zlín. Doprava levně - 7Kč/km.
Svatební salon - výprodej svatebních šatů
Pokud již brzy nastane váš svatební den a ještě jste si nestihli vybrat svatební šaty, tak je zde pro vás Svatební salon Eva, ve kterém nyní probíhá výprodej svatebních šatů.
Bezpečnostní systémy vás ochrání před zloději i ohněm - Kralupy
Bezpečnost zaměstnanců by měla být pro každou firmu tím nejdůležitějším. Ne všechny průmyslové provozy však požadavky na bezpečnost splňují. Pro takové případy je tu společnost ELMEP, která zajistí svými bezpečnostními systémy bezpečí i v těch nejtěžších podmínkách. Společnost ELMEP se snaží nabízet soukromým firmám i velkým průmyslovým ...
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Kabely a vodiče pro infrastrukturu výroba, prodej Kladno
Společnost Helukabel CZ s.r.o. je jedním z největších evropských výrobců a dodavatelů v oblasti kabelů, vodičů a kabelového příslušenství.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Dřevěné palety Teplice – výroba a prodej přepravních palet
Vyrábíme a prodáváme přepravní dřevěné palety. Náš sklad a kanceláře naleznete v Duchcově.
Nejprodávanější digitální multifunkční barevná kopírka SHARP DX 2500 - akční cena
Nejprodávanější digitální multifunkční barevnou kopírku SHARP DX 2500 nyní můžete za akční cenu zakoupit u firmy SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje na kvalitní kancelářskou techniku.
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody v rodinných i bytových domech a firmách
Solární systémy pro vytápění a ohřev vody, přinášející nemalé úspory nákladů, Vám ve Vašem rodinném či bytovém domě, firmě nebo průmyslových budovách namontuje firma Slunce Invest s.r.o. z Prachatic.