Aktuální microsite

Vánoční trhy Olomouc - otevřené ledové kluziště, hudební vystoupení
Pokud se chcete naladit na tu správnou předvánoční atmosféru, tak určitě navštivte vánoční trhy v Olomouci, na které vás každoročně zve Informační centrum Olomouc.
Veterinární ambulance s širokým výběrem služeb pro malá a hospodářská zvířata
Veterina MVDr. Vladimíra Vavřína zajistí Vašim mazlíčkům očkování, prevenci, léčbu, operační zákroky, konzultace a mnohé jiné služby ve třech ordinacích v okrese České Budějovice.
Rekonstrukce a stavba podkroví včetně zateplení ve Vimperku v okrese Prachatice
Nové podkroví nebo jeho rekonstrukci a zateplení v zimních měsících provádí firma Střechy – Záleský Josef s.r.o. z Vimperka.
Vegetariánská nekuřácká restaurace, veganské, vegetariánské menu Znojmo
Vegetariánská restaurace, nekuřácké prostory, veganské, vegetariánské menu, bezmasá kuchyně, denní menu nabízí Restaurace Na Věčnosti sídlící ve Znojmě.
Laserové navařování forem a nástrojů Praha - nejnovější a nejdokonalejší způsoby navařování
Společnost NOVAPAX CZ s.r.o. nabízí laserové navařování forem a nástrojů, navařujeme plochy, hrany i ostré rohy dílů forem, střižné hrany lisovacích nástrojů bez poškození a propalů v okolí návaru..
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Registrační pokladny EET  - všechno pro EET v jednom od spol.REALEX International, spol. s r.o.
Sháníte to nejlepší řešení pro EET? U nás jste na správném místě! Dodáváme registrační pokladny a pokladní systémy pro EET (Elektronickou evidenci tržeb).
Kopírovací centrum, tisk a vazba diplomové práce Brno
barevná planografie, knihařská, drátěná vazba, sešívání, děrování, řezání, kopírování, vazba diplomových i bakalářských prací, laminování
Výstavba dřevostaveb, nízkoenergetických domů a bungalovů - kvalitně a rychle
Výstavbou dřevostaveb, nízkoenergetických domů a bungalovů se zabývá stavební firma Homestead, s.r.o., která realizuje výstavbu na Vysočině a celém území ČR. Váš dům postaví kvalitně a rychle.
Homestead, s.r.o.
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace na vratnou zálohu
Půjčovna nářadí a stavební mechanizace – výhodné půjčení strojů pro jednorázovou nebo pravidelnou práci - PROFI-TECHNIK s.r.o. Liberec
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Autoopravna a autoservis Chrudim zařídí vašemu vozu dokonalou péči
Měli jste dopravní nehodu? Nebo pouze potřebujete připravit váš automobil před technickou kontrolou? V tom případě je velmi dobré znát kvalitní autoservis, ve kterém vám všechny potřebné věci zařídí ochotní a odborní automechanici. V České republice je autoservisů nespočet. Ne všechny však poskytují komplexní služby a některým je třeba se úplně ...
CNC obrábění pro automobilový průmysl - Náchod
Provádíme CNC obrábění pro automobilový průmysl pro brzdové systémy nebo převodovky automobilů.
Hronovský s.r.o. Kovoobrábění Náchod
Pojízdné lešení usnadní opravy budov
Pojízdné lešení se vyrábí ve dvou rozměrech – můžete si vybrat mezi šířkami 730 mm nebo 1090 mm.
Velkoobchod drogerie - od šamponů po čisticí prostředky (Lanškroun)
Šampony, laky, sprchové gely a čistící přípravky všude, kam se podíváš? To je velkoobchod s drogerií Artik v Lanškrouně. Máme zboží od stovek výrobců, ze kterého si vybere skutečně každý. Na jednom místě tak seženete dárkové kazety a balíčky, kosmetiku pro běžné denní užívání i potřeby pro domácnost. Velkoobchod drogerie Artik, to je jistota ...
Prodej živých vánočních stromků Holešov-české, živé vánoční stromky
Prodej živých vánočních stromků v Holešově zajišťuje Květinářství Kamélie. Jde o živé vánoční stromky z české produkce.
Tepelná čerpadla Plzeň - vzduch-voda, země-voda, voda-voda, průmyslová čerpadla
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o je společnost zabývající tepelnými čerpadly: vzduch-voda, země-voda, voda-voda. Carrier nabízí tepelná čerpadla pro rodinné domy, menší průmyslové budovy.
E-shop nábytkové kování, železářské zboží za akční ceny - petlice, zámky, hřeby
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej nábytkového kování značky Hobes a dalších. Zakoupit u nás můžete petlice, zámky, kování, hřeby, profily i západky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Radonový index pozemku, měření radonu na parcelách v regionu Zlín
Měření radonu na parcelách, v průmyslových i soukromých objektech provádí v regionu Zlín firma ARCHGEO Uherské Hradiště. Změříme radonový index pozemku.
Skupinové cvičení - bosu a spinnig pod vedením zkušených instruktorů
Přijďte si zacvičit do FITNESSKOTELNY v Šumperku a buďte blíž vaší vysněné postavě. Vyberte si u nás moderní skupinové cvičení - bosu nebo spinnig pod vedením zkušených instruktorů.
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika  Mikulov
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika, dioptrické brýle, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Vybavení a modernizace prodejen na klíč - chladicí skříně a vitríny, regály a další vybavení
NOSRETI velkoobchod s.r.o. se nejen v Ostravě, ale po celé ČR zabývá modernizací prodejen na klíč. Vybavíme prodejnu podle přání potřebnými stroji, regálovými systémy, váhami, pokladnou i kávovary.
Mycí linka, myčka-čištění interiérů, mytí aut s bonusem 9+1 zdarma
Mycí linka s bonusem 9+1 zdarma u firmy Autocentrum M.L.M. Uherské Hradiště - to je myčka s ručním mytím aut. Můžete si domluvit i čištění interiérů vozidel.
Akreditovaná autoškola s dlouholetou praxí - moderní trenažery i vozy, multimediální učebny
Akreditovaná autoškola Pollak s.r.o. s dlouholetou praxí má pro vás k dispozici moderní trenažery, multimediální učebny i moderní vozy. Působí v Havířově, Karviné i Českém Těšíně.
Podlahářské práce, nabídka kvalitních podlahových krytin ve vzorkovně Tábor, montáž a servis
Kvalitní podlahové krytiny, profesionální pokládku a bezchybný servis nabízí firma VM Podlahářství v Táboře, kde najdete naši vzorkovnu s bohatým sortimentem.
Kompletní výstavba a rekonstrukce rodinných domů od podsklepení po střechu, až k finálním úpravám
Veškeré stavební, betonářské, obkladačské, vnitřní i venkovní práce, rekonstrukce a práce dokončovací odborně provádí firma VK STAVBY Kočínec.