Aktuální microsite

HONDA Brno, dealer automobilů HONDA. prodej, servis vozidel
Nové i ojeté vozy Honda, pneuservis, autoservis, prodej, klempířské práce, oblečení, dárkové předměty Honda, mytí vozů, renovace laků.
Hliníkové zimní zahrady, zasklívání pergol a přístřešků Vysočina
atypické konstrukce z hliníkových profilů, zasklívání balkonů, lodžií, pergol, zimní zahrady, přístřešky rodinných domů, AluPlus, rámové systémy
Postroje a ochranné prostředky pro práce ve výškách, ochrana proti pádu z výšky
Postroje a ochranné prostředky pro práce ve výškách i ochranu proti pádu z výsky zajišťuje společnost MSA Safety Czech, s.r.o.
Ubytování pro firmy, pronájem konferenční místnosti Uherské Hradiště, Boršice
Ideální místo pro firemní akce najdete ve Vinařství-Dvůr pod starýma horama Boršice v okrese Uherské Hradiště. Poskytujeme pronájem konferenční místnosti a ubytování pro firmy.
Radostné Vánoce v Top optik Grůzová, nákup dvou párů brýlí - druhé brýle za poloviční cenu
Radostné Vánoce při nákup dvou párů brýlí stejných dioptrií - druhé brýle za poloviční cenu navíc s dárkem k tomu v Top optik Grůzová Břeclav.
Kamenné obklady a parapety vytvoří originální interiér Praha
Milujete přírodní materiály, ale chcete je použít netradičně a originálně? Pak vsaďte na kámen a výrobky z něj. Tento tradiční materiál dokáže vdechnout každému prostoru nádech originality a luxusu.
Správa a údržba bytů, domů i nebytových prostor
Správu, udržbu bytů, domů a nebytových prostor zajišťuje v Opavě Rozvoj, stavební bytové družstvo.
Vánoční dárkové balíčky a koše - originální vánoční dárek pro každého
Stále přemýšlíte jakým vánočním dárkem uděláte největší radost svým blízkým nebo kolegům z práce? Darujte jim originální vánoční dárkový balíček nebo koš od firmy ARWETY v Olomouci.
Dámské kalhoty Zerres k sehnání i v Olomouci - perfektní kalhoty, které opravdu padnou
Pokud hledáte perfektní kalhoty, ve kterých se budete cítit pohodlně, pak určitě vsaďte na kalhoty značky Zerres, které opravdu padnou. Stačí navštívit dámský butik Emily-móda v Olomouci.
Tichá klimatizace NORDline pro malé i velké prostory
Kvalitní a tiché klimatizace značky NORDline nakoupíte u společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o., která dodává špičkové klimatizace pro malé i velké prostory.
Pronájem herny nebo narozeninové místnosti i s výzdobou pro dětské oslavy
Pro dětské oslavy si můžete pronajmout narozeninovou místnost či celou hernu v naší Hranické džungli v Hranicích, kterou vám rádi vyzdobíme a připravíme tak, aby si vaše děti užily tu nejlepší zábavu!
Prodej, výroba, pozinkovaný kompostér, skleníky, pařeniště, foliovníky
Zajišťujeme výrobu a prodej skleníků, pařenišť, foliovníků a v neposlední řadě pozinkovaných odolných komposterů pro Vaši zahradu.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Výškové práce Plzeň
Petr Huňatý v Plzni zajišťuje výškové práce - mytí budov, instalace ochrany proti holubům, rizikové kácení stromů, fasády, opravy hydroizolačních pásů, klempířské práce, montážní práce apod.
Úklidové služby pro firmy i domácnosti, kompletace a sortování produktů
Pravidelný úklid domácností, komerčních prostor, firem, nemocnic, škol, průmyslových objektů nebo jednorázový úklid havárií zabezpečí firma Gabriela Facility Management z České Lípy.
Kalibrace a ověřování měřidel - přesné metrologické služby na Olomoucku
Český metrologický institut se zabývá kalibrací a ověřováním měřidel pro věděcké, technické nebo hospodářské činnost. Vyhledávání příslušného měřidla v praktické databázi.
Restaurování starožitného nábytku Praha -  na požádání zpracujeme restaurátorskou zprávu
Restaurování starožitného nábytku a obnovu kulturních památek poskytuje společnost pan Miroslava Šacha.Veškeré nabízené práce jsou prováděny restaurátory s příslušnými licencemi Ministerstva kultury.
Materiál pro stavbu domu a rekonstrukce, potřeby pro řemeslníky Brno
Prodejce značkových výrobků, materiálu pro stavby a rekonstrukce domů. Prodej stavebního nářadí, ukončovacích prvků i potřeb pro řemeslníky.
Stavební firma - výstavba RD na klíč, realizace staveb - bydlení na celý život
Hlavní náplní stavební firmy Homestead, s.r.o. je výstavba RD a realizace staveb na klíč. Postaví Vám komfortní bydlení na celý život ve Ždáru nad Sázavou a v celém kraji Vysočina.
Homestead, s.r.o.
Rozvoz zásilek, expresní přeprava, nákladní taxi Jihlava
expresní přeprava, stěhování, nákladní taxi, obalení nábytku, vynášení, převoz zboží, konečný úklid,výkup a uložení zeminy, 11 zaměstnanců k dispozici
Povrchové zpracování kovů, CNC obrábění, kovovýroba Vysočina, Jihlava
svařování, ohraňování, stříhání, CNC děrování a pálení plechů, povrchové zpracování kovů, strojírenská výroba, výrobky z nerezu, dělení kovů
Výroba, prodej - identifikační média, výroba bezkontaktních čipových náramků, RFID čip
Výrobce, prodejce bezkontaktních čipových náramků, snadná manipulace při přihlášení RFID čipu. Voděodolné čipové náramky můžete mít od firmy IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Správa a servis počítačů, opravy PC, poradenství, instalace SW, HW, Znojmo
Opravu, správu a servis počítačů, poradenství, instalace hardwaru HW, softwaru SW, lehčí i složitější opravy PC, provádí specialista v oboru firma Zonecomp ze Znojma.
Účetní software DUNA ÚČTO - program pro vedení účetnictví
Zvažujete-li pořízení programu pro vedení účetnictví, který vám usnadní práci a zajistí komplexní zpracování účetní agendy, pak si pořiďte účetní software DUNA ÚČTO.
Vodoinstalatérské práce, rozvody vody a kanalizace, čištění, údržba odpadů
Vodoinstalatérské práce jsou naší hlavní činností, zařídíme vše potřebné ve vaší domácnosti i ve větších provozech, rozvody vody a kanalizace i odpady budou napořád čisté a udržované.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Nápojové prodejní automaty na kávu pro firmy a do kanceláří od odborníků
Mnoho z nás si nedokáže představit den bez kávy. Pokud hledáte do firmy nebo do kanceláří spolehlivý nápojový prodejní automat na kávu, obraťte se na odborníky z firmy ATE Company s.r.o. z Olomouce.