Aktuální microsite

Prodej a servis motocyklů Enduro a KTM Brno
levné náhradní díly, autorizovaný prodej a servis motocyklů, Enduro, KTM, vlastní lakovna, nové i bazarové motocykly, údržba a opravy moto
Tradiční vánoční ozdoby, ruční výroba, foukané sklo, prodej
Vánoční ozdoby, DUV - družstvo je tradičním výrobcem vánočních ozdob, ručně tvořených foukaných ozdob, kde každý kus je originál.
Individuální vývoj nových strojů, konstrukční práce, montážní, kontrolní a svařovací přípravky
Optimalizaci a vývoj nových strojů, konstrukci strojírenských přípravků, tvorbu a digitalizace technické i výkresové dokumentace realizuje firma JD Konstrukce, Bc. Jaroslav Dejmek z okresu Semily.
Kurz pro obsluhu stavebního stroje - zajištění optimálního výkonu
Kurz pro obsluhu stavebního stroje, zajištění optimálního výkonu, univerzální dokončovací stroje, stavební technika, půjčovna stavební techniky zajistí v Ostravě firma WAY MORAVA, s.r.o.
Pronájem, prodej zpomalovací retardery, bezpečné přechody
Firma Dopravní značení - Čermák zajistí v Olomouci prodej, pronájem a realizaci vodorovného i svislého dopravního značení, značek či zpomalovacích retardéru pro bezpečné přechody.
Intenzivní kurzy angličtiny na jazykové škole v Brně
firemní kurzy, anglicky snadno a rychle, cvičení komunikace v angličtině, zahájení kurzu kdykoliv během roku, individuální výuka, dětské kurzy
Vzduchotechnika, klimatizační jednotky, klimatizace pro rodinné domy
Prodej, montáž, servis vzduchotechniky jak pro rodinné domy tak i průmyslové haly, klimatizační jednotky, tepelná čerpadla, klimatizace, chlazení
Kybernetická bezpečnost a nový kybernetický zákon - ochrana v práci i osobním životě
Kybernetickou bezpečností a novým kybernetickým zákonem se zabývá společnost Free RW Soft v.o.s., díky které budete chránění jak v práci, tak v osobním životě.
Hasicí přístroje k prodeji i plnění hasicích přístrojů
Hasicí přístroje jsou základem požární ochrany v každém objektu. S tím vám pomůžeme ve společnosti MARAKOU působící v městech Prostějov a Brno. Naším oborem je prodej i plnění hasicích přístrojů.
Specializovaný systém DUNA TEPLO pro distributory energií
Specializovaný moderní systém DUNA TEPLO je skvělým pomocníkem pro distributory energií - vyzkoušejte jej i vy !
Ergonomické židle Therapia do kanceláře i ordinace-pro dlouhodobé sezení
Pro dlouhodobé sezení bez bolesti zad jsou vhodné ergonomické zdravotní židle Therapia firmy INTERIER GROUP Uherské Hradiště. Oceníte je v kanceláři i ordinaci.
Profesionální náplně do tiskáren - renovace tonerů a inkoustů značky Wings, eshop
Profesionální renovaci tonerů a inkoustů značky Wings provádí společnost PWR Computers s.r.o., která se specializuje na kvalitní náplně do tiskáren a na svém eshopu má jejich široký sortiment.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Přenosný detektor plynů ALTAIR, jednoplynový, multiplynový, detekce plynů
Přenosný detektor plynů ALTAIR, jednoplynový, multiplynový a detekci plynů Vám nabízí společnost MSA Safety Czech, s.r.o., která se snaží, aby Vaši pracovníci mohli být spolehlivě chráněni.
Vyrovnávání, vytahování důlků a promáčklin po kroupách
Autolakovna MI-DO v Olomouci provádí vyrovnávání, vytahování a opravy důlků a promáčklin nejen po kroupách. Opravy dělá metodou PDR bez poškození laku a bez demontáže.
Autodoplňky a příslušenství pro nákladní i osobní vozidla - velký výběr
U firmy TRANSA spol. s r.o. v Opavě naleznete široký sortiment autodoplňků, náhradních dílů a příslušenství na veškeré nákladní i osobní automobily.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Úklidová firma pro kanceláře, domácnosti i průmyslové haly za přijatelné ceny
Úklidová firma AREKA služby s.r.o. Ostrava provádí úklid kanceláří, domácností i průmyslových hal v Moravskoslezském kraji. Své služby poskytuje spolehlivě, rychle, kvalitně a za přijatelné ceny.
Stavební práce Znojmo, komplexní servis pro investora, projekt, realizace stavby, kolaudace Znojmo
Zajištění kompletního servisu pro investora v průběhu realizace stavebního díla až po kolaudaci zajistí specialista v oboru firma LaVaRoss2010 s.r.o., z okresu Znojmo.
Stopová vlhkost měřená přístroji od Panametrics i pro váš provoz
Měření stopové vlhkosti je pro různé typy provozů velice důležitou součástí vybavení.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Prodej značkového oblečení pro dámy a pány - pláště, kabáty, saka, kostýmy, kalhoty
Firma Jana Carbola ve Frýdku Místku prodává kvalitní, české oblečení značky Koutný Prostějov pro dámy i pány jako jsou kabáty, pláště, saka, kostýmy, kalhoty a spoustu dalších.
Kurzy a semináře pro osobní rozvoj, nalezení  radosti ze života a uplatnění vlastního potenciálu
Pořádáme semináře pro osobní rozvoj, pomáháme řešit problémy a přijmout odpovědnost za vlastní život pomocí jemné, neinvazivní a nehypnotické metody SRT - Spiritual Response Therapy.
Evidence daní a mezd, vedení účetnictví pro OSVČ
daňová evidence, vedení účetnictví, zpracování mezd, spolupráce s auditory a daňovými poradci, dlouhodobá spolupráce, poradenská činnost
Autodoprava, přistavení kontejnerů Blansko, Brno
Přistavení kontejnerů, autodoprava, stavební a zemní práce, disponujeme moderní technikou, výstavba rodinných domů, stavby na klíč
Lamelové předokenní rolety, venkovní žaluzie, výroba, prodej Brno
sítě proti hmyzu, markýzy, rolovací mříže, venkovní, horizontální, vertikální žaluzie, předokenní rolety, náhradní díly, regulace světla
Vodoinstalatérský materiál a stavební chemie Mapei - prodej
Firma J.V.G. Livex spol.s r.o. provozuje specializovanou prodejnu, ve které si vyberete z širokého sortimentu vodoinstalatérského materiálu a veškeré stavební chemie.