Aktuální microsite

Servis pro nákladní automobily a autobusy vybraných značek s odtahovou službou
Autoservis nákladních automobilů a vybraných typů a značek autobusů spolu s prodejem náhradních dílů a odtahovou službou provozuje firma TRUCK SERVIS KRATOCHVÍL s.r.o. v Jindřichově Hradci.
Oddlužení manželů, podání insolvenčního návrhu v manželském svazku
daňové poradenství, exekuce, platební rozkazy, oddlužení manželů, insolvenční návrh, daňové poradenství, advokátní kancelář, občanské právo
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
PVC podlahy s dekorem dřeva i dlažby - velkoobchod Praha
PVC podlahy patří stále mezi velmi oblíbené typy podlah. Díky technologickému pokroku a množství designů se dnes PVC podlaha bez problémů hodí i do moderně či luxusně vypadajících interiérů.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Ubytování u hranic s Rakouskem, hotel s restaurací, příznivé ceny ubytování, Dačice
Kvalitní ubytování v centru Dačic a posezení v čistém a příjemném prostředí za příznivé ceny, to je hotel a restaurace "U Koníčka". Ubytování v blízkosti hranic s Rakouskem.
Velkoobchod školních a kancelářských potřeb, papírenského zboží, Dačice
Školní a kancelářské potřeby, papírenské zboží, plastové a papírové nádobí a další sortiment můžete zakoupit od firmy PAS-D s.r.o., z Dačic.
Barevný nábytek do mateřské školy, školky-dětské kuchyňky, skříňky
Stolařství Smetana s.r.o. vyrábí barevný dětský nábytek pro mateřské školy, školky především v regionu Uherské Hradiště. Dodáme barevné skříňky, poličky, dětské kuchyňky.
Bytový designer - komplexní návrhy moderních interiérů Brno
osobní konzultace u klientů, kompletní návrhy interiérů, profesionální osobní designér, aranžmá výloh, návrh a výběr dekorací, design místností
Montáž plastových bazénů, plastových nádrží a plastových beden pro rybářství a průmysl
Firma EKORY Jihlava spol. s.r.o. se zabývá výrobou a montáží expanzních nádob, koryt, žlabů, plastových dekoračních bazénů, beden, odchovných nádrží, septiků a dalších platových výrobků.
Zdravotní pomůcky - polohovací elektrická postel, pronájem | Liberec
Nabízíme pronájem zdravotních pomůcek včetně polohovacích elektrických postelí na dobu od 14 dnů až 1 rok.
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Prodej spojovací materiál - šrouby, matice, kotevní technika | Hradec
Velkoobchodní a maloobchodní prodej spojovacího materiálu jak jsou například šrouby, matice a kotevní techniky je naší specializací. Naší výhodou je, že máme naskladněno přes 40000 druhů zboží. Z našeho sortimentu: - nýtovací matice, šrouby - závitové tyče - vrtáky - klíny - závlačky - podložky - šrouby aj. Pokud nenajdete ...
Výroba molitanových stavebnic
Výroba molitanových stavebnic na zakázku podle vašich předloh. Firma Markéta Zacklová se sídlem v Lázních Bohdaneč nabízí výrobu molitanových stavebnic na zakázku do mateřských center, dále pak do mateřských školek, dětských koutků a rehabilitačních center. Molitanové stavebnice pro Vás vyrobíme v rozmanitých velikostech, barvách a ...
Velkoobchodní prodej pro truhláře se vzorkovou prodejnou, katalog zdarma
Společnost Okentěs, spol. s.r.o. se specializuje na velkoobchodní prodej pro truhláře, vzorkovou prodejnu můžete navštívit v Brně na ulici Kulkova, kde navíc získáte katalog zdarma.
Zakázková výroba - plastové rybářské pramice a rybářské lodě
Jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o. poskytuje výrobky z plastu nejen pro stavebnictví, ale také pro rybářství. V širokém sortimentu naleznete například plastové pramice či rybářské lodě.
Papírnictví, velkoobchod, papíry, kopírovací papír, fotopapír
Velkoobchod s papírem, kopírovací papír, fotopapír, velký výběr z papírenského sortimentu najdete od firmy MIKO - Kancelářské potřeby v Moravských Budějovicích.
Inspekce potrubí barevnou TV kamerou, lokalizace a trasování potrubí Znojmo
Lokalizace a trasování potrubí pomocí trasovacího zařízení, inspekci potrubí barevnou TV kamerou, vyhledávání poruch na potrubí provádí firma Martin Beran ze Znojma.
HELLA TRAV®frame - systém pro přesné osazení a instalaci stínicí techniky bez tepelných mostů Praha
Společnost HELLA stínicí technika s.r.o. se sídlem v Praze, Brně a také v Bratislavě představuje nový produkt - Systém ostění TRAV®frame.
Flexibilní obaly pro balící stroje Kladno -  materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení
Flexibilní obaly pro balící stroje, materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení i pro balení pod ochrannou atmosférou vyrábí společnost Martin Peroutka, polygrafická výroba na Kladně.
Obaly a obalové materiály pro úspěšné výrobky Kladno
V dnešní době víme, že sebelepší výrobek nebude spotřebitelsky oblíbený, pokud nebude mít kvalitní a zajímavý obal. Při výrobě obalů je potřeba využívat kvalitních materiálů a nejmodernější techniky.
Čištění a regenerace studní-úprava a dezinfekce pitné vody
Je nutné pravidelně zajistit čištění studny a úpravy studniční vody. Regenerace studní, dezinfekce zdroje pitné vody zajistí firma EKODRILL Zlín.
Velkoobchodní, maloobchodní prodej střešních krytin, materiálu pro střechy
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej různých druhů střešních krytin a veškerého materiálu pro střechy a izolace.
Látkové rolety, žaluzie, rolety, stínící technika Žďár nad Sázavou, Vysočina
stínící technika, plissé, skládané látkové žaluzie, interiérové stínící prvky, látkové rolety, vertikální a horizontální žaluzie, instalace
Úsporné topení pro rodinný dům - šetrné k životnímu prostředí
Úsporné topení pro rodinný dům realizuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o., působící v okresech Ostrava, Frýdek Místek i Karviná. Zaměřujeme se na vytápění šetrné k životnímu prostředí.
Rekonstrukce potrubí bezvýkopovými technologiemi, protlaky
Bezvýkopové technologie společnosti Vodohospodářské stavby zajišťují rychlé a pohodlné rekonstrukce různých podzemních potrubí a kanalizací.
Výroba, údržba a opravy hrobů a pomníků, kamenické práce Brno
pomníky z leštěné žuly, hřbitovní architektura, rytí písma, renovace náhrobků, čištění hrobů, zákrytové desky, kamenné cedule, sochy, urny, fotokeramika
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Prodej, servis-značkové hodinky Diesel, DKNY, Citizen, Esprit, Emporio Armani, Fossil, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Michael Kors
Zlatnictví HM Uherské Hradiště je specializovaná prodejna na značkové hodinky. Zajistíme i servis hodinek Disel, Emporio Armani, DKNY, Esprit, Citizen, Fossil, Tommy Hilfiger, Michael Kors.