Aktuální microsite

Prodej, dodávka - stavební dřevo, dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily
Dřevoprodej Jiří Hrůza dodává stavební dřevo a dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily. Zabývá se nákupem a prodejem palubek, stavebního dřeva i truhlářských dřevěných výrobků.
Elektřina bez omezení - levná dodávka energie s osobním přístupem
Elektřinu bez omezení vám garantuje společnost Right Power a.s., která dodává levnou energii, díky které ušetříte a to vše s osobním přístupem, který vás přesvědčí o kvalitách této firmy.
Prodej, servis, instalace prodejních automatů na teplé a chlazené nápoje
Občerstvení Vám pomohou zajistit prodejní automaty na teplé a chlazené nápoje od společnosti ATE company s.r.o., která se zabývá jejich prodejem, servisem a instalací.
Samonivelační stěrky DURAMO Praha – pro renovace a úpravy podlah
Samonivelační stěrky značky DURAMO se skvěle hodí pro renovace a úpravy podlah v objektech. Naše prodejny naleznete jak v Praze, tak po celé České republice.
Návrhy učeben - speciální školní laboratoře pro fyziku, chemii a biologii
Moderní škola, s.r.o. je významným českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku v celé České republice. Pro vaší školu navrhneme speciální učebny a laboratoře pro výuku chemie, biologie i fyziky.
Mobilní váhy na automobilech - vestavba vážícího zařízení do vozidel
Společnost KADLEC VÁHY se zaměřuje na prodej, servis a pronájem průmyslových vah. V sortimentu Vám nabízí mobilní váhy do automobilů, jedná se o vestavbu vážicího zařízení do vozidel.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Počítačové sítě Praha 8 - návrh, instalace, správa, servis, záchrana dat
TVR data a komunikace s.r.o. je společnost sídlící na Praze 8, které poskytuje komplexní služby v oblasti počítačových sítí. Provádí návrhy, servis, správu a instalaci počítačových sítí.
Servis a prodej nářadí, elektro nářadí, ruční nářadí Hustopeče
Servis a prodej nářadí, elektro nářadí, ruční nářadí, velkoobchod se značkovým elektrickým nářadím od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích - půjčovna nářadí.
IVK, s.r.o.
Prodej palivového, odpadového dřeva a dřevěných briket
Potřebujete-li kvalitní a levné dřevo nebo brikety, pak společnost MOSAIC v Bělotíně nedaleko Hranic a Přerova se zaměřuje na pilařskou výrobu a prodej palivového, odpadového dřeva a dřevěných briket.
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů, zpracování elektrošrotu, likvidace a svoz velkoobjemových odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
Stavební práce, stavebnictví - rekonstrukce domů, bytů, chat Hustopeče
Stavební práce, realizace staveb, stavebnictví - rekonstrukce domů, bytů, chat, přestavby bytových jader od firmy Stavby RUFA s.r.o. v Hustopečích - kvalitní činnost ve stavebním oboru.
Prášková lakovna, úprava kovů, trýskání, pískování, komaxitování, fosfátování Holasice, Brno
Prášková lakovna, úprava kovů, trýskání, pískování, komaxitování, fosfátování od firmy Prášková lakovna Holasice s.r.o. v Holasicích u Brna - kvalitní povrchová úprava kovů.
DHL – Logistická společnost pro celý svět - denně spojujeme lidi a zlepšujeme jejich život
Společnost DHL, globální lídr v oblasti logistiky, poskytuje zákazníkům své dlouholeté zkušenosti a znalosti z oblasti mezinárodní expresní přepravy.
Realitní kancelář zajistí komplexní servis při prodeji a koupi nemovitosti v Jihočeském kraji
Prodej, koupi a pronájem nemovitostí, tržní odhad nemovitosti, zpracování daňového přiznání, pomoc v případě exekuce nebo vyřízení povolení ke stavbě zajistí realitní kancelář RK CESTA z Písku.
Absolventské a diplomové práce, tisk, kopírování, vazba Brno-venkov
vazba knihařská, drátěná, kroužková, plastová, termovazba, vázání a šití, barevná planografie, rozvoz zakázek, kopírovací středisko, laminování
Ubytování pro firmy, firemní školení a akce Žďár nad Sázavou
firemní akce, ubytování, rodinné pobyty, tenisový kurt, kuželky, sklářská huť, wellness, hotel, bezbariérové ubytování, infrasauna, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Trakční vedení pro tramvaje, trolejbusy a železnici od předního světového výrobce
ESKO, spol. s r.o. se zabývá výrobou trakčního vedení určeného pro železnici, tramvaje a trolejbusy. U našich výrobků máte jistou prvotřídní kvalitu. Vyberte si z více jak 300 dílů.
Bytový designer - bytový architekt, zakázkové interiéry Praha
design bytů,domů, jednotlivých místností, osobní konzultace u klientů, výběr barev, tapet, omítek, aranžování výloh, květin, dodekorování místností
Montáž průmyslové vzduchotechniky, klimatizace, chladící zařízení
Montáž, servis i čištění průmyslové vzduchotechniky, klimatizace, chladící zařízení. Zajistíme revize a servis požárních klapek
Pohřeb bez obřadu, převoz zesnulého Příbram
Pohřební služba Na hvězdičce Roman Vítek Vám zajistí všechny služby týkající se pohřbu, kremace (s/bez obřadu) nebo převozu zesnulého, rozloučení v obřadní síni, kapli či kostele.
Kompletní vybavení pro hotelové a restaurační minipivovary
vybavení pro hotelové a restaurační minipivovary, zařízení na výrobu lihu a ovocných destilátů, piva, plynové kotle, nádoby na horkou a ledovou vodu
Autodoprava, přeprava moderním minibusem i autobusem pro 60 lidí Třebíč
Autodopravu a přepravu moderním minibusem Volkswagen LT a autobusem Karosa, až pro 60 lidí, poskytuje přepravce Václav Rous. Dopravíme Vás tam, kam potřebujete.
Badmintonové rakety, košíčky, výplety, ostatní potřeby a doplňky Carlton pro badminton
Společnost SEEKER, s.r.o. se ve Zlíně zabývá prodejem a distribucí sportovních potřeb značky Carlton. Nabízíme badmintonové rakety, košíčky, výplety, ostatní potřeby a doplňky pro badminton.
Velkoobchod s cibulí, rostlinná výroba, prodej, pěstování, česká cibule
Zabýváme se rostlinnou výrobou, pěstováním a velkoobchodní distribucí především cibule, české kvalitní cibule v Zemědělském družstvu Všestary.
Kuchařský rondon a jiné gastro oděvy, Jablonec nad Nisou, Liberec
Pracovníci v potravinářství musí dodržovat přísné hygienické normy a nosit specifické pracovní oděvy. Jak ale zkombinovat tyto podmínky a zároveň získat pro své zaměstnance kvalitní pracovní stejnokroje? Pořiďte jim pracovní gastro oděvy od výrobního družstva ARTEP. Z naší bohaté nabídky gastro oděvů si určitě vyberete! Naše firma je na trhu ...