Aktuální microsite

Velkoobchod drogerie – stovky výrobků za skvělé ceny
Petr- Turek Artik, to není jen obyčejná drogerie. Zabýváme se maloobchodním, velkoobchodním i internetovým prodejem drogistického zboží. Nabízíme vše z oblasti drogerie od šamponů a mýdel přes dekorativní kosmetiku až po čisticí prostředky. A to jak provozovatelům drogerií a obchodů, tak jednotlivcům, kteří mají rádi velký výběr a výhodné ...
Výkup barevných kovů | Jičín, Sobotka, Jičíněves, Nová Paka, Ostroměř
Kovošrot Vokšice vykupuje veškeré barevné kovy. Jste-li z Jičína, Sobotky, Jičíněvsi, Nové Paky, Ostroměře nebo odkudkoliv jinud neváhejte k nám dovézt Vaše, železo nebo jiné sběrné suroviny. Vykupujeme, sbíráme a svážíme: - odpadové suroviny, odpady - železo, barevné kovy - kabely - elektromotory S ocelovým odpadem a barevnými kovy ...
Střešní klimatizační jednotka SKJ 7 PM, EPM do kabin lokomotiv a minibusů
Dodáváme střešní klimatizační jednotky pro autobusy a minibusy nebo všude tam, kde je potřeba vysoká úroveň pracovního prostředí, dlouhá životnost a nízké vyzařování.
Výroba včetně pokládky prkenné podlahy, repase montáž kazetové parkety Praha
Výroba, pokládka, montáž české podlahy ze širokých prken: - široká prkna, selská prkna výroba a montáž prkenných podlah z prken širokých 25-50 cm a dlouhých 5-9 m.
Restaurátoři dodají památkám lesk Praha -  komplexní příprava restaurátorských projektů
Krása českých památek bohužel časem uvadá. Proti toku času nezmůžeme nic, můžeme, avšak můžeme zašlým či zničeným kusům vrátit znovu původní lesk.
Sleva 20% na multifokální brýle, samozabarvovací čočky-vždy ostré vidění
Nepropásněte akční nabídku v Oční optice Lesa Uherské Hradiště. Sleva 20% na multifokální brýle i samozabarvovací čočky, brýlová skla.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Zakázková výroba dveří a zárubní ze dřeva, dýhy nebo lamina do interiéru i exteriéru
Dveře ze dřeva, dýhy nebo lamina, klasické nebo obložkové zárubně pro venkovní i vnitřní použití na zakázku vyrobí firma AFC ServisDC a.s. z Děčína.
Výtahy osobní, lůžkové, domácí, nákladní-výroba, prodej Brno
autovýtahy, výtahy lůžkové, osobní, nákladní, domácí, hydraulické, záruční i pozáruční servis, technické poradenství, rámy pro teleskopické písty
Asfaltové střešní pásy a střešní sortiment pro ploché střechy
Firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou v Olomouci dodává kvalitní materiál pro Vaše střechy. V kompletním sortimentu pro ploché střechy naleznete také asfaltové pásy pro střechy a spodní stavby
Zpracování a vedení mezd, účetní společnost, daňová evidence
Zpracování a vedení mezd, účetní společnost, daňová evidence a jiné další profesionální služby na vysoké úrovni zajistí v Brně firma J+M accounting s.r.o.
Dodávka a montáž chlazení-chladící boxy, mobilní klimatizace
čištění výměníků tepla, mobilní chladící boxy, klimatizace, chlazení, velké průmyslové klimatizační jednotky, montáž, servis, vzduchotechnika
Žaluzie Brno - venkovní žaluzie, markýzy, stínící technika Brno
rolovací mříže, markýzy, sítě proti hmyzu, vertikální, horizontální, venkovní žaluzie, těsnění, garážová vrata, rolety, VELUX, ISODESIGN
Ekologické vytápění rodinného domu – tepelná čerpadla s kompletní dodávkou
Díky tepelným čerpadlům, které společnost Centrum tepelných čerpadel s.r.o. v Ostravě zajišťuje s kompletní dodávkou, můžete ekologicky vytápět Váš rodinný dům a ušetřit náklady za vytápění.
Šátky, šály a další doplňky z pohodlí domova - e-shop
Najdete zde širokou nabídku módních doplňků od francouzských výrobců, které představují pravý francouzský šarm a eleganci.
Prodej, montáž a servis stínící techniky Praha - rolety, žaluzie, pergoly, markýzy
Společnost s dlouholetou tradicí STRMAT se zabývá prodejem, montáží i servisem stínící techniky - venkovní i vnitřní žaluzie, markýzy, sítě proti hmyzu, rolety, pergoly.
Realizace a výstavba rodinných domů a bytů, včetně návrhů interiérů ve 3D zobrazení
Nabízíme výstavbu funkčních rodinných i bytových domů na klíč. Prvotřídní architektonické zpracování, vysoká kvalita a rychlé dodání je samozřejmostí.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Půjčovna a prodej dopravního značení České Budějovice - svislé, vodorovné, trvalé, přechodné
Dopravní značení může být buď svislé, anebo vodorovné. Dále se dělí na trvalé a přechodné. Postaráme se jak o vypůjčení pro přechodné účely, tak o prodej na účely trvalé.
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Obleky na míru z kvalitních materiálů
Naše firma LIPTEX TRADING s.r.o šije pánské obleky a obleky na míru z velmi kvalitních materiálů. Klademe důraz na vysoký komfort a precizní zpracování.
Myčka na nádobí NORDline - kvalitní a ekonomicky šetrný provoz za skvělou cenu
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. se v Ostravě a okolí zabývá prodejem elektro zboží. V nabídce za skvělé ceny máme kvalitní myčky na nádobí NORDline s ekonomický šetrným provozem.
Elektronické zabezpečovací systémy, EZS - návrh, servis a realizace
Elektronické zabezpečovací systémy (EZS) v okolí Ostravy a Karviné navrhuje i realizuje společnost FMIB, s.r.o., která se navíc zabývá také jejich servisem.
Dodávka, montáže, výměna potrubí, potrubních rozvodů po celé ČR
Dodávky i montáže průmyslových potrubních rozvodů na Zlínsku i po celé ČR realizuje společnost Besta-Z Otrokovice. Provádíme i výměny stávajícího potrubí.
Vodotěsné a odolné telefony - strongphone Evolveo, novinka za super ceny
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů a ve svém sortimentu nabízí strongphone = vodotěsné a odolné telefony, což je novinka od Evolveo za super ceny.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Kvalitní ložní prádlo z Čech - JK Plet prostěradla, povlečení, úplety
Ložního prádlo nad 2500 KČ poštovné a doprava zdarma!- nakupujte v E-shopu ložní prádlo podle současných trendů o 20-30% levněji - Ing. Stanislav Jakoubek JK - Plet Jičín