Aktuální microsite

Akce na lexan, polykarbonát dutinkový, plný, plexisklo-prodej i rozvoz
Využijte akce na plný a dutinkový polykarbonát i plexisklo u firmy Lexan Kunovice. Právě nyní prodej za výhodnější ceny, rozvoz materiálu zajistíme.
Autoboxy i střešní nosiče kol a lyží jsou ideální pro dovolenou nebo víkendové dobrodružství
Pokud jste aktivní sportovec a rád cestujete, pak jsou pro vás ideálním pomocníkem autoboxy nebo střešní nosiče kol a lyží. Firma PICCOLA-M v Přerově se zaměřuje na jejich výrobu i prodej.
Cvičení, fitness i sportovní výživa|Opava - nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší
Nejlepší dárek k vánocům pro své nejbližší? U firmy PEPA sport Opava spol. s r.o. nakoupíte: - permanentka na cvičení, fitness i se speciální sportovní výživou - cvičení, kruhový tréning, posilovna, bosu, spining, tělocvična, jump (trampolínky), box s trenérem, trénink s osobním trenérem - sportovní výživa včetně carnitinu, spalovače tuků, ...
Chladící jednotky pro obchody a komerční projekty - prodej Praha
Společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE - CZECH REPUBLIC spol. s r. o. nabízí výrobu a prodej chladících jednotek.
Vzduchotechnické jednotky pro čistý vzduch kdekoli  - Praha
Kvalitní a čistý vzduch je v řadě průmyslových, nebo lékařských objektech zcela zásadní.
Tepelná čerpadla Daikin Altherma - řešení pro vytápění, chlazení a ohřev teplé vody
Tepelná čerpadla v zimě ohřejí, v létě zchladí. Říká se, že při pořizování tepelného čerpadla byste neměli šetřit. To je omyl!
Prodej stavebního materiálu, potřeb pro řemeslníky Brno
izolační materiál, stavební materiál, potřeby pro řemeslníky, instalační materiál, tepelné a zvukové izolace, pojistné fólie, ukončovací prvky
Plastové, skleněné obaly pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl Brno
Prodej, dodávka skleněné obaly pro farmacii, chemii, potravinářství. Láhve z plastu a skla, dózy, uzávěry, zátky a další dodává firma ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Laserové zákroky, vyhlazení vrásek, jizev, laserové operace, omlazení pokožky Znojmo
Omlazení pokožky, vypnutí pleti, laserové zákroky, vyhlazení vrásek a jizev po akné radiofrekvencí eMatrix, vyrovnání jizviček po akné a další provádí společnost CHIRMEDICA s.r.o. ze Znojma.
Autorádia VDO Děčín - 12V nebo 24V, USB, CD přehrávač, podpora MP3, oranžový LCD display
Děčínská společnost Mechanika Teplice, družstvo nabízí autorádia značky VDO. Tyto autorádia se montují především do stavebních strojů, komerčních vozidel, ale využijete je i jinde.
Bezbariérový penzion na Slovácku-pobyt s wellness, s degustací vína
Ve Vinařství Dvůr Pod starýma horama s.r.o. na Slovácku prožijete příjemný pobyt s wellness a degustací vína. Bezbariérový penzion je nedaleko Uherského Hradiště.
Kamery Olympus Praha 5 – prodej, poradenství a servis
Kamery Olympus, které ve své nabídce uvádí firma Optimikro Praha 5, zaručují kvalitu nabízeného materiálu.
Izolace rodinných domů proti vlhkosti – materiály Xypex
izolace rodinných domů proti vlhkosti je velmi důležitá. Ať už stavíte dům na základové betonové desce, anebo i se sklepem, je izolace opravdu nutná.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Komínové a technické kartáče s příslušenstvím
Naše firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. nabízí potřeby pro kominíky a kompletní program pro čištění kouřovodů a kamen. V sortimentu naleznete technické, brusné, kovové kartáče, komínové štětky a růžice
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Kvalitní trampolíny do interiéru i na zahradu - pro zdraví a zábavu
Na naších stránkách Trampoliny.eu si můžete vybrat z široké nabídky trampolín pro děti i dospělé, pro zdraví a zábavu, do bytu i na zahradu.
Čističe HG pro domácnost, koupelny, wc, koberce, kuchyně - účinně čistí a chrání
Čističe HG pro domácnosti, wc, koberce, kuchyně, které extrémně účinně čistí a chrání všechny materiály interiérů prodává společnost KMB Barvy s.r.o. se sídlem v Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Tradiční pekárna - trvanlivé a křupavé tyčinky v mnoha variantách a příchutích
Společnost PEKÁRNA KRÁL s.r.o. je výrobce trvanlivých tyčinek, působíme v okolí Opavy a Ostravy. Jemné a křupavé tyčinky vyrábíme v mnoha variantách a příchutích.
Pohřební služba a přeprava zesnulých, zajištění pohřbu, kremace, Plzeň a okolí
Pohřební služba Pieta zajistí všechny úkony spojené s úmrtím někoho z Vašich blízkých. Navštivte nás v některé z našich kanceláří v Plzni, Rokycanech, Blovicích, Starém Plzenci a Horní Bříze.
Plastové septiky samonosné, dvouplášťové, vhodné k obetonování, výroba, distribuce, prodej
Společnost ITMS plast s.r.o. je výrobce plastových nádrží, které jsou samonosné, dvouplášťové nebo k obetonování. Rovněž Vám poskytne plastové septiky, žumpy a další platové produkty.
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály v akci po celý rok
Na prodejně PRO-DOMA Olomouc máte možnost využít akce po celý rok. V sortimentu sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály a další stavební materiál.
Přeprava kapalných chemikálií - mezinárodní silniční cisternová přeprava ADR
Firma Stratmann s.r.o. z Humpolce poskytuje služby v oblasti mezinárodní přepravy pomocí cisteren ADR a přepravních kontejnerů. Profesionální převoz nebezpečného materiálu.
Zásobníky, dávkovače na drogerii, čistící chemie, papírenský program
Úklidové firmy i domácnosti mají možnost odebírat čistící chemii, papírenský program i dávkovače prostředků a zásobníky na drogerii od firmy Drogerie Valášek Uherský Brod.
Žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském především v Opavě a Ostravě. Nabízíme žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Pohřební ústav Sokolov - pomoc pozůstalým se ztrátou jejich nejbližších
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. ze Sokolova zajišťuje komplexní pohřebnické služby. Zařídí za Vás veškeré formality. V rámci společnosti zajišťuje také thanatopraxi.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov