Aktuální microsite

Demolice, bourání rodinných a bytových domů, stavební práce, kvalitní firma Znojmo
Bourací práce, demolice, demontáže objektů, rodinných a bytových domů, stavebnní práce a další provádí společnost LaVaRoss2010 s.r.o., z Hodonic u Znojma.
Zařaďte se mezi spokojené zákazníky DHL i Vy - interní průzkum Net Promoter Approach
Společnost DHL Express, přední světový poskytovatel mezinárodních expresních přepravních služeb, pravidelně a dlouhodobě monitoruje spokojenost svých zákazníků.
Reklama v rádiu se dostane do povědomí posluchačů | RADIO UNITED TOTAL
Reklama v rádiu má velký potenciál, a to zejména u společnosti RADIO UNITED TOTAL. Jsme celoplošná rádiová síť, kombinující dohromady silné a tradiční rozhlasové značky.
Hřbitovní architektura, ruční gravírování-kamenictví Brno
jednohroby, dvojhroby, firemní kamenné cedule,, opravy pomníků, ruční gravírování, svítilny, vázy, fotokeramika, zákrytové desky, kamenné schody
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Klempířské prvky Ústí nad Orlicí - sněhové zábrany, háky, vzduchotechnické prvky
BezVa, spol. s.r.o. z Třebovice (Ústí nad Orlicí) se zabývá výrobou klempířských prvků pro celou Českou republiku i Slovensko. Firma je na trhu již od roku 1991.
Hliníkové konstrukce, výroba a montáž hliníkových oken
schodiště na zakázku, prosklené stěny, interiérové nerezové prvky, hliníková okna a dveře, zimní zahrady, vstupní portály, atypická kovovýroba
Vinařství na jižní Moravě, historický vinný sklep ve Valtickém podzemí.
Vinařství na jižní Moravě, historický vinný sklep ve Valtickém podzemí - labyrint historických vinných sklepů s ochutnávkou vín od firmy VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO a.s na jižní Moravě u obce Lednice.
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů, kabely, elektrokabely a barevné kovy, ekologická likvidace od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
BONA SPRAY MOP, snadná údržba podlah, perfektní péče pro podlahy
BONA SPRAY MOP, který Vám umožňuje snadnou údržbu a perfektní péči pro Vaše podlahy. Možnost využití na podlahy dřevěné, laminátové, PVC, keramickou dlažbu, marmoleum a vinyl.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
DHL Express  - prvotřídní kvalita doručení Vašich zásilek v nejkratším možném čase
Spol. DHL se jako přední poskytovatel logistických služeb může pyšnit označením „Logistická společnost pro celý svět“, neboť globální síť tvoří téměř 4 tisíce poboček ve více než 220 zemích a územích.
Míchání barev, autolaků - nejkvalitnější, nejjasnější, nejneobvyklejší odstíny
Ty nejjasnější, nejneobvyklejší a nejkvalitnější barvy vám namícháme v naší firmě Janků autolaky v Ostravě. Vyberte si svůj odstín a my vám jej obratem namícháme.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Laboratorní váhy, pipety a analytické přístroje pro výzkum, logistiku i obchod
Rok 1945 je důležitým milníkem pro vědu, farmacii a průmysl. Toho roku totiž švýcarský inženýr Dr. Erhard Mettler založil firmu na výrobu přesných mechanických přístrojů.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Hygienické a úklidové prostředky za nízké ceny ve velkoskladu
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod, kde naleznete velký výběr hygienických a úklidových prostředků za nízké ceny v Opavě.
Dřevohliníková okna se skvělým designem – všechny výhody v jednom
HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce oken a dveří. Nabízíme vám dřevohliníková okna se skvělým designem, které skloubí všechny výhody v jednom.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Měkké a tvrdé dřevo-palivové dřevo, výroba a prodej, distribuce Jihomoravský kraj
Výrobu a prodej měkkého a tvrdého palivového dřeva ze smrku, borovice, z dubu, buku, břízy, jasanu, akátu zajišťuje firma Wood Rakušan Marek Rakušan z okresu Třebíč.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Degustace a prodej vín Čejč, vína červená a bílá, vinařství
Degustace, výroba a prodej vín v Jihomoravském vinařství, vína červená a bílá od firmy Horákova farma a.s. - vinařství s tradicí Čejč.
Císařské sklepy Horák
Sluchadla na míru, sluchová protetika Praha - pomůcky pro sluchově postižené
Sluchadly na míru a sluchovou protetikou se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Chcete lépe slyšet? Jste u nás správně!
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar v Třebíči na Vysočině
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar a Volvo včetně obsluhy vám zajistí společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Ocelová vícepramenná lana HERKULES Lana Vamberk
Vyrábíme ocelová vícepramenná lana, která jsou značně ohebná a prakticky málo točivá.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Dlaždičské práce, pokládka žulové kostky, kamenné mozaiky  z přírodního kamene
Přírodní kámen je ideálním stavebním materiálem. Dlaždičské práce a pokládku žulové kostky a kamenné mozaiky včetně dodávky materiálu pro Vás zajistí firma Pe Granit, s.r.o. v Ostravě i Olomouci.
Dřevěná schodišťová madla, dřevěné zábradlí-výroba na zakázku
Stolařství Smetana z Podolí u Uherského Hradiště vyrábí na zakázku dřevěná schodišťová madla z masivu, která slouží jako zábradlí. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Kamenné hroby a hřbitovní pomníky z kvalitního a odolného materiálu Praha
Hřbitovní pomníky a kamenné hroby z naší společnosti Daha Nehvizdy (Praha - východ) jsou kvalitní, precizně zpracované a velmi odolné.
Hutní materiál Pardubice – ocelové plechy, profily, nosiče a trubky
Z širokého výběru hutních materiálů, jako jsou ocelové plechy, profily, nosiče a trubky si vyberete u pardubické společnosti OCELSERVIS CZ, s.r.o.
Samoobslužné přesné obchodní váhy prodej Praha - jejich ovládání je hračka
Přesnost a spolehlivost, to jsou přesně dva atributy, které vyžadujeme od vah. Odvětví, kde miligramy hrají velice důležitou roli, je obchod.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Tradiční vánoční trhy v Olomouci s doprovodným programem - vychutnejte si to pravé kouzlo Vánoc
Přijďte načerpat předvánoční atmosféru do nekrásnějšího města České republiky - tradiční vánoční trhy v Olomouci můžete navštívit od 20. listopadu 2016. Vychutnejte si s námi to pravé kouzlo Vánoc.