Aktuální microsite

Laserová pracoviště pro kalení laserem - návrh jakékoliv konstrukčního řešení
Laserová pracoviště pro kalení laserem na míru každému zákazníkovi zajistí společnost LaserCentrum Hendrich s.r.o.
Autorizovaný prodej a servis barevných a multifunkčních tiskáren Brno
DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení, barevná laserová a multifunkční tiskárny, pronájem, prodej, servis
Prodej nejnovější generace nářadí Milwaukee s vysokým výkonem
Prodej nejnovější generace nářadí Milwaukee s vysokým výkonem nabízí naše firma KVP servis s.r.o. se sídlem v Opavě. Pořiďte si stupňovací vrtáky nebo speciální šroubováky.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Topenářské práce, montáž topení včetně dodávky topenářského materiálu
Topenářské práce a to nejen domácnostem, ale také stavebním firmám, včetně dodávky topenářského materiálu a montáží topení, zajišťuje Instalatérství Pavel Vaculík z Brna.
Instalatérství Pavel Vaculík
Požární ochrana, tlakové zkoušky a revize požárních hadic Brno
kontrolní a revizní činnosti, požární ochrana, tlakové zkoušky, revize požárních hadic a přístrojů, požárně-bezpečnostních řešení projektová dokumentace staveb
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Zlaté šperky s Valentýnským zdobením pro ženu i muže v online klenotnictví
Výběr šperků s Valentýnským zdobením naleznete v online klenotnictví Kroměříž. Jde o zlaté šperky pro ženu i muže.
Mzdový software DUNA - MZDY, program pro zpracování mezd
Hledáte-li spolehlivý program pro zpracování mezd, pak budete jistě velice spokojeni s mzdovým softwarem DUNA - MZDY od společnosti TILL CONSULT a.s.
Venkovní kamenná dlažba z přírodního kamene je elegantním a originálním řešením
Zvýrazněte svůj dům, zahradu nebo vaše město venkovní kamennou dlažbou z přírodního kamene. Kontaktujte firmu Pe Granit, která provádí kamenické a dlaždičské práce nejen v Olomouci, Brně a Ostravě.
Dlouhodobý pronájem nebytových prostor, kanceláří, dílen a skladů
Dlouhodobý pronájem nebytových prostor, kanceláří, dílen a skladů v okolí Opavy poskytuje Rozvoj, stavební a bytové družstvo.
Vyhledávání zaměstnanců pro střední a vyšší management - ušetřete čas
Nalézt vhodného zaměstnance na pozici středního a vyššího managementu nemusí být pro firmu jednoduché. Ne každý uchazeč o zaměstnání má totiž potřebné schopnosti a znalosti. Už vás nebaví ztrácet při vyhledávání zaměstnanců drahocenný čas? Obraťte se na společnost HR direct. Najdeme pro vás ideálního kandidáta na pozici manažera i specialisty pro ...
Rekonstrukce, modernizace a výstavba rodinných domů na klíč | Litomyšl
Rekonstrukce, modernizace a výstavba rodinných domů na klíč to je činnost, kterou se zabýváme a ve které máme mnohaleté zkušenosti. Potřebujete postavit nový dům, zrekonstruovat nebo zmodernizovat? Jsme schopni zajistit zemní práce, vodoinstalatérské práce, elektroinstalační práce, topenářské i malířské práce a mnoho dalších. Stavbu Vám ...
Obaly tašky sáčky nádobí fólie Lanškroun Litomyšl Česká Třebová.
Zabýváme se v Lanškrouně výrobou a velkoobchodním prodejem obalů, tašek, sáčků, plastového a papírového jednorázového nádobí, tácků a fólií.
Tepelná čerpadla mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, opravuje a vyrábí tepelná čerpadla v okolí Opavy do bytů, domů i kanceláří, která jsou mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody.
Jak si vybrat správné nářadí, elektrické a ruční nářadí Břeclav, Hustopeče
Jak si vybrat správné nářadí, elektrické a ruční nářadí, velkoobchod a maloobchod se značkovým nářadím od firmy IVK, s.r.o. v Břeclavi a Hustopečích.
IVK, s.r.o.
Rekonstrukce balkonů a lodži Praha -  pro bezpečný a pohodlný výhled
Jestli Vám zatéká na balkon, či se bortí konstrukce anebo jí protahuje do domu, zavolejte si nás a my se postaráme o veškeré opravy a rekonstrukce.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Velkoplošný tisk metodou sublimace-reklamní poutače, bannery, plachty
Firma SubliProfi s.r.o. potiskne reklamní poutače, bannery, plachty metodou sublimace. Velkoplošný tisk touto technologií je velmi kvalitní. Obraťte se na nás v regionu Zlín i Praha.
Vzduchotechnika Pardubice - Elklima spol. s.r.o.
Elklima spol. s.r.o. sídlící v Pardubicích, Vám nabízí kompletní práce v oblasti vzduchotechniky a klimatizace: - návrh nejlepšího řešení - projekt vzduchotechniky - montáž - záruční i pozáruční servis veškeré vzduchotechniky Námi dodávané klimatizační, chladicí i regulační systémy jsou určeny nejen do průmyslových provozů, ale i do ...
Akustika, akustické panely Akustik, zpracování akustických studií
Akustika, akustické panely Akustik, zpracování akustických studií, kompaktní kovový sendvičový panel od firmy KlimaTechnik s.r.o. Strážnice, Hodonín
KlimaTechnik s.r.o.
Řezání vodním paprskem | Kolín, Nymburk, Poděbrady, Čáslav, Kutná Hora
Řezání vodním paprskem je pro nás jednou z důležitých činností, kterou se zabýváme. Naše firma Plehaso k.s. se pohybuje především v oblasti moderního zpracování plechů. Zabývá se rovněž zakázkovou výrobou z různých druhů materiálu. - řezání vysokotlakým vodním paprskem - řezání laserem - ohýbání - obrábění - tvarování - ...
Desinsekce vás zbaví otravného hmyzu | Hradec Králové
Mravenci, roztoči, vši nebo štěnice dokáží v bytech i veřejných objektech nadělat nemalou škodu a dezinsekce je tak na místě. Chcete se i vy nepříjemného hmyzu zbavit jednou pro vždy? Obraťte se na společnost Deratizace Ryšavý. Desinsekce je jedním z našich oborů - rychle a účinně vás nevítaných návštěvníků zbavíme. Přítomnost hmyzu, vší či ...
Lékovky týdenní, denní lékovka, půlič tablet-výroba
Firma EUROFORM a.s. vyrábí zásobníky na tablety - týdenní i denní lékovky a půliče tablet. konstrukční kancelář v Kroměříži. Výroba je v Chropyni-Zlínský kraj.
Kovová zahradní pergola, kovový altán, přístřešek
Firma VK LAROZ dodá a smontuje kovový přístřešek pro parkování i kovový altán nebo zahradní pergolu pro posezení. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Výroba klempířských prvků Ústí nad Orlicí-žlabové háky, vzduchotechnické prvky
Společnost BezVa, spol. s.r.o. z okresu Ústí nad Orlicí se věnuje výrobě klempířských prvků a jejich montáži. Společnost je na trhu již řadu let, proto má ve svém oboru bohaté zkušenosti.
Pohřební služba Příbram, kremace, pohřby, parte, náhrobky, kamenické práce
Pohřební služba Na Hvězdičce se sídlem v Příbrami pomáhá pozůstalým snížit starosti s odchodem blízkých na minimum. Díky mnoha pohřebním službám se jí to úspěšně daří již více než 13 let.
Videostudio, zpracování videa, nahrávání zvukových záznamů Dolní Bojanovice
Profesionální videostudio se střižnou, zpracování videa, nahrávání zvukových záznamů, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.