Aktuální microsite

Postele na míru, kvalitní rošty, zdravotní matrace prodej Blansko
předsíně, kuchyňské linky, ložnice, postele, koupelny, kancelářský nábytek, zakázková výroba nábytku, grafické návrhy, vestavěné skříně, obývací pokoje
Hydraulické hadice vysokotlaké i nízkotlaké Plzeň - výroba na počkání
Sháníte hydraulické hadice pro tlakové mytí nebo potravinářský průmysl? Pak se obraťte na společnost Adrián – HADICEADRI Plzeň
Výzdoba, aranžování interiérů-svatby, plesy, restaurace, kanceláře
Květinářství Kamélie Holešov se věnuje aranžování interiérů v regionu Zlín, Kroměříž. Výzdoba na svatby, plesy, do restaurace, kanceláře může být z živých i umělých květů.
Revize, opravy a servis klimatizací Ostrava
čištění a servis vzduchotechniky, dodávka a montáž chlazení, revize klimatizací, tepelná čerpadla, protipožární klapky, velké průmyslové klimatizace
Oční sanatorium, lékař, plastické operace, horní, dolní víčka, šedý, zelený zákal
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará profesionálně o Vaše oči a provede operací horních i dolní víček, plastické operace, operace šedého i zeleného zákalu a mnoho dalších.
Tepelná čerpadla vám pomohou ušetřit - Hradec Králové
K čemu je dobré takové tepelné čerpadlo? O tom, že náklady na vytápění domu jsou drahé a je potřeba šetřit, mluví snad každý. Málokdo ale udělá něco skutečně efektivního a dál platí drahý plyn či uhlí po celou sezónu. Řešení je při tom tak jednoduché. Úspory na vytápění i ohřev vody vám nabízí tepelná čerpadla, která seženete ve společnosti All ...
Lehké trolejbusové sběrače Praha - náhradní díly pro MHD a železnice
Společnost ESKO, spol. s r.o. z Prahy se zabývá výrobou a prodejem lehkých trolejbusových sběračů a sběracích hlavic. Společnost se specializuje na díly pro městské dopravní podniky a železnice.
Výkup sběrového papíru Teplice - výkup sběrového papíru za nejvýhodnější ceny
V Teplicích se výkupu sběrového papíru věnuje společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o. Dodávky přijímá lisované (do balíků), volně ložené nebo i upevněné na paletách.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Komplexní stavební řešení a návrhy, projekty interiérů, staveb, domů, bytů
Naše firma HAVAX Liberec fVám profesionálně zajistí komplexní stavební řešení, projekt nebo návrh Vašeho domu, bytu či jiné stavby.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Prodej, sanitární keramika, umyvadla, wc, bidety, pisoáry, klozety
Prodej sanitární keramiky do koupelny, najdete u nás různé druhy umyvadel, WC, bidetů, pisoárů, klozetů a mnoho dalších.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
PEKASS - to je kvalitní technika i agrobazar
Kvalitní a osvědčený agrobazar spolu se zemědělskou technikou objevíte ve firmě PEKASS. Kvalitní technika je základ pro perfektní podnikání v oboru zemědělství. Pod červeným logem PEKASS najdete dovětek zemědělská, komunální a silniční technika. Společnost s více než 20-letou tradicí na trhu, dodává pro zemědělce špičkové traktory a zemědělské ...
Maziva a oleje pro nákladní automobily - doprava a zemědělství
Špičkové oleje a maziva vhodná pro každý motor - méně prostojů a méně údržby - s našimi mazivy se žádný motor nezadře – spolehlivá ochrana motoru - OLVAN Náchod s.r.o.
Střešní systém KALZIP, AL opláštění Liberec
Společnost Verikal-Zip se zabývá dodávkou a montáží střešního systému KAL-ZIP. Tento systém je populární po celém světě. Však od doby jeho vzniku se už tohoto střešního systému po celém světě nainstalovalo přes 80 milionů čtverečných metrů! KAL-ZIP je systém, který oceníte na každé střeše. Je totiž spolehlivý, nepropustný a jeho design je ...
Strojírenská výroba, kovovýroba, CNC obrábění, lisování, ohýbání, dělení
Naší stěžejní činností je strojírenská výroba a kovovýroba, provádíme dělení materiálu CNC, obrábění, lisování, ohýbání trubek, protahování drážek a další činnost.
Dřevěné plotovky Kolín, hoblovaná prkna - akce Kutná Hora
Akce - hoblovaná prkna nebo-li dřevěné plotovky, potřebujete je a jste z Kolína, Kutné Hory nebo okolních měst? Přijeďte si vybrat do Fastra řezivo. V našem sortimentu naleznete hoblovaná prkna – plotovky. Jsou to ohoblovaná a přebroušená prkna s vyspravenými vadami po sukách. Jsou pro Vás vhodnou volbou pro svou vysokou kvalitu a širokou možnost ...
Prodej lamelových kotoučů do úhlových brusek, lamelových, orovnávacích tělísek
Prodáváme brusný materiál v našem sortimentu naleznete široký výběr lamelových kotoučů do úhlových brusek, lamelová a omílací tělíska.
Hasicí přístroje, které mohou zachránit majetek i životy - Kolín
Opravy, prodej, repase, modernizace hasicích přístrojů a požární techniky provádíme už řadu let a nezalekneme se tak ničeho.
Potrubní systémy | Liberec, předizolované ocelové trubky
Naše předizolované ocelové trubky splňují normy a nařízení, veškeré trubky odpovídají potřebným normám - POLYNET s.r.o. Liberec
Hydromasážní vana je určena nejen k relaxaci
Mezi oblíbené možnosti pro odpočinek patří nejrůznější wellness pobyty či masáže. Co si ale pořídit wellness rovnou k vám domů? Hydromasážní vana nebo parní box vám mohou dělat radost každý den. Nejsou pouze nástrojem k relaxaci, ale také účinnou léčebnou metodou. Jak hydromasážní vana, tak pobyt v parním boxu vám mohou ulevit například při ...
Rekonstrukce komínů za pomocí frézování - rychlá a cenově výhodná varianta
Rekonstrukce komínů je na místě, máte-li problémy s topením, komín netěsní, nemá již dostatečný tah, je zadehtovaný, a nebo chcete připojit spotřebič o vyšším výkonu, než váš komín umožňuje.
Výkup papíru | Jičín, Nová Paka, Kopidlno, Sobotka, Semily, Turnov
Kovošrot Vokšice zajišťuje výkup papírového odpadu a plastů, železného šrotu i dalších kovů. Jste-li z Jičína, Nové Paky, Kopidlna, Sobotky, Semil, Turnova zajeďte k nám s Vaším papírem. Dobře Vám za něj zaplatíme. Vykupujeme tento papír: - sběrový papír - noviny, časopisy, letáky - karton - hnědá vlnitá lepenka - počítačový ...
Second Hand - hrabárna Praha - nabízíme nejlepší poměr ceny ke kvalitě
Velkoobchodníkům nabízíme secondhandový textil k jejich dalšímu prodeji. V našem e-shopu najdete oblečení přehledně rozdělené a připravené k okamžité expedici.
Vespos Příbram
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem spojovacího materiálu se v Příbrami věnuje prodejna Vespos, u které nakupují velké podniky i malé podniky nebo jednotlivci.
Klimatizace Plzeň - komplexní řešení klimatizací do bytů a menších komerčních prostor
SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní řešení v oblasti klimatizačních zařízení. Cílem společnosti je zpříjemnit Vám horké letní dny.
Tepelná čerpadla Daikin - pro vytápění vašeho domova - Praha
Více než tři čtvrtiny tepla můžete mít při vytápění vašeho domu zdarma. Nevěříte? Tak to jste ještě neslyšeli o tepelných čerpadlech od firmy Daikin.