Aktuální microsite

Hydroizolace Xypex  zbaví váš dům vlhkosti - Praha
Vlhkost trápí stovky majitelů starších domů, ale i novostaveb. Patříte k nim i vy a už nevíte, jaký typ hydroizolace proti vlhkým stěnám vyzkoušet?
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Froté župany a ručníky pro děti - dětská kolekce výrobků z froté s žinylkovým lemem
Společnost Feiler s.r.o. ve své řadě výrobků nabízí dětskou kolekci z froté s žinylkovým lemem. Pro děti nabízíme kompletní sady od bryndáčků až po župánky v té nejvyšší kvalitě.
Školicí středisko Praha 6 - přednáškové sály, laboratoře, klimatizované učebny
K dispozici je přednáškový sál o kapacitě 48 - 60 osob nebo malý přednáškový sál s místy pro 33 - 35 účastníků. Dále disponujeme salonkem s 16-ti místy.
Kniha návštěv a správa akcí – praktické doplňky systému PowerKey
Docházkové, přístupové a stravovací systémy nebo třeba kniha návštěv jsou specialitou společnosti ADVENT. Jednou z aplikací, které vám nabízíme je také multifunkční systém PowerKey.
Kamerové systémy CCTV Praha 8 - dodávka, instalace, montáž, servis kamerových systémů
Společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy 8 zajišťuje kompletní dodávky, montáže, instalace i servis kamerových systémů CCTV a to i s zařazením do Vašich IT systémů.
Volná pracovní pozice pro svářeče a zámečníky na hlavní pracovní poměr
Pokud jste zkušený svářeč nebo zámečník a hledáte práci na hlavní pracovní poměr, pak kontaktujte společnost Porgest, a.s. v Novém Jičíně.
Prodej dioptrických brýlí a kontaktních čoček, oční optika Mikulov
Prodej dioptrických, bifokálních a multifokálních brýlí, kontaktních čoček, obrub, oční optika, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově.
Ruční výroba vánočních ozdob s tradicí | Dvůr Králové
Ruční výroba vánočních ozdob s tradicí ve Dvoře Králové nad Labem.
Projektování a inženýring Kralupy nad Vltavou - pro naše poskytované produkty
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí kompletní projekční práce a inženýring pro své nabízené produkty - projekce, studie, stavební dozor a další.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Pronájem MKR Mobilbarů, mobilních barů na firemní párty, teambuilding, oslavy i svatby
Moderní a luxusní zázemí pro svatby, firemní oslavy, teambuildingy, večírky, diskotéky i předváděcí akce naleznete v MKR Mobilbaru firmy MKR Group s.r.o.
Nákladní a silniční autodoprava s hydraulickou rukou pro přepravu stavebního materiálu
Naše spolehlivá společnost IRONSPED s.r.o se sídlem v Ostravě je specialista na nákladní a silniční autodoprava s hydraulickou rukou pro přepravu stavebního materiálu.
Plastová okna s Alu clipem - venkovní opláštění hliníkem pro ochranu z exteriéru
Plastová okna s Alu clipem působícím jako venkovní opláštění hliníkem pro ochranu z exteriéru zajišťuje společnost Slovaktual Perymont Zlín, která dodává zároveň dveře z plastových profilů.
Opravy, modernizace požární hasící techniky, nástavby, podvozkové části, motory
Zajišťujeme opravy a modernizace požární hasící techniky, účelových nástaveb, podvozkových částí i motorů v naší firmě Požární technika KOMET s.r.o. sídlící nedaleko Kolína.
Nový kultivovaný Ford Edge - bezpečné vozy SUV s moderní technologií
Nový kultivovaný Ford Edge najdete nyní v nabídce bezpečných vozů SUV s moderní technologií u společnosti Auto Viki s.r.o. ve Zlíně, která je profesionálním dealerem vozů Ford.
Výkup druhotných surovin, papír, železo, barevné kovy, šrot, palety
Vykupujeme v našem Kovošrotu Vokšice s.r.o. veškeré druhotné suroviny jako jsou barevné kovy, šrot, papír, železo, palety, kabely i elektromotory.
Stavba komínů rychle, bez starostí a bez problémů - Jilemnice
Máte komín, který je starý a potřebuje vyměnit? Nebo chcete postavit komín úplně nový? Tak jste na správné adrese. Rekonstrukce a stavba komínů je naší specialitou a díky pokročilým technologiím frézování a vložkování patříme mezi jedničky na trhu. Ať už vlastníte rodinný dům, bytovku či jakýkoli průmyslový objekt, stavba vašeho komínu pro nás ...
Dodávka a montáž potrubních rozvodů a soustav
Dodávka a montáž potrubních rozvodů a soustav je jednou z činností, kterou se zabýváme. Je pro nás typická vysoká kvalita, odbornost, komplexnost a rychlost. Specializujeme se na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Pomoc u nás najdou všichni z oboru strojírenského, potravinářského, automobilového i ...
Vzdělávací kurzy manažerských dovedností - akreditované programy, školení
Rozvíjejte své vůdčí dovednosti s firmou HM PARTNERS s.r.o. se sídlem u Nového Jičína. Pořádáme akreditované programy pro manažery, efektivní školení a vzdělávací kurzy manažerských dovedností.
Digitální tachograf VDO 1381 Brno - upgrade, prodej, demontáž, výměna, školení
Výměnu, demontáž nebo prodej digitálních tachografů VDO v Brně zajišťuje pobočka společnosti Mechanika Teplice. Pro tachograf VDO 1381 a Stoneridge SE5000 provádíme atesty.
Pneumatiky pro stavební a zemní stroje - montáže přímo v terénu
ČEMAT trading je distributorem pneumatik pro stavební techniku nejen v Bohumíně a Ostravě, ale v celé České republice. Nabízíme pneumatiky pro stavební a zemní stroje s možnosti montáže přímo v terénu
Oprava čelních autoskel, specializovaný autoservis, bodové praskliny
V našem specializovaném autoservisu Vám odkážeme opravit čelní autoskla všech značek aut od bodových prasklin, což je pro Vás levnější i rychlejší než výměna celého skla.
R-SPEED s.r.o. Autoservis Volvo Náchod
Pracovní obuv, montérky, ochranné pomůcky-dodáme i atypické rozměry
Kompletní sortiment oděvů, obuvi a doplňků pro práci dodá firma ARP Trade Zlín - vybírejte osobní ochranné pomůcky, pracovní obuv, montérky ve standardních velikostech i atypické rozměry.
Manželské, patrové dětské postele z masivu, lamina
Kvalitní manželské postele i dětské patrové postele a válendy dodá Stolařství Smetana. Vyrábíme z masivu i lamina. Zakázky přijímáme především v regionu Zlínský kraj.
Výroba, prodej drceného kameniva Rakovník - Kamenolom Brant
Výrobu a prodej drceného kameniva najdete v Kamenolomu Brant.
Laboratorní reagencie, roztoky pro laboratorní analýzy Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. nabízí chemické látky a činidla, které se používají v laboratořích pro spouštění chemických reakcí, izolaci RNA a molekulární biologii.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika