Aktuální microsite

Jarní údržba trávníků, záhonů, vertikutace, řez dřevin Znojmo, Moravské Budějovice
Jarní údržba trávníků, záhonů, vertikutace, řez dřevin, tvarování živých plotů, odplevelení, zahradní činnost zajistí firma Zahrady Řiháček v Moravských Budějovicích.
Prodej osvětlení pro nákladní automobily, přívěsy a kamiony
LED světla, doplňková, homologovaná autosvětla, odrazky, osvětlení, koncová a obrysová světla, nápravy a díly pro přívěsy, autopřívěsy
Výroba dopravních pásů a řemenů určených pro automobilový průmysl
ozubené, vysokovýkonné ploché řemeny, dopravní, modulární, procesní pásy, komponenty pro manipulaci a logistiku, nejmodernější technologie
Odborné prohlídky výtahů, servis, opravy výtahů a zdvihacích zařízení, Vysočina
Opravy, rekonstrukce, servis, revize, odborné prohlídky a zkoušky vyhrazených zdvihacích zařízení, ale i montáže opláštění výtahových šachet provádí firma ELVÝZ, s.r.o.
Rybářské potřeby U Zlatých štik-navijáky, pruty, vybavení pro rybáře
Rybářské potřeby U Zlaté štiky Uherské Hradiště nabízí na prodej navijáky, pruty, nástrahy, krmiva a veškeré vybavení pro rybáře.
Dětské kočárky, autosedačky, potřeby pro děti-eshop
V regionu Zlínský kraj zakoupíte výhodně dětské kočárky, autosedačky a potřeby pro děti na prodejně Baby Group Holešov, nebo v eshopu mimimi.cz , který provozují.
Výroba elektrických rozvoden a rozvaděčů NN
Zaměřením firmy Kouřil elektrotechnik s.r.o. Zlín je výroba elektrických rozvoden NN a rozvaděčů NN. K rozvaděčeům vystavíme Atest - prohlášení o shodě.
Upínání ochranné, průmyslové přilby V-Gard, Fas-Track pro to největší pohodlí při práci
Upínání pro přilby V-Gard pro Vás vyvinula společnost MSA Safety Czech s.r.o. v Ostravě, aby Vám zajistila to největší pohodlí a zbavila Vás problémů, které sebou nošení průmyslové přilby přináší.
Bytové družstvo - převody do vlastnictví, správa domů a bytů
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů a převodem do vlastnictví.
Vícepaletové manipulátory - hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami
Hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami Vám nabízí spolehlivá společnost ČEMAT trading, spol. s r. o.
Střelivo pro zbraně - široký výběr, střelivo kulové, pistolové a brokové
Střelivo pro zbraně - široký výběr, střelivo kulové, pistolové, brokové, signální, akustické, vojenské, označení CIP pd firmy Trecha Jiří v Rohateci u Hodonína.
Hudební vydavatelství s nahrávacím studiem, videostudio Dolní Bojanovice, Hodonín
Profesionální hudební vydavatelství s nahrávacím studiem, videostudio i grafické studio, střižna od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích u města Hodonín.
Knihkupectví - knihy pro děti i dospělé, eshop
Potěšte své blízké, kamarády či děti dobrou knížkou a navštivte knihkupectví Iva Přikrylová v Prostějově, kde si jistě vyberete tu pravou knihu pro děti i dospělé dle vašich potřeb.
Distribuce a prodej osobních a kuchyňských vah Salter, internetový prodej, e-shop
Osobní a kuchyňské váhy Salter za skvělé ceny. Internetový obchod s domácími elektrospotřebiči, e-shop poskytuje firma Chvátal-Artex, s.r.o. Pohodlný nákup z Vašeho domova.
Speciální spojovací materiál, výroba na zakázku Vysočina
Kotevní a spojovací materiál, výroba i nestandardního spojovacího materiálu, náhradní díly, elektrické ruční nářadí, ochranné pracovní pomůcky
Zpracování mzdové a personální agendy pro firmy
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytující komplexní služby v oblasti zpracování mzdové a personální agendy pro firmy v ostravě a okolí.
Povrchové úpravy, antikorozní nátěry zámečnických výrobků
Firma VK LAROZ DK Holešov provádí povrchové úpravy zámečnických výrobků v regionu Kroměříž, Zlín. Jde o venkovní i interiérové povrchové nátěry, antikorozní nátěry.
Stavbu, rekonstrukci, demolici a zemní práce v malém i větším rozsahu
Malé i větší stavby, rekonstrukce, zemní práce, demolice nebo realizace čističek odpadních vod provádí firma STAZAP Pavel Korda , sídlící v obci Velké Hydčice na Plzeňsku.
Zdravotnický materiál, technika – stent, stenty, prodej, dodávka, distribuce, Brno
Distribuce zdravotnického materiálu, vysoce kvalitní zdravotnická technika, stenty, dodávky do nemocnic, soukromým lékařům dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Modely a hračky pro děti a sběratele Židlochovice
E-shop s modely a hračkami pro děti a sběratele, široký výběr od zahraničních i českých výrobců, kvalitní prodej hraček i modelů od firmy Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
Kurz, školení-novela zákoníku práce 2019, změny pracovněprávních předpisů
Vzdělávací agentura JVN Uherské Hradiště připravila pro firmy i širokou veřejnost kurz, školení na téma Novela zákoníku práce 2019, se zaměřením na změny pracovněprávních předpisů.
Zemní, výkopové a demoliční práce, pronájem zemních strojů Třebíč
Zemní, výkopové a demoliční práce včetně pronájmu zemních strojů vám poskytne firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči - kvalitní zemní práce od zkušených pracovníků.
Levný provoz domu, šetření energií - tepelné čerpadlo IVT, NIBE
Tepelné čerpadlo IVT i NIBE můžete zakoupit u společnosti Centrum tepelných čerpadel s.r.o. působící v Ostravě a okolí Opavy i Olomouce, díky které můžete zajistit levný provoz domu a šetřit energii.
Gumárenské produkty - prodej syntetického kaučuku, polymeru, kalafun i zinkových bělob
Prodejem gumárenských produktů, jako je syntetický kaučuk, polymer, kalafuny či zinkové běloby, se zabývá společnost Genetrix v Bohumíně, která patří mezi přední dodavatele těchto surovin.
Slezské černé uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech - prodej, rozvoz
Prodejem a rozvozem slezského černého uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech, se zabývá společnost RevoSolar s.r.o. Působíme v okolí Bohumína, Ostravy a dalších měst v jejich blízkosti.