Aktuální microsite

Papírové roličky pro pokladny výroba Praha -  tři různé kvality papíru
Společnost TECOM paper s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem papírových roliček nejen pro pokladny, dále pak je možné na objednávku vyrobit jakoukoli kombinaci šíře, návinu a dutinky.
Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3
Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3 nabízí firma Kovaz – výrobce hydrauliky a pneumatiky. Plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory VGU-TS3 provádí naprosto spolehlivě kontrolu tlaku v hydraulických akumulátorech dostupných na trhu. Hledáte spolehlivé a kvalitní plnicí a kontrolní zařízení pro akumulátory? Potřebujete mít ...
Pomalu rozpustná hnojiva jsou šetrná k přírodě i vaší peněžence
Prodej, dodávka, distribuce pomalu rozpustných hnojiv, ekologicky šetrná hnojiva s vysokou účinností, hnojivo pro stromy, keře, rostliny od firmy ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Focení z mikroskopu i přenos obrazu zajistí OPTISET
Jednoduché focení z mikroskopu i přenos živého obrazu vám umožní OPTISET z nabídky společnosti Optimikro - Josef Karlovský.
Tvarování plexiskla Praha – technologie tepelného ohýbání plastů
Tvarujeme plexisklo pomocí technologie tepelného ohýbání plastů v naší dílně v Praze.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Kovové brány a vrata, dveřní systémy-kovovýroba
Kovovýroba je hlavní činností firmy VK LAROZ DK. Dodáváme kovové brány, vrata a dveřní systémy. Výroba je v Holešově - nedaleko Zlína i Kroměříže.
Zábavné centrum pro děti České Budějovice - rodinný park pro vyžití Vašich dětí
Hledáte zabavení pro své ratolesti? Navštivte zábavné centrum Hopsárium v Českých Budějovicích. Náš rodinný park je na jihu Čech největším zastřešeným centrem pro děti.
Elektrospotřebiče, které pečují o Vaše tělo - elektrické zubní kartáčky, osobní váhy, tlakoměry
Praktis je internetový e-shop, kde si vyberete ze široké škály elektrospotřebičů, které se postarají o péči vašeho těla, najdete zde elektrické kartáčky, osobní váhy a tlakoměry.
Vybavení pro vybudování vlastní prádelny pro hotely, lázně, wellness, restaurace
Pokud zvažujete vybudování vlastní prádelny pro hotely, lázně, wellness nebo restaurace, tak vám nesmí chybět kvalitní prádelenská technika značky Primus Alliance Laundry CE s.r.o.
Velkoobchodní prodej, distribuce baterií Varta, dodávka baterií, e-shop, Znojmo
Velkoobchodním prodejem a distribucí nejen klasických alkalických AA a AAA baterií Varta, provoz e-shop zajišťuje firma Chvátal-Artex, s.r.o., v okrese Znojmo.
Jak se stát plavčíkem – školení, kurzy pro plavčíky, záchranářské minimum
Pokud se toužíte stát plavčíkem, Městské Lázně Zlín pořádají pravidelné kurzy pro plavčíky, školení pro záchranářské minimum.
Stroje a speciální nářadí pro pokládku podlah prodej Praha - UZIN BONUTZ – 10 x WOLFF pod stromeček
Akce platí pro nákup u smluvních velkoobchodních partnerů společnosti UZIN s.r.o. v období od 1. do 23. prosince 2016, resp. do vyprodání akčních zásob.
Rekonstrukce, modernizace domů a interiérů - komplexní služby pro maximální spokojenost
Na rekonstrukce, modernizace domů i interiérů se specializuje firma ARP Group s.r.o., která zajišťuje komplexní služby v tomto oboru pro maximální spokojenost klientů. Působíme v Ostravě a Frýdku.
Párty stany Praha - pronájem party stanů s kompletním servisem uspořádání akcí
AB PARTY TENT spol. s r.o. je pražská společnost zabývající se pronájmem párty stanů. Zároveň poskytuje komplexní servis v oblasti pořádání sportovních, společenských, soukromých i firemních akcí.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Dlouhodobý dodavatel plynu s lidským přístupem a programy na míru
Dlouhodobým dodavatelem plynu, který má navíc lidský přístup a nabízí spoustu různých programů na míru je společnost Right Power a.s. organizační složky.
Uhlí, palivového dříví - prodej a dovoz paliva až domů
Uhlí a palivové dříví od Josefa Velochy - dovoz paliva až domů.
Skleněné obklady beze spár od Treseburgu Vám ušetří práci | Liberec
Obkladová skla Vám na zakázku vyrobíme též s různými potisky – ať už dle Vaší fantazie, nebo dle bohatého výběru.
Revize komínů i další kominické služby
Věděli, jste, že revize komínů je podle nové vyhlášky povinná alespoň jednou do roka? Pokud ne, pak je zřejmě nejvyšší čas kontaktovat společnost komínSOS. Nabízíme totiž odborné revize komínů i další kominické služby pro rodinné domy i průmyslové budovy, a to přesně dle předepsaných norem. Ptáte se, jak revize komínů probíhají a co se při nich ...
Prodejní stojany, reklamní stojany, Poděbrady
Zabýváme se výrobou prodejních stojanů, reklamních stojanů a to přímo ve městě Poděbrady. Zavítejte k nám! Vyrábíte zboží, které dodáváte do prodejen a přemýšlíte, jak na své výrobky vhodně upozornit? Pozornost zákazníků nejlépe upoutáte s prodejními stojany, které slouží k prezentaci zboží v obchodě. Jaké jsou hlavní výhody reklamních ...
Výroba a prodej, čerpání betonové směsi, betonárka, beton, písek, štěrk, kamenivo
V naší betonárce BEZEDOS s.r.o. vyrábíme, prodáváme a čerpáme betonové směsi, beton, dále prodáváme písek, štěrk i kamenivo.
Prodej a výroba dětské kosmetiky, tělové sprchové šampony, pěny, gely
Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme jemnou a šetrnou dětskou kosmetiku, jako jsou tělové sprchové šampony, dětské olejové pěny a různé gely v naší firmě Union Cosmetic s.r.o.
Ruční i strojní osazování desek plošných spojů, DPS
Pokud si vyvíjíte vlastní elektronické zařízení a hledáte specialistu na osazování desek plošných spojů, pak kontaktujte Repair Center v Olomouci, která se zaměřuje na ruční i strojní osazování DPS.
Hebké hydratované vlasy s drogerií Artik balzám na vlasy Lanškroun
Chcete mít krásné hebké a hydratované vlasy, pak využijte našeho širokého sortimentu s balzámy na vlasy, šampony a kondicionéry. Vybírat můžete v našem kamenném obchodě i v našem e-shopu. Vyberete si u nás zaručeně si šampon a kondicionér pro každý typ Vašich vlasů. S naším zbožím budou vaše vlasy krásné, hebké a hydratované. V našem ...
Výroba, vyrovnávání pomníků a náhrobků z mramoru, kameník, kamenické práce, Znojmo
Výroba pomníků, náhrobků a zákrytových desek z přírodního i umělého kamene a veškeré kamenické práce, kvalitní práce od firmy Kamenický Benešovský z Tasovic u Znojma.