Aktuální microsite

HELLA TRAV®frame - systém pro přesné osazení a instalaci stínicí techniky bez tepelných mostů Praha
Společnost HELLA stínicí technika s.r.o. se sídlem v Praze, Brně a také v Bratislavě představuje nový produkt - Systém ostění TRAV®frame.
Flexibilní obaly pro balící stroje Kladno -  materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení
Flexibilní obaly pro balící stroje, materiály vhodné pro termoformovací či vakuové balení i pro balení pod ochrannou atmosférou vyrábí společnost Martin Peroutka, polygrafická výroba na Kladně.
Obaly a obalové materiály pro úspěšné výrobky Kladno
V dnešní době víme, že sebelepší výrobek nebude spotřebitelsky oblíbený, pokud nebude mít kvalitní a zajímavý obal. Při výrobě obalů je potřeba využívat kvalitních materiálů a nejmodernější techniky.
Čištění a regenerace studní-úprava a dezinfekce pitné vody
Je nutné pravidelně zajistit čištění studny a úpravy studniční vody. Regenerace studní, dezinfekce zdroje pitné vody zajistí firma EKODRILL Zlín.
Velkoobchodní, maloobchodní prodej střešních krytin, materiálu pro střechy
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej různých druhů střešních krytin a veškerého materiálu pro střechy a izolace.
Látkové rolety, žaluzie, rolety, stínící technika Žďár nad Sázavou, Vysočina
stínící technika, plissé, skládané látkové žaluzie, interiérové stínící prvky, látkové rolety, vertikální a horizontální žaluzie, instalace
Úsporné topení pro rodinný dům - šetrné k životnímu prostředí
Úsporné topení pro rodinný dům realizuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o., působící v okresech Ostrava, Frýdek Místek i Karviná. Zaměřujeme se na vytápění šetrné k životnímu prostředí.
Rekonstrukce potrubí bezvýkopovými technologiemi, protlaky
Bezvýkopové technologie společnosti Vodohospodářské stavby zajišťují rychlé a pohodlné rekonstrukce různých podzemních potrubí a kanalizací.
Výroba, údržba a opravy hrobů a pomníků, kamenické práce Brno
pomníky z leštěné žuly, hřbitovní architektura, rytí písma, renovace náhrobků, čištění hrobů, zákrytové desky, kamenné cedule, sochy, urny, fotokeramika
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Prodej, servis-značkové hodinky Diesel, DKNY, Citizen, Esprit, Emporio Armani, Fossil, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Michael Kors
Zlatnictví HM Uherské Hradiště je specializovaná prodejna na značkové hodinky. Zajistíme i servis hodinek Disel, Emporio Armani, DKNY, Esprit, Citizen, Fossil, Tommy Hilfiger, Michael Kors.
Zpracování účetnictví Praha 9 - Nechte zpracování Vašeho účetnictví našim odborníkům!
Společnost D&D International, s.r.o. poskytujeme veškeré služby spojené s vedením účetnictví a zpracováním daní malým i středním podnikům, právnickým i fyzickým osobám.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Otevřené papírové pytle s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkosti
Společnost SACK CZ s.r.o. dodává kvalitní otevřené papírové pytle také s PE vložkou pro ještě lepší ochranu produktu před vlhkem.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Originální zlaté šperky - výroba snubních prstenů a náušnic
Naše firma Zlatnictví Moravec se zabývá originální výrobou snubních prstenů a zlatých šperků na zakázku z doneseného materiálu i bez něj.
Videostudio, nahrávací studio Dolní Bojanovice
Videostudio, nahrávací studio, pořizování kamerových a grafických záznamů, ozvučení veřejných i soukromých akcí od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, střelivo a náboje
Dlouhé zbraně – kulovnice, brokovnice, prodej střeliva -kulové, pistolové, brokové, signální, akustické a další, prodej nábojů od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Muzeum ghetta Terezín - vznik v budově bývalé terezínské školy v Památníku Terezín
Muzeum ghetta je součást Památníku Terezín, vzniklo ve spolupráci s bývalými vězni v tehdejší budově terezínské základní školy. Expozice je věnována životům tehdejších Židů.
Památník Terezín
Technický a stavební dozor, poradenská činnost ve stavebnictví a zajištění projektů
Technický a stavební dozor, poradenskou činnost ve stavebnictví a zajištění projektů nabízí Ing. Tomáš Nedomlel za firmu N-WOOD s.r.o. v Jablonci nad Nisou.
Zimní i letní pneumatiky, plechové a ocelové disky za akční ceny - eshop
Zimní i letní pneumatiky za akční ceny najdete u firmy Ing. Richarda Síly Akcnipneu.cz, která na svém eshopu nabízí také plechové či ocelové disky. Vše u nás zakoupíte za ty nejnižší ceny!
Angličtina Ostrava - kurzy pro začátečníky i pokročilé, bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí efektivní kurzy anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé bez bez učebnic a složité gramatiky.
Sleva na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny Canon - akční nabídka
Akční nabídku před Vánoci na notebooky HP, Acer, Asus i monitory a tiskárny značky Canon pro vás připravila společnost Seoncomp v Ostravě, díky které můžete využít vysokých slev!
Revize elektro a hromosvodů u budov, domů i novostaveb
Pokud vlastníte dům, novostavbu nebo jinou budovu, pak nezapomeňte na povinné revize! Pravidelné revize elektro, hromosvodů a různých zařízení vám zajistí firma JEŽEK - elektro s.r.o. u Olomouce.
Stavební firma, výstavba domů, novostaveb, kvalitní práce, Znojmo!
Stavební práce, výstavba rodinných domů, novostaveb, rekonstrukce, zednické práce, komplexní servis zajistí firma LaVaRoss2010 s.r.o., z okresu Znojmo.
Rozvoz potravinářského zboží, mlékárenské výrobky Znojmo, Jihomoravský kraj
Velkoobchodní prodejce potravinářského zboží se specializací na mlékárenské výrobky s rozvozem zboží, to je firma JIMA - SPOL. s r.o., z okresu Znojmo.
Limonády výrazných chutí Pivovar Rohozec | Turnov
Výroba ochucených limonád výrazných chutí od Pivovaru Rohozec, limonády Erko malina, cola a orange jsou pro Vás přesně to pravé.
Klubcentrum v Ústí nad Orlicí
Klubcentrum má pro vás skvělé příležitosti, jak příjemně strávit čas s přáteli. Zajímavé akce se zaměřením na kulturu nebo festivalový odvaz. Všechny věkové kategorie si u nás v Klubcentru v Ústí nad Orlicí přijdou na své. Stačí si jen vybrat z naší nabídkové produkce. Klubcentrum je zábavné rozptýlení pro všechny, kdo mají rádi zábavu všeho ...