Aktuální microsite

Přísady do betonu dlouhodobě vyvíjela společnost CEMEX - Praha
Potřebuje vaše firma spolehlivého dodavatele stavebních materiálů? Je vaším požadavkem sehnat především kvalitní přísady do betonu?
Kamenné venkovní dlažby i schody jsou ozdobou každé zahrady i náměstí
Ozdobou každé zahrady je kvalitní kamenná dlažba a schody - firma Pe Granit, s.r.o. vám zajistí realizace v Ostravě, Brně i Olomouci včetně dodávky materiálu.
Ocelové konstrukce Praha-západ - schodiště, žebříky, poklopy, výroba na zakázku
Divize KOVO ze společnosti První jílovská a.s. Praha-západ) se zabývá výrobou ocelových konstrukcí, jako jsou např. schodiště, žebříky, poklopy a další výrobky na zakázku dle přání zákazníka.
Výroba plastových nádrží pro styk s potravinami
Firma EKORY Jihlava, spol.s r.o. se zabývá výrobou plastových výrobků pro rybářský, stavební, zemědělský a průmyslový sektor. Vyrábí však i plastové výrobky pro styk s potravinami.
Kovové kontejnery, zásobníky, nádrže-výroba na zakázku
Firma VK LAROZ vyrobí na zakázku kovové kontejnery, zásobníky, nádrže. Působíme převážně v oboru kovovýroba. Provozovnu máme v Holešově - okres Kroměříž-Zlínský kraj.
Bazar, servis a prodej vozidel Mercedes-Benz - kompletní služby
Kompletní služby v oblasti servisu, prodeje nových i bazarových vozidel v regionu Brno poskytuje firma MB rent v Ponětovicích. Vozidla Mercedes-Benz si zaslouží péči odborníků.
Prasklý displej, dotykové sklo - oprava a servis tabletů všech značek
Pokud máte u vašeho tabletu prasklé dotykové sklo (displej) a hledáte odborníka na jeho opravu a servis, pak vám firma Repair Center Olomouc zajistí profesionální služby pro teblety všech značek.
Spolehlivá autolakovna - a vaše auto, motorka i dodávka bude zase jako nová
Díky naší autolakovně MI-DO v Olomouci budou vaše auto, motorka či dodávka vypadat zase jako nové. Dopřejte svému vozidlu osobitý vzhled a nechte naše autolakýrníky, ať si jej vezmou do parády.
Prodej elektrogenerátorů, kompresorů a stavební techniky včetně náhradních dílů, servisu a oprav
Elektrogenerátory, kompresory, stavební, bourací, osvětlovací a čerpací techniku servisuje a prodává spolu s náhradními díly firma Acstroje v Jablonci nad Nisou.
Topení, plyn, voda i kanalizace s kompletní dodávkou, realizací a uvedením do provozu
Tepelná čerpadla, automatické kotle, plyn, vodu nebo kanalizaci zrealizuje a vše potřebné dodá firma Kespogas spol. s.r.o. v Ústí nad Labem.
Lakování a ruční malování brýlí, psacích per a zapalovačů s unikátním designem
Návrhy designu, ruční malování a lakování brýlí, psacích per a zapalovačů a povrchové úpravy výrobků z plastu provádí firma TOP COLOR s.r.o. v Janovicích nad Úhlavou.
Restaurace a ubytování pro rodiny i firemní akce v Jizerských horách
Restauraci a hotel v objektu bývalého františkánského kláštera provozuje Mezinárodní centrum duchovní obnovy v Hejnicích poblíž Frýdlantu v Jizerských horách.
Kongresy, kongresová turistika, firemní školení Vysočina, Třebíč
prostory k ubytování, firemní školení, teambuilding, kongresová turistika, hotel, zámecké wellness centrum , moderní pokoje to vše najdete v našem hotelu
Kompletní servis a opravy notebooků, LCD panelů i základní desky
Pokud se vám rozbil notebook nebo počítač, pak svěřte jejich opravu do rukou odborníků ze společnosti Repair Center Olomouc - postaráme se o opravy a servis notebooků, LCD panelů i základní desky.
Revize elektroinstalace a hromosvodů - spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás
Pokud potřebujete revizi elektroinstalace, elektrického zařízení nebo hromosvodu, obraťte se na Vlastimila Kabelku z Kroměříže. Naši spolehliví elektrikáři jsou tu pro Vás v celém Zlínském kraji.
Péče o ruce a nehty-parafínové zábaly, japonská manikúra P-Shine
V ENII-trade Uherské Hradiště Vám poradí co je ideální péče o ruce a nehty - pravidelné používání krémů, papírových pilníků, parafínové zábaly a Japonská manikúra P-Shine.
Jízdní kola a cyklistické potřeby levně - prodej
Pokud se chcete začít věnovat cyklistice a pořídit si pro začátek kvalitní jízdní kolo a cyklistické potřeby levně, pak navštivte Cyklo Sport VEGO v Olomouci.
Autolakovna MI-DO v Olomouci - kompletní lakování automobilů i motocyklů
Pokud má váš automobil nebo motocykl poškozený lak a hledáte spolehlivou autolakovnu, kde vám zajistí kompletní lakování, pak je zde pro vás autolakovna MI-DO v Olomouci.
Kompletní dodávky staveb, stavebnictví, zednictví, opravy, rekonstrukce, zednické práce
Vysokou kvalitu a profesionální úroveň služeb v oboru stavebnictví od zednických přes betonářské a pokrývačské práce pro Vás zajistí znojemská firma ATLANTA, a.s..
ATLANTA, a.s.
Tepelně izolační panely, sendvičové panely ELCOM, dodávka, Brno
Dodávku, prodej - tepelně izolační panely, sendvičové panely ELCOM pro opláštění různých objektů, budov, dodává specialista z Brna, firma DOSTING, spol. s r.o.
Opravy kompresorů, potravinářské chlazení Vysočina, servis, montáž
průmyslové potravinářské chlazení, opravy kompresorů, klimatizace, Dorin, Copeland, Daikin, Trane, autoklimatizace, šroubové kompresory
Ošetřovací produkty, čistící prostředky na podlahy-profesionální péče
S ošetřovacími produkty, čistícími prostředky Dr.Schutz je Vaší podlaze poskytnuta profesionální péče. Pořiďte je v Podlahovém studiu Jegla okr.Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Tiskařské práce, tiskopisy, velko i malonákladový barevný tisk
Kancelářské potřeby, obalový materiál, tiskopisy, psací a školní potřeby, papírenský sortiment, tiskařské práce nebo barevný tisk zajistí firma MIKO - Kancelářské potřeby
Masáž lávovými kameny pro posílení imunitního systému, uvolnění svalů
Dopřejte si masáž lávovými kameny pro posílení imunitního systému, uvolnění svalů i harmonizaci celého těla ve Studiu Věra Otrokovice. Klientelu máme z celého regionu Zlín.
Normalizované díly, normálie pro stavbu forem, formy Hasco
Společnost EUROFORM a.s. dodává normalie pro formy Hasco, jde o normalizované základní díly pro stavbu forem.