Aktuální microsite

Výrobky pro rybáře - odchovné kruhové nádrže, žlaby a koryta pro rybářství a zemdědělství
EKORY Jihlava spol. s.r.o. se zabývá výrobu a montáží platových výrobků pro zemědělství a rybářství. V širokém sortimentu naleznete například žlaby, koryta nebo odchovné kruhové nádrže.
Vybavení koupelny, stavební keramika z velkoobchodu stavebnin za akční ceny
Ve velkoobchodu stavebnin PRO-DOMA Brno-Slatina můžete vybírat i kompletní vybavení koupelny, stavební keramiky-vnitřní obklady, dlažba jsou na prodej za akční ceny.
Zaměření a výroba nábytku na míru přímo od výrobce
V Truhlářství Trtek nabízí zaměření a návrhy nábytku. Výroba nábytku na míru přímo od výrobce Vám ušetří další investice. Obraťte se na nás v regionu Uherské Hradiště.
Rybářské potřeby-vybavení pro kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder, mořský rybolov
Navštivte Rybářské potřeby U Zlaté štiky Veselí nad Moravou a vyberte si vybavení a potřeby pro lov ryb, který preferujete - kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder či mořský rybolov.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Květinářství s rozvozem květin Zlínský kraj, Holešov, Fryšták
Květinářství Kamélie se zabývá i rozvozem květin v regionu Zlínský kraj, připravíme kytice s řezaných květin. Rozvoz v Holešově zdarma, Fryšták a okolí 7Kč/km.
Velkoobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír Třebíč
Velkoobchod a maloobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír, lepící a balící pásky, stužky, kancelářské a školní potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Infúzní a transfúzní technika, distribuce a prodej zdravotního materiálu
Zdravotnický materiál pro nemocnice, ordinace, soukromé lékaře - prodej a distribuce, infúzní a transfúzní technika od firmy S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Správa nemovitostí - služby pro správu nemovitostí, služby vlastníkům i nájemcům bytů
Vedení správy nemovitostí - služby pro správu nemovitostí, služby vlastníkům i nájemcům bytů, bytových jednotek v oblasti bydlení spolehlivě zajišťuje firma Jiří Drašar, a.s. v Jihlavě.
Instalace plynu - plynařské práce Brno
Instalace plynu, plynařské práce, montáže a realizace plynu nebo servis zařízení zajišťuje zkušený odborník z Instalatérství Pavel Vaculík.
Instalatérství Pavel Vaculík
Pokládka břidlicové střechy, střešní krytina z přírodní břidlice Praha
Společnost Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nabízí a provádí odbornou pokládku střešní krytiny z břidlice, která se vyznačuje vysokou trvanlivostí, lehkostí a velkou škálou barevností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Ubytování v penzionu s venkovním i krytým bazénem a bezbariérovým přístupem
Ubytování v penzionu s venkovním bazénem, krytým bazénem s teplotou vody 28 stupňů a bezbariérovým přístupem u Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích na jižní Moravě.
Antikorozní nátěrové hmoty pro průmysl a konstrukce
ochrana proti korozi, nátěrové hmoty, antikorozní systémy, ochranné nátěrové hmoty, 18 000 odstínů tónovače, PPG, SIGMA, Guard, Prime, Vikote
Otvírací a odjížděcí, pevné střechy a světlíky, kovovýroba
Otvírací, odjíždějící střechy a pevné světlíky, atypická zámečnická kovovýroba, světlíky-prosklené, polykarbonátové, závěsné, prosklené výplně
Skládací dveře, dodávka interiérových dveří a zárubní SAPELI
skládací, ocelové, dřevěné, interiérové, exteriérové dveře a zárubně, Sapeli, Loprais, HSE, Richter, Twin, největší vzorková prodejna Sapeli v Čr
Zábavní park, Dětský svět Kroměříž - venkovní a vnitřní atrakce, zvýhodněné vstupné pro MŠ, ZŠ
Dětský svět Kroměříž je zábavní park pro děti, kde najdete atrakce vnitřní i venkovní. Máme zvýhodněné vstupné pro MŠ a ZŠ a připravujeme i další výhodné akce pro rodiny s dětmi.
Pokládka a renovace veškerých podlahových krytin za příznivé ceny - podlahářství Praha východ
Společnost PUK Servis, s.r.o. je tradiční česká firma s několikaletými zkušenostmi v oboru pokládání a renovací podlah v Praze a přilehlém okolí.
Eshop se zpěvníky - prodej, velký výběr lidových i moderních písní
Firma eNoty.eu se zabývá prodejem zpěvníků na svém eshopu, kde můžete vybírat z velkého výběru písní, ať už lidových či moderních.
Vstupní bytové bezpečnostní dveře Praha -  pro ochranu Vašeho domova!
Společnost PUK Servis s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a pozáručním servisem bytových, protipožárních a interiérových dveří v Praze a Středočeském kraji.
Pojízdná mobilní dílna s nezávislou elektrocentrálou i do náročného terénu
Cargo design se sídlem v Opavě se zabývá výrobou speciálních vozů úpravou vozidel. Na přání Vám vyrobíme pojízdnou mobilní dílnu s nezávislou elektrocentrálou, která zvládne i nejnáročnější terén.
Montáž solárních systémů pro využití sluneční energie a úsporu nákladů za vytápění
Montáž solárních systémů pro vás zajistí společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně. Díky solárním panelům využijete sluneční energii a dosáhnete vysoké úspory nákladů za vytápění.
Pneuservis pro nákladní auta i zemědělské stroje, oprava nákladních pneumatik
Své nákladní auto v okolí Třince a Jablunkova můžete svěřit do rukou profesionálnímu pneuservisu Skotnica, který se navíc postará i o zemědělské stroje včetně oprav nákladních pneumatik.
Prodej, opravy, úpravy zlatých, stříbrných šperků - stylové zlatnictví
Ve stylovém zlatnictví Démant ve Vsetíně a Valmezu prodáváme kvalitní zlaté a stříbrné šperky. Také provádíme opravy a úpravy šperků a vyhovíme nejrůznějším přáním našich zákazníků.
Dětské rostoucí židle, stoly, dětský rostoucí nábytek-eshop
Dětský rostoucí nábytek je investice, co Vám ušetří peníze. Dětské rostoucí židle a stoly můžete pořídit přes eshop firmy Interier Group z okresu Uherské Hradiště.
Vzduchové a vodní chladiče značky Behr Hella Service na nákladní vozidla
Společnost VE-ŽA TRUCK autodíly spol. s r.o., která sídlí v Opavě pro Vás má vzduchové a vodní chladiče značky Behr Hella Service za super ceny na všechny nákladní vozidla.