Aktuální microsite

Montáž průmyslové vzduchotechniky, klimatizace, chladící zařízení
Montáž, servis i čištění průmyslové vzduchotechniky, klimatizace, chladící zařízení. Zajistíme revize a servis požárních klapek
Pohřeb bez obřadu, převoz zesnulého Příbram
Pohřební služba Na hvězdičce Roman Vítek Vám zajistí všechny služby týkající se pohřbu, kremace (s/bez obřadu) nebo převozu zesnulého, rozloučení v obřadní síni, kapli či kostele.
Kompletní vybavení pro hotelové a restaurační minipivovary
vybavení pro hotelové a restaurační minipivovary, zařízení na výrobu lihu a ovocných destilátů, piva, plynové kotle, nádoby na horkou a ledovou vodu
Autodoprava, přeprava moderním minibusem i autobusem pro 60 lidí Třebíč
Autodopravu a přepravu moderním minibusem Volkswagen LT a autobusem Karosa, až pro 60 lidí, poskytuje přepravce Václav Rous. Dopravíme Vás tam, kam potřebujete.
Badmintonové rakety, košíčky, výplety, ostatní potřeby a doplňky Carlton pro badminton
Společnost SEEKER, s.r.o. se ve Zlíně zabývá prodejem a distribucí sportovních potřeb značky Carlton. Nabízíme badmintonové rakety, košíčky, výplety, ostatní potřeby a doplňky pro badminton.
Velkoobchod s cibulí, rostlinná výroba, prodej, pěstování, česká cibule
Zabýváme se rostlinnou výrobou, pěstováním a velkoobchodní distribucí především cibule, české kvalitní cibule v Zemědělském družstvu Všestary.
Kuchařský rondon a jiné gastro oděvy, Jablonec nad Nisou, Liberec
Pracovníci v potravinářství musí dodržovat přísné hygienické normy a nosit specifické pracovní oděvy. Jak ale zkombinovat tyto podmínky a zároveň získat pro své zaměstnance kvalitní pracovní stejnokroje? Pořiďte jim pracovní gastro oděvy od výrobního družstva ARTEP. Z naší bohaté nabídky gastro oděvů si určitě vyberete! Naše firma je na trhu ...
Rolety do střešních oken, okenní žaluzie, stínící technika Brno
sítě proti hmyzu, garážová vrata, okenní stínící technika, horizontální, vertikální, látkové, venkovní žaluzie, markýzy, rolovací mříže
Vchodové a interiérové dveře, záruční i pozáruční servis Jihlava
Specialista na problematiku interiérových i vchodových dveří, odborná montáž, prodej kování a doplňků. Odborné poradenství, největší vzorkovna Sapeli v České republice.
Rozvoz poledního menu, obědy pro firmy, stravování Brno
Kompletní stravovací servis pro Vás zajistí brněnská firma JEER s.r.o., která poskytuje služby v oblasti stravování a rozváží polední menu do firem i do domácností v Brně i okolí.
Víkendové kurzy angličtiny v Praze 4 -  učte se angličtinu o víkendu - sobota 9.00 - 14.45 hod
Potřebujete pohnout s angličtinou, ale nemáte přes týden čas? O víkendových intenzivních kurzech angličtiny u nás v Jazykové škole Elvis lze jednoduše říct, že se budete učit angličtinu efektivně.
Výroba pomníků, kamenosochařství, kamenické práce Žďár nad Sázavou
rytí písma, výroba pomníků, kamenosochařské práce, montáž a výroba pomníků, kamenictví, převoz zesnulých non-stop, urny, rakve, parte
Opracování polotovarů, plechů, desky z oceli a přířezů
Opracování polotovarů, plechů, desky z oceli, přířezy, hliníkové desky, výroba polotovarů na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Plniče, stříkací pistole, kompresory - kvalitní vybavení pro všechny autolakovny
Kvalitní vybavení pro všechny autolakovny zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. v Ostravě, která po celé České republice dodává plniče, stříkací pistole, kompresory a další příslušenství.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
DHL a trendy v logistice - největší poskytovatel logistických služeb na světě
Podobně jako v jiných oborech podnikání je i v logistice nezbytné inovovat a tak i my v DHL každoročně investujeme nemalé částky do naší letecké sítě a zvyšujeme tak kvalitu služeb pro naše klienty.
Výroba a velkoobchod kvalitních, originálních košil i kravat - elegantní pánská móda
Výrobou a velkoobchodním prodejem kvalitních, originálních košil i kravat se zabývá společnost Limbeck v Olomouci, která se specializuje na elegantní pánskou módu.
Zemní a výkopové práce Jindřichův Hradec
Zemní a výkopové práce v Jindřichově Hradci provádí společnost ZemStroj s.r.o. Minirypadlo HITACHI ZAXIS 17U-2 zvládne výkop i vrtání. Výkopy je možný od šíře 25 cm.
Prodej rodinné montované domy za cenu bytu, stavební parcely v lokalitě Holešov-Dobrotice
Vužijte možnost mít v lokalitě Holešov-Dobrotice dům s pozemkem za cenu bytu. Rodinné montované domy a stavební parcely zde prodá firma RD-domy, výhradní dodavatel firmy RD Rýmařov pro Zlínský kraj.
Prodej LED osvětlení a přídavných světelných ramp pro automobily
LED světla, přívěsy, autopřívěsy, díly pro přívěsy, přívěsné vozíky, nosiče jízdních kol, přídavné světelné rampy pro automobily, homologovaná autosvětla
Volné pracovní místo na pozici programátor a obsluha CNC
Společnost De & Co Hranice, s.r.o. hledá vhodného kandidáta na pozici programátor a CNC obsluha - pokud sháníte perspektivní práci v dynamicky rozvíjející se firmě, pak nás neváhejte kontaktovat.
Samostatná chladící jednotka WE 35, k chlazení svářecích hořáků zařízení MIG, TIG , plazmových hořáků a menších bodovek
Prodej, dodávka chladící jednotky pro chlazení svařovacích hořáků,zařízení MIG, TIG, plazmových hořáků a menších bodovek zajišťuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
TPMS senzory Brno, systém měření tlaku v pneumatikách vozidel, nové senzory VDO REDI
Brněnská pobočka společnosti Mechanika Teplice nabízí nový systém sezorů TPMS, který Vám měří tlaku v pneumatikách vozidel. TPMS senzory VDO REDI jsou jednoduché na montáž.
Výroba lisovacích nástrojů pro automobilový průmysl od jednoduchých dílů až po složité sestavy
Společnost Formkov s.r.o. se specializuje na výrobu, konstrukci a dodávku lisovacích nástrojů především pro automobilový průmysl.
Vyšetření a poradna HIV, AIDS Brno - bezplatně a anonymně
Odběr krve anonymně a bezplatně na přítomnost protilátek HIV způsobující nemoc AIDS provádí v Brně Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě na ulici Gorkého 6, 1. patro.
Cement jako nepostradatelná složka pro stavebnictví - Praha
Pokud chcete vyrobit čerstvý beton, bez cementu se nehnete z místa - je totiž jeho nepostradatelnou složkou. Cement dodává betonu jeho odolnost, bez které by nemohly vzniknout žádné stavby.