Aktuální microsite

Eshop - netradiční, extravagantní oblečení z Nepálu - etno móda ze zemí vzdálených
Vyzkoušejte etno módu ze zemí vzdálených. Na e-shopu sittar.eu můžete vybírat orientální zboží ruční výroby. Pořiďte si netradiční, extravagantní oblečení a doplňky z Nepálu, Indie či Thajska.
Vyšetření HIV, AIDS, přítomnost protilátek HIV - bezplatně a anonymně
Vyšetření krve bezplatně a anonymně na přítomnost protilátek HIV způsobující nemoc AIDS provádí ve Zlíně Zdravotní ústav
Ostraha osob na sportovních a kulturních akcích, pořadatelská služba
Zajištění ostrahy osob na sportovních a kulturních akcích, bezpečnostní služby, pořadatelské služby pro Vás zajistí TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Prodej autopřívěsů a přívěsných vozíků Jihlava
koncová světla, přídavné osvětlení automobilů, přívěsová technika a nápravy, náhradní díly, LED auto osvětlení, koncová světla, zpracování kovů
Autoservis a pneuservis se specializací na Peugeot a Citroën
Pokud vlastníte automobil značky Peugeot nebo Citroën a hledáte spolehlivý autoservis a pneuservis, kde se o vaše miláčky postarají, pak navštivte v Olomouci AUTO JOSEF FAJT.
HR Direct – personální agentura Nymburk, Mladá Boleslav
HR Direct s.r.o. personální agentura Mladá Boleslav hledá po celé České republice pro své klienty pracovní pozice pro střední, vyšší management a také specialisty různých profesí a oborů. Naše personální agentura HR Direct s.r.o. ,hledá v různých městech např. v Nymburku, Mladé Boleslavi, Jičíně a okolí. HR Direct s.r.o. čerpá z dlouholeté ...
Saténové ložní soupravy ze 100% bavlny – v zimě hřejí a v létě chladí
Saténové ložní soupravy ze 100% bavlny - v zimě hřejí a v létě chladí, nové moderní vzory dezénů, prvotřídní kvalita s příznivou cenou, klasické i prodloužené délky - JK – Plet Dětenice
Pohřební služba Trutnov – podpora v nejtěžších chvílích
Zajistíme smuteční obřady církevní i civilní, pohřby žehem i do země, ale i bezobřadní rozloučení.
Výkup barevných kovů a železného šrotu Pardubice
Vykoupíme od Vás barevné kovy i železný šrot. Jste-li z Pardubic nebo odkudkoliv jinud neváhejte k nám kovy i železo dovézt, rádi ho vykoupíme za pro Vás výhodné ceny. Vykupujeme: - barevné kovy - železný šrot - autovraky - katalyzátory - hliník - elektromotory - mosaz - litinu - nerez Nenechte povalovat staré železo a ...
Ložiska Pardubice – MATERIA
Provozujeme i zásilkový prodej ložiskového sortimentu po Východočeském kraji.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Kvalitní a moderní plastové dveře Náchod, Červený Kostelec, Police nad Metují
Zabýváme se výrobou, dodávkou a montáží kvalitních plastových dveří včetně zednického začištění, zdarma zpracováváme nezávaznou cenovou nabídku.
SEVEN HK s.r.o. - výstavba a opláštění průmyslových center
Specializovaná firma SEVEN HK s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se specializuje na stavbu montovaných objektů a na výstavbu fasádních plášťů obchodních, průmyslových a administrativních center. Díky využití kvalitních ocelových konstrukcí jsme schopni vybudovat průmyslové a obchodní haly. Výsledky naší práce můžete vidět po celé České ...
Motory vyrábíme, opravujeme i přestavujeme - Hradec Králové
Motory jsou oborem společnosti BM SERVICES již desítky let. Našim zákazníkům tak dnes nabízíme kompletní služby, které zahrnují montáže, servis a provoz elektrických zdrojových soustrojí s dieselmotory, ale i výrobu náhradních dílů a odborné poradenství. Výčet služeb, které vám ve společnosti BM SERVICES nabízíme, je skutečně velmi rozsáhlý. ...
Gotická hliníková okna, repliky historických oken s izolačním sklem
Realizace náročných atypických zámečnických a pasířských zakázek. Uděláme repliky historických oken včetně izolačního skla i gotická hliníková okna.
Výroba betonových prefabrikátů Teplice, pro výstavbu domů, garáží a dalších projektů
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným z Teplic ve svém širokém portfoliu služeb nabízí výrobu betonových prefabrikátů. Díky vlastní výrobě je zaručena kvalita výrobků.
Ostraha a bezpečnostní služby - zabezpečení a ochrana majetku, objektů, recepční služby
Oddělení bezpečnosti a ochrany se ATALIAN CZ s.r.o. věnuje hlavně ostraze majetku a recepční službě. Kombinací moderních technologií, lidské práce a individuálního jednání zajistíme bezpečí a klid.
Dodavatel spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic
Dodavatelem spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic, termopapírů, karet a čipů je společnost UNIDATAZ s.r.o. ve Znojmě.
Kompletní rekonstrukce, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb
Kompletní rekonstrukce vše od návrhu až po realizaci, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb provádí firma STAVIMAL s.r.o. z Brna.
Vedení účetnictví a daňové poradenství přednostně pro větší firmy
Zpracování daňové evidence, účetnictví, mzdové agendy, registraci na úřadech a zpracování statistických výkazů větším firmám provádí společnost Ekonomy servis s.r.o. v České Lípě.
Střešní světlíky s výplní ze skla nebo z polykarbonátových desek - dodavatel, výroba
Střešní světlíky s výplní ze skla nebo z polykarbonátových desek MAKROLON – pro použití v průmyslové i občanské výstavbě dodává a vyrábí firma DOSTING, spol. s r.o. v Brně.
Nápojové, prodejní, potravinové automaty - prodej, dodávka, servis, pronájem
Pronájem, prodej a umístění nápojových automatů na teplé a studené nápoje, na chlazená jídla, cukrovinky, balené nápoje zajišťuje společnost DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Výtahy, generální servis, revize a opravy, montáže výtahů
Výtahy, generální servis, revize, montáže, odborné prohlídky výtahů a výtahových šachet zajišťuje profesionál v oboru firma ELVÝZ, s.r.o. ve Zlíně
Rekonstrukce koupelen Louny - výstavba koupelen, WC, rekonstrukce bytových jader
Instala KRT s.r.o. je společnost z Loun, která se věnuje rekonstrukci nebo výstavbě koupelen. Společnost se kompletně postará o materiální, ale i užitné řešení WC a koupelny.
Speciální výuka angličtiny pro ty, co se bojí mluvit
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí speciální výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé, zkrátka pro všechny, co se bojí mluvit.
Kalibrace měřidel, metrologická služba, schvalování měřidel
Český metrologický institut Vám profesionálně změří, ověří nebo zkalibruje měřidla. Služby poskytuje jak pro věděcké, tak pro technické nebo hospodářské činnosti nebo veřejný sektor.