Aktuální microsite

Bazény a mobilní vířivky pro relaxaci i sportovní vyžití Děčín
Chcete si konečně pořádně odpočinout? Co takhle zahodit všechny starosti a ponořit se do příjemné vody plné bublinek? Nebo dáváte přednost aktivnímu odpočinku v bazénu?
Beton – výroba a prodej, CEMEX - přední světový výrobce a dodavatel čerstvých betonových směsí
Když stavět, tak kvalitně, proto nepodceňujte výběr stavebních materiálů. Právě na nich totiž z velké váhy leží úspěch celé stavby.
Střešní zachytávače sněhu - protisněhové háky na střechu, výroba, prodej
Střešní zachytávače sněhu - protisněhové háky na střechu vyrábí a prodává firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Vícepramenná ocelová lana STABIL se souběžně vinutým středem - splňují ty nejnáročnější požadavky pro všestranné využití - Lana Va
Ocelová lana STABIL perfektní kvality najdou uplatnění pro mnohá průmyslová odvětví. Ocelová lana STABIL od firmy Lana Vamberk vás nezradí. Splňujeme všechny potřebné normy.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Elektrotechnický materiál, smaltované vodiče | Liberec
Elektrotechnický materiál nabízíme v širokém sortimentu. Naleznete u nás nejen smaltované a spékané vodiče, ale i navíjecí stroje, toroidní navíjecí systémy, materiály a zařízení pro výrobu transformátorů, kompletní sortiment materiálů pro měkké pájení a mnoho dalšího. Smaltované vodiče Teplotní index 20.000 h dle IEC 60172 Bod měknutí dle ...
Koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem Intedoor
Koupelnová skříňka s keramickým umyvadlem Intedoor za bezkonkurenční cenu. A navíc vám koupelnovou skříňku včetně umyvadla dopravíme zdarma.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Žebříky, lešení, půjčovna, montáž, servis, podestové schůdky, skládací
Zajišťujeme půjčovnu, montáž i servis pro zdvihací techniky jako jsou například různé žebříky, lešení, podestové schůdky
Axiální kuličková ložiska – Exvalos
Axiální kuličková ložiska jsou lehce rozebratelná. Kroužky a klec s kuličkami lze montovat zvlášť a tím je jejich montáž oproti jiným ložiskům dosti jednoduchá.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
Náhradní plnění pro firmy, chráněná dílna, zařazení lidí se zdravotním postižením
Zajišťujeme v naší chráněné dílně náhradní plnění a tím splnění zákonné povinnosti zaměstnávat lidi se zdravotním postižením.
Stavební práce Liberec - rekonstrukce, opravy střech, opravy komínů, věnců
Provádíme stavební práce týkající se především rekonstrukcí a oprav střech, k tomu opravujeme komíny, věnce, umíme ale i zateplovaní fasád i pokládku dlažeb a další.
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Fasádní lešení, půjčovna, pojízdné lešení, pronájem, skluzy na suť
Firma Vanko CZ s.r.o. sídlící v Lanškrouně Vám zajistí půjčení a pronájem fasádního či pojízdného lešení, skluzu na suť a dalšího příslušenství včetně samotné montáže.
Dokumenty dostupné kdykoli a kdekoli EXPERIA
Mějte dokumenty vždy dostupné kdykoli a kdekoli. Firma EXPERIA je připravená vám poskytnout info o dostupnosti dokumentů ještě dnes! Řešení pro firmy, které nechtějí mít počáteční investice. EXPERIA nabízí  kancelářské nástroje systému Microsoft Office prostřednictvím cloudového řešení. Ti co potřebují mít dostupné dokumenty je díky mejlu, ...
Diamantové nástroje jsou vhodné k řezání i vrtání | Hradec Králové
Hledáte kvalitní a profesionální diamantové nástroje pro vaši společnost? Pokud je tomu tak, obraťte se na firmu CZ-DIAMANT-D, která je v tomto odvětví skutečným odborníkem. Výrobou a renovací diamantových nástrojů se zabýváme již od roku 1992, za tu dobu jsme nasbírali mnohé zkušenosti a řadíme se tak k nejlepším partnerům pro stavebnický či ...
Termoizolační stěrka aeroTHERM pro interiérové zateplení stěn i do průmyslových hal
Provádíme v naší firmě VETRA - Jiří Tetour termoizolační stěrku aeroTHERM vhodnou pro interiérové vnitřní zateplení ve stavebnictví i v průmyslu.
Kuličková ložiska Pardubice - MATERIA
Dodáváme ložiska všech typů a rozměrů včetně příslušenství.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Služby v BOZP, PO a hygieny práce
BIOANALYTIKA CZ, s.r.o. Chrudim Nabízíme své služby v oblasti BOZP, hygieny práce a požární ochrany. V rámci bezpečnosti a ochrany zdraví nabízíme vypracování dokumentace, hodnocení rizik, poradenskou a kontrolní činnost v objektech zákazníků, ale také školení či zastupování zákazníků při jednání se státními orgány.
Revize a čištění komínů - Kominictví Trutnov
Revize a čištění komínů provádí profesionálně - Kominictví Trutnov Tomáš Morávek - Moris Čištění spalinové cesty se provádíme především odstraněním pevných usazenin ve spalinové cestě a na vybíráním pevných nečistot nahromaděných v komínovém průduchu nebo kondenzátoru ze spalinové cesty. Připravte se na zimu a topnou sezonu ...
Dřevěné ploty na míru i renovace starých plotů Hradec Králové
Dřevěné ploty v naší společnosti vyrábíme od začátku až do konce, a to přesně na míru vašim požadavkům.
Eshop-centrální vysavače Beam, Electrolux, Alliance, Globovac Zlínský kraj
Firma Centrální vysavače Valčík je prodejce centrálních vysavače z regionu Zlínský kraj - v eshopu vybírejte produkty zn. Beam, Electrolux, Alliance, Globovac.
Osvětlení přívěsů, návěsů, tažných zařízení, LED autostvětla, koncová světla
LED světla, nápravy a díly pro přívěsy, koncová světla, osvětlení vozidel, přívěsy, autopřívěsy, odrazové tabule pro pomalu jedoucí vozidla
Zpracování žádostí, projekty pro dotace z EU-administrace dotačních titulů
Splnit požadavky na projekty pro dotace z EU není jednoduché, proto je vhodné požádat o zpracování žádostí o dotace z EU a administraci dotačních titulů firmu se zkušenostmi - SEADD Uherské Hradiště.
Prosklené světlíky, atypické, pochůzí, protipožární, hydraulicky otvíravé střechy
prosklené, polykarbonátové, celoprosklené zavěšené světlíky, prosklené střechy a fasády, vstupní portály, zimní zahrady, ocelová zábradlí zajistí firma REMING, spol. s r.o.
Kvalitní jídla bez náhražek s rozvozem až k Vám domů
Společnost Mikeš a spol s.r.o. je nově zrekonstruovaná jídelna v Opavě, která se zabývá rozvozem kvalitních a zdravých jídel bez náhražek. Dovezeme Vám kvalitní jídlo až k Vám domů!
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Stropní konstrukce Elegohouse Praha – lehké montované stropy
Díky stropním konstrukcím Elegohouse smontujete lehké a odolné stropy do každé místnosti. Za krátkou dobu tak lze vytvořit elegantní strop s vysokou únosností a přesto nízkou hmotností.