Aktuální microsite

Řezání vodním paprskem | Kolín, Nymburk, Poděbrady, Čáslav, Kutná Hora
Řezání vodním paprskem je pro nás jednou z důležitých činností, kterou se zabýváme. Naše firma Plehaso k.s. se pohybuje především v oblasti moderního zpracování plechů. Zabývá se rovněž zakázkovou výrobou z různých druhů materiálu. - řezání vysokotlakým vodním paprskem - řezání laserem - ohýbání - obrábění - tvarování - ...
Desinsekce vás zbaví otravného hmyzu | Hradec Králové
Mravenci, roztoči, vši nebo štěnice dokáží v bytech i veřejných objektech nadělat nemalou škodu a dezinsekce je tak na místě. Chcete se i vy nepříjemného hmyzu zbavit jednou pro vždy? Obraťte se na společnost Deratizace Ryšavý. Desinsekce je jedním z našich oborů - rychle a účinně vás nevítaných návštěvníků zbavíme. Přítomnost hmyzu, vší či ...
Lékovky týdenní, denní lékovka, půlič tablet-výroba
Firma EUROFORM a.s. vyrábí zásobníky na tablety - týdenní i denní lékovky a půliče tablet. konstrukční kancelář v Kroměříži. Výroba je v Chropyni-Zlínský kraj.
Kovová zahradní pergola, kovový altán, přístřešek
Firma VK LAROZ dodá a smontuje kovový přístřešek pro parkování i kovový altán nebo zahradní pergolu pro posezení. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Výroba klempířských prvků Ústí nad Orlicí-žlabové háky, vzduchotechnické prvky
Společnost BezVa, spol. s.r.o. z okresu Ústí nad Orlicí se věnuje výrobě klempířských prvků a jejich montáži. Společnost je na trhu již řadu let, proto má ve svém oboru bohaté zkušenosti.
Pohřební služba Příbram, kremace, pohřby, parte, náhrobky, kamenické práce
Pohřební služba Na Hvězdičce se sídlem v Příbrami pomáhá pozůstalým snížit starosti s odchodem blízkých na minimum. Díky mnoha pohřebním službám se jí to úspěšně daří již více než 13 let.
Videostudio, zpracování videa, nahrávání zvukových záznamů Dolní Bojanovice
Profesionální videostudio se střižnou, zpracování videa, nahrávání zvukových záznamů, ozvučovací, nahrávací a osvětlovací technika od firmy TONSTUDIO Jaromír Rajchman v Dolních Bojanovicích.
Demolice, bourání rodinných a bytových domů, stavební práce, kvalitní firma Znojmo
Bourací práce, demolice, demontáže objektů, rodinných a bytových domů, stavebnní práce a další provádí společnost LaVaRoss2010 s.r.o., z Hodonic u Znojma.
Zařaďte se mezi spokojené zákazníky DHL i Vy - interní průzkum Net Promoter Approach
Společnost DHL Express, přední světový poskytovatel mezinárodních expresních přepravních služeb, pravidelně a dlouhodobě monitoruje spokojenost svých zákazníků.
Reklama v rádiu se dostane do povědomí posluchačů | RADIO UNITED TOTAL
Reklama v rádiu má velký potenciál, a to zejména u společnosti RADIO UNITED TOTAL. Jsme celoplošná rádiová síť, kombinující dohromady silné a tradiční rozhlasové značky.
Hřbitovní architektura, ruční gravírování-kamenictví Brno
jednohroby, dvojhroby, firemní kamenné cedule,, opravy pomníků, ruční gravírování, svítilny, vázy, fotokeramika, zákrytové desky, kamenné schody
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Klempířské prvky Ústí nad Orlicí - sněhové zábrany, háky, vzduchotechnické prvky
BezVa, spol. s.r.o. z Třebovice (Ústí nad Orlicí) se zabývá výrobou klempířských prvků pro celou Českou republiku i Slovensko. Firma je na trhu již od roku 1991.
Hliníkové konstrukce, výroba a montáž hliníkových oken
schodiště na zakázku, prosklené stěny, interiérové nerezové prvky, hliníková okna a dveře, zimní zahrady, vstupní portály, atypická kovovýroba
Vinařství na jižní Moravě, historický vinný sklep ve Valtickém podzemí.
Vinařství na jižní Moravě, historický vinný sklep ve Valtickém podzemí - labyrint historických vinných sklepů s ochutnávkou vín od firmy VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO a.s na jižní Moravě u obce Lednice.
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů, kabely, elektrokabely a barevné kovy, ekologická likvidace od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
BONA SPRAY MOP, snadná údržba podlah, perfektní péče pro podlahy
BONA SPRAY MOP, který Vám umožňuje snadnou údržbu a perfektní péči pro Vaše podlahy. Možnost využití na podlahy dřevěné, laminátové, PVC, keramickou dlažbu, marmoleum a vinyl.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
DHL Express  - prvotřídní kvalita doručení Vašich zásilek v nejkratším možném čase
Spol. DHL se jako přední poskytovatel logistických služeb může pyšnit označením „Logistická společnost pro celý svět“, neboť globální síť tvoří téměř 4 tisíce poboček ve více než 220 zemích a územích.
Míchání barev, autolaků - nejkvalitnější, nejjasnější, nejneobvyklejší odstíny
Ty nejjasnější, nejneobvyklejší a nejkvalitnější barvy vám namícháme v naší firmě Janků autolaky v Ostravě. Vyberte si svůj odstín a my vám jej obratem namícháme.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Laboratorní váhy, pipety a analytické přístroje pro výzkum, logistiku i obchod
Rok 1945 je důležitým milníkem pro vědu, farmacii a průmysl. Toho roku totiž švýcarský inženýr Dr. Erhard Mettler založil firmu na výrobu přesných mechanických přístrojů.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Hygienické a úklidové prostředky za nízké ceny ve velkoskladu
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod, kde naleznete velký výběr hygienických a úklidových prostředků za nízké ceny v Opavě.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Dřevohliníková okna se skvělým designem – všechny výhody v jednom
HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce oken a dveří. Nabízíme vám dřevohliníková okna se skvělým designem, které skloubí všechny výhody v jednom.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Měkké a tvrdé dřevo-palivové dřevo, výroba a prodej, distribuce Jihomoravský kraj
Výrobu a prodej měkkého a tvrdého palivového dřeva ze smrku, borovice, z dubu, buku, břízy, jasanu, akátu zajišťuje firma Wood Rakušan Marek Rakušan z okresu Třebíč.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Degustace a prodej vín Čejč, vína červená a bílá, vinařství
Degustace, výroba a prodej vín v Jihomoravském vinařství, vína červená a bílá od firmy Horákova farma a.s. - vinařství s tradicí Čejč.
Císařské sklepy Horák
Sluchadla na míru, sluchová protetika Praha - pomůcky pro sluchově postižené
Sluchadly na míru a sluchovou protetikou se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Chcete lépe slyšet? Jste u nás správně!
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar v Třebíči na Vysočině
Zemní práce se zemními stroji Caterpillar a Volvo včetně obsluhy vám zajistí společnost Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině.