Aktuální microsite

Kvalitní vazby, krovy a vyvýšené záhony – profesionální výroba na zakázku
Zakázkovou výrobou krovů, vyvýšených záhonů a kvalitních vazeb včetně prodeje truhlářského a stavebního řeziva se zabývá společnost Sudolský dřevovýroba nejen v okolí Olomouce a Přerova.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
Odborné a přesné měření zraku moderními měřicími přístroji
Odborné a přesné měření zraku provádí firma LUBRIMEX, s. r. o., která se zabývá oční optikou v Krnově a okolí. Měření dioptrií a zraku provádíme na moderních měřících přístrojích.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Výroba a prodej samolepicích etiket na kotoučích a papírových logistických etiket
Papírové logistické etikety a samolepící etikety na kotoučích, které mají široké uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu vyrábí a prodává společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Úspěšné vymáhání dluhů s mnohaletou praxí - řešení mimosoudní nebo soudní cestou
Spolehlivý partner v oblasti vymáhání dluhů je FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. z Brna s mnohaletou praxí. Vymáhání zajišťujeme mimosoudní i soudní cestou po celé České republice.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Kompletní svatební servis – kytice, výzdoba, svatební brány, květiny pro rodiče, družičky a mnoho dalšího
Kompletní květinový servis, svatební kytice, výzdobu, brány, květiny pro družičky,rodiče, ozdoby na auta, výzdobu kaplí i květiny na dorty zhotovují floristky z Květinové dílny Anděl v Opavě a Krnově.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Zinkové odlitky vyrobené MULTI-SLIDE technologií – licí automaty ANGEL CAST s uzavírací silou do 7,5 t
Slévárna TENZA cast, a.s. dodává zinkové odlitky vyrobené MULTI-SLIDE technologií na licích automatech ANGEL CAST, která příznivě ovlivňuje výslednou cenu Zn odlitků a provozní náklady technologie.
TENZA cast, a.s.
Kvalitní sanitární keramika (sanita) do vaší koupelny - umyvadla, bidety i záchodové mísy
Slaďte svou koupelnu a pořiďte si kvalitní sanitární keramiku značky Geberit. Ve firmě Kover v Jeseníku si vyberete z bohatého sortimentu, umyvadel, bidetů a záchodových mís.
KOVER, spol. s r.o.
Dodávka a prodej - vtloukané, průvlakové kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Ústí nad Labem je společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení
S poškozenou či starší střechou vám pomůže naše společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi. Realizujeme opravy a rekonstrukce střech rodinných, bytových domů a hospodářských stavení v Brně, Ostravě i Plzni.
BAST CZ s.r.o.
Spolehlivé měniče a napájecí zdroje – ověřená kvalita britské značky Alfatronix
Kvalitní měniče do nákladních vozidel a autobusů a napájecí zdroje a další moderní příslušenství spolehlivé značky Alfatronix má ve svém bohatém sortimentu společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Elegantní, moderní a prostorný vůz Fiat Tipo Kombi s možností testovací jízdy
Společnost Pavlas Trust s.r.o. sídlící ve Frýdku-Místku se specializuje na autorizovaný prodej osobních i užitkových vozů značky Fiat a nyní má pro Vás elegantní Tipo Kombi s ještě větším prostorem.
Pavlas Trust s.r.o.
Auto s hydraulickou rukou, dosah až 16 m - přeprava nákladů velkých rozměrů
Přepravu nákladů velkých rozměrů ve stavebnictví zajišťuje firma ČERNOHORSKÝ s.r.o. z Opavy. Dopravu různých břemen a materiálů ve stavebnictví provádíme autem s hydraulickou rukou o dosahu až 16 m.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Vybavení stájí na klíč - výroba venkovních i vnitřních boxů pro koně
Kvalitní a bezpečné venkovní i vnitřní boxy pro koně vyrábí firma Equicov s.r.o. - zajistí kompletní vybavení stájí na klíč, které splňuje nejvyšší standardy.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Komplexní výroba nábytku na míru - zakázkové kuchyně, kuchyňské linky, vestavné skříně
Potřebujete nábytek na míru? Komplexní výrobou kuchyní, kuchyňských linek a vestavných skříní se zabývá firma Š+N MIRADE z Krčmaně u Olomouce. Zakázkovou výrobu poskytujeme pro bydlení i kanceláře.
Š+N MIRADE s.r.o.
Výroba, rekonstrukce a modernizace osobních a nákladních výtahů
Společnost TREBILIFT s.r.o. z Třebíče se zaměřuje na služby v oblasti výroby, rekonstrukce a modernizace výtahů, jak osobních, tak nákladních nebo požárních.
TREBILIFT, s.r.o.
Cyklo sport - servis, bazar jízdních kol, cyklodoplňky, elektrokola
Společnost Sport Hofman Zlín se specializuje na prodej, servis jízdních kol, elektrokol, cyklo bazar a prodej cyklodoplňků. Navštivte nás na ul. Jateční ve Zlíně.
Doplňková směs pro dojnice enzym star jeho výroba a prodej
Doplňková směs pro dojnice enzym star vyrábí a prodává firma MIKROP ČEBÍN a.s. Je novinkou na trhu. Tento krmný doplněk zvyšuje stravitelnost škrobu v báchoru.
MIKROP ČEBÍN a.s.
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře - moderní vstupní dveře na míru od firmy BARAN
Firma Baran-FMB, spol. s r.o. doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře s moderním vhledem a bezpečnostním kováním, které dodává také do Karviné, Havířova a okolí.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Zahradní foliovníky, konstrukce a plachty – ochrana rostlin před sluncem i chladem
Zahradní foliovníky, náhradní plachty i konstrukce segmentových foliovníků prodává společnost Drago spol.s r.o. online na e-shopu nebo na svých pobočkách v Olomouci a Přerově.
Drago, spol. s.r.o.
Skříně, komody, postele, židle a stoly – atypický nábytek na míru z masivu nebo lamina
Na výrobu skříní, komod, postelí, židlí, stolů a dalšího atypického nábytku na míru z masivu nebo lamina nejen pro oblasti Zlína a Brna se zaměřují profesionálové ze společnosti TOM stolařství.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kvalitní a cenově dostupné instalatérské práce
Hledáte kvalitní a cenově dostupné instalatérské služby? Společnost LAMIROZ s.r.o. vám nabízí montáže, rekonstrukce, nové rozvody a propojení vodovodních, kanalizačních, topných a plynových systémů.
LAMIROZ s.r.o. instalatérské práce
Betonové lodžie podle požadavků developera - pro rekonstrukce domů
Rekonstrukce betonových lodžií pro panelové domy provádí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Zvětšení, zasklení, výstavbu lodžií a jiné služby realizujeme podle požadavků developera.
Leube Beton s.r.o.