Aktuální microsite

Potahování stínidel Praha – originální zpracování a nový život pro Vaši starou lampu
Lampy, lampičky, nástěnné i stojací lampy a lustry jsou základním kamenem všech návrhářů interiérů a každý ví, jak jsou pro správné osvětlení důležité.
Prodej moderních plynových kotlů pro ohřev vody, teplovodní kotle
Výrobu stacionárních, plynových, kondenzačních, klasických a topných kotlů, nádoby na studenou a teplou vodu provede na Brněnsku firma DESTILA, s.r.o.
Služby notáře pro firmy i jednotlivce od notářské úschovy po vyřízení pozůstalosti
Převody nemovitostí, notářské úschovy, zástavní smlouvy, notářské zápisy, pozůstalost či výpisy z informačních systémů veřejné správy ve své notářské kanceláři vyřizuje Mgr. Dita Kuštová v Chrudimi.
Ochrana proti korozi - ochranné nátěrové systémy PPG SIGMA
antikorozní systémy, nátěrové hmoty, PPG SIGMA, 18 000 odstínů tónovače, dílenské welding nátěry pro konstrukce a průmysl, Prime, Guard, AquaCover
Zdravotní cvičení pro veřejnost pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla v Opavě poskytuje pro veřejnost zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků.
Správa nemovitostí - služby správce nemovitostí, údržba a opravy bytového fondu
Správu nemovitostí, služby, údržbu a opravy bytového fondu spolehlivě zajistí firma Jiří Drašar, a.s. v Brně. S námi budete mít přehled a pořádek ve správě domu.
Interiérová skleněná vinotéka, netradiční domácí vinotéka ze skla -  pochozí sklo typu CONNEX
Sklenářství Acera představuje skleněnou vinotéku pro milovníky vína a netradičních interiérů. Interierová vinotéka je umístěná pod pochozím sklem.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Montáž plastových bazénů, výroba z plastu, přepravní boxy
Specialista na výrobky z plastu pro rybáře, přepravní boxy, odchovné nádrže, lodě, ale i plastové bazény a jiná další plastovou výrobu. To je jihlavská firma EKORY Jihlava spol. s.r.o..
Instalace kamerových, zabezpečovacích systémů
O instalace kamerových, zabezpečovacích systémů se postará v regionu Zlín firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice.
Městský mobiliář, parkové lavičky, altány, odpadkové koše – vše pro krásné město
Společnost HAGS Praha s.r.o. představuje nabídku městského a parkového mobiliáře, což jsou lavice, odpadkové koše a popelníky, stojany na kola, městské altány a oplocení.
Zasklívání balkonů, lodžií a zimních zahrad systémem Alumistr
atypické konstrukce z hliníkových profilů, seřízení oken a dveří, zasklívání balkónů, lodžií, zimních zahrad, systémy firmy Alumistr zajistí Radim Švoma v oblasti Žďáru nad Sázavou
Pořádání kurzů a školení pro osoby obsluhující hutnící a stavební techniku
Obsluha strojů stavební a hutnící techniky, pořádání školení a kurzů pro strojníky, průkaz pro práci se stavebním strojem zajistí v Brně WAY MORAVA, s.r.o.
Strojírenství - výroba svařenců a odlitků na kvalitních strojích
Strojírenství - výroba svařenců a odlitků na kvalitních strojích, výrobou kusovou a malosériovou se zabývá firma METAL ACTIVITY s.r.o. v Ivančicích.
Ambulantní pediatrie, dětská a dorostová lékařka, České Budějovice
Zkušená praktická lékařka MUDr. Jana Junková ošetřuje děti a dorost od narození až po dosažení 19-ti let v ambulantní pediatrii v Českých Budějovicích.
CNC frézování, svařování, soustružení a kovoobrábění od kusové po sériovou výrobu
Normálie, odlitky, výkovky, armatury, polotovary, slévárenské modely a další výrobky obrábí, frézuje a svařuje Petr Červený ve městě Dobruška v místní části Pulice.
Obec Všestary s vysokou občanskou vybaveností láká na bohatý kulturní život.
Vysokou občanskou vybaveností, bohatým kulturním životem a turistickými zajímavostmi vyniká obec Všestary, sedm kilometrů západním směrem od krajského města Hradec Králové.
Servis elektronických, elektrických zařízení, autoelektrikář, autoservis
Autoelektrikářské práce, servis elektronických, elektrických zařízení, elektroinstalace, opravy alternátorů i startérů, autoservis provádí firma Zdeněk Juřica Montel z okresu Třebíč.
Poskytnutí obchodního úvěru, financování podnikatelských záměrů a investic
Poskytnutí obchodního úvěru nebo financování Vašich podnikatelských záměrů a investic Vám pomůže vyřešit česká společnost Erste Leasing, a.s., působící ve Znojmě.
Vlastní výroba, produkce vín a medoviny - vinařství, vinný sklep
Vlastní výroba, produkce kvalitních bílých a červených vín a medoviny - vinařství, vinný sklep u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení
Kongresová a firemní turistika, prostory pro školení, školící místnost, pořádání firemních akcí -kongresů, workshopů, oslav na jižní Moravě u firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů.
Topenářské práce,topenářství, topenář nonstop - instalace a montáž
Veškeré topenářské práce, opravy a rekonstrukce, instalace topení, službu topenář nonstop, odstranění závad na topení a kotlů BAXI (nekondenzačních) provádí Instalatérství Pavel Vaculík.
Instalatérství Pavel Vaculík
Velkoobchod s hutním materiálem, plechy, trubky, profilová ocel Ostrava
Hutní materiál za bezkonkurenční ceny nakoupíte u společnosti DEVIMEX s.r.o. v Ostravě. Jsme dodavateli hutního materiálu do tuzemských i zahraničních firem. V naši nabídce najdete: - trubky - bezešvé, závitové, podelně svařované, bezešvé válcované za tepla - profilová ocel s různými druhy profilů - plechy - široká ocel - jaklové profily - ...
Jak získat vdovský nebo vdovecký důchod - zjistěte jaká je jeho výše a zda máte nárok
Jak získat vdovský nebo vdovecký důchod – nárok má osoba, která splní dané podmínky dle zákona – zjistěte jaká je jeho výše - Pohřební ústav a služby - Stanislav Beneš Kosmonosy
Karosářské zvedáky OMCN řada 540 TECHNOLOGY-GARAGE | Jablonec nad Nisou
Kvalitní karosářské zvedáky OMCN řady 540 jsou především vhodné pro pneuservisy a karosárny. Karosářské zvedáky OMCN řady 540 lehce zvládnou zdvih za prahy prostřednictvím 4 otočných přestavitelných ramen. TECHNOLOGY-GARAGE Jablonec nad Nisou dodává zvedáky prvotřídní a ověřené kvality za perfektní ceny. Robustní konstrukce karosářského zvedáku ...
Profesionální opravy a servis notebooků, základních desek
Pokud vám dosluhuje notebook a potřebuje opravu či servis, tak se obraťte na firmu Repair Center Olomouc, která je specialistou na opravy notebooků, základních desek a jiných elektronických sestav.