Aktuální microsite

Prodej elektro nářadí včetně příslušenství za výhodné ceny
Profesionální ruční nářadí, nářadí izolované, vrtáky nebo brusné kotouče a mnoho dalšího pořídíte v brněnské firmě PROFIKRAFT TRADING s.r.o., která je Váš partner pro kvalitní nářadí.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Kvalitní jídelna Opava - zdravě, chutně, poctivě
Společnost Mikeš a spol s.r.o. je nově zrekonstruovaná jídelna v Opavě, která nabízí zdravá, chutná a kvalitní jídla bez různých náhražek.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Prodej a instalace žaluzií, protisluneční ochrany a ochranných rolet
Montáž hliníkových žaluzií, protisluneční ochranu, cenově dostupné žaluzie hodící se do všech typů oken prodává a montuje firma TRONET, spol.s r.o., z Dačic.
Výměna a montáž kotlů i ohřívačů vody - rychle a spolehlivě
Výměnou a montáží kotlů i ohřívačů vody se zabývá společnost Inpra s.r.o. se sídlem ve Zlíně, která své služby provádí rychle a hlavně spolehlivě.
Nákladní kamionová přeprava sypkých materiálů sklápěcími návěsy po celé Evropě
Bezpečnou přepravu sypkých materiálů po celé Evropě zajistí spolehlivě společnost Promet Logistics a.s. Naše nákladní kamionová přeprava využívá moderní sklápěcí návěsy.
Autobaterie, motobaterie Varta, Bosch – eshop, prodej, cenová dostupnost
Autobaterie, motobaterie značky Varta nebo Bosch, které jsou cenově dostupné můžete zakoupit na eshopu společnosti Autodíly OIL Centrum s.r.o., která se zabývá také prodejem motorových olejů.
Pneumatické, hydraulické nářadí a speciální stroje, zvedací zařízení
PD profi, s.r.o. se sídlem v Ostravě vyrábí, prodává a opravuje pneumatické, hydraulické nářadí, speciální stroje používané v prostředí s nebezpečím výbuchu.
Kovovýroba, autopřívěsy, přívěsné vozíky, díly pro přívěsy
nápravy a díly pro přívěsy, autopřívěsy, kovovýroba, přívěsné vozíky, homologovaná autosvětla, odrazová skla to vše najedete u firmy Kovářství a zámečnictví Němeček
Kompletní dioptrické brýle, obruba + brýlové čočky, oční optika
Kompletní dioptrické brýle, obruba + brýlové čočky, oční optika, optometrie, prodej brýlí a brýlových obrub od firmy Top optik Grůzová v okolí Mikulova - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Internetový prodej elektrického ručního nářadí včetně příslušenství
Prodejce, internetový prodej, e-shop elektrické nářadí, brusky, frézky, míchadla, čističe, horkovzdušné pistole, vysavače a další sortiment nabízí firma Ing. Vojtěch Malý.
Zdravotní kancelářské židle Therapia pro pohodlné, zdravé sezení
Pro pohodlné, zdravé sezení v práci je vhodné pořídit si model zdravotní kancelářské židle Therapia od firmy INTERIER GROUP z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj.
Jednorázové úklidy firem po celé České republice - mějte čisto i ve své kanceláři
Jednorázový úklid malých i velkých firem vám v Brně, Praze, Olomouci i po celé České republice zajistí Úklidová firma Geisler - mějte čisto i ve své kanceláři a hoďte starosti s úklidem za hlavu.
Doplňky stravy pro sportovce NUTREND, FITCO - prodej
Fitnesskotelna v Šumperku dělá vše pro správný životní styl sportovců, a proto zde zakoupíte doplňky stravy značek NUTREND, FITCO a další.
Rekonstrukce domů a bytů včetně bezbariérových úprav pro invalidy
Stavební práce a renovace domů, bytů a bytových jader, topenářské, instalatérské či plynařské práce včetně úprav pro invalidy zrealizuje firma PROGPLAST s.r.o.z Ústeckého kraje.
Na oživení kulturních tradic pomocí masopustního průvodu láká Horní Bělá na Plzeňsku
Obec Horní Bělá na Plzeňsku svým návštěvníkům připomíná české tradice za pomoci masopustních průvodů i dochovaných architektonických památek.
Prodej a pronájem stavební mechanizace, stavebních strojů a stavebního nářadí
Prodej, pronájem stavebních strojů, stavební mechanizace a stavebního nářadí - odvlhčovače, vysoušeče, mobilní klimatizace od firmy F.M.PRACOS, spol. s r.o. v Brně.
Potisk látkových tašek, sportovního a reklamního textilu Praha
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt nabízí a provádí potisk triček, dále potisk deštníků, batohů, látkových tašek, reklamního a textilního zboží.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Sanace, dekontaminace, nebezpečné odpady Praha, Příbram
Společnost ALFA SYSTEM je specialistou na sanační práce, dekontaminaci, likvidaci nebezpečných odpadů nebo třeba regeneraci aktivního uhlí.
Výroba, prodej - celoobličejová maska G1, ochrana obličeje při pátrací a záchranné činnosti
Celoobličejovou masku G1 vyrábí a prodává společnost MSA Safety Czech, s.r.o. v Ostravě. Maska je k dispozici v různých velikostech a vytváří minimální tlakové body na obličeji.
Hřbitov, rozptylová loučka, pietní místo Moravská Třebová
V zájmu Technické služby Moravské Třebové je i údržba a správa hřbitova, rozptylové loučky a pietního místa v Moravské Třebové.
Servis, prodej a půjčovna  nářadí - ruční a elektrické nářadí.
Servis, prodej a půjčovna nářadí v Hustopečích Vám nabízí maloobchod i velkoobchod firma IVK - hobby, profi, ruční a elektrické nářadí.
IVK, s.r.o.
Kvalitní tvorba webových stránek, služby reklamní agentury Hustopeče
Kvalitní tvorba webových stránek, tvorba eshopů, návrhy a tvorby webů, výroba webovek, služby reklamní agentury od profesionálů od firmy GRAWEB s.r.o. v Hustopečích.
Projektování, dodávka technického zařízení budov, TZB
V oblasti projektování a dodávky technického zařízení budov-TZB působí firma Pipemont. Dodáme projekty pro velké průmyslové firmy v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Čistě přírodní regenerační přípravek proti lupence, vyvinutý speciální technologií z vaječných žloutků
Chronické projevy psoriázy, tedy lupénky, jakými jsou nadměrné a nepříjemné rohovatění, olupování a praskání pokožky, spolehlivě odstraní Jandům kosmetický přípravek ze žloutků slepičích vajec.
Všestranný a harmonický rozvoj žáka v Základní škole Jana Wericha v Praze
Základní škola Jana Wericha v Praze podporuje všestranný a harmonický rozvoj žáků nadprůměrně nadaných i žáků jistým způsobem znevýhodněných.