Aktuální microsite

Cementová zdící malta Readymalt Praha – pro podzemní obezdívky
Cementová zdící malta Readymalt je rychlým řešením pro podzemní obezdívky a frekventované plochy. Dovezeme Vám čerstvou maltu do Prahy a ostatních okresů.
Nařízení REACH vám pomůžeme zvládnout
Nařízení REACH vám pomůžeme zvládnout podle pravidel a bez starostí. REACH je zkratka pro chemickou politiku Evropské unie, která vstoupila v platnost roku 2007. Podle nařízení tak všechny chemické látky vyráběné v EU musí být postupně registrovány. Nejste si jisti v této oblasti? Ve společnosti VÚOS jsme vám připraveni pomoci. Máme letité ...
Lom Kurovice-vápencový lom, kde žijí chráněné druhy živočichů, obojživelníků, plazů
Významná přírodní památka v regionu Zlínský kraj, kde žijí chráněné druhy živočichů, plazů, obojživelníků je vápencový lom Kurovice. Zveme k návštěvě školy, školky i jednotlivce.
Kurovický lom
Kamenické práce Brno, renovace písma, oprava pomníků
Opravy pomníků na místě, renovace stávajícího písma na pomnících, urnách, zhotovení nového nápisu, barvení, zlacení stříbření, kamenické práce
Montáž a servis tepelných čerpadel, klimatizační jednotky
Odborné prohlídky včetně pravidelné údržby plynových zařízení, tepelných čerpadel i klimatizačních jednotek Vám poskytne společnost Energy Control s.r.o. z Brna, která zakázky realizuje po celé Moravě
Bio čaje-Ájurvédské, bylinné čaje Pukka zahřívací, pro očistu organismu, posílení imunity
Na prodejně Zdravá výživa Krajinka Uherské Hradiště můžete nyní zakoupit se slevou 10% Ájurvédské, bylinné čaje Pukka a další bio čaje - zahřívací, pro posílení imunity i očistu organismu.
Stavební úpravy a výstavby učeben, včetně instalačních práci - zapojení vody, plynu a elektřiny
Moderní škola, s.r.o. se postará o kompletní výstavby a úpravy učeben v okolí Olomouce i Jeseníku. Nabízíme stavební činnosti ve výstavbě a to včetně zapnutí medií jako je voda, plyn a elektřina.
Výkup a prodej dřevní hmoty Mladá Boleslav - výkup od malo i velkododavatelů
Společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s. se věnuje obchodu se dřevem. Zajišťuje výkup dřeva od malých i velkých dodavatelů.
Laminátové a plastbetonové výrobky pro zemědělství s vysokou životností a nezávadností
Sklolaminátové boudy pro telata, vany kotců, rybářské kádě nebo plastobetonové koryta a jiné zboží pro zemědělskou a živočišnou produkci vyrábí firma SAKUTUS spol.s r.o.
Skleněné schodiště, zábradlí, prosklené stěny a podlahy, izolační skla, dodávka a montáž
Vnitřní i vnější prosklené stěny, výlohy, skleněná schodiště a zábradlí, pochozí skla a další skleněné prvky dodá a namontuje firma SKLOMONT Pavel Tůma z Třeboně – Břilic.
Vyklízení a uklízení bytových a nebytových prostor, stěhování Znojmo
Vyklízení a uklízení bytových a nebytových prostor, stěhování bytů, domů, kanceláří, stěhovací služby firmy Váš stěhovák ve Znojmě.
STK Plzeň
Jste z Plzně a potřebujete technickou prohlídku pro svůj automobil. Navštivte stanici technické kontroly STK Nepomucká, s.r.o. STK nabízíme pro motocykly a osobní i nákladní automobily.
Výkopové a zemní práce, výstavba inženýrských sítí, stavební práce, Dačice
Veškeré zemní a výkopové práce, výstavbu inženýrských sítí, kanalizace, vodovod a další stavební práce provádí firma JN stavitelství, s.r.o., z Dačic.
Modernizace a rekonstrukce železničních nákladních vozů Děčín - přizpůsobení mezinárodním předpisům
Společnost RYKO, a.s. provádí modernizaci a rekonstrukci železničních nákladních vozů. Naši firmu naleznete v Děčíně.
Speciální vrtáky, ruční nářadí, profesionální elektronářadí - vše pro domácí kutily i firmy
Firma PROFIKRAFT TRADING s.r.o. poskytuje diamantové kotouče, vozíky a pracovní stoly, profesionální ruční nářadí, maloobchod, velkoobchod, brusky, vrtáky, ruční nářadí nebo vrtačky.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Nerezové i nepoměděné svařovací dráty KOWAX té nejvyšší kvality
Nerezové i nepoměděné svařovací dráty KOWAX té nejvyšší kvality a za rozumnou cenu seženete ve firmě SVARMETAL s.r.o. ve Skotnici poblíž Nového Jičína a Příboru.
Relax v pivní a mořské lázni - wellness procedury pro celou rodinu
Poznejte pivní mok jako blahodárný balzám na tělo i duši. Navštivte Rožnovské pivní lázně, kde nabízíme wellness procedury pro celou rodinu. Užijte si u nás úžasný relax v pivní nebo mořské lázni.
Broušená a leštěná betonová podlaha DURAMO Praha – do průmyslových a administrativních budov
Nabízíme broušenou a leštěnou betonovou podlahu značky DURAMO, které se svou odolností hodí do průmyslových i administrativních budov v Praze i po celé České republice.
Dřevěná okna od českého výrobce - kvalita a zkušenost
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je česká firma, která udržuje rodinnou tradici stolařské výroby. Specializuje se na dřevěná okna a dveře.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Správce nemovitostí SVJ, společenství vlastníků a bytových družstev Brno
Kompletní správce nemovitostí SVJ, statutární zástupce SVJ, společenství vlastníků a bytových družstev jedině od firmy Jiří Drašar, a.s. v Brně.
Kvalitní stavební mechanizace, nářadí, míchačky, žebříky a lešení, Vysočina!
Prodejce, e-shop stavební mechanizace vysoké kvality, prodej nářadí, míchaček, žebříků a lešení, poskytuje firma Ing. Vojtěch Malý.
Profesionální vybavení kuchyně pro gastro a catering, hrnce, kastroly, e-shop Brno
Prodejce vybavení pro catering, profesionální vybavení kuchyní, hrnce, kastroly, kotlíky, pokličky a pánve vysoké kvality zakoupíte i v e-shopu od BIMOK AIR ZNOJMO s.r.o.
Jazykové kurzy  Effective English, Deutsch, výuka německého a anglického jazyka pro školní rok 2016/17 Znojmo, Pohořelice
Jazykové kurzy Effective English, Deutsch, výuky němčiny a angličtiny,kurzy cizích jazyků pro školní rok 2016/17 ve Znojmě a Pohořelicích od Orange Academy plus, s.r.o.
Prodej čistící, eco prostředky pro profesionální úklid
Pokud si nevíte rady jak vybrat ten správný čistící prostředek pro profesionální, tak navštivte prodejnu sanitární techniky firmy Geisler v Olomouci, kde vám rádi poradíme.
Autofólie a převleky aut pro jejich ochranu podle vašich představ, Znojmo
Autofólie a převleky aut pro jejich ochranu podle vašich představ v oblasti Znojmo a okolí zajišťuje firma Autofólie Ministr. Výměna okenních fólií i tónováním autoskel a světel.