Aktuální microsite

Prodej vinařských potřeb a nápojové techniky Vojkovice, Jihomoravský kraj
Prodej vinařských potřeb a nápojové techniky, velkoobchod s vinařskou technikou, kompletní sortiment nápojové technologie od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích v Jihomoravském kraji.
Výroba dopravníkových systémů a jednoúčelových strojů
Výroba dopravníkových systémů a jednoúčelových strojů je hlavní činností firmy METAL-PS. Kovovýroba je zaměřena také na strojní díly. Sídlíme poblíž Zlína.
Podlahové topení, montáže podlahového vytápění na plyn Brno
Podlahové topení, montáže podlahového vytápění na plyn nebo elektriku zajišťuje na Brněnsku Instalatérství Pavel Vaculík.
Instalatérství Pavel Vaculík
Zahradní nářadí pro zahrádkáře je s příchodem jara opět v kurzu, e-shop Židlochovice
Zahradní nářadí pro zahrádkáře, zahradníky a kutily je s příchodem jara opět v kurzu, e-shop od firmy Ing. Vladimír Beneš v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Vícetisky projektové dokumentace pro výběrová řízení a soutěže
Vícetisky projektové dokumentace pro výběrová řízení a soutěže: Vám zařídíme kompletně na "klíč" Plníme mimořádně krátké termíny Jsme schopni vícetisky vytvořit z téměř jakýchkoliv předloh (papírových, CD, data, aj) Jsme firma s dlouholetými zkušenostmi a na profesionální úrovni, dodržujeme normy ISO 9001 Vše probíhá diskrétně, naše ...
Privátní ubytování a lyžování na Slovensku-ski Jasná Chopok, Malino Brdo
Apartmány Anička jsou umístěny nedaleko zimních středisek Ski Jasná Chopok či Malino Brdo na Slovensku. Privátní ubytování a lyžování pár minut cesty - ideální dovolená.
Dřevěná dětská hřiště, herní prvky, vybavení dětských hřišť-výroba
Herní prvky a vybavení dětských hřišť dodá firma Hřiště.cz, s.r.o.. V regionu Zlínský kraj jsme realizovali dřevěná venkovní hřiště i kovové a plastové vybavení hřišť.
Spotřební materiál pro elektroerozivní obrábění, stroje Welo
Firma EUROFORM a.s. dodává spotřební materiál pro elektroerozivní stroje. Dodáváme vše pro elektroerozivní obrábění. Sídlo v Chropyni - okres Kroměříž, Zlínský kraj.
Úprava vodních toků - revitalizace vodního toku, projektování
úpravy toků, vodohospodářské stavby, projektová činnost, vodovody, kanalizace, plynovody, vodní stavby, skládky odpadů, zdravotně–technické instalace
Čerpací technika, kalová čerpadla, servis a opravy, poradenství Znojmo
Prodej, opravy, montáž, záruční a pozáruční servis veškeré čerpací techniky, vysokotlakých, ponorných i teplovodních čerpadel poskytuje firma Antlia František Doležal.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Elektrodeionizace Chrášťany - efektivní a nenákladná úprava vody
Úprava vody může mít mnoho podob. Jak ale postupovat, když váš provoz potřebuje velmi čistou vodu s rezistivitou nad 15 M?? Řešením je elektrodeionizace.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Tónování autoskel, instalace autofólie bez demontáže, kvalitní autofólie Znojmo
Tónování autoskel, instalace autofólií bez demontáže, profi tónování Vašeho vozidla zařídí specialista v oboru, firma Autofólie Ministr ve Znojmě a okolí.
Tisk firemních tiskovin, propagačního materiálu, vizitek - tiskový servis pro vás
Kompletní tiskový servis pro vás zajišťuje tiskárna TiNa v Olomouci. Vyrábíme podle Vašeho přání letáky, plakáty, propagační materiál, vizitky a jiné firemní tiskoviny.
Kompletní rekonstrukce, generální opravy budov, realizace, stavební práce Brno
Generální opravy budov, kompletní rekontstrukce, stavební práce, běžné stavební práce a realizace provádí stavební firma STAVIMAL s.r.o., z Brna.
Výroba oken, kvalitní dřevěná eurookna Dačice, Jihočeský kraj
Dodávka - kvalitní dřevěná eurookna vlastní výroby, okna s moderním designem s vysokou životností jedině od firmy TRONET, spol. s r. o., z Dačic.
Kachle se systémem "4-R" pro historická šumavská kachlová kamna významně šetří materiál
Kachle pro tradiční šumavská kachlová kamna, s úsporou materiálu díky systému "4-R" vyrábí firma MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané na Českokrumlovsku.
Ochutnávka skvělých vín ve vinařství, vinné sklepy Valtice
Ochutnávka skvělých vín ve vinařství, vinné sklepy, zážitkové vinařské programy, degustace vín od firmy VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO a.s. ve Valticích.
Stavební i bourací práce pro realizaci Vašeho vysněného bydlení Znojmo
Stavební firma, stavební a bourací práce, stavitelství, rekonstrukce budov, stavby nových domů na klíč a další práce provádí firma Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Vakuově balené zeleninové gastro polotovary pro gastronomii, jídelny, nemocnice
Kvalitní vakuově balené zeleninové i gastro polotovary pro gastronomii, jídelny, nemocnice, školy atd. nakoupíte u firmy VODEHNAL A SYN s.r.o. v Hulíně. Distribuci provádíme každý všední den.
Cementová zdící malta Readymalt Praha – pro podzemní obezdívky
Cementová zdící malta Readymalt je rychlým řešením pro podzemní obezdívky a frekventované plochy. Dovezeme Vám čerstvou maltu do Prahy a ostatních okresů.
Nařízení REACH vám pomůžeme zvládnout
Nařízení REACH vám pomůžeme zvládnout podle pravidel a bez starostí. REACH je zkratka pro chemickou politiku Evropské unie, která vstoupila v platnost roku 2007. Podle nařízení tak všechny chemické látky vyráběné v EU musí být postupně registrovány. Nejste si jisti v této oblasti? Ve společnosti VÚOS jsme vám připraveni pomoci. Máme letité ...
Lom Kurovice-vápencový lom, kde žijí chráněné druhy živočichů, obojživelníků, plazů
Významná přírodní památka v regionu Zlínský kraj, kde žijí chráněné druhy živočichů, plazů, obojživelníků je vápencový lom Kurovice. Zveme k návštěvě školy, školky i jednotlivce.
Kurovický lom
Kamenické práce Brno, renovace písma, oprava pomníků
Opravy pomníků na místě, renovace stávajícího písma na pomnících, urnách, zhotovení nového nápisu, barvení, zlacení stříbření, kamenické práce
Montáž a servis tepelných čerpadel, klimatizační jednotky
Odborné prohlídky včetně pravidelné údržby plynových zařízení, tepelných čerpadel i klimatizačních jednotek Vám poskytne společnost Energy Control s.r.o. z Brna, která zakázky realizuje po celé Moravě
Bio čaje-Ájurvédské, bylinné čaje Pukka zahřívací, pro očistu organismu, posílení imunity
Na prodejně Zdravá výživa Krajinka Uherské Hradiště můžete nyní zakoupit se slevou 10% Ájurvédské, bylinné čaje Pukka a další bio čaje - zahřívací, pro posílení imunity i očistu organismu.