Aktuální microsite

Nápojové, prodejní, potravinové automaty - prodej, dodávka, servis, pronájem
Pronájem, prodej a umístění nápojových automatů na teplé a studené nápoje, na chlazená jídla, cukrovinky, balené nápoje zajišťuje společnost DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Výtahy, generální servis, revize a opravy, montáže výtahů
Výtahy, generální servis, revize, montáže, odborné prohlídky výtahů a výtahových šachet zajišťuje profesionál v oboru firma ELVÝZ, s.r.o. ve Zlíně
Rekonstrukce koupelen Louny - výstavba koupelen, WC, rekonstrukce bytových jader
Instala KRT s.r.o. je společnost z Loun, která se věnuje rekonstrukci nebo výstavbě koupelen. Společnost se kompletně postará o materiální, ale i užitné řešení WC a koupelny.
Speciální výuka angličtiny pro ty, co se bojí mluvit
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí speciální výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé, zkrátka pro všechny, co se bojí mluvit.
Kalibrace měřidel, metrologická služba, schvalování měřidel
Český metrologický institut Vám profesionálně změří, ověří nebo zkalibruje měřidla. Služby poskytuje jak pro věděcké, tak pro technické nebo hospodářské činnosti nebo veřejný sektor.
Výrobky pro rybáře - odchovné kruhové nádrže, žlaby a koryta pro rybářství a zemdědělství
EKORY Jihlava spol. s.r.o. se zabývá výrobu a montáží platových výrobků pro zemědělství a rybářství. V širokém sortimentu naleznete například žlaby, koryta nebo odchovné kruhové nádrže.
Vybavení koupelny, stavební keramika z velkoobchodu stavebnin za akční ceny
Ve velkoobchodu stavebnin PRO-DOMA Brno-Slatina můžete vybírat i kompletní vybavení koupelny, stavební keramiky-vnitřní obklady, dlažba jsou na prodej za akční ceny.
Zaměření a výroba nábytku na míru přímo od výrobce
V Truhlářství Trtek nabízí zaměření a návrhy nábytku. Výroba nábytku na míru přímo od výrobce Vám ušetří další investice. Obraťte se na nás v regionu Uherské Hradiště.
Rybářské potřeby-vybavení pro kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder, mořský rybolov
Navštivte Rybářské potřeby U Zlaté štiky Veselí nad Moravou a vyberte si vybavení a potřeby pro lov ryb, který preferujete - kaprařinu, přívlač, muškařinu, feeder či mořský rybolov.
Zimní údržba, posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty
Starosti o údržbu i posypy chodníku, parkoviště, přístupové cesty v zimním období je lepší nechat na profesionálech. Firma Bednář UH Uherské Hradiště je Vám k dispozici.
Květinářství s rozvozem květin Zlínský kraj, Holešov, Fryšták
Květinářství Kamélie se zabývá i rozvozem květin v regionu Zlínský kraj, připravíme kytice s řezaných květin. Rozvoz v Holešově zdarma, Fryšták a okolí 7Kč/km.
Profily, trubky, plechy a jejich dělení na míru - prodej hutního materiálu
Spolehlivá společnost GAVENDA je specialistou na hutní materiál v Krnově a okolí. V sortimentu naleznete různé plechy, profily a trubky, samozřejmostí je také dělení dle velikosti a druhu materiálu.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Velkoobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír Třebíč
Velkoobchod a maloobchod s balícími potřebami, tašky, balící papír, lepící a balící pásky, stužky, kancelářské a školní potřeby od firmy Lubomír Beneš v Třebíči.
Infúzní a transfúzní technika, distribuce a prodej zdravotního materiálu
Zdravotnický materiál pro nemocnice, ordinace, soukromé lékaře - prodej a distribuce, infúzní a transfúzní technika od firmy S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Správa nemovitostí - služby pro správu nemovitostí, služby vlastníkům i nájemcům bytů
Vedení správy nemovitostí - služby pro správu nemovitostí, služby vlastníkům i nájemcům bytů, bytových jednotek v oblasti bydlení spolehlivě zajišťuje firma Jiří Drašar, a.s. v Jihlavě.
Instalace plynu - plynařské práce Brno
Instalace plynu, plynařské práce, montáže a realizace plynu nebo servis zařízení zajišťuje zkušený odborník z Instalatérství Pavel Vaculík.
Instalatérství Pavel Vaculík
Pokládka břidlicové střechy, střešní krytina z přírodní břidlice Praha
Společnost Střechy Vrňata & Žáčik s.r.o. nabízí a provádí odbornou pokládku střešní krytiny z břidlice, která se vyznačuje vysokou trvanlivostí, lehkostí a velkou škálou barevností.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Ubytování v penzionu s venkovním i krytým bazénem a bezbariérovým přístupem
Ubytování v penzionu s venkovním bazénem, krytým bazénem s teplotou vody 28 stupňů a bezbariérovým přístupem u Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích na jižní Moravě.
Antikorozní nátěrové hmoty pro průmysl a konstrukce
ochrana proti korozi, nátěrové hmoty, antikorozní systémy, ochranné nátěrové hmoty, 18 000 odstínů tónovače, PPG, SIGMA, Guard, Prime, Vikote
Otvírací a odjížděcí, pevné střechy a světlíky, kovovýroba
Otvírací, odjíždějící střechy a pevné světlíky, atypická zámečnická kovovýroba, světlíky-prosklené, polykarbonátové, závěsné, prosklené výplně
Skládací dveře, dodávka interiérových dveří a zárubní SAPELI
skládací, ocelové, dřevěné, interiérové, exteriérové dveře a zárubně, Sapeli, Loprais, HSE, Richter, Twin, největší vzorková prodejna Sapeli v Čr
Zábavní park, Dětský svět Kroměříž - venkovní a vnitřní atrakce, zvýhodněné vstupné pro MŠ, ZŠ
Dětský svět Kroměříž je zábavní park pro děti, kde najdete atrakce vnitřní i venkovní. Máme zvýhodněné vstupné pro MŠ a ZŠ a připravujeme i další výhodné akce pro rodiny s dětmi.
Pokládka a renovace veškerých podlahových krytin za příznivé ceny - podlahářství Praha východ
Společnost PUK Servis, s.r.o. je tradiční česká firma s několikaletými zkušenostmi v oboru pokládání a renovací podlah v Praze a přilehlém okolí.
Eshop se zpěvníky - prodej, velký výběr lidových i moderních písní
Firma eNoty.eu se zabývá prodejem zpěvníků na svém eshopu, kde můžete vybírat z velkého výběru písní, ať už lidových či moderních.
Vstupní bytové bezpečnostní dveře Praha -  pro ochranu Vašeho domova!
Společnost PUK Servis s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a pozáručním servisem bytových, protipožárních a interiérových dveří v Praze a Středočeském kraji.