Aktuální microsite

Čistička odpadních vod Zlín - ČOV servis, poradenská činnost
Čističkou odpadních vod (ČOV) a jejím servisem a poradenskou činností se zabývá společnost CHEPORT, spol. s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej dezinfekčních a čistících prostředků. V rámci našich služeb nabízíme: - poradenství v oblasti pitné vody a ČOV, - dodávku zařízení pro čištění odpadních vod a úpravu vod pitných, - rozbory ...
Servis a prodej zahradních a travních traktorů značek Honda, MTD, Cup Cadet
Servis a prodej zahradních a travních traktorů Vám poskytne firma Kamil Kramný z Opavy. V nabídce máme zahradní traktory značek Honda, MTD, Cup Cadet. Působíme po celé ČR.
Servis a kalibrace měřící techniky Praha - vrátíme Vám přístroje prvotřídně seřízené a nakalibrované
Společnost Panametria CZ se specializuje na prodej, servis a kalibraci měřící techniky i provádění různých druhů ultrazvukového měření, laserového zaměřování a jiných analýz.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Dřevěné podlahy - výroba a prodej mozaikové, rustikální parkety
Při výběru dřevěné podlahy je důležité si promyslet jaký typ podlah si vlastně přejete - společnost MOSAIC u Přerova vám vždy správně poradí při výběru mozaikových nebo rustikálních parket.
Nezávislé topení, hydraulické plošiny, vzduchové pérování, elektrocentrály - servis, opravy i montáže
Cargo design se nejen v okolí Ostravy a Opavy, ale po celé ČR, zabývá úpravou vozidel. Provádíme servis a opravy nezávislého topení, hydraulické plošiny, vzduchového pérování či elektrocentrál.
Školní nábytek, vybavení odborných tříd a učeben pro všechny školy
Moderní škola, s.r.o. přináší široký výběr školních židlí, stolů, skříní a moderního školního vybavení pro školní třídy a odborné učebny. Jsme dodavatelem školního nábytku v okolí Jeseníku i Olomouce
Odmašťování, odvodíkování a odstranění starých nátěrů nebo nečistot z dílů
Společnosti GALMAT zinkování s.r.o. se sídlem ve Frenštátě pod Radhoštěm nedaleko Rožnova provádí odmašťování, odvodíkování a odstranění starých nátěrů nebo nečistot z dílů.
Prodej pneumatik, protektorů i disků na osobní i nákladní auta
Prodej pneumatik, protektorů i disků na osobní i nákladní auta zajišťuje společnost Pneuservis Skotnica v Třinci, která zajišťuje kvalitní služby již řadu let ke spokojenosti všech zákazníků.
Dřevostavby, nízkoenergetické domy - profesionální výstavba, projekce
Profesionální výstavbu a projekci dřevostaveb i nízkoenergetických domů zajišťuje firma ARP Group s.r.o. působící v Ostravě i Frýdku Místku, která se specializuje na komplexní služby v tomto oboru.
Projekce pro zateplování rodinných domů a panelových bytů
Aby fasáda budovy splňovala jak normy, tak připomínky úřadů a okolí, vypracujeme projekci stavby i rekonstrukce.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Výklopné kontejnery pro přepravu stavebních materiálů - Litomyšl
Výklopné kontejnery se hodí zejména tam, kde jsou možnosti přepravy sutin a stavebních materiálů velmi omezené.
Vzdělávací centrum Opava - jazyková škola, kurzy angličtiny, španělštiny i nemčiny či ruštiny
VIA FUTURA je vzdělávací centrum a jazyková škola v Opavě, která vám poskytne jazykové kurzy pro všechny, kdo se chtějí zdokonalit ve svých znalostech z cizího jazyka.
Odborná kontrola a vyčištění komínů, kouřovodů a spotřebičů paliv včetně, vyhotovení zprávy za jednotnou cenu
Odborná kontrola a vyčištění komínů, kouřovodů a spotřebičů paliv, vyhotovení zprávy za jednotnou cenu, revize potřebné ke kolaudačnímu řízení provádí firma Kominictví a kamnářství Pavel Buršík
Výkup základových desek a součástek počítačů - procesory, hard disky
Výkup základových desek a součástí počítačů - procesory, hard disky, konektory, grafické karty, RAM paměti a další provádí firma Covenšrot s.r.o. na Vysočině.
Stavební firma Teplice - silniční stavby, plynovody, mosty, zemní a betonářské práce
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným je stavební firma s obrovským portfoliem nabízených služeb. Společnost je jednou z nejvýznamnějších firem v severozápadních Čechách.
Vícenásobné využití optických vláken (WDM) - optický vlnový multiplex
WDM - vícenásobné využití optických vláken je v nynější době již ekonomicky výhodné i pro kratší vzdálenosti a jednoduché typologie, např. jen i propojení dvou center bod-bod.
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů
Komplexní stavební práce - stavby a rekonstrukce rodinných domů, stavby atypických dřevostaveb patrových i přízemních od firmy Moravská stavební ve Znojmě.
Prodej, eshop - vyzrálé Bio hovězí maso, kuřata a kuřecí maso z farmy
Chcete jíst zdravě a k tomu si ještě pochutnat na výborném mase? Rodinná Biofarma Lukas. s.r.o. prodává kuřecí a vyzrálé bio hovězí maso, které je libovější, křehčí a jemnější.
Údržba a úprava veřejné zeleně a zelených ploch a zahradnické služby Litoměřice
Firma s tradicí Zahradnické služby Knotek & Veselka se profesionálně a celoročně stará o údržbu veřejné zeleně a zelených ploch ve Štětí a Litoměřicích.
Amorfní solární panely - ideální volba pro vaši střechu
Nevíte jaký typ solárních panelů si pořídit na vaši střechu? V eshopu firmy ifTECH si určitě zaslouží vaši pozornost amorfní solární panely.
Bezpečnostní systémy do výroby k ochraně zdraví i majetku – Kralupy nad Vltavou
Bezpečnostní systémy do výroby k ochraně zdraví i majetku Vám spolehlivě navrhne, nainstaluje a bezporuchovost zajistí společnost ELMEP, s.r.o. z Kralup nad Vltavou.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Základní škola Dubí 2 s bohatou historií a výběrem vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit.
Základní škola Dubí 2 v okrese Teplice vychovává děti ke zdravému a zodpovědnému životu pomocí celé řady vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit.
Obec Neurazy s cyklostezkou a přírodním parkem Plánický hřeben
Obcí Neurazy v okrese Plzeň-Jih prochází udržovaná cyklostezka, po které můžou cyklisté navštívit přírodní park Plánický hřeben, kostel sv. Martina, dřevěnou zvonici či letní kino.
Prostory pro školení, školící místnost, prostory pro firemní den
Prostory pro školení, pronájem školící místnosti, školení s ubytováním v penzionu, prostory pro firemní den, oslavy, večírky od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích.
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu - betonářská ocel
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu jako je betonářská ocel, rohože do betonu, svařované trubky, tyče kruhové, válcované, tažené, plechy a další poskytuje firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály