Aktuální microsite

Interiérový krb z mramoru na zakázku, zahradní krby, stavba krbů
Interiérové krby z mramoru na zakázku, zahradní krby, stavba krbů, cihlové, pískovcové, kachlové a omítané krby Vám postaví firma Kominictví a kamnářství Pavel Buršík ve Moravském Krumlově.
Šrouby, matice, hřebíky a jiný spojovací materiál - prodej, železářský sortiment
Spojovací materiál jako jsou šrouby, matice, podložky, hřebíky, vruty a sortiment železářství sežene v okolí Krnova a Bruntálu u firmy GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Železářství Krnov
Kvalitní hydroizolace plochých střech, izolace balkónů a teras
Specialista na izolaci balkonů a teras, práce v oblasti hydroizolace. Kvalitní hydroizolaci plochých střech zajistí firma Pavel Daňhel, působící v okolí Moravského Krumlova.
Správa a údržba nemovitostí Prachatice, služby vlastníkům a nájemníkům nemovitostí
Zajištění běžné údržby, menších i větších oprav a udržování správcovské činnosti v objektech vykonává Městská správa domů a bytů s.r.o. v Prachaticích.
Zdravé potraviny, dietní nápoje, koktejly - prodejce sportovní výživy a doplňků
Pokud chcete podpořit imunitu a zdraví, navštivte prodejnu Zdraví a fitness v Olomouci, kde naleznete výrobky z oblasti sportovní výživy, zdravé potraviny, dietní nápoje, koktejly a další doplňky.
Anhydritový litý potěr AnhyLevel pro srovnání podlahy - rychlá pokládka s vysokou finální pevnosti
Společnost CEMEX patří v České republice k předním výrobcům a dodavatelům litých potěrů. Naše lité potěry využijete hlavně pro realizaci vnitřních podlah.
Eshop - netradiční, extravagantní oblečení z Nepálu - etno móda ze zemí vzdálených
Vyzkoušejte etno módu ze zemí vzdálených. Na e-shopu sittar.eu můžete vybírat orientální zboží ruční výroby. Pořiďte si netradiční, extravagantní oblečení a doplňky z Nepálu, Indie či Thajska.
Vyšetření HIV, AIDS, přítomnost protilátek HIV - bezplatně a anonymně
Vyšetření krve bezplatně a anonymně na přítomnost protilátek HIV způsobující nemoc AIDS provádí ve Zlíně Zdravotní ústav
Ostraha osob na sportovních a kulturních akcích, pořadatelská služba
Zajištění ostrahy osob na sportovních a kulturních akcích, bezpečnostní služby, pořadatelské služby pro Vás zajistí TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Prodej autopřívěsů a přívěsných vozíků Jihlava
koncová světla, přídavné osvětlení automobilů, přívěsová technika a nápravy, náhradní díly, LED auto osvětlení, koncová světla, zpracování kovů
Autoservis a pneuservis se specializací na Peugeot a Citroën
Pokud vlastníte automobil značky Peugeot nebo Citroën a hledáte spolehlivý autoservis a pneuservis, kde se o vaše miláčky postarají, pak navštivte v Olomouci AUTO JOSEF FAJT.
HR Direct – personální agentura Nymburk, Mladá Boleslav
HR Direct s.r.o. personální agentura Mladá Boleslav hledá po celé České republice pro své klienty pracovní pozice pro střední, vyšší management a také specialisty různých profesí a oborů. Naše personální agentura HR Direct s.r.o. ,hledá v různých městech např. v Nymburku, Mladé Boleslavi, Jičíně a okolí. HR Direct s.r.o. čerpá z dlouholeté ...
Saténové ložní soupravy ze 100% bavlny – v zimě hřejí a v létě chladí
Saténové ložní soupravy ze 100% bavlny - v zimě hřejí a v létě chladí, nové moderní vzory dezénů, prvotřídní kvalita s příznivou cenou, klasické i prodloužené délky - JK – Plet Dětenice
Pohřební služba Trutnov – podpora v nejtěžších chvílích
Zajistíme smuteční obřady církevní i civilní, pohřby žehem i do země, ale i bezobřadní rozloučení.
Výkup barevných kovů a železného šrotu Pardubice
Vykoupíme od Vás barevné kovy i železný šrot. Jste-li z Pardubic nebo odkudkoliv jinud neváhejte k nám kovy i železo dovézt, rádi ho vykoupíme za pro Vás výhodné ceny. Vykupujeme: - barevné kovy - železný šrot - autovraky - katalyzátory - hliník - elektromotory - mosaz - litinu - nerez Nenechte povalovat staré železo a ...
Ložiska Pardubice – MATERIA
Provozujeme i zásilkový prodej ložiskového sortimentu po Východočeském kraji.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Kvalitní a moderní plastové dveře Náchod, Červený Kostelec, Police nad Metují
Zabýváme se výrobou, dodávkou a montáží kvalitních plastových dveří včetně zednického začištění, zdarma zpracováváme nezávaznou cenovou nabídku.
SEVEN HK s.r.o. - výstavba a opláštění průmyslových center
Specializovaná firma SEVEN HK s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se specializuje na stavbu montovaných objektů a na výstavbu fasádních plášťů obchodních, průmyslových a administrativních center. Díky využití kvalitních ocelových konstrukcí jsme schopni vybudovat průmyslové a obchodní haly. Výsledky naší práce můžete vidět po celé České ...
Motory vyrábíme, opravujeme i přestavujeme - Hradec Králové
Motory jsou oborem společnosti BM SERVICES již desítky let. Našim zákazníkům tak dnes nabízíme kompletní služby, které zahrnují montáže, servis a provoz elektrických zdrojových soustrojí s dieselmotory, ale i výrobu náhradních dílů a odborné poradenství. Výčet služeb, které vám ve společnosti BM SERVICES nabízíme, je skutečně velmi rozsáhlý. ...
Gotická hliníková okna, repliky historických oken s izolačním sklem
Realizace náročných atypických zámečnických a pasířských zakázek. Uděláme repliky historických oken včetně izolačního skla i gotická hliníková okna.
Výroba betonových prefabrikátů Teplice, pro výstavbu domů, garáží a dalších projektů
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným z Teplic ve svém širokém portfoliu služeb nabízí výrobu betonových prefabrikátů. Díky vlastní výrobě je zaručena kvalita výrobků.
Ostraha a bezpečnostní služby - zabezpečení a ochrana majetku, objektů, recepční služby
Oddělení bezpečnosti a ochrany se ATALIAN CZ s.r.o. věnuje hlavně ostraze majetku a recepční službě. Kombinací moderních technologií, lidské práce a individuálního jednání zajistíme bezpečí a klid.
Dodavatel spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic
Dodavatelem spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic, termopapírů, karet a čipů je společnost UNIDATAZ s.r.o. ve Znojmě.
Kompletní rekonstrukce, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb
Kompletní rekonstrukce vše od návrhu až po realizaci, generální opravy budov, obnova průmyslových i občanských staveb provádí firma STAVIMAL s.r.o. z Brna.
Vedení účetnictví a daňové poradenství přednostně pro větší firmy
Zpracování daňové evidence, účetnictví, mzdové agendy, registraci na úřadech a zpracování statistických výkazů větším firmám provádí společnost Ekonomy servis s.r.o. v České Lípě.