Aktuální microsite

Jízdní kola Cannondale, Giant, GT a Kellys Tábor
V táborské společnosti Bikespace si vyberete jízdní kola od předních světových značek Giant, GT, Cannondale nebo Kellys. Majitel obchodu působí ve světě cyklistiky již řadu let.
Výroba atypických rozměrů zdravotních matrací, spánkové studio Třebíč
Největší výběr matrací a postelí v našem spánkovém studiu, výroba atypických rozměrů matrací zajišťuje firma Miloš Máca s.r.o., v oblasti Třebíče a okolí.
Led světla pro automobily Jihlava, prodej, výměna
Prodej, výměna homologovaných i LED autosvětel, odrazek i doplňkových světel, náhradních dílů pro přívěsy.Dělení materiálů a zpracování kovů.
Kamenné – kamínkové protiskluzové koberce do interiéru i exteriéru
Specialista na kamenné, kamínkové protiskluzové koberce do interiéru i exteriéru, výměna staré dlažby za novou Vám provede firma IP TRADE BRNO s.r.o., z Brna. Specialista v oboru.
PRESSTONE
Půjčovna strojů, nářadí na podlahy-pronájem vysavače, vysoušeče, extraktory na čištění podlah
Prodejna bytového textilu a podlahových krytin FRANC Zlín funguje také jako půjčovna strojů, nářadí na podlahy-zapůjčíme vysoušeče, vysavače, brusky, extraktory na čištění podlah.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Restaurování starých oken, dveří a nábytku dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru
Vdechněte vašemu domovu jedinečnou atmosféru restaurováním starých oken, dveří či nábytku. ONJASI truhlářství ze Zábřehu vám s tím pomůže! Své restaurátorské práce poskytuje v Šumperku i Olomouci.
Atypická zámečnická kovovýroba, výroba z nerezu
prosklené fasády, atypická zámečnická kovovýroba, výroba z nerezu, zimní zahrady, krbové mříže, pasířství, gotická okna, sériová výroba
Prodej, servis a realizace oprav počítačů, notebooků, PC
Prodej, servis a správu počítačů a notebooků, instalaci softwaru a hardwaru, upgrade (modernizace) hardware a software, připojení k internetu od ZONECOMP Moravský Krumlov.
Závlahový systém kobercového trávníků - ekonomické řešení zálivky
Kobercový trávník bez dlouhého čekání, závlahový systém trávníků, automatické závlahy, realizace zahrad a další provádí firma Zahrady Řiháček na Vysočině.
Prodej barevné laserové tiskárny DEVELOP na splátky, záruční servis
Specialista na autorizovaný prodej, záruční servis barevných laserových tiskáren DEVELOP, multifunkčních zařízení, kopírek aj. je firma KOHOUT KT s.r.o.
Výstavba zimních zahrad s eurookny v různých rozměrech
Obvodový plášť tvoří sestava eurooken a stěn z profilu IV 78. Výstavbu zimních zahrad v různých rozměrech, barvách i provedení zajistí firma TRONET, spol.s r.o. na Vysočině.
Správa a údržba objektů po celé České republice - o vše se postaráme za Vás
ATALIAN CZ s.r.o. je společnost poskytující komplexní služby v oblasti správy a údržby budov. Vy si nás najmete a my se o vše postaráme, máte tak čas soustředit se pouze na svoji činnost.
Voda, topení, plyn Louny - montáže, rekonstrukce, maloobchodní prodej
Voda, topení, plyn - o to vše se postará společnost Instala KRT s.r.o. z loun. Nabízí montáže, rekonstrukce, ale i maloobchodní prodej potřebného materiálu.
Podélné, příčné opevnění břehů, rozšíření, čištění koryt potoků, řek
Účinná ochrana proti povodním je čištění koryt potoků a řek, případně rozšíření koryt a opevnění břehů vodních toků. Společnost ZEPAR své služby nabízí v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Olomouc.
Prodej inkontinenčních kalhotek, plen, pomůcek pro dospělé Třebíč
Prodej inkontinenčních pomůcek, pleny, ochrana lůžka, vložky, kalhotky, body, overaly a další potřeby pro dospělé zajišťuje Jana Roubcová působící v Třebíči.
Certifikace, homologace lesnických a zemědělských strojů - zemědělské a lesnické traktory
Státní zkušebna zemědělských, potravinářských a lesnických strojů, a.s. jako notifikovaná osoba Evropského společenství NB 1016. zajišťuje certifikace a homologace lesnických a zemědělských strojů.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Bytové klimatizační jednotky, mobilní klimatizace, vzduchotechnika
prodej bytových klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel, mobilní klimatizace, vzduchotechnika, čištění montáž a servis zajistí KLIMASPOL, spol.s r.o.
Prodej dětských postelí, zdravotních matrací a roštů - vybavení pokoje
Spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě se zabývá prodejem kvalitních dětských postelí, zdravotních matrací, roštů a dalších doplňků pro vybavení pokoje Vaší ratolesti.
Zahradní technika a nářadí pro zahradu - prodej zahradní i zemědělské techniky a náhradních dílů
Firma Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment se sídlem v Židlochovicích u Brna se zabývá prodejem kvalitní zahradní techniky a nářadí pro zahradu.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Pravidelný profi úklid firem a administrativních budov
Pravidelný profi úklid vaší firmy nebo administrativní budovy vám nejen v Olomouci, ale také v Brně zajistí úklidová firma Geisler.
Sněhové zábrany Ústí nad Orlicí - výroba i montáž sněhových zábran i střešních zachytavačů
Na výrobu a montáž sněhových zábran a střešních zachytávačů se specializuje společnost BezVa, spol. s.r.o. z Ústí nad Orlicí. Celková činnost společnosti zahrnuje výrobu klempířských prvků.
Rychloběžná fóliová vrata Speedrol do interiéru i exteriéru
Firma Večerek Tomáš s působností po celém Moravskoslezském kraji, převážně pak v Opavě a Ostravě, Vám nabízí rychloběžná fóliová vrata Speedrol do interiéru i exteriéru.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Garanční prohlídky, servis dodávkových automobilů Mercedes-Benz
Spolehlivé garanční prohlídky a servis dodávkových automobilů Mercedes-Benz provádí společnost MB rent v Brně v Ponětovicích. Poskytuje široké spektrum služeb za bezkonkurenční ceny.
Prodej, eshop motorové oleje, maziva a autobaterie - odborné poradenství při výběru
Motorové oleje, maziva a autobaterie můžete nakoupit v prodejně firmy Autodíly Oil Centrum s.r.o. v Ostravě nebo na eshopu. Poskytujeme také odborné poradenství při výběru produktů.
Led reflektory, pásky, žárovky, mechanické spínače, tahový spínač řetízkový - eshop
Elektromontážní firma BNC elektro z regionu Kroměříž provozuje eshop, kde pořídíte mechanické spínače, senzorovou techniku, kabely, zásuvky a Led osvětlení MAX LED-reflektory, žárovky, pásky, trubice.