Aktuální microsite

Plnící zařízení, plničky, vinařské potřeby a technologie
Plnící zařízení, plničky, automatické a poloautomatické plničky, vinařské potřeby a technologie od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích.
Montážní a kompletační práce Plzeň
Hledá Vaše společnost dodavatele montážních a kompletačních prací s vlastní strojní dílnou a prostory? S důvěrou se obraťte na Meta Plzeň s.r.o. z Plzně.
Pohřební ústav a pohřební služby Sokolov, důstojné a pietní rozloučení s blízkými
V těžkých chvílích po ztrátě blízkého člověka jistě oceníte decentní a pietní jednání zaměstnanců Pohřebního ústavu s.r.o. se sídlem a působností v Sokolově.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Zemědělská technika, zemědělské stroje - prodej a servis
Zemědělská technika, zemědělské stroje světových výrobců - prodej a servis zemědělské technologie od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně v Jihomoravském kraji.
Denní péče o seniory Praha - v krásném prostředí vily se zahradou
Aktivně strávený čas s možností individuální logopedické péče pro mladší a starší seniory v příjemném prostředí vily se zahradou nabízí Mezigenerační centrum Julie.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Zahradnické potřeby - zahradní technika, sortiment pro dům, zahradu, pole i dílnu
Zahradnické potřeby, mezi kterým najdete nářadí, zahradní techniku a nejrůznější stroje seženete pod jednou střechou u firmy AGS Agro Sortiment v Brně.
Vazba diplomových, bakalářských a jiných závěrečných prací Praha - rychle a kvalitně
Potřebujete rychle, kvalitně, vkusně a cenově přijatelně vytisknout a svázat diplomovou, bakalářskou či jinou závěrečnou práci? Obraťte se s důvěrou na Tomos Praha a.s.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna Praha
Prodej nových nákladních vozů Volvo - vozidla, které vám bude přesně vyhovovat
Z mnoha typů nákladních vozů Volvo si vybere každý. Pro různé účely je třeba různých vozů s různými parametry, výkonem či výbavou.
Prodej, e-shop průmyslových naftových a plynových topidel
Dodavatel, prodejce, eshop průmyslových topidel. Elektrická, naftová a plynová topidla zakoupíte od firmy Ing. Vojtěch Malý, působící v okresu Třebíč.
LED osvětlení nákladních přívěsů, kamionů a přívěsných vozíků Jihlava
Prodej LED osvětlení kamionů, přívěsných vozíků, autopřívěsů, nosiče jízdních kol, odrazové tabule, autoodrazky a další zajistí v Jihlavě firma Kovářství a zámečnictví Němeček
Digitální potisk textilu-výroba interiérových dekorací metodou sublimace
Společnost SubliProfi s.r.o. nabízí výrobu interiérových dekorací. Provádíme digitální potisk textilu metodou sublimace. Výroba a provoz je v Otrokovicích nedaleko Zlína.
S nákladními vozidly Volvo hravě překonáte i velké vzdálenosti - truck právě pro vás!
Při práci pro velkou firmu, soukromém podnikání ale i v osobním životě vždy oceníte spolehlivého pomocníka.
Prodej, půjčovna svatební šaty, dekorace - svatební salon, agentura s nadstandardním servisem
Svatební salon a agentura Karolina K. Holešov poskytuje nadstandardní servis. Jsme půjčovna svatebních šatů, šaty a svatební dekorace jsou u nás i na prodej. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Vinotéka v centru Zlína - sudové, přívlastkové víno tuzemské i zahraniční
Kvalitní tuzemské i zahraniční víno zakoupíte v Balkanexpress Zlín - jsme vinotéka v centru města Zlín. Na prodej máme sudové víno i přívlastková vína.
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství, tesařské a pokrývačské práce, ručně tesané stropy z kvalitních materiálů od firmy Břetislav Kocián na Vysočině.
Rozvoz květin levně a rychle-kytice, pugéty růží z čerstvých květin
Květinářství Kamélie zajišťuje i rozvoz květin - levně a rychle. Doprava v Holešově zdarma, okolí 7Kč/km. Vážeme pugéty růží, kytice s čerstvých řezaných květin.
Prodej traktorů, zemědělské a sklizňové techniky a mechanizace
Traktory, zemědělskou a sklizňovou techniku či stroje pro aplikaci a transport kejdy značek CLAAS, VÄDERSTAD a ZUNHAMMER zakoupíte u firmy AgriMachines SE se sídlem v Hustopečích u Brna.
Vlnitá lepenka, kartonáž, výroba krabic včetně optimalizace obalů a logistiky
Obaly z vlnité lepenky, kartonáže, klopové krabice, tvarové výseky a proložky včetně potisku, optimalizace obalů či logistiky vyrábí firma MN - KARTONÁŽ s.r.o. v Suchodole u Příbrami.
Krytý bazén, sportovní hala, zimní stadion a sportovní areál  v Hodoníně
Krytý plavecký bazén, sportovní hala, letní koupaliště, zimní stadion pro veřejné bruslení a sportovní areál či venkovní hřiště a skatepark v Hodoníně provozuje příspěvková organizace Teza Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Úklidové služby, úklid firem, budov, průmyslových objektů, kvalitní a komplexní služby
Úklidové služby v průmyslových objektech, firmách, kanceláří, úklid budov, kvalitní a komplexní služby poskytuje firma MOHLIS - Brno, družstvo, z Brna.
Obec Lodín s moderním koupalištěm a možností ubytování
Obec Lodín v Královéhradeckém kraji, vzdálená jen 17 km od města Hradec Králové, nabízí nevšední zážitky na nově zbudovaném moderním koupališti s ubytováním.
Žebříky a hliníková lešení, technika pro práci ve výškách - dodávka, prodej, pronájem
Prověřené, kvalitní a profesionální žebříky a hliníková lešení si můžete pronajmout u firmy Zarges CZ, s.r.o. Brno, která dodává, prodává i pronajímá spolehlivou techniku pro práci ve výškách.
Autoservis na nákladní vozidla, užitkové vozy včetně měření emisí
Pro zákazníky z regionu Zlínský kraj provozuje firma KLAS Kroměříž autoservis na nákladní vozidla a užitkové vozy včetně provedení měření emisí.
Jak získat krásné, pevné, upravené nehty s UV gelem-eshop
Pokud toužíte mít každodenně upravené, krásné, pevné nehty, docílete jich snadno gelovou modeláží. S UV gelem z eshopu firmy ENII-trade Zlín Vaše nehty budou krásné týdny.
Přírodní kosmetika Naturalis - mýdla, šampony i konopná kosmetika
Pokud se chcete vyhnout chemickým přísadám, přírodní kosmetika Naturalis je rozhodně to pravé pro vás. Díky obsahu bylinných extraktů je šetrná k vaší pokožce i vlasům, což tělo každého člověka ocení. Výrobcem přírodní kosmetiky je i značka Naturalis. Jejich výrobky pleť dobře hydratují a dokáží zanechat velice příjemný pocit. Přírodní ...