Aktuální microsite

Diamantové nástroje jsou vhodné k řezání i vrtání | Hradec Králové
Hledáte kvalitní a profesionální diamantové nástroje pro vaši společnost? Pokud je tomu tak, obraťte se na firmu CZ-DIAMANT-D, která je v tomto odvětví skutečným odborníkem. Výrobou a renovací diamantových nástrojů se zabýváme již od roku 1992, za tu dobu jsme nasbírali mnohé zkušenosti a řadíme se tak k nejlepším partnerům pro stavebnický či ...
Termoizolační stěrka aeroTHERM pro interiérové zateplení stěn i do průmyslových hal
Provádíme v naší firmě VETRA - Jiří Tetour termoizolační stěrku aeroTHERM vhodnou pro interiérové vnitřní zateplení ve stavebnictví i v průmyslu.
Kuličková ložiska Pardubice - MATERIA
Dodáváme ložiska všech typů a rozměrů včetně příslušenství.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Služby v BOZP, PO a hygieny práce
BIOANALYTIKA CZ, s.r.o. Chrudim Nabízíme své služby v oblasti BOZP, hygieny práce a požární ochrany. V rámci bezpečnosti a ochrany zdraví nabízíme vypracování dokumentace, hodnocení rizik, poradenskou a kontrolní činnost v objektech zákazníků, ale také školení či zastupování zákazníků při jednání se státními orgány.
Revize a čištění komínů - Kominictví Trutnov
Revize a čištění komínů provádí profesionálně - Kominictví Trutnov Tomáš Morávek - Moris Čištění spalinové cesty se provádíme především odstraněním pevných usazenin ve spalinové cestě a na vybíráním pevných nečistot nahromaděných v komínovém průduchu nebo kondenzátoru ze spalinové cesty. Připravte se na zimu a topnou sezonu ...
Dřevěné ploty na míru i renovace starých plotů Hradec Králové
Dřevěné ploty v naší společnosti vyrábíme od začátku až do konce, a to přesně na míru vašim požadavkům.
Eshop-centrální vysavače Beam, Electrolux, Alliance, Globovac Zlínský kraj
Firma Centrální vysavače Valčík je prodejce centrálních vysavače z regionu Zlínský kraj - v eshopu vybírejte produkty zn. Beam, Electrolux, Alliance, Globovac.
Osvětlení přívěsů, návěsů, tažných zařízení, LED autostvětla, koncová světla
LED světla, nápravy a díly pro přívěsy, koncová světla, osvětlení vozidel, přívěsy, autopřívěsy, odrazové tabule pro pomalu jedoucí vozidla
Zpracování žádostí, projekty pro dotace z EU-administrace dotačních titulů
Splnit požadavky na projekty pro dotace z EU není jednoduché, proto je vhodné požádat o zpracování žádostí o dotace z EU a administraci dotačních titulů firmu se zkušenostmi - SEADD Uherské Hradiště.
Prosklené světlíky, atypické, pochůzí, protipožární, hydraulicky otvíravé střechy
prosklené, polykarbonátové, celoprosklené zavěšené světlíky, prosklené střechy a fasády, vstupní portály, zimní zahrady, ocelová zábradlí zajistí firma REMING, spol. s r.o.
Kvalitní jídla bez náhražek s rozvozem až k Vám domů
Společnost Mikeš a spol s.r.o. je nově zrekonstruovaná jídelna v Opavě, která se zabývá rozvozem kvalitních a zdravých jídel bez náhražek. Dovezeme Vám kvalitní jídlo až k Vám domů!
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Stropní konstrukce Elegohouse Praha – lehké montované stropy
Díky stropním konstrukcím Elegohouse smontujete lehké a odolné stropy do každé místnosti. Za krátkou dobu tak lze vytvořit elegantní strop s vysokou únosností a přesto nízkou hmotností.
Údržba interiérové a exteriérové zeleně, plánování zahrad, péče o stromy, sekání trávy
Společnost ATALIAN CZ s.r.o. se věnuje údržbě zeleně a veškerým zahradnickým pracím - péče o interiérové i exteriérové rostliny po celé České republice.
Autoservis, pneuservis - opravy vozidel, diagnostika motorů, výměna kol
Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského se zaměřuje na profesionální přístup k zákazníkům a poctivý servis. Je Vám k dispozici v okolí Petřvaldu, Staré Vsi a Nového Jičína.
Vinařství Pavlovín, spol. s r.o. - vinařská oblast, výroba a prodej lahodného moravského vína
Vinařství Pavlovín, spol. s r.o. Velké Pavlovice - nejvyhlášenější vinařská oblast na jižní Moravě, výroba a prodej lahodného moravského vína.
Kvalitní dlouhohořící německé brikety,sortiment uhelných paliv
Kvalitní dlouhohořící německé brikety seženete v Třebíčských uhelných skladech od firmy T.U.S. s.r.o. v Krahulově na Vysočině.
Polepy automobilů speciální 3D WRAP, instalace fólií
Polepy vozidel, instalace speciálních 3D WRAP fólií provádí firma Autofólie Ministr se sídlem na Znojemsku. Kvalitní služby za rozumnou cenu!
Práškové navařování, svařování litiny - opravy poškozených povrchů
Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin hliníku a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Opravíme poškozený povrch, nabízíme práškové lakování a svařování litiny.
Návrh, výroba, montáž nábytku z masivního dřeva a lamina
Stolařství Smetana dodá návrhy nábytku. Výroba je možná z masivního dřeva, lamina i dýhy. Zajistíme dodávky, montáže nábytku v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Tlakové, polohové, bezpečnostní spínače pro průmyslové použití-eshop, prodej
V eshopu firmy KONEL Zlín jsou na prodej komponenty pro detekci - polohové, tlakové, bezpečnostní spínače i čidla, snímače pro průmyslové použití a další prvky bezpečnosti.
CNC frézování, zakázkové obrábění kovů, ocel, mosaz, dural, měď, hliník
Provádíme profesionální zakázkové obrábění kovů, jako je CNC frézování s materiály, jako jsou ocel, mosaz, dural, měď, hliník a další.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Školící místnost s možností ubytování  pro firemní den, večírek Velké Pavlovice, Jihomoravský kraj
Školící místnost s možností ubytování pro firemní den, večírek, pro uspořádání oslavy a jiné od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji.
Spolehlivé stavební, zednické práce i rovnání terénu
Spolehlivá firma provádějící stavební a zednické práce, rovnání terénu, zámečnické i svářečské práce to je TESMA Jaroměřice s.r.o.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Solární panely, výhradní dovozce, prodejce SolarVenti,  odvlhčení vzduchu
Výhradním dovozcem a prodejcem solárních panelů SolarVenti na odstraňování vlhkosti a odvlhčení vzduchu je firma SolarAir s.r.o. ve Svitavách.
Výroba šperků a snubních prstenů na zakázku u klenotníka
Klenotnictví, klenotnické opravy, zlatnictví, výrobu šperků a snubních prstenů na zakázku, fasování zirkonů, briliantů provádí Zlatnictví U Papouška.