Aktuální microsite

Obec Slapy u Tábora udržují místní i folklórní zvyky
Místní i folklórní zvyky, vysokou občanskou vybavenost včetně pošty, knihovny a montessori školy a velmi dobrou dopravní dostupnost okolních měst nabízí obec Slapy u Tábora.
Obec Drnek v okrese Kladno se středověkým archeologickým nalezištěm
Archeologické naleziště tvrziště a zaniklou ves Humniště a Svídná, kapličku a výbornou dostupnost k okolním památkám skýtá obec Drnek ve Středočeském kraji v okrese Kladno.
České i zahraniční noty pro zobcovou flétnu, dechové nástroje, eshop
České i zahraniční noty pro dechové nástroje a také noty pro zobcovou flétnu dodává společnost eNoty.eu, která nabízí široký sortiment not na svém eshopu.
Volné pracovní místo řidiče nákladního automobilu, tahače a speciálního vozidla
Nedaří se Vám najít práci, která by se Vám líbila? Garantrans s.r.o v Ostravě hledá pro svou pobočku v Praze řidiče pro nákladní automobily, tahače a speciální vozidla.
Česká plastová a dřevěná okna Vekra - poctivou českou kvalitu najdete u společnosti VEKRA OKNA
Tato ryze česká společnost vyrábí česká plastová okna a dveře, stejně jako dřevěná okna a dveře té nejvyšší kvality, se kterými váš dům navždy prokoukne!
Skleněné, rovingové pásky, textilie, tkaniny ze skleněných vláken
Společnost RAYMOND GROUP, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti výroby tkanin a pásů ze skleněných vláken a rovingu zákazníkům exkluzivně nabízí profesionální výrobu těchto materiálů. Skleněné a rovingové tkaniny a technické textilie jsou maximálně vhodné např. pro výrobce lodí, hokejek, laminátových trubek a potrubí, tyčí, surfařských prken ...
Výkup ojetých aut za hotové peníze ihned, protihodnotou při koupi vozu
V autobazaru AUTOCAR-TICHÝ Napajedla ihned vyplatíme hotové peníze za Váš vůz. Výkup ojetých aut je možný i protihodnotou při koupi nového vozu. Jsme jen 15km od Zlína.
Veškeré tiskové služby – kopírování a skenování, servis a pronájem kancelářských strojů naleznete na Praze 8
Na Praze 8 Vám společnost Tomados Praha 8 poskytne komplexní služby spojené s kopírování a tiskem dokumentů. Dále Vám nabízí servis kancelářských strojů.
Advokátní kancelář a právní služby ve všech oblastech
Jestliže jste se dostali do situace, která si žádá právní služby a nevíte si rady jak si vybrat spolehlivou advokátní kancelář či advokáta, pak se obraťte na právního zástupce JUDr. Milana Janíčka.
Prodej změkčovače vody, vodní filtry - zlepšení kvality vody
Prodejem změkčovačačů vody a vodních filtrů pro zlepšení kvality vody a pomoc s vodním kamenem se zabývá firma ENVIROmarket v Hodoníně.
Zdravá výživa-racionální, dietní, bezlepkové, Pí, bio potraviny
Prodejna Zdravá výživa Krajinka Uherské Hradiště se specializuje na racionální, dietní, bezlepkové, Pí, bio potraviny i vegetariánské a makrobiotické.
Obec Želkovice s novorománským kostelem s rotundou v Českém středohoří
Novorománský kostel svatého Petra a Pavla se zachovalou rotundou a sochu svatého Josefa můžete navštívit v malebné obci Želkovice v Českém středohoří.
Kovovýroba, zámečnické a soustružnické práce, obrábění na zakázku
Zámečnické práce, svařování, stříhání a ohýbání plechů, konstrukční a montážní práce včetně zakázkové výroby z nerezu provádí Ivo Vrátil – ZÁMEČNICTVÍ v Hodkovicích nad Mohelkou na Liberecku.
Přilby, rukavice, boty moto příslušenství na motorky, čtyřkolky a skútry prodej Příbram
Pokud jste fandové do motorek, čtyřkolek a skútrů, neobejdete se bez přilby, rukavic, pořádných bot a drobného moto příslušenství. Vše Vám nabídne a prodá MOTO Centrum – Xmotorstore.cz
Nadstandardní vybavení a kvalitní vzdělání pro všechny žáky mateřské i základní školy
Nové vybavení odborných učeben, zrekonstruovaná budova a přátelské prostředí svým žákům najdete v Mateřské a základní škole Šumavské Hoštice.
Obec Hospozín s vysokou občanskou vybaveností
Kostel Stětí sv. Jana s cenným oltářem, pomník obětem boje 2. světové války, sýpka s rodovým znakem rodiny Kinských, kapli sv. Jana Nepomuckého můžete shlédnout v obci Hospozín na Kladensku.
Snímače zatížení (hmotnosti) Praha -  včetně vestavných pomůcek od spolelihivého dodavatele
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele snímačů zatíření (hmotnosti) včetně vestavných pomůcek, můžete se s důvěrou obrátit na firmu HBP měřící technika s.r.o. z Prahy
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Stanice technické kontroly, STK, evidenční kontrola, měření emisí
Naše stanice technické kontroly sídlící v Jablonci nad Nisou provádí STK, evidenční kontroly, měření emisí pro všechny osobní vozy, motocykly, přípojná vozidla i nákladní automobily do 3,5t.
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
Televizní, satelitní antény pro rodinné, bytové domy-oprava, montáž
Společnost T ELECTRONIC se zaměřuje na anténní systémy pro rodinné, bytové domy. Pro klienty z regionu Uherské Hradiště zajistíme montáž a opravy pro televizní, satelitní antény.
Prodej upevňovací, spojovací, materiál Náchod, vruty, kotvení, vrtáky, brusivo
Zajišťujeme maloobchodní a velkoobchodní prodej upevňovacího, spojovacího a kotevního materiálu, najdete u nás různé vruty, kotvení, vrátky, brusivo a mnoho dalších.
Studijní obor Agropodnikání denní forma - Chrudim
Studijní obor Agropodnikání v denní formě studia - Střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Chrudim
Efektivní zajištění dodávky spojovacího materiálu Keepstock
spojovací materiál, šrouby, matice, podložky, soustružnické nástroje, kotoučové, diamantové pily, průmyslové produkty, ruční nářadí, svorníky, vruty
Spolehlivý instalatér - profesionální svislé i vodorovné rozvody vody a topení
Na spolehlivého instalatéra v Ostravě se můžete obrátit u společnosti Vokamont - sdružení instalatérů, která provádí profesionální svislé i vodorovné rozvody vody, topení a další služby.
Velkoobchod maziva a motorové oleje Shell, Castrol, Mogul – akce
Velkoobchod s mazivy a motorovými oleji Shell, Castrol, Mogul aj. realizuje společnost Autodíly OIL Centrum s.r.o., která pro Vás připravila akční nabídky pro maziva a motorové oleje různých značek.