Aktuální microsite

Půjčovna zemědělských a stavebních strojů Jindřichův Hradec
Zbytečně stroje nekupujte. My Vám je půjčíme. Půjčujeme nářadí, stavební a zemědělské stroje.
Golfové hřiště Sokolov, green s 18-ti jamkami, restaurace a rozsáhlé zázemí
Krytá cvičná odpaliště, cvičné putting greeny a chipping green, restaurace, bar, VIP salonek nebo zázemí pro golfový klub najdete na golfovém hřišti v Sokolově.
Nejlevnější květiny, kytice z květinářství Holešov-nižší ceny než Zlín
Neplaťte vysoké ceny za květiny. Odebírejte nejlevnější květiny a kytice z Květinářství Kamélie Holešov. Naše ceny jsou nižší než ve Zlíně.
Výroba pásových vah, k měření hmotnosti sypkých materiálů
Vyrábíme a vyvíjíme pásové váhy určené k měření hmotnosti sypkých materiálů transportovaných na dopravních pásech pásových dopravníků.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Prodej a pronájem multifunkční tiskárny a laserové tiskárny
autorizovaný prodej a servis laserové tiskárny, multifunkční zařízení, doplňkový sortiment, spotřební materiály to vše najdete u firmy PB Alfa, s.r.o.
Prodej a revize práškových, sněhových i vodních hasících přístrojů
Revizi a prodej vodních, sněhových a práškových hasících přístrojů, zajištění kontrolní činnosti v oblasti požární ochrany zajistí firma PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Opravy a servis chladících kompresorů a průmyslového chlazení
Prodej a servis kompresorů, průmyslové chlazení, dodávka pístových i šroubových kompresorů, klimatizace osobních automobilů zajistí v oblasti Prahy Servis chlazení Matějíček s.r.o
Zahrady na klíč, realizace zahrad, zahradnictví, údržba Brno-venkov
Realizace zahrad na klíč, zahradnické centrum, zahradnictví, služby zahradního architekta a další nabízí společnost HORTISCENTRUM s.r.o., z okresu Brno-venkov.
Pomůcky pro školy obor-kuchař, řezník, kadeřnice, kosmetička, dodávka, prodej Brno
Pomůcky pro školy a studenty hotelových škol pro obory kuchař, řezník-uzenář, kadeřnice a kosmetička nabízí firma Weigel nůžky, nože v Brně.
Pravidelné revize hromosvodů zabrání možnému požáru a poškození budovy
Díky pravidelné revizi máte vždy jistotu, že hromosvod je v pořádku a ochrání vás i váš majetek. Firma JEŽEK - elektro vám poskytne kompletní revizi hromosvodů v Olomouci a okolí.
Vývoj, konstrukce a dodávky strojních zařízení
Hledáte-li spolehlivou a zkušenou firmu se specializací na výrobu strojních zařízení, pak vám firma De & Co Hranice poskytne kompletní servis vývoje strojních zařízení, jejich dodávky a konstrukce.
Široký sortiment stavebního materiálu-největší prodejna stavebnin v regionu
Prodejna stavebnin PRO-DOMA Hodonín je nově na větší ploše. Nabízí největší výběr stavebního materiálu v regionu. Využijte výhod, které poskytujeme našim zákazníkům.
Samostatná lékařská ordinace s čekárnou - exkluzivní pronájem volných prostor pro lékaře
Pokud hledáte samostatnou lékařskou ordinaci s čekárnou, pak určitě nepřehlédněte exkluzivní nabídku volných prostor pro lékaře v budově AB CENTRUM v Olomouci.
Stomatochirurgie, parodontologie-zubní klinika kde se Vám dostane té nejlepší péče
MUDr. Chajrušev působí v oboru estetická stomatologie, stomatochirurgie i parodontologie. V našem centru Happy Smile Otrokovice i Dentální klinice Rafael Zlín se Vám dostane té nejlepší péče.
Dentální centrum Happy Smile MUDr. Rafael Chajrušev
Prodej, e-shop - přídavné osvětlení pro auto, moto
koncová světla, přívěsová technika, osvětlení vozidel, odrazové osvětlení, autopřívěsy, doplňková světla, nosiče jízdních kol, přípojné zařízení
Sériová kovovýroba, sedátka do výtahů, interiérové nerezové prvky
sedátka do výtahů, výrova z nerezu, sériová kovovýroba, schodiště na zakázku, zábradlí, interiérové nerezové prvky, atypické zakázkové zámečnictví
Copywriting, on-line strategie a tvorba obchodní značky
Pomocí copywritingu, on-line strategií a nástrojů pro vytvoření obchodní značky Vaše služby a podnikání zviditelní Mgr. Pavel Šenkapoun, Ph.D. - copywriter.
Odborné, středoškolské a vyšší odborné vzdělání s kvalitní praxí nejen v průmyslových oborech
Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola v Rychnově nad Kněžnou nabízí učební obory s možností nástavby, studijní obory v oblasti průmyslu, obchodu a gastronomie či vyšší odborné vzdělání.
Znalecké posudky BOZP i odborné poradenství pro bezpečnost práce | Kolín
Vytváříme proto nejen znalecké posudky BOZP, ale zabýváme se také odbornými školeními a poradenstvím.
Instalace vzduchotechniky, vzduchotechnických zařízení a komponentů
Instalace vzduchotechniky nejen do rodinných domů a bytů, ale i průmyslových hal a výrobních prostorů provádí specialista v oboru firma bbklima99, s.r.o. v oblasti Třebíče a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Velkoobchod s kancelářskými potřebami, prodej kancelářské techniky a papíru
Velkoobchod s kancelářskými potřebami, prodej kancelářské techniky, obalového materiálu a papíru za přijatelné ceny od firmy MIKO - Kancelářské potřeby v Třebíči.
Demolice budov, demoliční činnost, izolace, sanace vlhkého zdiva
Na společnost SANPROS Buchlovice se obracejte ohledně demolice budov a sanace vlhkého zdiva. Demoliční činnost a izolace zdiva provádíme v regionu Hodonín, Jihomoravský kraj a Zlínský kraj.
Tlakové zkoušky suchovodů, nezavodněných požárních potrubí
tlakové zkoušky požárních hadic, suchovodů, zpracování požárních poplachových směrnic, kontrolní a revizní činnost v oblasti požární ochrany udělá PB Alfa, s.r.o. z Brna
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t
Martin Zelina zajišťuje přistavení kontejneru a svoz odpadu v okolí měst Zlín, Kroměříž, Holešov a Hulín. Kontejnerová doprava vozy MAN 5t a Tatra 12t.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Bazény a mobilní vířivky pro relaxaci i sportovní vyžití Děčín
Chcete si konečně pořádně odpočinout? Co takhle zahodit všechny starosti a ponořit se do příjemné vody plné bublinek? Nebo dáváte přednost aktivnímu odpočinku v bazénu?