Aktuální microsite

Čištění peří Plzeň
Ať máte jen jeden malý péřový polštářek nebo několik peřin a polštářů, vše Vám kvalitně a rychle vyčistí „suchou cestou“ a peří profesionálně ošetří firma Hájek z Plzně.
Prodej a distribuce průmyslových nástěnných ventilátorů a příslušenství
Průmyslové nástěnné ventilátory, prodej a distribuce ventilátorů a příslušenství, to vše můžete mít od firmy KARS, spol. s r.o., z Brna.
KARS, spol. s r.o.
Měření a regulace tepla, rozúčtování nákladů spotřeby tepla, vody
Specializujeme se na služby v oboru měření a regulace tepla, pomůžeme Vám s rozúčtováváním nákladů spotřeby na teplo i vodu.
Stavební izolace vám ušetří peníze za energie - Náchod
Spolupracujeme se značkou KNAUF, která se specializuje na výrobu sádrokartonů, fasádních systémů i dalšího stavebního materiálu.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Prodej elektrického nářadí, přídavných vrtáků a brusiv různých typů
Prodej elektrického nářadí, přídavných vrtáků a brusiv různých typů, diamantové kotouče a další nabízí v Brně firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Testovací jízdy nové Škody Superb - autorizovaný prodej vozů v Brně
Testovací jízdy nové ŠKODY Superb od autorizovaného prodejce vozů Škoda si můžete užít u brněnské firmy Autonova Brno s.r.o., které rovněž poskytuje i servis.
Prodej vysoce kvalitních autosedaček pro děti Britax Römer
Prodej vysoce kvalitních autosedaček pro děti Britax Römer, střešních boxů, autosedaček, kočárků a další zajistí firma Autodoplňky Jamar
Natěračské práce, nátěry konstrukcí a potrubí ochrannými barvami
Natěračské práce, nátěry strojních zařízení, potrubí a konstrukcí pomocí ochranných barev zajistí v oblasti Moravského Krumlova Stavební firma Michal Makovický
Geologické služby, měřičské, kontrolní práce, měření a průzkumy, Brno
Geologické služby, měřičské a kontrolní práce, měření a průzkum plání a vrstev budoucích cest a silnic a další provádí firma HIG geologická služba, spol. s r.o., z Brna.
Protlaky Teplice - rekonstrukce starších plynových a vodovodních potrubí
Vodohospodářské stavby z Teplic nabízí nový způsob obnovy starých plynových a vodovodních potrubí z obvyklých materiálů za pomoci bezvýkopové technologie - tzv. protlaky.
Aktivní bezpečnostní sítě Praha
Aktivní síť zabezpečí firemní internetové citlivé dokumenty a zabrání kybernetickým útokům. Většina společností nemá svou počítačovou síť nijak zvláště chráněnou, a pokud nastane útok, systém se zhroutí, uniknou důležité informace nebo na nějakou dobu vypadne servis. Často se takové ataky řeší opožděně, kdy se útočník již nedá vysledovat a ...
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Hospodaření s dešťovou vodou, dešťová kanalizace - modrá úsporám
projektování vodovodů a kanalizací, čističky odpadních vod, dešťová a splašková kanalizace, provozní a manipulační řády, plynovody, vodní stavby a hospodářství
Robotické buňky vyrábíme na klíč Praha - plně se přizpůsobíme vašim požadavkům a potřebám firmy
Robotika je v dnešní době již běžnou součástí výroby. Robotické buňky jsou přesné, rychlé, ekonomicky výhodné a zastanou celou řadu funkcí. Myslíte si, že by i vám robotické buňky mohly pomoci?
Geodetická kancelář Louny - geometrické plány, mapovací práce, vytyčování hranic
Ing. Ladislav Polan v Lounech provozuje geodetickou kancelář, která zpracovává geometrické plány spolu s vytýčením hranic pozemku a další mapovací práce.
Welnes pobyty Pardubice - nejmodernější Wellness & Spa center v České republice
Hotel JEZERKA s.r.o. nabízí welnes pobyty v jednom v nejmodernějších Wellness & Spa center v ČR. Hotel se nachází nedaleko Pardubic. Spojte své pracovní povinnosti se zábavou.
Interiérové a venkovní orientační systémy, ACS Cosign orientační tabulkové sestavy Praha
Orientační systémy jsou základním prostředkem v orientaci v budovách i exteriérech.
Světelná reklama Praha
Kontroly a revize elektrických zařízení a spotřebičů nízkého napětí
Profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme také v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Dekorace porcelánu a skla vysoké kvality pro ČR i zahraničí
Dekorování porcelánu a skla vysoké kvality lepením obtisků, nástřikem barvy, unikátním nanášením semiše či tiskem se zabývá firma WELLDECO, s.r.o. v Tachově.
Vývoj a výroba paravánů a lehkých dělicích příček splňujících estetické i ekonomické požadavky
Paravány a lehké dělicí příčky s velkým výběrem látek a odstínů, plexisklovými výplněmi, jednoduchou montáží a dobrou akustikou vyrábí firma Tomáš KYSELA - ErgoOffice, český výrobce paravánů
Oprava, realizace a výroba pomníků a zákrytových desek
Výrobu, opravu nového pomníku, zákrytové desky nebo jiné výrobky z kamene vyhotoví specialista v oboru firma Kamenosochařství Benešovský, působící v oblasti Znojma a okolí.
Prodej, montáž a servis podlahového elektrického vytápění Most - rovnoměrné rozložené teplo v místnosti
Bývá vám v místnosti často nepříjemná zima? Společnost ELSTAP pro vás má efektivní řešení. Firma se zabývá prodejem, montáží, ale i servisem podlahového elektrického vytápění.
Restaurování, rekonstrukce krovu střech historických budov
Firma ROGAT Uherské Hradiště má zkušenosti s restaurováním krovu střech u historických, památkových budov. Provedeme posouzení stavu krovů u rekonstrukce.
Výkup historických a sběratelských mincí, medailí a bankovek Praha
Zajímáte se výhodný prodej historických a sběratelských mincí, medailí, plaket a bankovek? S důvěrou se můžete obrátit na odborníky na numismatiku z ANTIUM AURUM v Praze
E-shop, prodej stromků, květin, rostlin, hnojiva, realizace zahrad,zahradnictví
Prodej, e-shop dřeviny, květiny, hnojiva, rostliny, realizace zahrad a další zahradnické práce provádí specialista na zahrady, firma HORTISCENTRUM s.r.o.