Aktuální microsite

Rekonstrukce domů a bytů včetně bezbariérových úprav pro invalidy
Stavební práce a renovace domů, bytů a bytových jader, topenářské, instalatérské či plynařské práce včetně úprav pro invalidy zrealizuje firma PROGPLAST s.r.o.z Ústeckého kraje.
Na oživení kulturních tradic pomocí masopustního průvodu láká Horní Bělá na Plzeňsku
Obec Horní Bělá na Plzeňsku svým návštěvníkům připomíná české tradice za pomoci masopustních průvodů i dochovaných architektonických památek.
Prodej a pronájem stavební mechanizace, stavebních strojů a stavebního nářadí
Prodej, pronájem stavebních strojů, stavební mechanizace a stavebního nářadí - odvlhčovače, vysoušeče, mobilní klimatizace od firmy F.M.PRACOS, spol. s r.o. v Brně.
Potisk látkových tašek, sportovního a reklamního textilu Praha
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt nabízí a provádí potisk triček, dále potisk deštníků, batohů, látkových tašek, reklamního a textilního zboží.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Sanace, dekontaminace, nebezpečné odpady Praha, Příbram
Společnost ALFA SYSTEM je specialistou na sanační práce, dekontaminaci, likvidaci nebezpečných odpadů nebo třeba regeneraci aktivního uhlí.
Výroba, prodej - celoobličejová maska G1, ochrana obličeje při pátrací a záchranné činnosti
Celoobličejovou masku G1 vyrábí a prodává společnost MSA Safety Czech, s.r.o. v Ostravě. Maska je k dispozici v různých velikostech a vytváří minimální tlakové body na obličeji.
Hřbitov, rozptylová loučka, pietní místo Moravská Třebová
V zájmu Technické služby Moravské Třebové je i údržba a správa hřbitova, rozptylové loučky a pietního místa v Moravské Třebové.
Servis, prodej a půjčovna  nářadí - ruční a elektrické nářadí.
Servis, prodej a půjčovna nářadí v Hustopečích Vám nabízí maloobchod i velkoobchod firma IVK - hobby, profi, ruční a elektrické nářadí.
IVK, s.r.o.
Kvalitní tvorba webových stránek, služby reklamní agentury Hustopeče
Kvalitní tvorba webových stránek, tvorba eshopů, návrhy a tvorby webů, výroba webovek, služby reklamní agentury od profesionálů od firmy GRAWEB s.r.o. v Hustopečích.
Projektování, dodávka technického zařízení budov, TZB
V oblasti projektování a dodávky technického zařízení budov-TZB působí firma Pipemont. Dodáme projekty pro velké průmyslové firmy v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Čistě přírodní regenerační přípravek proti lupence, vyvinutý speciální technologií z vaječných žloutků
Chronické projevy psoriázy, tedy lupénky, jakými jsou nadměrné a nepříjemné rohovatění, olupování a praskání pokožky, spolehlivě odstraní Jandům kosmetický přípravek ze žloutků slepičích vajec.
Všestranný a harmonický rozvoj žáka v Základní škole Jana Wericha v Praze
Základní škola Jana Wericha v Praze podporuje všestranný a harmonický rozvoj žáků nadprůměrně nadaných i žáků jistým způsobem znevýhodněných.
Prodej ochranných pracovních pomůcek, obuv, pracovní oděvy Šlapanice
průmyslové produkty, spojovací materiál, obráběcí stroje, ochranné pracovní pomůcky, šrouby, matice, vruty, kolíky, nýty, obuv, respirátory
Mercedes-Benz servisní prohlídky, opravy a renovace Brno
Servisní prohlídky, opravy a renovace vozidel značky Mercedes-Benz v Brně provádí firma MB rent. O Vaše auto se spolehlivě postará.
Prémiové služby DHL Express za poloviční ceny! - Mít celý svět na dosah nebylo nikdy jednodušší!
31 DHL Servicepoint na vybraných čerpacích stanicích Shell – samoobslužný kiosek. 24 DHL Servicepoint - klasický DHL SP bez samoobslužného kiosku.
Prodej dřevěné brikety | Semily, Lomnice nad Popelkou, Hořice, Vrchlabí
Naše firma Rulf Nová Paka vyrábí dřevěné brikety. Na výrobu briket jsou používány piliny a hobliny, které vznikají při zpracovávání dřeva. Při výrobě nepoužíváme žádná pojiva ani vedlejší přísady a proto jsou válcové brikety účinným ekologickým palivem. Jsteli z okolí Semil, Lomnice nad Popelkou, Hořic, Vrchlabí nebo odkudkoliv navštivte naši ...
Elektro Trutnov – EPRO Trutnov s.r.o.
Kromě velkoobchodu a maloobchodu elektroinstalačního materiálu a elektromontáží provádíme také revize a poradenskou činnost.
Elektromateriál - vodiče pocínované, poniklované, postříbřené | Liberec
Elektromateriál jako jsou vodiče pocínované, poniklované, postříbřené aj. zakoupíte v naší provozovně v Liberci. Najdete u nás velké množství vodičů s povrchovou úpravou, různých barev a izolované. Potřebujete-li vodič k přenosu silové a signální (elektřiny, je dobré využít materiál s dobrou vodivostí. Měď je nejčastěji používáná. Může ...
Prodej elektroinstalačního materiálu, chrániče, jističe, pojistky, rozvaděče
Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem elektroinstalačního materiálu jako jsou chrániče, jističe, pojistky, rozvaděče a mnoho dalších.
Sítě proti hmyzu osazované z interiéru na háčky v třech barevných variantách | Náchod
Nabízíme velmi důležitou součást plastových oken a tou jsou sítě proti hmyzu ve třech barevných variantách.
Prodejní panely otočné i atypických rozměrů | Červený Kostelec
Prodejní panely otočné Vám vyrobíme standartních i atypických rozměrů ve TĚSNĚNÍ NÝVLT s r.o. z Červeného Kostelce. Z našeho sortimentu panelů - malý 105 x 105 - otočný - panel velký na šířku - panel velký na výšku - prodejní Osazené prodejní panely obsahují například sady těsnění běžně používaných k opravám vodoinstalací a ...
Prodej a montáž ručních a pojízdných hasicích přístrojů všech typů | Kolín
Působíme po Kolínském okresu od roku 1996 a zajišťuje služby v požární ochraně po celé ČR.
Přesné váhy do každého provozu - Pardubice
Zvážit i velké množství materiálu přesně, rychle a bez zbytečné námahy, to je často stále velký problém. Firma Vels vážící elektronické systémy a přesné váhy vám v tom ale pomohou. Nabízíme vám spolehlivé váhy různých rozměrů i druhů, které skvěle obstojí v potravinářském, strojírenském, stavebním i chemickém průmyslu. Téměř žádná výroba se ...
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Prodej, oprava čerpací technika Vrchlabí -  čerpadla, oběhová, ponorná, povrchová, kalová
Zajišťujeme prodej a servis a opravy čerpací techniky, čerpadla u nás najdete oběhová, ponorná, povrchová, kalová a mnoho dalších druhů.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastika, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. privátní zdravotnické zařízení poskytuje komplexní péči v oboru očního lékařství a zajistí vám operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiky, refrakční chirurgii aj.