Aktuální microsite

Festival Ekologické dny v Olomouci - ekojarmark nejen pro rodiče s dětmi
Festival Ekologické dny v Olomouci vás opět překvapí bohatým programem a také tradičním ekojarmarkem.
ROYAL HUNT - lovecké potřeby, zbraně, střelivo a doplňky pro volný čas, myslivost, sport i obranu Beroun
U nás v kamenné prodejně ROYAL HUNT v Berouně najdete lovecké sportovní a střelecké potřeby, zbraně, střelivo, příslušenství a další různé doplňky.
Akustické studie Praha – mapování současného hlukového zatížení konkrétní lokality
Společnost Greif – akustika s.r.o. z Prahy nabízí služby v oblasti akustického průzkumu, akustických studií a modelování akustické situace v horizontu několika následujících let dopředu.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely - oprava, prodej a montáž
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. , z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače, zahradní a lesní technika
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače pro organický odpad, zahradní a lesní technika, prodej a servis od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Realizace teplovody, horkovody, parovody-venkovní rozvody tepla
Venkovní rozvody tepla realizuje po celé ČR firma Pipemont z regionu Zlín. Dodáme na klíč teplovody, horkovody, parovody.
Textilní vybavení provozovny, prodejny-předměty s reklamním potiskem
Interiér prodejny, provozovny firmy vždy potřebuje vybavení reklamními předměty. Textilní vybavení s reklamním potiskem ve vysoké kvalitě dodá firma SubliProfi s.r.o. z regionu Zlín.
Nabíječka autobaterií ELECTROMEM HF 500 Technology-Garage
Automatická mikroprocesorem řízená nabíječka autobaterií ELECTROMEM HF 500 od Technology-Garage. Moderní nabíječka vhodná pro 12 V baterie vozidel, vyniká svojí spolehlivostí a bezporuchovým provozem. Tyto vlastnosti zejména oceníte v mrazivém počasí. Vybavte se super nabíječkou autobaterií ELECTROMEM HF 500. Technology-Garage Jablonec nad ...
Prodej - nábytková, designová, přístrojová kolečka BS ROLLEN - široký výběr na e-shopu
Široký výběr nábytkových, designových a přístrojových koleček značky BD ROLLEN naleznete na e-shopu společnosti NAVRÁTIL, spol. s r.o., která prodává kvalitní pojezdová kolečka a kladky.
Geodezie Louny – přesné zaměření hranice pozemků s využitím moderních přístrojů
Firma Ing. Ladislav Polan z Loun nabízí veškeré geodetické služby v profesionálním rozsahu s využitím moderních přístrojů, rychlé provedení zakázek za příznivé ceny.
Autoservis osobních a užitkových vozů Praha 4 - opravy do 10 hodin od přistavení vozu!
Autoservis AMB servis na Praze 4 poskytuje servis osobních i užitkových vozů všech známých značek a typů.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie MUDr. Horáčková
MUDR. Marta Horáčková s ordinací v Kopřivnici poskytuje léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost do 19 let. Jsem zkušený pediatr s laskavým a pečlivým přístupem k dětem.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Reklamní agentura Praha - komplexní reklamní kampaně, tiskové služby
Úplné reklamní a marketingové služby od návrhu po realizaci Vám zajistí reklamní agentura ALIVE, s.r.o. se sídlem v Praze – Ruzyni. Propagace Vaší firmy od A do Z, tiskové služby, velkoplošná reklama.
Kompletní služby v rekonstrukce koupelen a bytových jáder
Koupelnové studio, rekonstrukce a výstavba koupelen a bytových jader v rodinných domech a bytech, kompletní služby zajistí firma FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Výroba strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu a automobilový průmysl
Komplexní servis, včetně výroby strojů pro strojírenský a automobilový průmysl Vám zajistí firma STROJÍRNY HOLDING a.s. sídlící v Hradci Králové.
Výroba dopravních pásů určených pro průmyslové odvětví
Výroba dopravních pásů pro průmysl, vysokovýkonné ploché řemeny, komponenty pro manipulaci, ozubené řemeny a další zajistí v Jihlavě firma Ammeraal Beltech s.r.o.
Velkoobchodní prodej kancelářských a školních potřeb
Velkoobchodní prodej kancelářských a školních potřeb, skrtovačky, pořadače, desky, obálky, lepidla, pouzdra od firmy Lubomír Beneš na Vysočině.
Distribuce, prodej - jednorázové krmící lahvičky - standard pro zdravotnické zařízení
Jednorázové krmící lahvičky, prodej, dodávku, distribuci zdravotnického materiálu zajišťuje firma S.A.B. Impex, s.r.o., sídlící v Brně.
Poskytnutí obchodního úvěru na financování podnikatelských investic
Poskytnutí obchodního úvěru na financování podnikatelských záměrů a investic a dotace PGRLF pro Vám zařídí expert v oboru firma Erste Leasing, a.s., která působí ve Znojmě, Brně, Třebíči a Jihlavě.
Zemní a výkopové práce, demolice a bourací práce kolovým bagrem DH 112
Práce kolovým bagrem DH 112 v regionu Zlínský kraj provádí firma ELINS Plus Otrokovice. Veškeré zemní a výkopové práce i demolice a bourací práce.
Tiskopisy, tiskařské práce, barevný tisk - velko a malonákladový tisk
Tiskopisy, tiskařské práce, barevný tisk - velko a malonákladový tisk provádí firma MIKO - Kancelářské potřeby v Moravských Budějovicích.
Informační systémy a diagnostické systémy pro kolejovou dopravu od české firmy
Železniční sdělovací a zabezpečovací techniku, informační systémy pro kolejovou dopravu, elektronická stavědla či počítače náprav vyvíjí, vyrábí společnost STARMON s.r.o. se sídlem v Chocni.
Údržba zeleně, zahradnické práce a realizace zahrad včetně výsadby u panelových domů
Výsadbu zeleně u panelových a bytových domů, celoroční údržbu a ošetřování zeleně, sekání trávy a další zahradnické práce zajišťuje firma Jiří Ficek převážně v Praze.
Křišťálové lustry Semily – český výrobek vyrobený mistry skláři tradiční metodou
Pokud hledáte způsob, jak zkrášlit representativní prostory Vaší firmy nebo váš byt, určitě Vás osloví nabídka českých křišťálových lustrů vyrobených společností ELITE BOHEMIA ze Semil.