Aktuální microsite

Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory
Čisté a bezprašné prostředí díky centrálnímu vysávání. Centrální vysávací systémy pro průmyslové haly, hotely, obchodní prostory dodá a montuje firma Valčík Zlín.
Stavba vodních nádrží Brno, geologie, vodní stavby, nádrže Jihomoravský kraj
Stavby vodních nádrží, geologie, vodní stavby a nádrže, ochranné suché hráze, rybníky, suchých hrází, malé vodní nádrže zajistí firma HIG geologická služba, spol. s r.o.
Střední odborné vzdělání s výučním listem pro žáky s problémovým prospěchem či speciálním režimem vzdělávání
Žákům s problémovým prospěchem v ZŠ, neukončeným základním vzděláním nebo žákům v režimu speciálního vzdělávání nabízí odborné vzdělání s výučním listem Střední odborné učiliště v Lišově.
Vysekávané těsnění, těsnící materiály, výroba, prodej, vysekávací rastr, pryž
Zabýváme se především výrobou,distribucí a prodejem plochého vysekávaného těsnění a výrobků z technické tvarové pryže.
Lom, těžba, hornina melafyr, drť, štěrk, kamenivo, prodej
V lomu Babí nedaleko Trutnova provádíme těžbu melafyru v barvě rezavě červené až zelenošedé a kameniva pro stavební účely.
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022 na hotelu Kraví Hora, snoubení vína a pokrmů
Únorové Gourmet Menu 12. 2. 2022, snoubení vína a pokrmů, zážitkové pětichodové menu pro Vás připravili na hotelu Kraví hora v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Jádrové vrtání, řezání betonu, frézování vozovek
Stavební firma TUFÍR provádí i speciální práce - jádrové vrtání, řezání betonu, železobetonu i frézování vozovek. Působíme převážně v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Sanace ekologických zátěží - ALFA System s.r.o. chrání životní prostředí
Planeta Země je krásná, proto bychom o ni měli pečovat a předejít případným škodám. Ne vždy se to však podaří.
Systém řešení řízení výroby pro výrobní společnost bez omezení
řešení na klíč, řízení prodeje, zásob, prodeje, výroby, speciálně pro výrobní společnosti, systém pro řízení logistiky, široká škála funkcí podporujících provoz
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce ve Zlínském kraji
Společnost ROGAT s.r.o. Uherské Hradiště přijímá zakázky na realizaci střechy ve Zlínském kraji. Odvedeme kompletní tesařské, pokrývačské i klempířské práce na všech typech střech.
Bio pleťová, tělová kosmetika Bione - Česká přírodní kosmetika pro zdraví a krásu
Profesionální česká přírodní kosmetika Bione patří do sortimentu prodejny Drogerie Valášek Uherský Brod-Zlínský kraj. Tato Bio tělová a pleťová kosmetika aktivně pomáhá pro lepší zdraví a krásu.
Zahradnictví, zahradnické práce, zahradnické centrum, realizace zahrad Židlochovice
Zahradnictví, zahradnické centrum, realizace zahrad, veřejné zeleně, vypracování návrhu, zahrady na klíč od firmy HORTISCENTRUM s.r.o., Židlochovice.
Nabídka veškerých stěhovacích služeb, stěhování bytů a kanceláří
Stěhovací služby, stěhování bytů, vyklizení bytových i nebytových prostor, odvoz nábytku, zboží a další zajistí v Moravských Budějovicích firma Váš stěhovák
Školení obsluhy pracovních strojů - kurz pro strojníky
Školení obsluhy pro pracovní stroje, kurzy strojníka, autorizovaný prodej a servis stavebních strojů a další zajistí na Ostravsku firma WAY MORAVA, s.r.o.
Výroba zařízení pro lihovary, zařízení na výrobu ovocných destilátů
Výrobu zařízení pro lihovary výrobu ovocných destilátů, minipivovary, pěstitelské pálenice i tradiční destilační jednotky vyrobí firma DESTILA, s.r.o.
Vinařství Čejč, výroba, prodej a distribuce vín - červená a bílá vína
Vinařství Čejč, výroba, prodej a distribuce vín to je společnost Horákova farma a.s., kde nabízí 20 druhů vín, bílá a červená vína - pěstované ve vlastních vinicích.
Císařské sklepy Horák
Krátké zbraně – pistole, revolvery, střelivo ke zbraním
Krátké zbraně – pistole, revolvery, střelivo ke zbraním, vyzkoušení zbraní na střelnici u firmy Trecha Jiří v Rohateci u Hodonína - specializovaná prodejna
Zařízení pro autoservisy, plničky klimatizací Robinair, novinka Robinair ACIX34
Zařízení pro autoservisy, plničky klimatizací Robinair. Plně automatickou plničku klimatizací pro systémy s chladivem 1234yf dodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Gymnázium se zaměřením na sport, výuku informačních technologií a jazyků
Kvalitní výuku jazyků s přípravou na mezinárodní zkoušky, zaměření na informační technologie nebo sport nabízí výběrové Gymnázium a Střední odborná škola ekonomická se sídlem ve Vimperku.
Prodej, pronájem, mobilní toaletní kabiny, WC, kadibudky, oplocení, pisoáry
Zajišťujeme prodej a pronájem mobilních toaletních kabin, jako jsou například kadibudky, pisoáry, mobilní WC, invalidní toalety a další.
Zinkovna - zinkování atypických dílů a malých výrobních sérií
Pokud vlastníte malou firmu a hledáte zinkovnu, která se zaměřuje na zinkování malých výrobních sérií a atypických dílů, pak se obraťte na firmu GALMAT zinkování sídlící ve Frenštátě nedaleko Rožnova.
Potisk triček pomocí techniky sítotisku Praha - trička s potiskem za super ceny ‎
Firma Karla Šubrta založená již v roce 1999 se zabývá potiskem triček na profesionální úrovni. Vše je prováděno pomocí techniky sítotisku.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Demontáže rozvodů kotelen, dekontaminace technologických celků
Dekontaminace a demontáže technologických celků, tj. nadzemních i podzemních zásobníků, technologických rozvodů či kotelen.
Návštěva Ukázkové přírodní zahrady Bochníčkových včetně ubytování
Ukázková přírodní zahrada Bochníčkovi, celoroční ubytování pro rodiny s dětmi, cykloturisty v oblasti České Kanady u Slavonic poskytují Bochníčkovi
Stavební stroje Jindřichův Hradec
Společnost ZemStroj s.r.o. z Jindřichova Hradce nabízí prodej stavebních strojů, přídavných zařízení a náhradních dílů.