Aktuální microsite

Moderní gymnázium a střední škola Stříbro s mnohaletou tradicí
Osmileté a čtyřleté studijní obory na gymnáziu a obory se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu otevírá Gymnázium a Obchodní akademie Stříbro.
Klimatizace do kancelář a bytů Praha - značka TOSHIBA Vám zajistí maximální komfort a kvalitu
Společnost KLIMA-CLASSIC spol. s r. o. je největším dovozcem klimatizace Toshiba do České republiky. Poskytujeme klimatizace do malých běžných kanceláří ale i bytů.
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem Most -  běžný sortiment skladem
Společnost ELSTAP Vám nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu a elektrotechniky.
Polepování automobilů autofóliemi a 3D wrap fóliemi
polepy automobilů 3D wrpa fólií, tónování autoskel, instalace protislunečních fólií a další zajistí na Znojemsku firma Autofólie Ministr
Mince a medaile – výhodný prodej online, Praha - navštivte  náš numismatický e-shop.
Vzácné mince či medaile byly, jsou a budou dobrou investicí. Nezáleží na tom, jestli máte vlastní sbírku, nebo jen chcete udělat někomu radost hodnotným dárkem.
Projektová dokumentace, projekční práce na klíč Praha 7
Svým klientům poskytujeme plný servis v oblasti projektové dokumentace a projekční práce na klíč. Pracujeme především v Praze a Středních Čechách.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Masivní nábytek co bude dlouho sloužit-z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru
Kvalitní masivní nábytek co bude dlouho sloužit dodá Stolářství Smetana. Vybírejte z různých dřevin - z dubu, buku, smrku, jasanu, javoru. Působíme nejčastěji v okolí Zlína, Uherského Hradiště.
Konstrukce, dodávky normalií pro výrobu forem
Firma EUROFORM a.s. nabízí konstrukce a dodávky normalií pro výrobu forem, normalizované díly pro výrobu nástrojů. Sídlo máme v Chropyni - okres Kroměříž, Zlínský kraj.
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Elektrovodná pásovina měděná, hliníková-prodej a zpracování
Firma Kouřil elektrotechnik s.r.o. Zlín nabízí zpracování elektrovodné pásoviny - hliníkové a měděné. Na prodej měděná pásovina.
Světová novinka mezi relaxačními křesly - reaktivní křeslo Re-vive
Užijte si chvíle příjemného odpočinku v přelomovém relaxačním křesle Re-Vive od Natuzzi Italia, které vám poskytne nekonečný komfort. Vyzkoušejte, a pak už jen relaxujte.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu
Stavby bytových a rodinných domů a komerčních objektů - stavební práce od základů až po střechu to nabízí firma JN stavitelství, s.r.o. v Dačicích
Stínící technika - žaluzie, venkovní rolety a sítě do oken proti hmyzu
Stínící technika - žaluzie, venkovní rolety a sítě do oken proti hmyzu vyrábí a montuje firma Sokol-okna-dveře-vrata s.r.o. v Břeclavi.
Multifokální brýlové čočky Varilux, oční optika
Multifokální brýlové čočky Varilux, oční optika, optometrie, dioptrické brýle, měření zraku, samozabarvovací čočky od firmy Top optik Grůzová v Břeclavi.
Kongresové a školící centrum v hotelu - kongresový a wellness hotel
Kongresové a školící centrum v hotelu u Brna - kongresový a wellness hotel, konferenční prostory, kompletní vybavení pro školení od firmy Kongresové a relaxační centrum Hotel Kurdějov a.s. u Brna.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Obec Všetaty v těsné blízkosti CHKO Křivoklátsko vyniká nedotčenou krajinou
Nedotčenou krajinou se třemi rybníky a dostatkem stromů a zeleně na svém území disponuje obec Všetaty u Rakovníka, ležící v těsné blízkosti Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko.
Nože pro řezníky a kuchaře, profesionální nástroje -  servis nožů
Nože pro řezníky a kuchaře, profesionální nástroje a nářadí, kompletní vybavení pro pracoviště - maloobchod, velkoobchod a servis nožů provozuje firma Weigel nůžky, nože v Brně.
Vakuové komory, kompresory, vakuová technika, dodávka, prodej, komplexní řešení
Specialista na dodávku, prodej vakuové techniky, vakuových komor, vývěv, centrálních zdrojů, dmychadel, kompresorů zajišťuje naše firma Activair s.r.o.
Prodej svářecí, řezací techniky - potřebného příslušenství, přídavných materiálů a ochranných pomůcek
Dodavatel a prodejce svářecí, řezací techniky, potřebného příslušenství, přídavných materiálů a ochranných pomůcek pro práci nabízí firma FORMICA WELD spol. s r.o. v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Laserové svařování - dejte sbohem deformaci materiálu (Praha)
Laser se stal pro své vlastnosti velmi oblíbený v nejrůznějších odvětvích. Jinak tomu není ani ve výrobě forem a lisovacích nástrojů.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Komponenty pro logistiku, manipulaci a transport, výroba dopravních pásů
Výrobce komponentů pro manipulaci a logistiku,dopravní pásy, ozubené řemeny, vysokovýkonné ploché i ozubené řemeny, vývoj a inovace výrobků zajistí Ammeraal Beltech s.r.o.
Výsadba zahrad, průmyslových areálů, hrobů - realizace okrasné zahrady
Pokud jste se rozhodli pro novou zahradu, obraťte se na Petru Šafaříkovou z Hranic, která zajišťuje realizace okrasných zahrad. Zabývá se výsadbou nejen zahrad, ale také průmyslových areálů a hrobů.
Elektromateriál, inteligentní osvětlení domu - nová prodejna a světelné studio
Nová prodejna a světelné studio firmy Inov elektro s.r.o ve Valašském Meziříčí působí v oblasti návrhu osvětlení, inteligentního osvětlení domu, elektroinstalací, prodeje svítidel a elektromateriálu.
Výměna a oprava automobilových a autobusových autoskel
Náš autoservis NOVOS s.r.o. sídlící v Liberci, provádí služby autoservisu, dále výměny a opravy nejen automobilových, ale i autobusových autoskel.
Zateplení fasády|Kutná Hora
Zateplení fasády není pro naši firmu nic těžkého, my se o vše postaráme.