Aktuální microsite

Advokát, právník, advokátní kancelář - profesionální právní služby ve všech oblastech
Profesionální právní služby ve všech oblastech řízení se zvláštní specializací na oblast trestního a obchodního práva zajišťuje advokátní kancelář Mgr. Tomáše Veselského a JUDr. Zuzany Veselské.
Venkovní rolety Chomutov – finanční úspora za klimatizaci a vytápění, ochrana před vedrem
Ať už Vám vadí slunce a vedro v bytě, hluk z ulice, únik tepla okny v zimě nebo chcete podpořit zabezpečení oken, vše vyřeší venkovní rolety od společnosti LENAservis s.r.o. z Chomutova.
Profesionální tuning osobních, nákladních vozidel, optimalizace výkonu
Přímo v Trutnově zajišťujeme profesionální tuning osobních, ale i nákladních vozidel, zajistíme Vám optimalizaci výkonu a další služby.
Revize elektrických spotřebičů a nářadí svěřte do rukou odborníků
Odborníci z firmy JEŽEK - elektro ví jak správně postupovat při revizích elektrických spotřebičů a nářadí, proto se na nás neváhejte obrátit. Revize elektro provádíme nejen v Olomouci.
Vysokotlaká čerpadla - k čerpání neagresivní vody bez mechanických příměsí
Potřebujete-li čerpadlo, které bude sloužit k čerpání neagresivní vody bez mechanických příměsí, pak jsou pro vás správnou volbou vysokotlaká čerpadla, na které se specializuje firma AQ PUMPY, s.r.o.
AQ PUMPY, s.r.o.
Profesionální svařování pozinkovaných plechů – bez poškození vrchní vrstvy
Profesionální svařování pozinkovaných plechů, navíc bez poškození vrchní vrstvy provádí společnost Towelin, která své služby provádí po celém Zlínském kraji.
Rekonstrukce, opravy zemních vodojemů Liberecký kraj
Provádíme řadu staveb a rekonstrukcí domů v rámci Severních Čech a Prahy a od minulého roku jsme činnost rozšířili také o rekonstrukce a opravy zemních vodojemů.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
CONSULT VK - realitní kancelář Choceň, Polička, Litomyšl
Nabízíme Vám profesionální přístup a jsme jediná certifikovaná realitní kancelář Asociací Realitních kanceláři v České Republice v regionu.
Rizikové kácení stromů včetně odklizení dřeva
Firma Rizikové kácení Jiří Petřík provádí kácení stromů pomocí stromolezeckého vybavení v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Práce provádíme včetně odklizení dřeva.
Holící strojky Braun, servis, náhradní díly, Praha 1
Na prodej náhradních dílů na holící strojky Braun a jejich následný servis se specializuje prodejna ELPEN-BRAUN, kterou najdete v samém centru Prahy 1 na Petrské náměstí 5.
Fotografické přístroje a optické vybavení prodej Praha – kamery OLYMPUS a jiné příslušenství
Pokud plánujete nebo zvažujete nákup fotografického přístroje a vybavení, obraťte se na spolehlivého prodejce z Prahy, na firmu Optimikro - Josef Karlovský, kde Vám rádi poradí.
Prodej dopravního značení České Budějovice
Společnost pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic nabízí prodej i pronájem dopravního značení. Zapůjčení využije ten, kdo potřebuje značení jen na časově omezenou dobu.
Dodávka a montáž rozvodů plynu, plynovodů, plynoinstalace
O nové rozvody plynu jak v rodinných domech, tak i v bytech, dále i v průmyslových a komerčních objektech se Vám postará firma HUK instalace s.r.o., z Brna.
HUK instalace s.r.o.
Restaurování nábytku, čalounictví Praha - Váš nábytek oblečeme do nového kabátu
Nábytek nemusí být spotřební zboží. Dopřejte svému křeslu, gauči či jídelnímu stolu nový kabát. Naše firma Eifler nabízí služby v oblasti restaurování nábytku a poskytuje rovněž služby čalounictví.
Prodej Kia Ústí nad Labem – skladové i prověřené ojeté vozy, testovací jízdy
Líbí se Vám vozy značky Kia? Pokud jste z Ústí nad Labem a okolí, udělejte si čas na návštěvu autosalonu autorizovaného prodejce vozů Kia REALCENTRUM cars s.r.o. sídlící přímo v Ústí nad Labem.
Instalace umělých živých plotů a zahradního osvětlení Praha – realistický vzhled a bezpracná údržba
Hledáte rychlé řešení zastínění terasy nebo vytvoření soukromí na zahradě? Elegantním řešením je instalace umělých živých plotů a zahradního osvětlení od společnosti Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Židle, stoly, postele na zakázku Louny – záruka kvalitního provedení a pohodlí
Pokud hledáte do Vašeho bytu či interiéru konkrétní kombinace dekoru stolů, židlí a barev čalounění nebo kvalitní postele na zakázku do Vaší ložnice, obraťte se s důvěrou na VAPTOS s.r.o. z Loun.
SVJ, společenství vlastníků jednotek, zajišťování správy domu a pozemku - komplexní servis
SVJ, společenství vlastníků jednotek, zajišťování správy domu a pozemku zajišťuje firma Jiří Drašar, a.s. v Třebíči na Vysočině. Poskytujeme komplexní servis.
Zemědělská technika - zemědělské stroje a příslušenství pro zemědělce, farmáře a vinaře
Spolehlivou zemědělskou techniku a příslušenství pro zemědělce, farmáře a vinaře prodává firma Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment v Židlochovicích.
Čalouněné sedací soupravy, čalouněný sedací nábytek
Čalouněné sedací soupravy, čalouněný sedací nábytek, výroba kvalitního čalouněného nábytku od firmy Jiří Svoboda - FAGUS v Třebíči na Vysočině - česká firma s dlouholetou tradicí.
Izolační panely nabízí celou řadu využití - Vysoké Mýto
Naše izolační panely najdou využití také v nákladních automobilech. Na vaše přání vám do panelu navíc zabudujeme panty, závěry dveří, zařízení pro maso ve visu nebo výztuhy pro chladící agregát.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Komplexní služby vodo-topo, montáž kotlů - spolehlivý instalatér
Společnost Topomat se zabývá kompexními službami v oblasti vodo-topo. Nabízíme nejen prodej, ale také následnou montáž kotlů. Máme spolehlíve instalatéry, kteří odvedou kvalitní práci.
Dřevostavby na klíč, kanadské dřevostavby, rodinné domy, pasivní domy
Specializujeme se především na dřevostavby, které Vám uděláme na klíč, postavíme Vám i různé nízkoenergetické či pasivní domy a jiné.
Kovošrot, sběrné suroviny, výkup, likvidace papíru, kovů, šrotu
Suroviny Jaromír Plundra jakožto kovošrot se zabývá výkupem druhotných surovin, výkupem a likvidací papíru, kovů, šrotu, plastů i skla.