Aktuální microsite

Amorfní solární panely - ideální volba pro vaši střechu
Nevíte jaký typ solárních panelů si pořídit na vaši střechu? V eshopu firmy ifTECH si určitě zaslouží vaši pozornost amorfní solární panely.
Bezpečnostní systémy do výroby k ochraně zdraví i majetku – Kralupy nad Vltavou
Bezpečnostní systémy do výroby k ochraně zdraví i majetku Vám spolehlivě navrhne, nainstaluje a bezporuchovost zajistí společnost ELMEP, s.r.o. z Kralup nad Vltavou.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Základní škola Dubí 2 s bohatou historií a výběrem vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit.
Základní škola Dubí 2 v okrese Teplice vychovává děti ke zdravému a zodpovědnému životu pomocí celé řady vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit.
Obec Neurazy s cyklostezkou a přírodním parkem Plánický hřeben
Obcí Neurazy v okrese Plzeň-Jih prochází udržovaná cyklostezka, po které můžou cyklisté navštívit přírodní park Plánický hřeben, kostel sv. Martina, dřevěnou zvonici či letní kino.
Prostory pro školení, školící místnost, prostory pro firemní den
Prostory pro školení, pronájem školící místnosti, školení s ubytováním v penzionu, prostory pro firemní den, oslavy, večírky od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích.
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu - betonářská ocel
Prodej hutního materiálu a potřeb pro stavbu jako je betonářská ocel, rohože do betonu, svařované trubky, tyče kruhové, válcované, tažené, plechy a další poskytuje firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Vlastní kovovýroba a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce
Pokud hledáte firmu, která se specializuje na kovovýrobu a CNC obrábění s garancí precizně a kvalitně odvedené práce, pak je firma De & Co Hranice s.r.o. přesně to, co hledáte.
Regulační technika, měření, regulace Praha - komplexní řešení pro vaši budovu
Regulační technika SAUTER Automation je váš pomocník při regulaci budovy. V souladu s životním prostředím totiž vyvíjíme komplexní řešení pro vaši budovu.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Úsporné budovy, ekologická, ekonomická a funkční udržitelnost budov – náš společný cíl
Pokud Vás láká bydlet úsporně, ekologicky a elegantně, osloví Vás jistě projekt udržitelných a úsporných budov od společnost SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Prototypové nástroje výroba Praha - včetně servisu a návrhu lisovacího procesu
Společnost FORMKOV spol. s r.o. se sídlem v Praze se specializuje na výrobky pro automobilový průmysl. Vyrábíme lisovací nástroje nástroje a díly pro prototypy, formy na plasty a tlakové lití.
Centrum denních služeb pro pro seniory Praha 5 - pro dospělé trpící poruchou řečových funkcí (afatikům)
Představujeme Vám - Centrum denních služeb pro seniory na Zbraslavi, který se nachází ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Servis pro vozy Renault, Dacia, Škoda, Volkswagen, Audi- Kladno
Společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. nabízí servis pro vozy značek Renault, Dacia, Škoda, Volkswagen, Audi
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Výroba, montáž kuchyně včetně dodávky spotřebičů, osvětlení a příslušenství
Díky Truhlářství Trtek můžete mít v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště kuchyň bez starostí. Výroba kuchyně i s montáží a dodávkou spotřebičů, osvětlení, příslušenství.
Autorizovaný servis Honda zajistí přípravu vozů na STK
autorizovaný prodej, servis, příprava vozů na STK, 400m2 prodejní plochy, nové i ojeté vozy, výměna a uskladnění letní a zimní výbavy to vše u firmy AM servis plus, a.s.
Ultrazvukové měření, laserové systémy, analýzy, spektometry
Panametria CZ je spolehlivým distributorem kvalitní měřící techniky GE Panametrics. Všechny přístroje patří k technologické špičce, jsou odolné, a tedy vhodné i do těžkých provozních podmínek.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Zakázková, kusová výroba, dodavatel průmyslových filtrů v ČR i do zahraničí
Firma KD-filter působí jako dodavatel standardních filtrů, specializuje se i na zakázkovou výrobu průmyslových filtrů. Je možná i kusová výroba. Máme dvě pobočky - Praha a Hulín.
Volná kapacita lakovací robotické linky - mokré lakování plastu, kovu i skla
Společnost Lakovna Hajdík s.r.o. se jako největší průmyslová lakovna specializuje na mokré lakování plastu, kovu i skla pomocí moderních lakovacích robotických linek.
Kompletní dodávky střech včetně materiálu-cenová kalkulace zdarma
Firma Klempex z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na kompletní realizaci a dodávky střech včetně materiálu. Cenová kalkulace na požádaní zdarma.
Systémy měření a regulace, inteligentní řízení budovy, domu, bytu
Systémy měření a regulace, inteligentní řízení budovy, domu či bytu zajišťuje společnost FMIB, s.r.o., která je specialistou v oblasti slaboproudých systémů.
Kamenictví, mramor, přírodní kámen, Praha - luxusní kamenné mozaiky i obklady krbů a koupelen
Hledáte originální materiál, který by oživil nejenom vaši domácnost, ale také exteriér? Zkuste kámen! Nejenže působí luxusním dojmem, ale má také vlastnosti, které ostatní materiály nemají
Strojírna Třebechovice - zakázková výroba strojních zařízení
Strojírna provádí opracování na několika CNC obráběcích centrech a disponuje také samostatnou kovovýrobou.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Strojní úklid sněhu, odstranění námrazy z chodníků, posyp vozovky
Efektivní řešení, jak mít zajištěnu zimní údržbu, je oslovit firmu Bednář UH Uherské Hradiště. Zajistíme strojní úklid sněhu, posyp chodníků, vozovky i ostranění námrazy z chodníků.
Opravy a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel
Opravy a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel , autoklimatizace, Daikin, Panasonic zajistí firma Servis chlazení Matějíček s.r.o.
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA
Prodej, servis, tiskárny, multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA MINOLTA, poradenství, optimalizace tiskových zařízení zajistí firma KOHOUT KT s.r.o.