Aktuální microsite

Léčebná a preventivní lékařská péče s alergologií pro dospělé
Preventivní prohlídky, měření krevního tlaku, odběry krve, ale i diagnostiku a léčbu alergií, poruch imunitního systému nebo chronické infekce a záněty provádí MUDr. Heleny Jirákové v Klatovech.
Kusová, zámečnická výroba dílů, součástí-zakázkové obrábění nerezi, oceli, hliníku
PROFI renovace Zlín působí v oboru zámečnická výroba. Přijímáme i kusové zakázky, jde hlavně o zakázkové obrábění dílů a součástí z materiálu nerez, ocel, hliník, pozink.
Využití dešťové vody Vrchlabí - jímky, plastové nádoby, sestavy na dešťovku
Zařízení pro využití dešťové vody, které nabízíme v naší společnosti ČERPADLA VRCHLABÍ, mají spoustu výhod, v domácnosti vám může ušetřit spoustu peněz.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Noty různých žánrů na klavír a piano pro začátečníky i pokročilé - eshop
Široký sortiment not pro klavír i piano různých žánrů prodává na svém eshopu společnost eNoty.eu, jejíž nabídka zaujme začátečníky i pokročilé hudebníky. V našem internetovém obchodě si vybere každý.
Skleník se speciální drážkovou konstrukcí z polykarbonátových desek, prodej
Skleník se speciální drážkovou konstrukcí z polykarbonátových desek můžete zakoupit v naší provozovně v Dobrušce. Sezóna se pomalu blíží a je čas připravit se na pěstování všech možných rostli i těch, které venku díky nízkým teplotám moc neprospívají. Jednoduchým řešením pro Vás je zvolit si skleník se speciální drážkovou konstrukcí z ...
Hliníkové, montážní, skládací poloprofesionální lešení, věže, žebříky
Zajišťujeme servis, prodej a revize zdvihací techniky jako jsou různé hliníkové, montážní, skládací, profesionální i poloprofesionální lešení, věže i žebříky.
Docházkový systém, evidence docházky, monitoring příchodů a odchodů
Docházkový systém, který spolehlivě eviduje docházku zaměstnanců a monitoruje jejich příchody i odchody zajišťuje společnost FMIB s.r.o. v Ostravě.
Rozúčtování nákladů na vytápění, optimalizace topného systému, projekce
Poskytujeme komplexní služby v oblasti rozúčtování nákladů na vytápění a optimalizace topného systému včetně projekce. BYTTHERM, spol. s r.o.
Daňový poradce, účetní služby Kladno -  prvotřídní služby - individuální přístup
Potřebujete spolehlivého daňového poradce, který se postará o veškeré účetní služby a nevíte na koho se obrátit? Ing. Vladimíra Rippelová, členka Komory daňových poradců ČR, vám ráda pomůže.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
UV gely na nehty, e-shop -  vše co potřebujete pro modeláž nehtů
Díky našim výrobkům se Vám dostane profesionální nehtové péče i z tepla Vašeho domova a je možné je hromadně nakupovat do nehtových salonů.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Rehabilitace Praha – odborná pomoc fyzioterapeuta nejen při potížích pohybového aparátu
Pokud potřebujete z jakéhokoliv zdravotního důvodu služby fyzioterapeuta a celkovou rehabilitaci, obraťte se s důvěrou na služby společnosti COMHEALTH s.r.o. z Prahy.
Hydroizolační hmoty prodej Praha - pro každý objekt i stavbu
Hydroizolace neboli izolace proti vodě je nesporně velmi důležitou součástí staveb. Na hydroizolační hmoty je potřeba myslet a zajistit jejich kvalitní provedení.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Prodej venkovních žaluzií značky Climax Jirkov, Chomutov -  efektivní a elegantní způsob stínění
Venkovní žaluzie jsou jedním z nejoblíbenějších způsobů stínění. Společnost LENAservis nabízí kvalitní venkovní žaluzie od českého výrobce Climax.
Vysoce přesný číslicový programovatelný multimetr k měření napětí, proudu, odporu M1T 380
Prodej, dodávka - velmi přesný číslicový programovatelný multimetr M1T 380, měření napětí, proudu a odporu v širokém rozsahu hodnot od firmy Weigel nůžky, nože Brno.
Zakázková kovovýroba, CNC obrábění kovů, soustružení, frézování
Kovoobrábění a zakázkovou kovovýrobu, s využitím moderních technologií, zajistí strojírenská výroba Josef Janeček, se sídlem Týniště nad Orlicí.
Syntetické emaily, vrchní nátěrové hmoty, výroba a prodej
Syntetické emaily, s použitím jako vysoce odolné vrchní nátěrové vrstvy, můžete zakoupit přímo od výrobce FBT COLOR s.r.o., se sídlem v okrese Most.
Projektové práce při modernizaci a rekonstrukci železničních tratí
Projekci, projekční a inženýrskou činnost pro výstavbu, rekonstrukci, modernizaci, optimalizaci železničních tratí zajistí společnost METROPROJEKT Praha a.s.
METROPROJEKT Praha a.s. projekční práce
Firemní jazykové kurzy na míru pro firmy i organizace
Zdokonalte vaše zaměstnance v cizích jazycích - Kiaora-Jazykové Centrum vám zajistí firemní jazykové kurzy na míru. Kurzy poskytujeme ve Valašském Meziříčí a Rožnově, ale také přímo ve vaší firmě.
Obec Rybnice  v okrese Plzeň – sever, součást Mikroregionu Dolní Střela
Obec Rybnice je malebná vesnice s obecním úřadem, dělicí se na čtyři části - Stará Ves, Nová Ves, Průhon, Brejchalka. Najdete zde klidné bydlení blízko přírody a krajského města Plzeň.
Rekonstrukce, přestavby, stavební úpravy bytů a rodinných domů
Rekonstrukce, přestavby, opravy, stavební úpravy, revitalizace bytů a rodinných domů Vám zrealizuje stavební firma Chitussi-6, s.r.o. se sídlem v okrese Praha-západ.
Produkty pro přírodní nehty eshop – nové jarní přirozené odstíny z kolekce SILHOUETTE
Chcete jen tu nejlepší péči pro Vaše ruce a hledáte pro vaše přírodní nehty nové jarní odstíny kvalitních laků? Nechte se hýčkat produkty z široké nabídky eshopu firmy Krásné nehty s.r.o.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Výroba-dopravníky pásové, válečkové, akumulační, modulární do různých provozů
Dopravníky do různých provozů dodá firma METAL-PS Otrokovice. Výroba je zaměřena na pásové, válečkové, akumulační, modulární dopravníky. Sídlíme v regionu Zlín.
Zemní, výkopové práce, zahrnování a skrývání zeminy, úprava svahů
Zajišťujeme komplexní zemní a výkopové práce včetně zahrnování a skrývání zeminy, úpravy svahů a těžko dostupných míst, těžby hornin a dalších činností.
Vinařství - prodej vína, výroba bílých a červených vín, pěstování vinné révy
Vinařství - prodej vína jižní Morava, výroba bílých a červených vín, pěstování vinný révy pro výrobu a prodej lahodných moravských vín z Rodinného vinařství Rakvice - Vinopa