Aktuální microsite

Výroba sněhových bubnových fréz, metačů, odřezavačů, radlic
Zabýváme se výrobou strojů pro údržbu vozovek, jako jsou sněhové frézy, metače, odřezavače, radlice a mnoho dalších.
Ocelové konstrukce průmyslových obchodních administrativnich hal
Společnost SEVEN HK s.r.o. je montážní firma zabývající se výstavbou montovaných objektů a fasádních plášťů průmyslových, obchodních a administrativních center. Společnost SEVEN HK s.r.o. vznikla v roce 2005 sloučením firem Vratislav Sedmík (vznik 1990) a Ing. Pavel Sedmík - SEVEN (vznik 1996) a prokračuje v činnostech těchto firem. Navazujeme na ...
Vývojové a zkušební centrum těsnících systémů – moderní výroba a postupy, kvalitní těsnící systémy
Vývojové a zkušební centrum -vývoj, výroba a prodej těsnících systému pro automobilový průmysl, výrobu a postupy neustále optimalizujeme - Saar Gummi Czech Červený Kostelec
Univerzální systémy a roboty s nízkou hmotností od firmy Universal Robots
Průmyslová robotická ramena – kooperativní roboty, EXACTEC - distribuce robotů pro celou Českou republiku – usnadnění těžké a přesné práce nejen ve výrobě nebo montáži
Prodej střešních krytin, vláknocementové, betonové, plastové, šindelové krytiny
Prodáváme střešní krytiny jako jsou vláknocementové, plastové, betonové, šindelové, vlnité, pálené i plechové krytiny v naší firmě MPS sídlící v Semilech.
Slévárna neželezných kovů pro kusovou i sériovou výrobu odlitků
Slévárna neželezných kovů pro kusovou i sériovou výrobu odlitků Vám nabízí široký sortiment a kvalitu vyhotovení. Pokud potřebujete odlitek z neželezného kovu, rádi Vám pomůžeme, poradíme a také ho vyrobíme. Jsme schopni odlitek vyrobit pro kusovou i sériovou výrobu. Vyrobíme i ozdobné odlitky, firemní štítky a odlitky jako součást ...
Kondiční jízdy, autoškola Popelka, kondiční výcvik, individuální jízdy
Máte již řidičský průkaz, ale dlouho jste nejezdili, nemusí se bát s naší autoškolou Popelka, vše opět v klidu natrénujete, nabízíme kondiční jízdy a výcvik, vše natrénujete individuálně.
Operace zeleného zákalu, skleroplastika, šedý zákal, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. provádí komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství, provádí zákroky jako operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiku, refrakční chirurgii.
Statistické výpočty Praha - kontrola a projekce staveb a rekonstrukcí
Během stavby či rekonstrukce zařídím kvalitní statistické výpočty, posudky a odborný dohled nad prací.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Vývěvy, vakuová technika - prodej, servis, instalace a poradenství
Vývěvy, vakuové stanice, vakuové čerpací stojany, speciální čerpací jednotky, vakuové komory, vakuové komponenty a další vakuovou techniku od firma Activair s.r.o. v Opavě.
Vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla je ambulantní zařízení, které mezi svými službami poskytuje vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů v Opavě.
Gastroservis - komplexní služby v gastronomii
Cateringová firma LB GASTRO s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti gastronomie. Zajistíme gastroservis pro pořádání nejrůznějších akcí, oslav, rautů, plesů, svateb v okolí Ostravy a Opavy.
Stavební a interiérová zámečnická výroba - služby v oboru zámečnictví a kovovýroby
Stavební a interiérová zámečnická výroba - kompletní služby v oboru zámečnictví a kovovýroby poskytuje firma RS evostyl s.r.o. v Brně.
Montáž, výroba vzduchotechnických zařízení pro průmyslové, užitné i obytné budovy Liberec
Zajišťujeme montáž a výrobu vzduchotechnických zařízení pro průmyslové, užitné i obytné domy a budovy - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Truhlářství, zakázková výroba a prodej nábytku, komody, skříně, ložnice, postele, Moravské Budějovice
Široký sortiment nábytku. Zakázková výroba - ložnice, skříně, postele, komody, obývací stěny, stolky, kuchyně a další od firmy Prodej nábytku Miloš Máca s.r.o.
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
PCI, servis, kalibrace, Praha -  GE Sensing & Inspection Technologies a Delta-F a META Vision
Veškeré PCI zařízení pro vaše technologie a potřeby najdete u společnosti Panametria CZ. Dodáváme PCI výrobky značek GE Sensing & Inspection Technologies a firem Delta-F a META Vision.
PANAMETRIA CZ s.r.o. Ultrazvukové průtokoměry a měření Praha
Prosvětlení interiérů budov, střešní světlíky, výroba, prodej a montáž světlíků
Výrobu, prodej a montáž střešních světlíků, prosvětlení interiérů budov denním světlem provádí firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Kompletní správa nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek
Kompletní správa nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek, technické, ekonomické a právní záležitosti pro Vás zajistí firma Jiří Drašar, a.s. v Brně.
Poskytování metrologických služeb a kalibrace a ověřování měřidel
Poskytování metrologických služeb a kalibrace a ověřování měřidel, technické i hospodářské činnosti, státní metrologický dozor zajistí Český metrologický institut v Brně
Systém generálního klíče a zabezpečovací systémy pro Vaši bezpečnost
Montáž, servis zabezpečovacích systémů pro bezpečnost domů, bytů, firem a jiných objektů, systém generálního klíče zajišťuje firma TRESYS s.r.o., ze Znojma
Bedny pro přepravu ryb, rybářské lodě, plastové nádrže - výroba a montáž
Bedny pro přepravu ryb, inkubační aparáty pro odchov jiker, plastové nádrže na ryby, rybářské lodě, zařízení pro líhně a mnohé další poskytuje firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Stavební projektant Praha -  potřebujete zpracovat projektovou dokumentaci?
Vypracuji projektovou přípravu, provedu jednoduchá zaměření a zajistím geodetická a geologická. Objednám statika, aby budovu prohlédl před možnými riziky a chybami v konstrukci.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Zemní a výkopové práce minibagrem Jindřichův Hradec
Potřebujete upravit terén kolem vašeho nového domu? Nebo vykopat základy pro položení inženýrských sítí? Pro veškeré terénní úpravy na malém prostoru je tu ZemStroj s.r.o., který má k dispozici speciální minibagr HITACHI ZAXIS 17U-2. Využití tohoto speciálního minibagru může být následující: - Úprava terénu - ...
Olej do lamp, lampový olej Aladin přímo od výrobce - hoří bez zápachu a sazí
Firma Vlastimil Lezna - LERA se specializuje na výrobu a dodávku olejů do lamp po celé České republice. Pořiďte si kvalitní lampový olej Aladin přímo od výrobce, který hoří bez zápachu a sazí.