Aktuální microsite

Střešní boxy, autoboxy pro bezpečné a elegantní uložení vašeho vybavení - prodej, půjčovna
K přepravě stanů, kol, lyží a zavazadel jsou ideální střešní boxy, autoboxy. Proto se obraťte na pneuservis Václav Proksch v Olomouci, kde vám poskytnou jejich prodej i zapůjčení včetně montáže.
Ložiska pro obráběcí stroje rychle a kvalitně
Přijďte si vybrat ložiska právě do společnosti Coroll, která se tímto odvětvím zabývá jíž dvacet let.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Sanační omítky proti vlhkým zdím
Už máte dost vlhkých zdí? S firmou Karel Žáček se jich zbavíte jednou provždy. Provádíme jak sanační práce, tak si u nás můžete zakoupit i vhodný sanační nátěr. Máme velký výběr.
Podřezávání Trutnov – izolace proti vlhkosti Karel Žáček
Pro zdravé bydlení je potřeba mít suché zdi - podřezáním a dobrou izolací si zajistíte zdravý a útulný domov - Karel Žáček a máte to vyřešené, nejste na to sami!
Sanace vlhkého zdiva Hradec Králové, Pardubice – Karel Žáček
Sanace vlhkého zdiva - spolehlivé řešení jak se zbavit jednou pro vždy vlhkých zdí. Sanaci provedeme rychle a kvalitně v daném termínu. Pro naši firmu je to hračka.
Procesní inženýrství – řešení při celkové výstavbě, projektování nebo ekologických problémech dle ISO
Firma VÚOS, a.s. Pardubice je zapojena do realizací staveb, kde se významně zapojuje do výstavby investičních akcí, přípravy a projektování. Dále vyrábí a dodává speciální technologické aparáty.
Výroba, prodej kovové kontejnery Abroll, Muldy-vanové kontejnery na odpad, vodní nádrže
Speciální kovové kontejnery vyrábí firma Czech container s.r.o.. Vanové kontejnery Muldy mají využití na odpad, typ Abroll na sypké hmoty, jako vodní nádrže. Výroba, prodej-Uherský Ostroh.
Výroba plastových vodojemů a jímek na pitnou i dešťovou vodu
Nádrže na chemikálie, expanzní nádoby, akumulační nádrže na odpadní vody, vodoměrné šachty, plastové vodojemy a jímky vyrábí na Vysočině firma EKORY Jihlava, spol.s r.o.
Pracovní pomůcky Mladá Boleslav - kvalitní zpracování, velký výběr
Široký sortiment kvalitních a pohodlných pracovních pomůcek, oděvů i obuvi špičkové kvality za výhodné ceny nabízí nejen pro zákazníky z regionu Mladé Boleslavy firma Klíbr s.r.o.
Kalibrace měřidel České Budějovice
Pokud hledáte poskytovatele služby kalibrace vlastních měřidel a metrologie například z důvodu splnění certifikátů kvality, obraťte se s důvěrou na firmu KSQ spol. s r.o. z Českých Budějovic.
Modelárna vám připraví modely pro kusovou i sériovou výrobu
Modelárna v Třebechovicích pod Orebem je součástí komplexu tří výroben, přičemž dalšími dvěma jsou slévárna a strojírna.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Izolační panely, výrobce tvarové izolace Vysoké Mýto
Tvarové izolace se skvěle hodí pro lehké montované stavby nebo ve stavebnictví.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Autobazar Zlín, Napajedla má prověřené ojeté vozy-se zárukou, s garancí původu
V autobazaru Napajedla AUTOCAR-TICHÝ nedaleko Zlína jsou na prodej prověřené ojeté vozy, s garancí původu. Nákup vozu je tedy se zárukou, že nejde o odcizený vůz.
Sauny pro hotely i domácnosti na míru - interiérové i venkovní
Sauny nacházíme v čím dál více ubytovacích zařízeních i domácnostech. Pravidelný pobyt v sauně je blahodárný pro tělo i mysl. Během saunování si totiž skvěle odpočinete, zároveň ale uděláte něco pro své zdraví, posílíte imunitu a vypotíte všechny škodliviny. Kde ale kvalitní sauny sehnat? Obraťte se na společnost A & M Borovnička. Nabízíme sauny ...
Zatemňovací barevné rolety Praha – dokonalé zatemnění i během dne
Dokonalé zatemnění vnitřních prostor doma, v kanceláři i ve výrobních halách? Přesně to nabízí zatemňovací rolety, které vám nabízíme ve společnosti MAVES.
Školení pro manikérky a pedikérky Praha - garantujeme perfektní vyškolení
Školení v manikúře a pedikúře obstarává v Praze společnost Jaroslava Lukeše – JESSICA.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova
Střední průmyslová škola stavební v Českých Budějovicích nabízí středoškolské vzdělání ukončené maturitou v oborech stavebnictví, geodézie a katastr nemovitostí.
Interiérové látkové stínění Jirkov, Chomutov -  elegantní a moderní stínící technika
Interiérové látkové stínění, které vnese do vašeho interiéru originalitu a nádech útulnosti.
Zubní, stomatologická laboratoř, veškeré zubní náhrady, korunky
Zubní, stomatologická laboratoř Kateřiny Kudláčkové zhotovuje veškeré zubní náhrady, protézy, korunky, můstky, najdete nás v Hradci Králové.
Pronájem zrekonstruovaných kanceláří, skladů, bytů v Sokolově
Pronájem zrekonstruovaných prostorů pro umístění podniku, kanceláří, skladů, obchodů, ale také k bytovým účelům v Sokolově, Vám zajistí firma Ing. Luboš Orálek.
Obec Osice, příbuzné obce Trávníky a Polizy v okrese Hradec Králové
Obce Osice, Trávníky a Polizy se najdete v okrese Hradec Králové, náleží do mikroregionu Urbanická brázda. Nachází se zde dům Františka Škroupa, kostel Nanebevzetí Panny Marie a další zajímavosti.
Zemní a výkopové práce a různé terénní úpravy
Veškeré zemní a výkopové práce i různé terénní úpravy i ve složitém terénu zajistí firma Martin Zelina - působnost především v okolí Kroměříže, Holešova.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Lakování aut Mladá Boleslav - Lakování všech druhů značek i autodoplňků
Lakujeme vozy a vracíme jim zpět jejich lesk a krásu na několik let. Odřeniny a škrábance nejen e nevypadají na autě dobře, ale zároveň umožňují vzniku koroze.
Magnetické materiály –  široká nabídka, špičkové zpracování
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele magnetických materiálů, magneticky měkkých i trvalých magnetů, obraťte se s důvěrou na společnost Elidis s.r.o. se sídlem na Praze východ, Odolena Voda.
LED reklama, světelná reklama, tabule panely 3D výroba na zakázku Praha
Naše společnost realizujeme kvalitní LED světelnou reklamu, vše na míru přímo zákazníkovi.
Světelná reklama Praha