Aktuální microsite

Výroba, prodej, dovoz, malta, beton, písek, drť
Zajišťujeme výrobu, prodej, rozvoz zavlhlého betonu, malty, písku, drti různé hrubosti.
DHL Locker (úložné boxy pro vyzvednutí zásilky) – čas je jen na Vás
Pokud jste zaměstnáni a nemáte čas, chuť nebo možnost vázat se čekáním na doručení zásilky kurýrem určený den a hodinu, využijte flexibilní vyzvedávání DHL Locker – úložný box pro vyzvednutí zásilky.
Výroba kruhového, čtyřhranného vzduchotechnického potrubí z černého i pozinkovaného plechu
Zabýváme se výrobou klimatizace a vzduchotechniky, vyrobíme Vám kruhové i čtyřhranné vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Vybavení pro zdravotnické zařízení, lékárny, ambulance na klíč
Zdravotnické zařízení a vybavení včetně nábytku pro ordinaci, kliniku, lékárnu zajistí společnost INDICO s.r.o., která je specialistou na modernizaci zdravotnických prostor.
Výzkum generace rovnovážného plazmatu v plynech při atmosférickém tlaku Praha
Vědečtí pracovníci a studenti oddělení termického plazmatu Ústavu fyziky a plazmatu AV ČR v.v.i. v Praze představují projekt výzkumu generace rovnovážného plazmatu v plynech při atmosférickém tlaku.
Pneuservis poblíž Kroměříže - běžné opravy, přezutí pneu, vyvažování kol
Pneuservis Bajer najdete poblíž Kroměříže v obci Nětčice u Zdounek. Provádíme všechny běžné opravy defektů pneumatik, přezutí pneu včetně vyvažování kol.
Screenové clony, předokenní venkovní rolety, venkovní screeny
Screenové clony, předokenní venkovní rolety, venkovní screeny a další stínící techniku dodá do Vašeho domu firma Building Plastics ČR, s.r.o.
Jednorázový, pravidelný úklid domácností, kanceláří, ordinace
Přenechejte úklid domácností, kanceláří i ordinace úklidové firmě. V lokalitě Napajedla, Otrokovice působí firma Čisto a útulno, obstaráme jednorázový i pravidelný úklid.
Prodej zahradní technika, plotové nůžky, motorové pily, křovinořezy, vyžínače
Zajišťujeme prodej různé zahradní techniky, jako například plotových nůžek, motorových pil, křovinořezů, vyžínačů, kultivátorů, rotavátorů a dalších.
Prodej paliva, černého, hnědého uhlí, koksu, kovářské uhlí pro kovárny
Zajišťujeme v Jaroměři prodej paliv jako jsou černé a hnědé uhlí, koks i kovářské uhlí pro kovárny a další paliva.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Profesionální pneuservis  s moderní technikou pro všechny typy aut
Autoservis a pneuservis Vladan Veřmiřovský realizuje pneuservisní služby a disponuje moderní technikou, zajišťuje kvalitní servis pro majitele všech typů aut v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Obkladová skla, skleněné obklady kuchyňských linek | Nymburk
Sklo se dodáváme v široké barevné škále barev a dekoračních potisků. Velkou výhodou je, že můžete dodat i vlastní fotografii a mít tak naprosto originální obkladové sklo.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Kovošrot Opava - výkup železa, barevných kovů a železného odpadu
Společnost MR STEEL GROUP s.r.o. v okolí Opavy vykoupí a zpracuje, železný odpad, barevné kovy, ocelový a kovový odpad. Zaměřuje se také na výkup a sběr katalyzátorů, autobaterií a kovošrotu.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Sublimační velkoplošný tisk, potisk textilních materiálů
Velkoplošný tisk sublimační technologií umožňuje potisk textilních materiálů pro velkoformátovou reklamu. V regionu Zlín nabízí potisk metodou sublimace firma SubliProfi s.r.o. .
Rozvoz obědů, jídla - chutné denní menu z kvalitních surovin bez chemie
Chutné denní menu z kvalitních surovin a bez zbytečné chemie zajišťuje Restaurace Zubr ve Zlíně, která obědy rozváží také do Otrokovic, Napajedel i Spytihněvi. Využijte jednoduchého dovozu jídla.
Žárové zinkování je dokonalá povrchová ochrana pro Vaše výrobky
Chraňte účelně svoji ocel a to kvalitním žárovým zinkováním nebo práškovým lakováním - Vaše výrobky nikdy nepoznají co je to rez - firma Wiegel CZ Hradec Králové
Theresian Hotel & Spa, nově otevřené wellness a SPA centrum nyní zvýhodněné ceny
Navštivte nový hotel v centru Olomouce - Theresian Hotel & Spa, který poskytuje komplexní zážitky. V nově otevřeném wellness a SPA centru můžete relaxovat nyní za zvýhodněné ceny.
Vířivé vany, vířivky Brilix  - hydromasáž, která odstraňuje stres
Vířivé vany neboli vířivky Brilix od A&M Borovnička Vám zajistí luxusní hydromasáž, která uvolní nejen fyzické napětí těla, ale odstraňuje i stres. Vaše psychická pohoda už nebude jen náhoda. Stačí i pár minut a Vaše tělo Vám poděkuje. Věnujte se i Vy vašemu zdraví. Ve vířivé vaně probíhá hydromasáž, která má pozitivní účinek na krevní ...
Zahradní úpravy, práce s kamenem, kamenné obklady
Společnost SANPROS Buchlovice přijímá zakázky na zahradní úpravy a práce s kamenem. Realizujeme kamenné obklady, zdi i kamenné prvky do zahrad. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Výstavba vodovodních toků Chomutov - vodohospodářské stavby
TRANS-REGION-STAV s.r.o. je chomutovská společnost zabývající se vodohospodářskými stavbami - výstavbou vodovodních toků. Mezi činnosti firmy můžeme zařadit zakládání a rekonstrukce staveb, kamenných zdí, prahů, stavbu záchytných dřevěných přehrážek nebo betonových profilů. Dále firma zajišťuje výstavbu sypaných nebo betonových nádrží, ...
Zahradnictví Jiří Hruška, prodej azalky, trávy, keřové růže, skalničky, keře, stromky
Zajišťujeme v našem zahradnictví Jiří Hruška, sídlícím nedaleko Kolína ve Velimi, prodej azalek, okrasných trav, keřových růži, skalniček, ovocných keřů i stromků a dalších.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Automatická ostřička pilových listů OPL Binter | Trutnov
Automatická ostřička pilových listů OPL se používá k broušení pilových listů strojních rámových pil. Využijte od naší firmy Binter Trutnov snadný komplexní servis ostřiček typů OPL. Vše na jednom místě. Už nehledejte jinde, my vám poskytneme to nejlepší. Automatická ostřička pilových listů OPL se používá k broušení pilových listů strojních ...
Advokát - právní zástupce, služby a poradenství
Pokud hledáte spolehlivého právního zástupce - advokáta v okolí Šumperka, tak se obraťte na naši advokátní kancelář. Poskytneme vám komplexní právní služby ve všech právních oblastech.
Interaktivní stůl ActivTable, inklusivní vzdělávání, podpora spolupráce vzdělávání Brno
Interaktivní stůl ActivTable, inklusivní vzdělávání, podpora spolupráce vzdělávání, vhodné pro studenty všech úrovní od firmy Topmedia Ing. Aleš Svoboda v Brně.
Točená zmrzlina TOJE - prodej zmrzlinových směsí, široký sortiment příchutí
Točená zmrzlina TOJE - prodej zmrzlinových směsí, široký sortiment příchutí, produkty pro potravinářský trh od firmy Frujo, a.s. ve Tvrdonicích.