Aktuální microsite

Těsnění, technická pryž - Saar Gummi Czech s.r.o. Náchod
Společnost Saar Gummi Czech s.r.o. sídlící poblíž Náchoda v Červeném Kostelci nabízí vývoj, výrobu a prodej těsnění, technické pryže a dalších výrobků z termoplastických elastomerů. Saar Gummi Czech s.r.o. dodává těsnění zejména do automobilů, kde se jedná hlavně o těsnění dveří a kapoty. Svým zákazníkům z okolí Náchoda nabízíme těsnění a ...
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru, Praha
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru vyráběné v srdci Evropy v Praze. Společnost BITO nabízí řešení, které ocení každý, kdo něco skladuje. Podává odpověď na otázky: Máte hodně věcí, ale málo prostoru? Nevíte jak efektivně a přehledně zorganizovat prostor? Regálové systémy BITO jsou skloubením praktičnosti, přehlednosti a maximálního ...
Nákladní autodoprava mezinárodní a vnitrostátní, spedice Německo Francie Švýcarsko
Nákladní autodopravu zajišťujeme především ve Francii, Německu, Švýcarsku, ale v České Republice, zajišťujeme tak mezinárodní dopravu, ale i vnitrostátní.
Zasklívání lodžií, lodžie Optimi, Nové Město nad Metují
Provádíme kompletní zasklívání lodžií, balkonů a výklenků domů pomocí systému Optimi KVADRO.
Sádrokartony a široký výběr stavebnin značky KNAUF – Náchod
Naše firma Zdeněk Kozák nabízí velký výběr sádrokartonů a dalších stavebních materiálů značky KNAUF, která je předním výrobcem sádrokartonů.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
I hasičské auto potřebuje občas opravit – Kolín
Zajišťujeme v Kolíně opravy a modernizace hasičské techniky - vozidel.
Palubky i lepené lamelové dřevo BSH - Liberec
Při stavbě domu, chalupy nebo penzionu můžete využít lepené lamelové dřevo BSH, které splňuje všechny potřebné nároky a zároveň krásně vypadá.
Lehce montovatelné fasádní lešení - vyzkoušejte!
Firma VANKO CZ nabízí fasádní lešení značky ALFIX, které je pro každého konstrukčně velice příznivé.
Výroba těsnění pro údržbu i nové instalace vody
Těsnění Vám vyrobíme pro údržbu i nové instalace vody v balení i v sadách. Disponujeme širokou škálou vyrobených těsnění. - pro vodovodní baterie - sprchové vidlice - pod stoják na baterie - pro umyvadlové, dřezové i vanové sifonů - pro flexisifony - do HT trubek - do KG trubek - těsnění vodovodního šroubení S námi pro Vás už ...
Rytí a gravírování kovů i jiných materiálů - Liberec
S gravírovanými nebo rytými štítky všeho druhu se člověk setkává na každém kroku. Denně se řídíme podle spousty orientačních štítků, jmenovek, štítků pro značení rozvodů, strojů a podobně. Aby ale takové předměty mohly vzniknout, je zapotřebí využití technik rytí či gravírování. A právě tím se zabývá firma Michal Hruban – gravírování a rytí. ...
Měření parametrů motorů a jejich dílů, s vystavením příslušných protokolů
Měření parametrů motorů a jejich dílů, s vystavením příslušných protokolů je jednou z našich činností. U Vašich elektrických zdrojových soustrojí s dieselmotory a to nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí Vám přeměříme parametry motoru a dílů. Ke všemu dodáme příslušné protokoly. Servisní služby zaměřujeme nejen na motory původních tuzemských ...
Frézování komínů všech typů komínů | Trutnov, Náchod, Dvůr Králové
Frézování komínů všech typů komínů provádí naše kominictví Moris nejen Trutnově, Náchodě, Dvoře Králové nad Labem, ale kdekoliv je to potřeba. Nemá Váš komín tah? Špatně těsní? Obraťte se na nás. Moderně a šetrně Vám váš komín vyfrézujeme. Komín po frézování překontrolujeme inspekční kamerou a můžeme komín vyvložkovat. Už nemusíte bourat ...
Laserové omlazení obličeje, pleti, pokožky, rejuvenace, laserová léčba akné
Provádíme laserové omlazení obličeje, pleti pokožky takzvanou rejuvenaci, rovněž i laserovou léčbu akné a další procedury v areálu SQUASH GOLF ARENA, s.r.o.v Liberci.
Výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů Chomutov - stavby od profesionálů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova provádí výstavbu a rekonstrukci průmyslových objektů. Stavby je možno provádět i na klíč. Společnost má mnohaleté zkušenosti, které jsou doloženy certifikacemi.
Prodej použitých nákladních vozů Volvo - kontaktujte přímo nás!
Potřebujete špičkový nákladní vůz pro své podnikání, ale nechcete za příliš mnoho peněz pořizovat zcela nový?
Prodejna zdravé výživy - zdravá bezlepková strava, bio výrobky, potraviny
Nově otevřená Prodejna zdravé výživy Sedmikráska Staré Město zve k návštěvě všechny zákazníky z regionu Uherské Hradiště. Na prodej je u nás zdravá strava, bezlepkové pečivo, potraviny, bio výrobky.
Měření emisí Plzeň
Pokud jste z Plzně a okolí a potřebujete změřit hodnoty výfukových plynů (emisí) u Vašeho automobilu, neváhejte se obrátit na emisní stanici STK Nepomucká s.r.o.
Spolehlivé vedení a kompletní zpracování účetnictví a daňové evidence
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytuje komplexní služby v oblasti daňové evidence, účetnictví v okolí Ostravy i Havířova.
Energetický management SAUTER – snížení provozních nákladů a ekologický provoz budov
Zajímá Vás energetická spotřeba budov Vašeho podniku a hledáte cesty k trvalým úsporám? Řešením je využít energetického managementu od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Pneuservis osobních, nákladních vozidel  - přezouvání pneumatik
Autoservis Petr Štross v Břeclavi se vám postará o vaše osobní i nákladní vozidlo včetně přezutí pneumatik.
Obec Slaník na břehu řeky Otavy s vodáckým kempem
Vodácký kemp u sjízdné řeky Otavy, pohostinství a celou řadu sportovních a kulturních akcí naleznete v obci Slaník nedaleko okresního města Strakonice.
Elektroinstalace, elektro rozvody, revize,  opravy a montáže elektrozařízení
Elektroinstalaci od  základového zemniče přes vnitřní rozvody elektro až po hromosvody, včetně revizí a oprav, zajistí firma Miroslav Bárta - elektrikářské práce z Nového Bydžova - Stará Skřeněř
Rekonstrukce účetnictví - opravy, úpravy a zpracování účetnictví na míru
Ing. Kateřina Mlýnská se postará o Vaše účetnictví. Ať už jste z okolí Ostravy či Havířova oslovte naší firmu, která se postará o zpracování účetnictví na míru a také provede celou jeho rekonstrukci.
Základní a Mateřská škola s kvalitním vzděláním v moderně vybavených učebnách
Kvalitní vzdělání v moderně vybavených učebnách, velkou kapacitu, širokou nabídku kroužků i spolupráci se zahraničními školami žákům poskytuje Základní a Mateřská škola Jince v okrese Příbram.
Obec Slapy u Tábora udržují místní i folklórní zvyky
Místní i folklórní zvyky, vysokou občanskou vybavenost včetně pošty, knihovny a montessori školy a velmi dobrou dopravní dostupnost okolních měst nabízí obec Slapy u Tábora.