Aktuální microsite

Hydrografika Mladá Boleslav – originální úprava vzhledu auta nejmodernější technologií
Hydrografiku - nejmodernější technologii v úpravě designu aut a motorek a doplňků nabízíme v autodílně AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavi všem, kteří se chtějí odlišit od šedého průměru.
Cykloturistika, rybolov s ubytováním v penzionu, v regionu Uherské Hradiště
Pokud Vás zajímá cykloturistika nebo rybolov, v Penzionu Na mlýně nabízí ideální podmínky pro obojí i s ubytováním. V regionu Uherské Hradiště je spousta možností výletů.
Nástroj pro řízení výkonnosti Vašeho podniku, ERP rešení
YourCegid Manufacturing PMI, ERP řešení, technická data výroby, plánování, výroba, nástroj pro řízení výkonnosti vašeho podniku, prodej, nákup
Zavlažování fotbalových hřišť, zahrad, parků, trávníků-instalace, servis
Firma KOTĚRA Kroměříž provádí dodávky zavlažování trávníků do zahrad, parků, fotbalových hřišť. Postaráme se i o celoroční servis. Působíme po celé ČR.
Atypická prostěradla na vaši postel - výroba prostěradel a povlečení na zakázku
Atypická prostěradla na vaši postel - výroba prostěradel a povlečení – výroba prostěradel na zakázku nestandardních velikostí. Atypická prostěradla z froté úpletů.
Reliefní 3D firemní štíty, instalace reklamních cedulí Praha -   nová škála podkladových i povrchových materiálů
Nabízíme výrobu firemních a reklamních cedulí, štítů, máme pro Vás připravenou novou škálu podkladových i povrchových materiálů.
Světelná reklama Praha
Obec Všestudy se zříceninou kostela svatého Michaela archanděla ze 14. století
Zříceninu kostela svatého Michaela archanděla ze čtrnáctého století či kříž z 18. století naleznete v obci Všestudy na Chomutovsku.
Gymnázium Mladá Boleslav, kvalitní příprava na vysokou školu ve Středočeském kraji
Vysoké procento přijatých absolventů na vysokou školu, skvělé výsledky ve srovnávacích testech i příjemné prostředí pro vyrovnaný rozvoj osobnosti svým studentům zajišťuje Gymnázium Mladá Boleslav.
Potápěčské zájezdy a škola potápění v Egyptě, na Bali i dalších místech
Potápěčské expedice a kurzy potápění s 2D a 3D podvodní kamerou pro děti, začátečníky, pokročilé i zkušené potápěče připravuje společnost Relax Dive, s.r.o. z Hluboké nad Vltavou.
Diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva - rychle, spolehlivé a kvalitní
Odborníky na řezání a vrtání betonu hledejte ve firmě Nikol s.r.o. - tyto specializované stavební práce vám zajistí rychle, spolehlivě a kvalitně nejen v Přerově, ale také v celém Olomouckém kraji.
Nové vozy Dacia - prostorné automobily za skvělé ceny
Pokud hledáte opravdu prostorné vozy, pak si určitě vyberete z nových automobilů značky Dacia. Obraťte se na odborníky v autosalonu CMN v Přerově a Ostravě, kteří vám poradí s výběrem.
Školení práce ve výškách Plzeň
Pracujete ve výškách, jste z Plzně a okolí a potřebujete podle zákona základní nebo opakovací školení (doporučené po roce)? Kontaktujete instruktora výškové techniky Ing. Jiřího Žižku.
Přípravné kurzy ke státní maturitní zkoušce z matematiky a anglického jazyka
Vzdělávací centrum VIA FUTURA v Opavě Vás dokonale připraví ke státní maturitní zkoušce nejen z matematiky, ale i cizích jazyků jako je angličtina, němčina, francouzština, španělština či ruština.
Řezání vozovek Praha – řezání betonových a asfaltových povrchů do hloubky 17 cm
Pokud hledáte firmu nabízející služby řezání asfaltových nebo betonových povrchů a vozovek do hloubky 17 cm, můžete se důvěrou obrátit na profesionály ze společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Prémiové olejové filtry pro automobily, stavební, zemědělské, lesnické stroje
Firma KD-Filter je dodavatel průmyslových, olejových filtrů. Olejové filtry pro automobily, stavební, zemědělské, lesnické stroje dodáváme v prémiové kvalitě. Působíme v regionu Zlín a Praha.
Ekologická likvidace vozů, autovraků, odhlášení vozidla, protokol
Zajišťujeme ekologickou likvidaci vozů a autovraků včetně odhlášení vozdil a vystavení protokolu o ekologické likvidaci.
Beton Kolín, Kutná Hora – betonový mix pro malé, střední a velké stavby
Naše betonárka sídlící v Kolíně disponuje moderní automatickou míchací linkou na výrobu malty a betonu.
České křišťálové lustry Semily – krásné ruční zpracování s okouzlujícím výsledkem
S láskou a tradiční metodou vyrobený křišťálový lustr od společnosti ELITE BOHEMIA ze Semil je noblesní ozdobou každé místnosti a rozzáří každý prostor.
Sauny a masáže v prostředí Wellness & Spa v Kongres Hotelu Jezerka poblíž Pardubic
Nejen finské sauny a uvolňující masáže má v nabídce jedno z největších a nejluxusnějších Wellness & Spa center v Kongres Hotelu Jezerka nedaleko Pardubic
Vodohospodářské stavby Chomutov – stavba a rekonstrukce vodních toků
Zabýváme se vodohospodářskými stavbami, především rekonstruujeme vodní toky v Chomutově i po celé ČR. Na přání vyčistíme i stojatou vodu v rybnících, jejich okolí a hráze.
Dohlédací služby staveb drah, kontrolní jízda, měření GPK kolejí a výhybek
Zajišťujeme dohlédací služby staveb drah, jako jsou např. kontrolní jízdy, měření GPK kolejí a výhybek, měření výškové polohy a mnoho dalších.
Servis vibrační desky a pěchy (žaby), elektrocentrály, diamantové nástroje
Firma Kamil Kramný prodává a servisuje vibrační desky, pěchy (žaby), elektrocentrály, diamantové nástroje, zahradní traktory. Naší zákazníci jsou z Česka i Slovenska.
Robotizovaná pracoviště Chrudim - technologie robotů pro velké i malé firmy
Robotizované pracoviště TMT a.s. Chrudim pro snadnou a přesnou manipulaci a paletizaci zboží.
Průmyslové shozy na prádlo do nemocnic, hotelů, rodinných domů-nerezové potrubí
Průmyslové shozy na prádlo umožňují snadnou manipulaci s prádlem za hygienických podmínek. Do nemocnic, hotelů i rodinných domů je dodává v nerezovém provedení firma Valčík Zlín.
Kvalitní barvy, laky i autolaky různých značek v Šumperku - prodej
Firma Beami František Minář v Šumperku vám zajistí kvalitní barvy, laky i autolaky nejrůznějších druhů a značek.