Aktuální microsite

Dodávka opracované a rozbourané zvěřiny pro restaurace – jelen, daněk, srnec, divočák a další
Kýtu, plec, svíčkovou nebo kostky na guláš z jelena, daňka, srnce, divočáka nebo muflona do vaší restaurace dodá firma Moravialov.
MORAVIALOV s.r.o. Prodej, výkup zvěřiny
Moderní a kvalitní nerezové dvouplášťové komíny s odolností proti korozi.
Společnost ZAMZE - spol. s r.o. se v Opavě a okolí zabývá výrobou a montáži komínů. Nabízíme Vám kvalitní, moderní, nerezové dvouplášťové komíny, které jsou velice odolné vůči korozi.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Absolvujte s námi školení a státní zkoušku  montér dobíjecích stanic pro elektromobily
Školení a státní zkoušku montér dobíjecích stanic pro elektromobily v Ostravě pořádá Ivo Tomeček. Získejte osvědčení o profesní kvalifikaci na 5let.
Ivo Tomeček Školení Ostrava
Tryskání - renovace kvelbených vinných sklepů a oprava sklepních prostor na klíč
Metodou tryskání renovuje firma Tryskání a pískování Vladimír Veselý kvelbené vinné sklepy a opravuje sklepní prostory na klíč. Čistí povrchy všech materiálů.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Velkoobchodní prodej nosiče na auto a střešní boxy
Velkoobchodní prodej nosičů a střešních boxů jedině od firmy ASN HAKR Brno s.r.o. Nosiče na přepravu kol, lyží, snowboardů, serfů. Střešní boxy ochrání před sněhem, deštěm a špínou.
ASN HAKR Brno s.r.o.
Sadbové jahody, ovocné stromky a keře z vlastní produkce
Společnost Arbia, spol. s r.o. Zlín je producentem výpěstků ovocné školky. Aktuálně k odběru sazenice jahod, ovocné stromky a keře z vlastní produkce.
Arbia, spol. s r.o. Prodejna brambor a ovocných stromků Zlín
Bioklimatická pergola ARTOSI s dlouhou životností – komfort a styl pro Vaši zahradu
Na prodej a montáž bioklimatických pergol ARTOSI, které umožňují regulaci tepla, světla a větrání a zároveň dodávají zahradě styl, se zaměřuje společnost VELLAR s.r.o. pro okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Firemní a společenské akce, školení, teambuilding i konference – klidné, domácí a přírodní prostředí
Na pořádání firemních a společenských akcí, školení, teambuilding i konference se v klidném, domácím a přírodním prostředí v okolí Mikulova a na Pálavě zaměřuje Penzion Mlýn Sedlec.
Penzion Mlýn Sedlec Ubytování Pálava
Výroba pogumovaných drážkovaných pryžových válců s celou řadou výhod
Společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. vyrábí pogumované drážkované pryžové válce pro průmyslové použití, které přináší celou řadu výhod.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ohraničovací, vytyčovací pásky s vysokou pevností proti přetržení pro ohraničení prostoru
Kvalitní vytyčovací pásky pro ohraničení prostoru zakoupíte u zlínské společnosti Steroll s.r.o., která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných pásek s vysokou pevností.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Moderní robotizované pracoviště - rychlá a přesná manipulace s výrobky
Oslovte firmu TMT a.s. Chrudim a objevte možnost, jak zvýšit efektivitu výroby a optimalizovat vaše průmyslové operace pomocí moderních robotizovaných technologií.
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
Železniční a tramvajové kolejnice a upevňovací systémy kompletně na klíč
Společnost Gantry rail s.r.o. se sídlem v Praze 5 poskytuje kompletní služby v oblasti železničních a tramvajových kolejnic včetně upevňovacích systémů.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Kovošrot - výkup, sběr, zpracování i svoz kovového odpadu a železného šrotu
Výkupem, sběrem a zpracováním kovového odpadu i železného šrotu se zabývá společnost Centromat s.r.o. s provozovnou v Mokrých Lazcích, která vlastní moderní techniku a speciální stroje.
Centromat s.r.o.
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení, planetové převodovky
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení - planetové, cykloidní převodovky, rotační a lineární aktuátory dodává společnost TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Přestavba bytových jader a rekonstrukce koupelen i bytů
Kvalitní přestavbu bytových jader ve Zlínském kraji realizuje společnost M+M SDRUŽENÍ se sídlem ve Zlíně, která se specializuje také na rekonstrukci koupelen.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Erasmus+ na Gymnáziu Kroměříž - Projektový týden je zábava, poznání a rozvoj v jednom
Díky programu Erasmus+ se můžeš zapojit na Gymnáziu Kroměříž i letos do Projektového týdne - vyber si projekt, který tě zajímá a bude to zábava. Poznávej nové lidi, místa, kultury. Ukaž, co v tobě je!
Gymnázium Kroměříž
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Česká klasická kuchyně - rozvoz a dovoz jídel, obědů
Společnost Mikeš a spol s.r.o. je nově zrekonstruovaná jídelna v Opavě, která nabízí českou klasickou kuchyni. Také veškerá jídla a obědy rozvážíme po Opavě a okolí.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce