Aktuální microsite

Řezání vozovek Praha – řezání betonových a asfaltových povrchů do hloubky 17 cm
Pokud hledáte firmu nabízející služby řezání asfaltových nebo betonových povrchů a vozovek do hloubky 17 cm, můžete se důvěrou obrátit na profesionály ze společnosti pana Bedřicha Málka z Prahy.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Prémiové olejové filtry pro automobily, stavební, zemědělské, lesnické stroje
Firma KD-Filter je dodavatel průmyslových, olejových filtrů. Olejové filtry pro automobily, stavební, zemědělské, lesnické stroje dodáváme v prémiové kvalitě. Působíme v regionu Zlín a Praha.
Ekologická likvidace vozů, autovraků, odhlášení vozidla, protokol
Zajišťujeme ekologickou likvidaci vozů a autovraků včetně odhlášení vozdil a vystavení protokolu o ekologické likvidaci.
Beton Kolín, Kutná Hora – betonový mix pro malé, střední a velké stavby
Naše betonárka sídlící v Kolíně disponuje moderní automatickou míchací linkou na výrobu malty a betonu.
České křišťálové lustry Semily – krásné ruční zpracování s okouzlujícím výsledkem
S láskou a tradiční metodou vyrobený křišťálový lustr od společnosti ELITE BOHEMIA ze Semil je noblesní ozdobou každé místnosti a rozzáří každý prostor.
Sauny a masáže v prostředí Wellness & Spa v Kongres Hotelu Jezerka poblíž Pardubic
Nejen finské sauny a uvolňující masáže má v nabídce jedno z největších a nejluxusnějších Wellness & Spa center v Kongres Hotelu Jezerka nedaleko Pardubic
Vodohospodářské stavby Chomutov – stavba a rekonstrukce vodních toků
Zabýváme se vodohospodářskými stavbami, především rekonstruujeme vodní toky v Chomutově i po celé ČR. Na přání vyčistíme i stojatou vodu v rybnících, jejich okolí a hráze.
Dohlédací služby staveb drah, kontrolní jízda, měření GPK kolejí a výhybek
Zajišťujeme dohlédací služby staveb drah, jako jsou např. kontrolní jízdy, měření GPK kolejí a výhybek, měření výškové polohy a mnoho dalších.
Servis vibrační desky a pěchy (žaby), elektrocentrály, diamantové nástroje
Firma Kamil Kramný prodává a servisuje vibrační desky, pěchy (žaby), elektrocentrály, diamantové nástroje, zahradní traktory. Naší zákazníci jsou z Česka i Slovenska.
Robotizovaná pracoviště Chrudim - technologie robotů pro velké i malé firmy
Robotizované pracoviště TMT a.s. Chrudim pro snadnou a přesnou manipulaci a paletizaci zboží.
TMT a.s. Chrudim Dopravníkové systémy
Průmyslové shozy na prádlo do nemocnic, hotelů, rodinných domů-nerezové potrubí
Průmyslové shozy na prádlo umožňují snadnou manipulaci s prádlem za hygienických podmínek. Do nemocnic, hotelů i rodinných domů je dodává v nerezovém provedení firma Valčík Zlín.
Kvalitní barvy, laky i autolaky různých značek v Šumperku - prodej
Firma Beami František Minář v Šumperku vám zajistí kvalitní barvy, laky i autolaky nejrůznějších druhů a značek.
Čištění peří Plzeň
Ať máte jen jeden malý péřový polštářek nebo několik peřin a polštářů, vše Vám kvalitně a rychle vyčistí „suchou cestou“ a peří profesionálně ošetří firma Hájek z Plzně.
Prodej a distribuce průmyslových nástěnných ventilátorů a příslušenství
Průmyslové nástěnné ventilátory, prodej a distribuce ventilátorů a příslušenství, to vše můžete mít od firmy KARS, spol. s r.o., z Brna.
KARS, spol. s r.o.
Měření a regulace tepla, rozúčtování nákladů spotřeby tepla, vody
Specializujeme se na služby v oboru měření a regulace tepla, pomůžeme Vám s rozúčtováváním nákladů spotřeby na teplo i vodu.
Stavební izolace vám ušetří peníze za energie - Náchod
Spolupracujeme se značkou KNAUF, která se specializuje na výrobu sádrokartonů, fasádních systémů i dalšího stavebního materiálu.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Prodej elektrického nářadí, přídavných vrtáků a brusiv různých typů
Prodej elektrického nářadí, přídavných vrtáků a brusiv různých typů, diamantové kotouče a další nabízí v Brně firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Testovací jízdy nové Škody Superb - autorizovaný prodej vozů v Brně
Testovací jízdy nové ŠKODY Superb od autorizovaného prodejce vozů Škoda si můžete užít u brněnské firmy Autonova Brno s.r.o., které rovněž poskytuje i servis.
Prodej vysoce kvalitních autosedaček pro děti Britax Römer
Prodej vysoce kvalitních autosedaček pro děti Britax Römer, střešních boxů, autosedaček, kočárků a další zajistí firma Autodoplňky Jamar
Natěračské práce, nátěry konstrukcí a potrubí ochrannými barvami
Natěračské práce, nátěry strojních zařízení, potrubí a konstrukcí pomocí ochranných barev zajistí v oblasti Moravského Krumlova Stavební firma Michal Makovický
Geologické služby, měřičské, kontrolní práce, měření a průzkumy, Brno
Geologické služby, měřičské a kontrolní práce, měření a průzkum plání a vrstev budoucích cest a silnic a další provádí firma HIG geologická služba, spol. s r.o., z Brna.
Protlaky Teplice - rekonstrukce starších plynových a vodovodních potrubí
Vodohospodářské stavby z Teplic nabízí nový způsob obnovy starých plynových a vodovodních potrubí z obvyklých materiálů za pomoci bezvýkopové technologie - tzv. protlaky.
Aktivní bezpečnostní sítě Praha
Aktivní síť zabezpečí firemní internetové citlivé dokumenty a zabrání kybernetickým útokům. Většina společností nemá svou počítačovou síť nijak zvláště chráněnou, a pokud nastane útok, systém se zhroutí, uniknou důležité informace nebo na nějakou dobu vypadne servis. Často se takové ataky řeší opožděně, kdy se útočník již nedá vysledovat a ...
Bezpečnostní ořezy, vazby, kácení stromů pro obce, města
Pro obce a města v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín zajistí kácení stromů a bezpečnostní ořezy stromů firma Rizikové kácení Jiří Petřík.
Hospodaření s dešťovou vodou, dešťová kanalizace - modrá úsporám
projektování vodovodů a kanalizací, čističky odpadních vod, dešťová a splašková kanalizace, provozní a manipulační řády, plynovody, vodní stavby a hospodářství