Aktuální microsite

Sportovní hřiště a fitness Praha – zábavný pohyb venku pro větší děti a dospělé
Chybí Vám ve vašem okolí prostor pro cvičení venku pro Vás dospělé nebo Vaše odrostlejší děti? Nahlédněte do bohatého katalogu vybavení sportovních hřišť a fitness společnosti HAGS Praha s.r.o.
Festival Ekologické dny v Olomouci - ekojarmark nejen pro rodiče s dětmi
Festival Ekologické dny v Olomouci vás opět překvapí bohatým programem a také tradičním ekojarmarkem.
ROYAL HUNT - lovecké potřeby, zbraně, střelivo a doplňky pro volný čas, myslivost, sport i obranu Beroun
U nás v kamenné prodejně ROYAL HUNT v Berouně najdete lovecké sportovní a střelecké potřeby, zbraně, střelivo, příslušenství a další různé doplňky.
Akustické studie Praha – mapování současného hlukového zatížení konkrétní lokality
Společnost Greif – akustika s.r.o. z Prahy nabízí služby v oblasti akustického průzkumu, akustických studií a modelování akustické situace v horizontu několika následujících let dopředu.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely - oprava, prodej a montáž
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. , z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače, zahradní a lesní technika
Správná volba zahradního a lesního drtiče, štěpkovače pro organický odpad, zahradní a lesní technika, prodej a servis od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Realizace teplovody, horkovody, parovody-venkovní rozvody tepla
Venkovní rozvody tepla realizuje po celé ČR firma Pipemont z regionu Zlín. Dodáme na klíč teplovody, horkovody, parovody.
Textilní vybavení provozovny, prodejny-předměty s reklamním potiskem
Interiér prodejny, provozovny firmy vždy potřebuje vybavení reklamními předměty. Textilní vybavení s reklamním potiskem ve vysoké kvalitě dodá firma SubliProfi s.r.o. z regionu Zlín.
Nabíječka autobaterií ELECTROMEM HF 500 Technology-Garage
Automatická mikroprocesorem řízená nabíječka autobaterií ELECTROMEM HF 500 od Technology-Garage. Moderní nabíječka vhodná pro 12 V baterie vozidel, vyniká svojí spolehlivostí a bezporuchovým provozem. Tyto vlastnosti zejména oceníte v mrazivém počasí. Vybavte se super nabíječkou autobaterií ELECTROMEM HF 500. Technology-Garage Jablonec nad ...
Prodej - nábytková, designová, přístrojová kolečka BS ROLLEN - široký výběr na e-shopu
Široký výběr nábytkových, designových a přístrojových koleček značky BD ROLLEN naleznete na e-shopu společnosti NAVRÁTIL, spol. s r.o., která prodává kvalitní pojezdová kolečka a kladky.
Geodezie Louny – přesné zaměření hranice pozemků s využitím moderních přístrojů
Firma Ing. Ladislav Polan z Loun nabízí veškeré geodetické služby v profesionálním rozsahu s využitím moderních přístrojů, rychlé provedení zakázek za příznivé ceny.
Autoservis osobních a užitkových vozů Praha 4 - opravy do 10 hodin od přistavení vozu!
Autoservis AMB servis na Praze 4 poskytuje servis osobních i užitkových vozů všech známých značek a typů.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie MUDr. Horáčková
MUDR. Marta Horáčková s ordinací v Kopřivnici poskytuje léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost do 19 let. Jsem zkušený pediatr s laskavým a pečlivým přístupem k dětem.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Reklamní agentura Praha - komplexní reklamní kampaně, tiskové služby
Úplné reklamní a marketingové služby od návrhu po realizaci Vám zajistí reklamní agentura ALIVE, s.r.o. se sídlem v Praze – Ruzyni. Propagace Vaší firmy od A do Z, tiskové služby, velkoplošná reklama.
Kompletní služby v rekonstrukce koupelen a bytových jáder
Koupelnové studio, rekonstrukce a výstavba koupelen a bytových jader v rodinných domech a bytech, kompletní služby zajistí firma FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Výroba strojů a zařízení pro strojírenskou výrobu a automobilový průmysl
Komplexní servis, včetně výroby strojů pro strojírenský a automobilový průmysl Vám zajistí firma STROJÍRNY HOLDING a.s. sídlící v Hradci Králové.
Výroba dopravních pásů určených pro průmyslové odvětví
Výroba dopravních pásů pro průmysl, vysokovýkonné ploché řemeny, komponenty pro manipulaci, ozubené řemeny a další zajistí v Jihlavě firma Ammeraal Beltech s.r.o.
Velkoobchodní prodej kancelářských a školních potřeb
Velkoobchodní prodej kancelářských a školních potřeb, skrtovačky, pořadače, desky, obálky, lepidla, pouzdra od firmy Lubomír Beneš na Vysočině.
Distribuce, prodej - jednorázové krmící lahvičky - standard pro zdravotnické zařízení
Jednorázové krmící lahvičky, prodej, dodávku, distribuci zdravotnického materiálu zajišťuje firma S.A.B. Impex, s.r.o., sídlící v Brně.
Poskytnutí obchodního úvěru na financování podnikatelských investic
Poskytnutí obchodního úvěru na financování podnikatelských záměrů a investic a dotace PGRLF pro Vám zařídí expert v oboru firma Erste Leasing, a.s., která působí ve Znojmě, Brně, Třebíči a Jihlavě.
Zemní a výkopové práce, demolice a bourací práce kolovým bagrem DH 112
Práce kolovým bagrem DH 112 v regionu Zlínský kraj provádí firma ELINS Plus Otrokovice. Veškeré zemní a výkopové práce i demolice a bourací práce.
Tiskopisy, tiskařské práce, barevný tisk - velko a malonákladový tisk
Tiskopisy, tiskařské práce, barevný tisk - velko a malonákladový tisk provádí firma MIKO - Kancelářské potřeby v Moravských Budějovicích.
Informační systémy a diagnostické systémy pro kolejovou dopravu od české firmy
Železniční sdělovací a zabezpečovací techniku, informační systémy pro kolejovou dopravu, elektronická stavědla či počítače náprav vyvíjí, vyrábí společnost STARMON s.r.o. se sídlem v Chocni.
Údržba zeleně, zahradnické práce a realizace zahrad včetně výsadby u panelových domů
Výsadbu zeleně u panelových a bytových domů, celoroční údržbu a ošetřování zeleně, sekání trávy a další zahradnické práce zajišťuje firma Jiří Ficek převážně v Praze.