Aktuální microsite

Železobetonové a betonové konstrukce - rodinné domy a průmyslové stavby
Železobetonové a betonové konstrukce pro rodinné a bytové domy, průmyslové stavby od firmy Quart Construct s.r.o. v Pohořelicích - specializace na řešení konstrukcí.
Autoservis, pneuservis Třebíč - servis pro motorová vozidla
Autoservis, pneuservis Třebíč - servis pro motorová vozidla, mechanické práce, autolakovna, autokarosárna a diagnostika od firmy HLOUCH MOTORS s.r.o. v Třebíči - Kvalitní autoservisní práce.
Hudební a taneční klub, pořádání diskoték, kulturních akcí s barem a restaurací
Oslavy, maturitní plesy, koncerty, plesy, diskotéky,tanečních kurzy i firemní akce pořádá Společnost EURO AGENCY service s.r.o v největším hudebním a tanečním klubu na Plzeňsku v obci Horní Bříza.
Lisování, CNC obrábění, 3D laserové řezání a svařování pro automobilový průmysl
Kovové díly a sestavy pro automobilový průmysl, formy pro velké plastové díly, lisované plechové díly a další produkty a funkční celky vyvíjí a vyrábí firma KV FINAL, s.r.o. ve Čtveříně - Doubí
Jahody a konzumní brambory od soukromého zemědělce a rolníka
Konzumní brambory a jahody ze svých polí přímo zákazníkům dodává soukromý zemědělec a rolník Petr Rubeš z Lysé nad Labem. České ovoce a zelenina se zárukou kvality.
Zámečnictví, kovoobrábění, dřevařské technologie, Trutnov
Spolehlivost, individuální přístup a letité zkušenosti v oboru dřevařských technologií, to vše vám nabízí rodinná firma Binter DS s.r.o. z Trutnova. Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem dřevařských technologií. Vyrobíme rámové pily, ostřičky pil, i dopravníky k pilnicím. Veškeré práce přitom podřizujeme vašim přáním a potřebám. Firma Binter ...
Výroba rozvaděčů nízkého napětí Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se sídlem v Příbrami je firma s tradicí a využívá své zkušenosti v oboru výroby nn rozvaděčů (rozvaděčů nízkého napětí) s individuálním přístupem k řešení každé zakázky.
Odborné mykologické posudky dřevěných konstrukcí | Náchod
Odborné mykologické posudky dřevěných konstrukcí je činnost na, kterou se specializujeme. Jsteli z Náchoda nebo odkudkoliv z republiky, zastavte se u nás na konzultaci. Rádi Vám poradíme. Provedeme Vám biotický průzkum dřevěných stavebních konstrukcí domu nebo budovy. Po zjištění a analyzování napadení vám uděláme návrh možné sanace ...
Hliníkové a ocelové rolovací mříže výroba Praha – bezporuchové
Hledáte způsob efektivní ochrany výlohy nebo vstupu do obchodu? Obraťte na společnost MAVES s.r.o. se sídlem a vzorkovnou v Praze, která nabízí výrobu hliníkových a ocelových rolovacích mříží.
Kvalitní autoservis - oprava a servis osobních i nákladních automobilů
Autoopravna VB servis Vladislava Blahuta se sídlem ve Frýdku-Místku poskytuje opravy a servis osobních i nákladních vozů se specializací na opravy manuálních a automatických převodovek.
Software pro projektování a výstavbu ve všech fázích realizace stavby
Inženýrský software pro projektování a výstavbu, pro výpočty a posudky konstrukcí z různých materiálů se 3D modelováním vyvíjí a poskytuje SCIA CZ, s.r.o. se sídlem v Praze
Tradiční kachlová kamna a krby na zakázku včetně historických replik
Stavby atypických kachlových kamen, sporáků a krbů, včetně zaměření a projektu ve 3D s kompletní dodávkou materiálu zajistí firma Kamnářství Janoušek - člen Cechu kamnářů ČR.
Léčebná a preventivní lékařská péče s alergologií pro dospělé
Preventivní prohlídky, měření krevního tlaku, odběry krve, ale i diagnostiku a léčbu alergií, poruch imunitního systému nebo chronické infekce a záněty provádí MUDr. Heleny Jirákové v Klatovech.
Kusová, zámečnická výroba dílů, součástí-zakázkové obrábění nerezi, oceli, hliníku
PROFI renovace Zlín působí v oboru zámečnická výroba. Přijímáme i kusové zakázky, jde hlavně o zakázkové obrábění dílů a součástí z materiálu nerez, ocel, hliník, pozink.
Využití dešťové vody Vrchlabí - jímky, plastové nádoby, sestavy na dešťovku
Zařízení pro využití dešťové vody, které nabízíme v naší společnosti ČERPADLA VRCHLABÍ, mají spoustu výhod, v domácnosti vám může ušetřit spoustu peněz.
ČERPADLA VRCHLABÍ s. r. o. Čerpací technika
Noty různých žánrů na klavír a piano pro začátečníky i pokročilé - eshop
Široký sortiment not pro klavír i piano různých žánrů prodává na svém eshopu společnost eNoty.eu, jejíž nabídka zaujme začátečníky i pokročilé hudebníky. V našem internetovém obchodě si vybere každý.
Skleník se speciální drážkovou konstrukcí z polykarbonátových desek, prodej
Skleník se speciální drážkovou konstrukcí z polykarbonátových desek můžete zakoupit v naší provozovně v Dobrušce. Sezóna se pomalu blíží a je čas připravit se na pěstování všech možných rostli i těch, které venku díky nízkým teplotám moc neprospívají. Jednoduchým řešením pro Vás je zvolit si skleník se speciální drážkovou konstrukcí z ...
Hliníkové, montážní, skládací poloprofesionální lešení, věže, žebříky
Zajišťujeme servis, prodej a revize zdvihací techniky jako jsou různé hliníkové, montážní, skládací, profesionální i poloprofesionální lešení, věže i žebříky.
Docházkový systém, evidence docházky, monitoring příchodů a odchodů
Docházkový systém, který spolehlivě eviduje docházku zaměstnanců a monitoruje jejich příchody i odchody zajišťuje společnost FMIB s.r.o. v Ostravě.
Rozúčtování nákladů na vytápění, optimalizace topného systému, projekce
Poskytujeme komplexní služby v oblasti rozúčtování nákladů na vytápění a optimalizace topného systému včetně projekce. BYTTHERM, spol. s r.o.
Daňový poradce, účetní služby Kladno -  prvotřídní služby - individuální přístup
Potřebujete spolehlivého daňového poradce, který se postará o veškeré účetní služby a nevíte na koho se obrátit? Ing. Vladimíra Rippelová, členka Komory daňových poradců ČR, vám ráda pomůže.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
UV gely na nehty, e-shop -  vše co potřebujete pro modeláž nehtů
Díky našim výrobkům se Vám dostane profesionální nehtové péče i z tepla Vašeho domova a je možné je hromadně nakupovat do nehtových salonů.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Rehabilitace Praha – odborná pomoc fyzioterapeuta nejen při potížích pohybového aparátu
Pokud potřebujete z jakéhokoliv zdravotního důvodu služby fyzioterapeuta a celkovou rehabilitaci, obraťte se s důvěrou na služby společnosti COMHEALTH s.r.o. z Prahy.
Hydroizolační hmoty prodej Praha - pro každý objekt i stavbu
Hydroizolace neboli izolace proti vodě je nesporně velmi důležitou součástí staveb. Na hydroizolační hmoty je potřeba myslet a zajistit jejich kvalitní provedení.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha