Aktuální microsite

EPRO Trutnov  - elektromontáže Hostinné
Firma EPRO Trutnov se zabývá celkovými elektroinstalacemi a provádí veškeré elektromontážní práce.
Tiskárny etiket od společnosti ETIGRAF, s.r.o.
Vážení zákazníci, pokud potřebujete poradit s nákupem tiskárny etiket s možností tisku čárových kódů, společnost ETIGRAF, s.r.o. má pro Vás připravená řešení pro výrobu, obchod i logistiku. Rádi Vám s výběrem pomůžeme s ohledem na konkrétní požadavky Vaší aplikace jako je odolnost tisku, množství potiskovaných etiket, polepovaný substrát nebo ...
Nízkoenergetické domy - dům s nízkou energetickou náročností na vytápění
Nízkoenergetické dům je dům přesněji řečeno s nízkou energetickou náročností na vytápění. Naše firma se ve stavebnictví pohybuje dlouhé roky a máme tak cenné zkušenosti s různými stavbami. V nízkoenergetických domech nepoužíváme běžné systémy, protože potřebujeme docílit nízké energetické náročnosti. Dům postavená v tomto režimu Vám ...
Montáž, profesionální výměna, autoskla, Vinprint, všechny typy aut
Zajišťujeme montáže a profesionální výměny autoskel pro všechny druhy automobilů, včetně přítomnosti technologie Vinprint
Homapal kovolamináty - funkční materiál pro všechny typy interiérů
Kovolamináty homapal jsou obzvlášť vhodné pro atypické interiéry, jelikož se s nimi snadno pracuje a je možné z nich vytvořit nábytek nejrůznějších tvarů.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Pronájem mobilní wc Praha chemické záchody Poděbrady Kolín Hradec
Prodej a pronájem mobilních toalet pro pořádání firemních, kulturních a výstavních akcí.
Obaly z vlnité lepenky i pro automobilový průmysl
Potřebujete obstarat obaly z vlnité lepenky nadstandardních rozměrů? Společnost Podorlická kartonážní z města Dobruška je schopná vyrobit pro vás velké krabice, vhodné i pro díly z automobilového průmyslu. Nevíte, jak vhodně zabalit například čelní sklo autobusu? Naše firma pro vás má jednoduché řešení v podobě obalu z vlnité lepenky. Vyrobíme ...
Spojovací materiál Kolín – Šrouby Klocová
Šrouby Klocová - na naše zboží se můžete spolehnout. Spojovací materiál co pevně spojí a jen tak se nerozpojí.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Zařízení pro tmely, lepidla i zalévací hmoty pod jednou střechou
Jsme tak schopni spolehlivě a precizně dávkovat tmely i lepidla například při svařování kovů, plechů, při tváření skeletů automobilů, v oblasti povrchové úpravy a tak dále.
Výroba, náhradní díly pro stroje a zařízení v potravinářském průmyslu, oprava
Zajišťujeme výrobu, opravy a renovace náhradních dílů pro stroje a různá zařízení používaných především v potravinářském průmyslu.
Konec tahání za šňůru, sekačka VEGA s elektrostartem
VeGA 485 SXHE benzínová sekačka s pojezdem a elektrickým startováním 7in1. Sekačka je vhodná pro toho, kdo již nemá sílu nastartovat běžným způsobem. (starší lidé, ženy, atd.....) Zahradní motorová sekačka VeGA 485 SXHE s pojezdem je letošní novinkou značky VeGA. Sekačka vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním, ...
Skleněné vitríny pro obchody, domácnosti i muzea Kolín
Ve společnosti LEKY proto nabízíme skleněné vitríny hned v několika variantách tak, abyste si mohli vybrat přesně to, co vám vyhovuje.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Vrtané studny, které se vyplatí
Mít vlastní studnu se v dnešní době, kdy voda i ostatní energie neustále zdražují, skutečně vyplatí. Myslíte si to také a chcete využít výhod vrtané studny, ale nevíte, na koho se obrátit? Pak je pro vás společnost POŽI z obce Spy u Nového Města nad Metují jasnou volbou. Vrtané studny jsou totiž našim oborem již řadu let. Zajistíme tak nejen ...
Těžební práce, zemní práce, násypová tělesa, odkopávky
Naše firma MELICHAR Liberec, s.r.o. zajišťuje těžební práce, zemní práce, násypová tělesa a odkopávky.
Rozbory vody - jste to, co pijete. Nebuďte bakterie!
Nechte si zjistit co pijete. Kvalitní rozbory vody odhalí každou nežádoucí bakterii. Zvolte prevenci v podobě rozborů vody! Prvním krokem je kontaktovat Povodí Labe, jsme tu i pro vás! O nežádoucích bakteriích víme všechno a dokážeme cíleně předcházet zdravotním problémům. Pitný režim je důležitý, to víme všichni. Málokdo pak ale ví, jestli je ...
Mobilní příčky pro přepažení místností Praha - elegantní a praktické řešení
Pro chytré přepažení velkého prostoru si pořiďte mobilní příčky od společnosti MAVES.
Eshop - potřeby pro manikérky a pedikérky - široký výběr pomůcek pro Vaši práci
E-shop s potřebami pro manikérky a pedikérky je pro Vás online od společnosti JESSICA Praha.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Markýzy a pergoly všech typů Jirkov, Chomutov - široká nabídka potahových látek
Vytvořte si příjemnou atmosféru prostřednictvím markýz a pergol od společnosti LENAservis.
Svařování velkých celků, strojů i konstrukcí metodou MIG, MAG, TIG
Společnost Porgest, a.s. se zaměřuje na svařování velkých celků, strojů i konstrukcí metodou MIG, MAG, TIG. Své služby poskytne pro celý Olomoucký a Moravskoslezský kraj.
Komplexní kurz účetnictví a daňové evidence - rychle a s přehledem
Pokud chcete rozšířit své znalosti v účetnictví a daňové evidenci, pak navštivte náš kurz účetnictví a daňové evidence ve vzdělávacím centru VIA FUTURA v Opavě.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Krémy na boty - impregnace bot proti vodě, sněhu i soli
Ideální přípravky na ochranu bot do deště a zimy naleznete ve e-shopu vseproboty.cz. Vyberete si zde ze širokého sortimentu krémů na boty a impregnací proti vodě, sněhu i soli.
Zakázkové kovoobrábění, svařování a dělení materiálu, Chrudim
Strojní součásti, obráběné díly, ocelové konstrukce a svařence vyrábí, obrábí, frézuje, soustruží a svařuje na zakázku firma Metaltechnik s.r.o. se sídlem v Chrudimi.
Dřevostavby bez panelových konstrukcí a veškeré stavební práce
Individuální a originální dřevostavby bez panelových konstrukcí včetně fasád a dalších běžných zednických prací provádí Stanislav Šturc – Stavitel v Kamenickém Šenově, okres Česká Lípa.
Stavební chemie, pěny, tmely a hydroizolace pro profesionály i kutily
PU pěny, tmely, lepidla, zateplovací systémy, hydroizolace a další stavební chemii dováží a distribuuje společnost Selena Bohemia s.r.o. sídlící v Bohušovicích nad Ohří. Zastoupení Tytan Professional.