Aktuální microsite

Celní služby - poradenství, vystavení dokumentů i vyřizování žádostí jménem klienta
Kromě bezpečné přepravy pro Vás firma Promet Logistics a.s. zajišťuje také celní služby. Využít můžete poradenství, vystavení potřebných dokumentů i vyřizování žádostí Vašim jménem.
Kvalitní dětské oblečení objednávejte pohodlně z e-shopu
Máte jedno nebo více dětí? Pak určitě víte, co všechno starost o ně obnáší. Malá miminka potřebují spoustu vybavení. Nejsou to jen plenky, které využijete každý den. V zásobě je potřeba mít i nejrůznější textil pro různé příležitosti. Dětské oblečení rozličných velikostí nabízí e-shop Tomáš Vejnar. V naší nabídce máme dětské oblečení pro různé ...
Mezinárodní zahradnická výstava a veletrh Flora, jarní etapa
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. vás srdečně zve na mezinárodní zahradnickou výstavu a veletrh - jarní etapa 2019.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Kompletní účetní servis - zastupování před finančními úřady, zdravotními pojišťovnami
Součástí podnikání je jednání s úřady, proto využijte služby firmy FULLCOM z Nového Jičína, která vám poskytne kompletní účetní servis i zastupování před finančními úřady a zdravotními pojišťovnami.
Zastupování v daňovém řízení Kladno - přenechejte starosti nám a sami se věnujte Vašemu podnikání!
Kancelář daňové poradkyně - Ing. Vladimíry Rippelové, vám nabízí kompletní daňové a účetní služby. Pomoc nabízíme v oblastech daňového poradenství, účetního poradenství či účetních prací.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Profesionální, ekologicky šetrný systém chemického čištění otopných systémů
Provádíme profesionálně, ekologicky a šetrně chemické čištění otopných systémů, abyste mohli dosáhnout snížení nákladů na topení.
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Pohřební služba Křelina Turnov - pomůžeme vám v těžkých chvílích
Pohřební služba Křelina Turnov, zajistíme i velmi specifický smuteční obřad do těch nejmenších detailů.
Údržba venkovních ploch a budov - sečení zahrad, trávníků
Firma Kamil Kramný Vám nově v Opavě a okolí poskytne také sečení zahrad, trávníků a údržbu budov, chat či chalup.
Kooperace obrábění
PROTOTYPOVÁ VÝROBA s.r.o. zajišťuje kooperace obrábění, tedy nabízí spolupráci pro firmy, které nemají čas nebo prostor pro další výrobu svých produktů.
Zakázková výroba ze dřeva dveří, oken, nábytku, dřevěné díly
Specialistou na zakázkovou výrobu ze dřeva a dřevěné díly pro výrobce nábytku, oken, dveří, schodišť, je v okolí Brna společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Kalibrační laboratoř České Budějovice
Hledáte akreditovanou kalibrační laboratoř pro kalibraci vlastích měřidel? Obraťte se na firmu KSQ spol. s r.o. z Českých Budějovic, která své služby nabízí přímo u zákazníka i ve vlastní laboratoři.
Optik Ústí nad Labem – výběr nových brýlí, opravy brýlí, měření zraku
Pokud nosíte brýle na dálku nebo na blízko, kontaktní čočky nebo potřebujete změřit zrak či opravit poškozené brýle, navštivte Oční optiku Krůtková v Ústí nad Labem.
Produkty pro profesionální potravinářský trh, potravinářské produkty
Produkty pro profesionální potravinářský trh, potravinářské produkty pro cukráře, pekaře, do restaurací, jídelen pro catering od firmy FRUJO, a.s. ve Tvrdonicích.
Balkonové zábradlí - výroba na zakázku, renovace zábradlí
Balkonové zábradlí z nejkvalitnějších materiálů - výroba na zakázku, renovace balkonového zábradlí, realizace na klíč od firmy ALUS s.r.o. v Hustopečích.
Kvalitní vaječné těstoviny ručně balené vlastní produkce - prodej
Kvalitní vaječné těstoviny ručně balené vlastní produkce, prodej široké nudle, těstovinová rýže, barevná vřetena a další od firmy ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech.
Rekonstrukce přestavby domů bytů zateplování fasád Liberec
Realizujeme a provádíme kompletní rekonstrukce a zateplování rodinných, bytových a polyfunkčních domů, občanských budov a průmyslových objektů.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Prodej stínidel Praha - moderní a designové tvary
Stínidla do každého pokoje najdete u firmy Rendl lighting. Hledáte doplněk do domácnosti, který dá vašemu prostoru šmrnc? Právě svítidlo je tím pravým doplňkem do domácnosti. Díky tvaru i světelné hře Vám dokáže vykouzlit příjemné prostředí a nastolit atmosféru, která se hodí k vašemu obydlí. Společnost Rendl lighting nabízí spoustu designových ...
Restaurace, polední menu, společenské akce, ubytování na jižní Moravě
Chcete se dobře najíst v příjemném prostředí s milou a profesionální obsluhou? Pořádáte společenskou akci a hledáte vhodné prostory? Právě pro Vás je tu restaurace Slávie v okrese Znojmo.
Kvalitní a zároveň lehká přilba co splní dokonalou ochranu při práci
Bezpečnostní přilba vhodná pro pracovníky v průmyslu a lesnictví, dodáváme velký výběr barev a provedení dle platných norem - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Rekonstrukce církevních staveb - kopule kaple, nosné části krovu
Provádíme rekonstrukce církevních staveb jako například kopule kaple, nosné části krovu, rekonstrukce krovů, výměna trámů u věží aj. Máme za sebou mnoho rekonstrukcí církevních staveb a máme tak mnoho zkušeností s touto prací, proto dokážeme téměř cokoliv. Chcete dát Váš kostel nebo jinou církevní stavbu do pořádku a sami na to nestačíte? ...
Odhlučněná jednofázová elektrocentrála GG 35 Ei  v plastovém obalu
Jednofázová odhlučněná elektrocentrála GG 35 Ei jako perfektní záložní zdroj pro soukromé i profesionální využití – špičkové elektrocentrály od různých výrobců Emkol Litomyšl
Vnitrostátní i mezinárodní kamionová doprava - Hradec Králové
Dopravit zboží z bodu A do bodu B rychle, bezpečně a bez jeho poškození - to má na starosti vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava. Zdá se vám to jako jednoduchý úkol? Nenechte se mýlit. K spolehlivé přepravě zboží totiž potřebujete nejen odpovídající techniku, ale i dostatečné zkušenosti s vnitrostátní či mezinárodní kamionovou dopravou a ...
Inteligentní senzor kvality vzduchu Sensobox – už žádný znečištěný vzduch
Inteligentní senzory kvality vzduchu s možností řízení nástěnných větracích jednotek Sensobox - KORADO, a.s. Česká Třebová
Studnařství, hlubinné, průzkumné vrty, vrtání studní,  vyhledávání vody
Provádíme studnařské práce, průzkumné a hlubinní vrty, vrtání studní, vodu vyhledáváme, naše studnařství funguje po celé České Republice.