Aktuální microsite

Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Krémy na boty - impregnace bot proti vodě, sněhu i soli
Ideální přípravky na ochranu bot do deště a zimy naleznete ve e-shopu vseproboty.cz. Vyberete si zde ze širokého sortimentu krémů na boty a impregnací proti vodě, sněhu i soli.
Zakázkové kovoobrábění, svařování a dělení materiálu, Chrudim
Strojní součásti, obráběné díly, ocelové konstrukce a svařence vyrábí, obrábí, frézuje, soustruží a svařuje na zakázku firma Metaltechnik s.r.o. se sídlem v Chrudimi.
Dřevostavby bez panelových konstrukcí a veškeré stavební práce
Individuální a originální dřevostavby bez panelových konstrukcí včetně fasád a dalších běžných zednických prací provádí Stanislav Šturc – Stavitel v Kamenickém Šenově, okres Česká Lípa.
Stavební chemie, pěny, tmely a hydroizolace pro profesionály i kutily
PU pěny, tmely, lepidla, zateplovací systémy, hydroizolace a další stavební chemii dováží a distribuuje společnost Selena Bohemia s.r.o. sídlící v Bohušovicích nad Ohří. Zastoupení Tytan Professional.
Zmrzlinové směsi a sirupy - výroba ledové tříště, točená zmrzlina a kopečková zmrzlina
Zmrzlinové směsi a sirupy - výroba osvěžující ledové tříště, prodej točené zmrzliny, kopečkové zmrzliny od firmy FRUJO, a.s.v Tvrdonicích u Břeclavi- tradiční česká kvalita.
Nápojové automaty, kávovary, výrobníky vody, espresso automaty, prodej
Zajišťujeme maloobchodní i velkoobchodní prodej nápojových automatů jako jsou kávovary, espreso automaty, instantní systém a další.
Montáž klimatizačních zařízení, vzduchotechniky, kompletní klimatizační systémy
Provádíme montáže a dodávky kompletních klimatizačních systémů a zařízení a vzduchotechniky.
Tryskání ocelových konstrukcí, svařovaných dílů, plotových dílů, trubek
Mimo povrchové úpravy kovů Vám nabízíme tryskání ocelových konstrukcí, svařovaných či plotových dílů, trubek a dalšího materiálu.
Svatební kytky, květiny pro nevěstu, ženicha, výzdoba svatební tabule
Nechejte si navázat svatební kytky pro nevěstu i ženicha v Květinářství Kamélie Holešov nebo na druhé prodejně ve Fryštáku. Rádi připravíme květiny i výzdobu svatební tabule.
Kácení stromů ve výškách se stromolezeckým vybavením, frézování pařezů
Firma Jiří Petřík provádí kácení stromů se stromolezeckým vybavením, ve výškách. Zajistíme i frézování pařezů a odklizení dřeva. Působíme po celé ČR, často v regionu Uherské Hradiště, Zlín.
Obec Mířkov s přidruženou obcí Křakov a osadou Nový Dvůr
Obec Mířkov, ke které patří Křakov a osada Nový Dvůr, se nachází v Plzeňském kraji v okrese Domažlice. Blízké Sedmihoří láká k vycházkám i rodinným výletům.
Prodej a výroba přísad do betonu, speciální maltoviny Praha - přísady, které vám ulehčí práci
Společnost BETOSAN s.r.o se zabývá výrobou a prodejem přísad do betonu a speciálních maltovin.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Prodej podlah, vzorková prodejna podlahových krytin,  podlahové centrum Znojmo
Největší výběr podlah, vzorková prodejna podlahových krytin, podlahové centrum s širokým sortimentem podlah nabízí firma K-Produkt, s.r.o., ve Znojmě.
Odběr a laboratorní rozbor pitných odpadních vod
Rozbory pitných a odpadních vod pro organizace a veřejnost. Jestli voda splňuje zdravotní a technické požadavky vám zjistí Povodí Labe v Hradci Králové. Laboratorním rozborem se především zjistí zda voda vyhovuje nejpřísnějším hygienickým předpisům. Musí odpovídat jak vlastnostem fyzikálním, tak i po stránce složení chemické a mikrobiologické. ...
Sušárna obilí a řepky – ekonomické sušení | Hradec Králové
Sušárna se skládá ze čtyř oddělených prostor, které zajistí kontinuální sušení obilí, kukuřice i řepky.
Vinařství s historickým vinným sklepem, vinotéka Valtice, Valtické podzemí.
Vinařství s historickým vinným sklepem, vinotéka Valtice ve Valtickém podzemí - labyrint vinných sklepů to je VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO a.s. - úspěšná vína Lednicko-valtického areálu.
Celozrnná mouka, prodej kvalitní celozrnné pšeničné a žitné mouky, mlýnské výrobky z mlýna.
Recepty z celozrnné mouky, výroba pšeničné a žitné mouky, prodej mouky a mlýnských výrobků od firmy Alfa mlýn a balírna - rady a nápady na recepty z celozrnné mouky.
Železobetonové a betonové konstrukce - rodinné domy a průmyslové stavby
Železobetonové a betonové konstrukce pro rodinné a bytové domy, průmyslové stavby od firmy Quart Construct s.r.o. v Pohořelicích - specializace na řešení konstrukcí.
Autoservis, pneuservis Třebíč - servis pro motorová vozidla
Autoservis, pneuservis Třebíč - servis pro motorová vozidla, mechanické práce, autolakovna, autokarosárna a diagnostika od firmy HLOUCH MOTORS s.r.o. v Třebíči - Kvalitní autoservisní práce.
Hudební a taneční klub, pořádání diskoték, kulturních akcí s barem a restaurací
Oslavy, maturitní plesy, koncerty, plesy, diskotéky,tanečních kurzy i firemní akce pořádá Společnost EURO AGENCY service s.r.o v největším hudebním a tanečním klubu na Plzeňsku v obci Horní Bříza.
Lisování, CNC obrábění, 3D laserové řezání a svařování pro automobilový průmysl
Kovové díly a sestavy pro automobilový průmysl, formy pro velké plastové díly, lisované plechové díly a další produkty a funkční celky vyvíjí a vyrábí firma KV FINAL, s.r.o. ve Čtveříně - Doubí
Jahody a konzumní brambory od soukromého zemědělce a rolníka
Konzumní brambory a jahody ze svých polí přímo zákazníkům dodává soukromý zemědělec a rolník Petr Rubeš z Lysé nad Labem. České ovoce a zelenina se zárukou kvality.
Zámečnictví, kovoobrábění, dřevařské technologie, Trutnov
Spolehlivost, individuální přístup a letité zkušenosti v oboru dřevařských technologií, to vše vám nabízí rodinná firma Binter DS s.r.o. z Trutnova. Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem dřevařských technologií. Vyrobíme rámové pily, ostřičky pil, i dopravníky k pilnicím. Veškeré práce přitom podřizujeme vašim přáním a potřebám. Firma Binter ...
Výroba rozvaděčů nízkého napětí Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se sídlem v Příbrami je firma s tradicí a využívá své zkušenosti v oboru výroby nn rozvaděčů (rozvaděčů nízkého napětí) s individuálním přístupem k řešení každé zakázky.