Aktuální microsite

E-shop kojenecký a dětský textil - výrobce dětského a kojeneckého zboží
Společnost Vejnar se zaměřuje na výrobu a prodej kojeneckého a dětského textilu.
Bazény zchladí horké dny - Trutnov
Blíží se letní sezóna a s ní jistě spousta parných dnů jako stvořených pro koupání v bazénu. V takovém období je dobré mít doma k dispozici místo, kde se budete moci zchladit. Ideální jsou právě bazény, které vám poskytují příjemné místo k odpočinku a relaxaci, což v horkých dnech jistě oceníte. Pokud tápete, kde si bazén vhodný pro vás vybrat, ...
Velkoobchod, prodejce, online prodej - molekulární přísady, maziva, ztráta energie třením.
Prodejce molekulárních přísad a maziv 3. generace - METANOVA, MEGALON. Ztráty energie třením minimalizují produkty od firmy METANOVA CZ.
METANOVA
Gastro zařízení ABNER – dáváme jídlu formu
Efektivní a přitom účelné gastro zařízení vyrobené z chromniklové oceli zachová jídlu tu správnou teplotu.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Magnety a magnetické výrobky - permanentní magnety, magnetické separátory, fólie
Od svého založení firma ELIDIS s.r.o. dodává magnety a nejrůznější typy magnetických výrobků. Jako dovozce a výrobce firma nabízí velmi výhodné ceny.
Čalounění na zakázku Plzeň
Jste z Plzně a okolí a hledáte šikovného čalouníka? Opravy nového i starožitného nábytku a čalounění na zakázku provede a velký výběr potahových látek nabízí čalounictví paní Yvetty Šantorové.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Recyklace a zneškodnění druhotných surovin, sběr surovin
Recyklace, zneškodnění a likvidace druhotných surovin, sběr surovin a odpadů, komunální odpad zajišťuje firma ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Kurovický lom-přírodní památka, naučná stezka
V regionu Zlínský kraj se nachází přírodní památka Kurovický lom, kde můžete vidět chráněné druhy plazů a obojživelníků. Je zde vytvořena naučná stezka.
Kurovický lom
Obec Lovečkovice,  vesnice v Českém středohoří, chráněné krajinné oblasti
Obec Lovečkovice, spolu s přidruženými obcemi, se nachází v Ústeckém kraji v okrese Litoměřice, na území chráněné krajinné oblasti České středohoří. V obcích naleznete zajímavé historické památky.
Dotace z fondů ESF na vzdělávání zaměstnanců Vám pomůže zajistit zkušený partner
Vzdělávání zaměstnanců i manažerů je díky dotacím z fondů ESF snadněji dostupné pro každou firmu. Zvláště když pomůže zkušený partner, jímž je DMC management consulting s.r.o.
Elektrospotřebiče MOULINEX, TEFAL, opravy, servis
Elektrospotřebiče MOULINEX, TEFAL, opravy, autorizovaný servis spotřebičů těchto, ale i dalších značek nabízí firma PaP servis v Brně.
Pohřební služba | Jičín, Sobotka
Pohřební služba Krejčíkovi zajistí důstojné poslední rozloučení podle vašich představ. Naše působiště najdete v Jičíně a v Sobotce. O vyřizování veškerých formalit se postaráme my. Služby naší pohřební služby poskytujeme nepřetržitě. Zařizujeme také převoz zesnulých v rámci České republiky i zahraničí. U nás si můžete vybrat ze všech druhů ...
Kalibrace, software České Budějovice
Společnost KSQ slouží jako kalibrační laboratoř, která je akreditována podle ČSN EN ISO v několika oborech.
Roboty KUKA pomohou vašemu průmyslovému odvětví Praha - Roboty pro Vaši aplikaci
Chtěli byste ve svém provozu využívat robotické buňky? Pak kontaktujte Blumembecker Prag, která dodává robotická pracoviště takzvaně na klíč a v souladu se všemi vašimi dohodnutými požadavky.
Pohřební služba, pohřby, kremace, uložení do hrobu, parte, Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc sídlí v obci Kaplice v okrese Český Krumlov. Na profesionální úrovni pro Vás zajistíme všechny náležitosti spjaté s pohřbem, kremací a rozloučením s blízkou osobou.
Montáž, renovace a opravy různých typů střech, prodej střešních krytin
Firma ZVOZA, s.r.o. má bohaté zkušenosti s montáží, renovací a opravou různých typů střech. Provádí v oblasti Polné na Vysočině klempířské, tesařské a pokrývačské práce a také prodává střešní krytiny
Babybox, schránka pro anonymní odložení novorozence v areálu nemocnice Zlín
V západní části areálu Baťovy nemocnice Zlín je umístěn Babybox, který slouží jako schránka pro anonymní odložení novorozence.
Vazba diplomových a bakalářských prací, tiskařské práce
Vazba diplomových a bakalářských prací, tiskařské práce, expresní vazby provádí firma MIKO - Kancelářské potřeby v Moravských Budějovicích.
Prodej a servis chladičů průmyslových kapalin, kompresory
Servis a prodej chladící techniky jako jsou kompresory pro chlazení průmyslových kapalin zajistí k prodeji na Vysočině firma Servis chlazení Matějíček s.r.o.
Hnědé a černé uhlí, prodej, uhelné sklady, koks, kovářské uhlí
Skladujeme a prodáváme hnědé a černé uhlí v našich uhelných skladech v Jaroměři, dále u nás najdete i koks, kovářské uhlí a palivové dřevo.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Ploché střechy Trutnov - realizace pro střešní pláště s nulovým sklonem – bezúdržbová a bezplamenná technologie
Ploché střechy - realizace pro střešní pláště s nulovým sklonem, bezúdržbová a bezplamenná technologie – generální dodávky a opravy plochých střech - POPAS CZ, Trutnov, ploché střechy na splátky!
CNC obrábění soustružení řemenice hřídele převodovky Žamberk
Nabízíme volné kapacity na přesné obrábění, CNC obrábění, soustružení, kovoobrábění - Bühler CZ s.r.o. Žamberk
Navařování tvrdokovu, opravy forem navařováním (návary)
Firma TOWELIN ze Zlína se zabývá navařováním tvrdokovu, svařováním oceli a opravou forem navařováním tzv. návary.
Královský medovník, výroba, prodej, rozvoz - klasický, meruňkový, třešňový, švestkový
Společnost Melado s.r.o. se ve Slavičíně specializuje na výrobu Královského medovníku, který dodává nejen po Zlínském kraji, ale po celé České republice.
Servis a revize výtahů - montáže, opravy zdvihacích zařízení
Servis a revizi výtahů provádí firmy VÝTAHY SILESIA s.r.o, která se zaměřuje na zdvihací zařízení a poskytuje vše od montáží, až po opravy v Opavě a okolí.