Aktuální microsite

Opravy alternátorů a startérů, repase Náměšť nad Oslavou
Opravy alternátorů a startérů, repase, specializace na autoelektro, nákup a oprava kvalifikovanými odborníky od firmy Zdeněk Juřica v Náměšti nad Oslavou.
Paletové regály Praha – přehlednost a efektivní využití prostoru
Hledáte efektivní řešení uskladnění výrobků a maximálního využití prostoru skladu? Kontaktujte výrobce kvalitních paletových regálů, firmu TechnoBank se sídlem v Praze.
Hotel Ostrý, Železná Ruda, Šumava, ubytování, restaurace
Ubytováni a restauraci v nekuřáckém hotelu nabízí Hotel OSTRÝ *** Hotely Horáková s.r.o., sídlící ve městě Železná Ruda, v rekreační oblasti Šumava.
Obec Rokle, Hradec, Želina, Nová Víska, Krásný Dvoreček na Chomutovsku
Obec Rokle a její části Hradec, Želina, Nová Víska, Krásný Dvoreček nalezneme v okrese Chomutov, jihovýchodním směrem od města Kadaň, na levém břehu řeky Ohře.
Obec Pašinka, v okrese Kolín, památky, turistika, cyklistické trasy
Pašinka je turistický vyhledávaná obec v okrese Kolín ve Středočeském kraji, s historickými zajímavostmi jako gotická tvrz, zámek, kaplička.
Obec Janská, v okrese Děčín, turistika, přírodní a historické památky
Obec Janská, v Ústeckém kraji v okrese Děčín, je turisticky vyhledávanou vesnicí pro historické památky jako podzemní továrny a koncentrační tábor, ale i pro významná přírodní chráněná území.
Obec Kšely ležící v okrese Kolín, východně od hlavního města Praha
Obec Kšely se nachází ve Středočeském kraji v okrese Kolín , východním směrem od hlavního města Praha. Ve vsi naleznete církevní památky evangelického náboženství.
Zemní a výkopové práce při zakládání staveb, odvoz materiálu
Zemní a terénní úpravy, výkopy pro základy stavby, svahování, srovnání pozemku, snížení terénu, naložení včetně odvozu zeminy zrealizuje Autodoprava Skalický, sídlící v okrese Ústí nad Orlicí.
Služby ve svařovně Duchcov – údržba kolejí a kolejnic, výměny pražců
Společnost Duchcovská svařovna a.s. nabízí kompletní profesionální služby, které jsou vyžadovány při údržbě a kontrole kolejí a kolejnic, včetně logistických služeb a převozu kolejnic.
Tkaninové hadicové filtry - Filtr Zeos
Tkaninové hadicové filtry si hravě poradí s odsávání prachu. Tkaninové hadicové filtry zbaví prachu nejen dopravní cesty. Filtrujte s námi - Filtr Zeos!
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství
Svoz odpadu, skládka odpadů, odpadové hospodářství, nakládání s nebezpečnými odpady, bioodpad, sběrný dvůr od firmy Ekor s.r.o. v Kyjově - výkupy a nakládání s odpady.
Montáž domovní klimatizace - klimatizace do bytů, domů, kanceláří
Montáž domovní klimatizace, klimatizacční zařízení do bytů, domů, kanceláří, komerčních budov, klimatizace značky Gree - největší světové výrobce od firmy A-TECHNOLOGY s.r.o. v Břeclavi.
Hliníkové a nerezové doplňky pro bytové domy, sušáky do lodžií, balkonová zábradlí
Hliníkové a nerezové doplňky pro bytové domy, sušáky do lodžií a oken, balkonová zábradlí, zasklívání lodžií od firmy Alus s.r.o. v Hustopečích - specializovaná práce od zkušených pracovníků.
Dřevěné, vinylové podlahy či marmoleum? (Mladá Boleslav)
Pomůžeme vám vyřešit jakýkoliv váš požadavek na novou podlahovou krytinu. Jelikož víme co prodáváme, tak pro nás to bude hračka.
Pokládka a recyklace živice Praha - bezproblémový servis
Naše společnost provádí pokládku a recyklaci živice nejen v Praze ale i v nejbližším okolí středočeského kraje.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Výroba a potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky
Výroba, potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky pro docházkový systém jako identifikační médium, bankovní karty a další nabízí IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Fundamentální metrologie a ověřování a kalibrace měřidel v Praze a okolí
Profesionální služby v oblasti schvalování, ověření nebo kalibraci měřidel provozuje Český metrologický institut. Poskytuje fundamentální, průmyslové metrologii, uchovávání a rozvoj státních etalonů.
Servis garážových vrat sekčních, rolovacích i zasouvacích a prodej příslušenství
Servis garážových vrat sekčních, rolovacích i zasouvacích zajišťuje společnost Hapur s.r.o., která působí v celém Moravskoslezském kraji, například v Karviné, Opavě i Frýdku Místku.
Efektivní průmyslové čištění hal, strojů a opláštění budov
Pokud chcete na průmyslové čištění hal, strojů či opláštění budov využívat specializovanou firmu, sáhněte po AVIAR Cleaning Company, která vám poskytne veškeré úklidové služby v Šumperku i Olomouci.
Velkoobchod, prodej kvalitních světových autolaků, barev koncernu PPG
Firma Janků Autolaky s.r.o. v Ostravě Vám nabízí velkoobchodní prodej těch nejlepších kvalitních světových barev a autolaků koncernu PPG.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Autokosmetika a technická chemie pro auta, průmysl a strojírenství
TRANSA spol. s r.o. je výhradním distributorem autokosmetiky a technické chemie SJD v České republice. Nabízíme autokosmetiku pro auta, průmysl a strojírenství. Působíme převážně v Opavě a Ostravě.
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Zachycovací postroj LANEX - při práci je dobré mít kvalitní jištění. Tento typ postroje si sami přesně nastavíte na svoji postavu,
Pro dobré pracovní nasazení je dobré mít ve své výbavě něco, co Vás podrží. Co byste řekli na Lanex zachycovací postroj, který je k tomu přímo stvořen. Bezpečí a jistota s našimi postroji.
Prodej ojetých aut Volkswagen Passat, Golf a Škoda Octavia, Superb, Fabia
Pořiďte si prověřený ojetý vůz u dovozce, firmy MSCAR Kroměříž. Zaměřujeme se na prodej ojetých aut Volkswagen Passat, Golf a vozů Škoda Octavia, Superb, Fabia.
Kamenické práce, výroba pomníků, zákrytových desek, výrobky z kamene
Precizní kamenické práce, výroba nejen nových pomníků na zakázku, zákrytové desky, jednohroby, dvojhroby, výrobky z kamene zajišťuje Kamenosochařství Benešovský z okresu Znojmo.
Střešní boxy, autoboxy pro bezpečné a elegantní uložení vašeho vybavení - prodej, půjčovna
K přepravě stanů, kol, lyží a zavazadel jsou ideální střešní boxy, autoboxy. Proto se obraťte na pneuservis Václav Proksch v Olomouci, kde vám poskytnou jejich prodej i zapůjčení včetně montáže.