Aktuální microsite

Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice
Gymnázium, střední škola s obory obchodní akademie, agropodnikání, přírodovědné lyceum, sociální činnost, SOU pro prodavače, vyšší odborná škola se zaměřením na obnovu a rozvoj venkova.
Obec Křinice v okrese Náchod, turistika, ubytování, přírodní a historické památky
Obec Křinice, nacházející se v Královéhradeckém kraji v okrese Náchod, láká svými kulturními památkami, přírodními zajímavostmi či turistikou.
Mateřská škola Kunratice, Praha 4, předškolní vzdělávání a výchova
Mateřská škola Kunratice, v městské části Praha 4, zajišťuje předškolní výchovu a vzdělávání pro děti od 3 let. Školka je zaměřena na ekologickou výchovu a výuku angličtiny.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, nádrží, potrubí a systémů pro spalovací turbíny
Kovovýroba, výroba zařízení z nerezové a uhlíkové oceli jako jsou vstupní a výstupní systémy plynových spalovacích turbín, ocelové konstrukce, nádrže, potrubní díly.
Mouka na pečení chleba - pečení domacího chlebu jak na to
Mouka na pečení chleba - pečení domacího chlebu, rady a nápady na domácí chléb, prodej kvalitní mouky pro domácí pečivo od firmy ALFA mlýn a balírna v Břeclavi.
Zemní práce, terénní úpravy včetně nákladní autodopravy, okres Pardubice
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy a revitalizace rybníků ve východních Čechách společně s nákladní autodopravou či přepravou materiálů provozuje firma Pavel Hlásný se sídlem v obci Býšť.
Luxusní pánské obleky vhodné na ples, večírek i svatbu - prodej, půjčovna
Pokud si potřebujte koupit či zapůjčit pánský oblek, navštivte Svatební dům Angelika-Salon Scarlet v Ostravě, kde najdete luxusní pánský oblek, vyrobený ze špičkového materiálu, který čeká jen na Vás.
Ovoce a zelenina, velkoobchod, distribuce, zásobování prodejen, restaurací, hotelů
Ovoce a zeleninu do Vaší prodejny, restaurace i jídelny Vám zajistí velkoobchodní dodavatel ze Strakonic, firma ZEO Trade, s.r.o.. Dovážíme kvalitní čerstvé ovoce a zeleninu od pěstitelů z EU.
Audiovizuální technika s kvalitním řídicím systémem včetně instalace
Ucelené řešení audiovizuální techniky s kvalitním řídicím systémem, projekcí, ozvučením, řízením světel, klimatizace a dalších běžně používaných komponentů realizuje firma IMAGE CZ s.r.o. ze Zlína.
Elektronická evidence tržeb, EET systém DUNA CASH - snadná účtenka pro vaše podnikání
S elektronickou evidencí tržeb vám pomůže profesionální EET systém DUNA CASH, na který se specializuje společnost TILL CONSULT a.s. - DUNA CASH je snadná účtenka pro vaše podnikání
Opravy, renovace strojních součástí-hřídelí, ozubených kol, závitů
Společnost PROFI renovace působí v regionu Zlín, Zlínský kraj, specializuje se na opravy, renovace strojních součástí, např. hřídelí, závitů, ozubených kol.
Zakázkové čalounění Plzeň
Máte doma oblíbené křeslo či sedací soupravu a potah už něco pamatuje? Nemusíte hned kupovat draze nový nábytek. Využijte služeb čalounictví Yvetty Šantarové z Plzně. Dejte svému křeslu druhou šanci.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Náušnicové díly, řetízky, šnůrky prodej Jablonec nad Nisou - různé bižuterní komponenty
Společnost P.P. TRADING vyrábí a prodává různé náušnicové díly. Dále pak bižuterní komponenty, jako jsou háčky a klapky, zapínání náhrdelníků a další
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Návrhy interiérů bytů, domů, bytový designér, realizaci na klíč
Návrhy interiérů bytů, domů, realizaci na klíč dle Vašeho přání, poradenství při výběru zajistí na Ostravsku bytová designérka Eva Synková
Vedení a kompletní zpracování účetnictví a daňové evidence
Spolehlivá účetní kancelář Iva Šiflová poskytuje kompletní služby v oblasti daňové evidence, účetnictví ve Frýdku - Místku, Zlíně a okolí. Pomůžeme Vám s vedením i kompletním zpracováním.
Testovací zařízení VUOS - Centrum Ekologie, Toxikologie a Analytiky
Centrum ekologie, toxikologie a analytiky – naše služby zahrnují široké spektrum toxikologických, ekotoxikologických a analytických metod.
Velkoobchod, prodej - pracovní prostředky, ochranné pracovní pomůcky
Velkoobchod, distribuce, prodej pracovních prostředků a ochranných pracovních pomůcek, oděvů a obuvi zajišťuje firma Ochranné pracovní pomůcky Stanislav Kopeček.
Výroba dopravních pásů a ozubených řemenů pro průmysl
Výrobu dopravních pásů a ozubených řemenů pro průmysl, komponenty pro transport, manipulaci a logistiku zajistí firma Ammeraal Beltech s.r.o.
Výroba a montáž dřevohliníkových oken - velice kvalitní kování a materiál
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. je česká firma, která se specializuje na výrobu a montáž špičkových dřevohliníkových oken. Nabízíme precizní a kvalitní kování.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Výroba českých křišťálových lustrů Semily - tradiční výroba svítidel v České republice
Výrobou pravých českých křišťálových lustrů se v Semilech zabývá společnost ELITE BOHEMIA. Je jednou z největších výrobců ověskových svítidel v rámci celého světa.
Plastové kanalizační potrubí, kanalizace z plastu
Kanalizační trubky a systémy plastového potrubí dodáváme nejen na český trh, ale i do zahraničí.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Montáž WPC produktů dle osvědčených postupů
Montáž WPC produktů nebyla nikdy snadnější! Montáž WPC produktů dle osvědčených postupů vám zefektivní práci a ušetří čas. Všechny nápady a především návody najdete na našich stránkách. Naše firma Wigo Pardubice se ráda stane vaším partnerem. Při montáži WPC produktů se budete usmívat. S naším propracovaným návodem vám půjde vše pěkně od ...
Vinařství - prodej vín, vinárna, prohlídky vinných sklepů
Vinařství - prodej vín, vinárna, prohlídky vinných sklepů se sklepmistrem, degustace vín u VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO a.s. ve Valticích na jižní Moravě.
Prodej hladké ovesné mouky, zdravé výrobky, stravování
Prodej hladké ovesné mouky, zdravé výrobky, stravování, zdravá mouka k zahuštění omáček a polévek, k peční pečiva od firmy ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech.
Pohřby Sokolov - kremace, pohřby do země, zpopelnění bez obřadu, rozptyl
Pohřebnické služby v Sokolově již řadu let zajišťuje Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pomůžeme Vám se vším, co budete potřebovat, zajistíme veškeré formality s pohřbem spojené.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov