Aktuální microsite

Výuka jazyků, angličtina, němčina, francouzština - akreditované kurzy
Výuka jazyků, angličtina, němčina, francouzština, akreditované kurzy pro děti i dospělé, soukromé vyučování cizých jazyků od firmy Orange Academy plus, s.r.o. ve Znojmě a Pohořelicích.
Potiskovací systémy, inkjet tiskárny, tiskárny etiket, aplikátory etiket
Digitální potiskovací systémy, inkjet tiskárny, tiskárny etiket, aplikátory etiket, laserový tisk, značení a kódování výrobků od firmy BOTTLING PRINTING s.r.o. v Mikulově.
Sedativa pro psy, zklidňující léky, ošetření psů, veterinární klinika
Veterinární ošetřovna a ordinace MVDR.Baudyš sídlící v Jablonci nad Nisou Vám pomůže ošetřit Vaše psy, najdete u nás i sedativa a zklidňující léky pro Vaše miláčky.
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Výroba šatních kovových barevných skříněk a boxů pro 1. a 2. stupeň základních škol.
Šatní kovové barevné skříňky a boxy na míru pro 1. a 2. stupeň základních škol dodává společnost TechnoBank sídlící na Praze 6.
Geodet, geodetická kancelář, geometrické plány, geodézie
Naší specializací jsou geodetická práce, vyhotovíme Vám geometrické plány, mapové podklady, kartografická práce a další věci spadající pod činnost geodézie.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
Stavební práce - základové desky na klíč, betonáž
Stavební práce - základové desky na klíč, realizační dokumentace, betonáž základových desek, práce s geodetem od firmy Quart Construct s.r.o. v Brně, Brno venkov
Výkup papíru Pardubice - JARÝ s.r.o. - kovošrot
Výkup papíru za účelem výhodného zisku na naší pobočce v Pardubicích, Kovošrot JARÝ s.r.o. Pardubice se kompletně zabývá výkupem a likvidací nepotřebného papíru
24. Kosmetický veletrh World of Beauty & Spa 2017 – novinky podzim
Zajímají Vás současné nejnovější trendy v kosmetice, úpravě vlasů a vizážistice nebo zdravý životní styl? Navštivte na podzim již 24. Kosmetický veletrh World of Beauty & Spa 2017.
Pohřební služba - pohřeb žehem, zpopelnění, urna, převoz zesnulých
Pohřební služba Křelina, s.r.o. Vám zajistí důstojný pohřeb žehem nebo-li zpopelnění a následné uložení ostatků do urny, samozřejmostí je předchozí převoz zesnulého.
Sklepní kóje - a nemusíte se bát o svůj majetek - Chlumec nad Cidlinou
Sklepní kóje vyrábíme tak, aby byly co nejbezpečnější, nejpraktičtější a také za odpovídající cenu.
Pohřební služba, pohřby, parte, obřadní síň, květinová vazba, kremace, převoz zesnulých
Naše pohřební služba s působností nejen v Ústí nad Orlicí, Lanškrouně a Svitavách Vám zajistí, pohřby, parte, propůjčí obřadní síň, dodá květinovou vazbu, kremaci, převoz zesnulých aj.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Autodíly na vozy Škoda, e-shop, distribuce náhradních dílů, velkoobchod
Společnost Autoparts s.r.o. je distributor, e-shop a velkoobchod s největším sortimentem náhradních autodílů na vozy Škoda. Prodáváme originální náhradní díly od světových i aftermarketových výrobců.
Dělení a řezání plazmou plechů z konstrukční i legované oceli
Dělení a řezání plazmou je to nejpřesnější dělení materiálů z konstrukční i legované oceli. Potřebujete zpracovat plech nebo přesné výpalky z kovů technologií tepelného dělení materiálů metodou kyslík-acetylén nebo plazma? Výpalky z nerezových nebo hliníkových plechů, barevných kovů a konstrukční oceli? Obraťte se v Hradci Králové na firmu ...
Výměna kol, přezutí, prodej i opravy pneumatik ve spolehlivém pneuservisu
Výměnu kol si můžete domluvit v Pneuservisu Bajer Nětčice u Zdounek nedaleko Kroměříže. Kromě přezutí pneumatik máme na prodej nové pneu a provádíme běžné opravy defektů.
Prodej a vazba  květin Tábor – nádherné aranžmá pro radost
Ať se jedná o svatební kytici, květiny k narozeninám nebo na výzdobu květin, vždy je správná volba nechat je uvázat v prodejně Květiny Michaela v Táboře.
Konferenční prostory s moderní technikou pro firemní akce, školení i porady - pronájem
Konferenční prostory s moderní technikou v Hotelu FIT v Přerově jsou ideálním místem pro firemní akce, školení i porady. Neváhejte a zajistěte si pronájem konferenčního sálu nebo salónku včas.
Vybavení pro hasiče ocení profesionálové i amatéři - Jilemnice
Najdete u nás proto kvalitní záchranářské nastavovací žebříky, které lze použít i v omezených prostorách a v krizové situaci tak mohou hrát zásadní roli.
Značkové stavební a nábytkové kování - výprodej ze skladu, Hostivice, Praha-západ
Chcete-li ušetřit, ale přitom neslevit ze svých nároků na kvalitu stavebního a nábytkového kování, sledujte výprodeje ze skladu velkoobchodu Schachermayer v Hostivicích (Praha-západ).
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
WPC terasy – WIGO
WPC terasy od firmy WIGO vám zkrášlí a zútulní váš dům. WPC terasy najdou skvělé uplatnění v letních měsících. Pokukujete po sousedovic terase a rádi byste si ji taky pořídili? Nebo jste byli na návštěvě a líbilo se vám posedět si na terase? WPC produkty se vyznačují svým kompaktním a nesmekavým povrchem a terasová prkna k nim patří. ...
Chemická injektáž zdiva i sanační omítky vám pomohou s vlhkostí
Co je to chemická injektáž zdiva? Ve společnosti Ing. Karel Žáček víme, jak odstranit nežádoucí vlhkost ze zdiva. Známe všechny dostupné metody i postupy. Problém pro nás není chemická injektáž zdiva ani aplikace sanační omítky. Ať už vás trápí vlhkost dlouhodobě nebo potřebujete jen preventivní úpravy, obraťte se na nás. Nabízíme řešení na míru ...
Čtečky - vstupní zařízení pro přístupové systémy Praha
Každý přístupový systém má své vstupní zařízení neboli čtečku, která přečte RFID kartu, na základě níž rozhodne řídící kontroler o povolení přístupu.
Prodej vojenského materiálu a techniky, maskáče, batohy, námořnická trička, kanady
ARMPEX s.r.o. sídlící u Jičína v Kumburském Újezdu se zabývá prodejem vojenského materiálu, techniky a výstroje, najdete u nás nejen maskáče, batohy, námořnická trička a kanady.
Průmyslové, betonové a anhydritové podlahy Liberec.
Zajistíme pro Vás zdarma zaměření podlahy, kalkulace nákladů na podlahu, poradenství a konzultaci v oblasti průmyslových podlah.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Přenosný průmyslový ventilátor od známé mezinárodní firmy DESA
Přenosný průmyslový ventilátor Desa Master DF 30 P - vzduch proudí jedním směrem – je určen do výroby, na stavby či do skladu – urychluje vysychání - Emkol s.f. Litomyšl
Výroba betonových hydroizolačních hmot Praha - Monocrete Monomix XP + Monocrete XP rapid
Výrobní program firmy Betosan v Praze zahrnuje výrobu hydroizolačních prefabrikovaných směsí jako náhrady konstrukčního vodotěsného betonu.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha