Aktuální microsite

Ubytování, hotel, restaurace, Hřensko, České Švýcarsko, turistika, rekreace
Hledáte vhodné ubytování v Národním parku České Švýcarsko? Navštivte náš čtyřhvězdičkový Hotel Praha v Hřensku v údolí říčky Kamenice - ideální výchozí bod pro výlety a turistiku.
Autolakovna, autolakýrnictví, oprava karoserie, lakování aut Karlovarský kraj
Potřebujete přelakovat auto, nebo provést drobné opravy karoserie? Obraťte se na naši autolakovnu. V Karlovarském kraji provádíme kompletní autolakýrnické práce.
Pohřební služba Krejčíkovi Jičín vám ulehčí těžkou situaci
Odchod blízkého člověka je vždy těžká situace. Člověk se musí vypořádat nejen s vlastním zármutkem, ale do toho zařídit i spoustu důležitých věcí. Jako je pohřeb, vhodná rakev, smuteční oznámení, květiny a mnoho dalšího. Právě proto je v takové chvíli dobré, mít na blízku spolehlivou pohřební službu, která vám se vším pomůže. Právě takovou je ...
Nabídka spolupráce pro větší i malé firmy – 5 výhod náhradního plnění
ZeNa, chráněná dílna s.r.o. Náchod - možnost spolupráce ve vašem provozu - jsme držiteli certifikátu kvality
Geometrické plány pro vyznačení věcného břemene
Geometrické plány pro vyznačení věcného břemene je jedna ze služeb, kterou provádíme. Chcete věcným břemenem omezit vlastnická práva a chcete to mít pod kontrolou a smluvně ošetřené? Běžnou součástí věcného břemene jsou například vstup na pozemek kvůli jeho údržbě, využívání studny či inženýrských sítí nebo jen prosté právo chůze po pozemku, ...
Mechanické opravy nákladních vozidel | Hradec Králové
Mechanické opravy nákladních vozidel patří mezi činnosti, se kterýma máme dlouholeté zkušenosti. Máte poruchu na vašem nákladním vozidle a nevíte si radu? Jsme ti praví, kteří Vám pomůžeme. Pracujeme kvalitně, rychle a profesionálně. Náš spolehlivý autoservis nákladních vozidel Vám zajistí, že budete jezdit v bezpečném vozidle. Rozbil ...
TopolWater – s naší firmou vám bude čistírna odpadních vod dlouho sloužit
Základní servisní informace – údržba a servis čistících odpadních vod, na našich stránkách se dozvíte jak vyřešit každý problém, v případě nouze nás můžete telefonicky kontaktovat.
Rekonstrukce rodinných domů, zednické práce, zateplování fasád
rekonstrukce rodinných domů, sádrokartonářské, izolační práce, zateplování fasád, zednické práce udělá v Jihlavě stavební firma Michal Makovický
Firma Probyt Vrchlabí - voda, topení, plyn, koupelny, zajistí topenářské a vodoinstalační práce
Prodej kvalitních topenářských a vodoinstalačních materiálů, Firma Probyt Vrchlabí vám zajistí vše potřebné – rychle a spolehlivě!
Dopravní nerezová zubová čerpadla Hradec Králové výroba s elektromotorem nebo variátorem
Vyrábíme dopravní nerezová zubová čerpadla s elektromotorem nebo variátorem, pro plynulou regulaci výkonu vhodná především pro potravinářský průmysl.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Posypový materiál pro pekaře, suché plody, velkoobchod Chrudim
Suché plody a posypový materiál pro pekaře a cukráře - velkoobchod se suchými plody - prvotřídní zemědělské komodity pro Vaši pekařskou i cukrářskou výrobu - TRIAS CR Chrudim
E-shop - infračervené optické systémy, úprava diamantovým obráběním, tenkovrstvým napařováním
Specializujeme se na prodej infračervených optických systémů - infračervených objektivů upravovaných diamantovým obráběním a tenkovrstvým napařováním, sídlíme v Liberci - firma APPLIC spol. s r.o.
Izolace pro automobilový průmysl Vysoké Mýto - atypické rozměry
Tvarové izolace se plně přizpůsobí vašim aktuálním potřebám a požadavkům. Rozměry a podoba tvarové izolace tak záleží zcela na vás.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Výroba, servis, prodej automatických ostřiček pilových listů OPL
Zabýváme se výrobou, servisem i prodejem rámových pil i automatických ostřiček pilových listů OPL a dalších dřevařských strojů.
Revize, kontrola, plnění, prodej, hasicí přístroje, hydranty
Zajišťujeme revize hasicích přístrojů a hydrantů s dodáním potřebné dokumentace, dále je kontrolujeme, plníme i prodáváme.
Žárové zinkování – Wiegel CZ
Společnost Wiegel CZ se sídlem v Hradci Králové Vám nabízí protikorozní žárové zinkování na ocelové výrobky ponorem do roztaveného kovu. Povlak dosahuje takové tloušťky v závislosti na vlastnostech podkladového materiálu. Povlaky žárového zinku nabízíme v různých barevných odstínech od matně šedých až po světle lesklé. Žárové zinkování poskytuje ...
Dovoz aut na zakázku z německa, z eu-prověřené vozy z dovozu
Prověřené vozy z dovozu můžete mít díky autobazaru AUTOCAR-TICHÝ Napajedla-okres Zlín. Dovoz aut je na zakázku, převážně z Německa a dalších zemí EU.
Linky na pečení výrobků z piškotového těsta, výroba piškotů
a vyrábíme linky na pečení výrobků z piškotového těsta, na výrobu kulatých piškotů, plátových nebo piškotů v jakémkoliv tvaru, různých průměrů.
Vonné svíčky - Yankee Candle | Broumov
Vonné svíčky - Yankee Candle jsou vůně nejvyšší kvality vyráběné českou firmou sídlící v Broumově. Svíčky můžete koupit nejen v našem e-shopu, ale i v mnoha obchodech po celé České republice. Vyberte si u nás voňavý dárek pro Vás nebo někoho dalšího. Disponujeme širokým výběrem. Najdete u nás netradiční vůně jako například: - bourbonská ...
Přírodní kaučuk, plošné obuvnické materiály - stélkové, podšívkové, antiperforační
Dodání přírodního kaučuku a dalších plošných obuvnických materiálů zajistí STEMA, spol. s r.o. ze Zlínského kraje. V sortimentu také naleznete stélkový, podšívkový, antiperforační a další materiál.
Systém REXhome - zabezpečení domu nebo firmy Praha-východ – fotografie zloděje na Váš mobil
Zabezpečení firmy nebo domu pomocí kombinace domovního alarmu a automatizace Vám zajistí systém REXhome od společnosti 1. REX SERVICES a.s., se sídlem v Kamenici u Prahy.
Doplňkový sortiment k dioptrickým a slunečním brýlím Praha 9
Ochranné pomůcky pro Vaše brýle naleznete na Praze 9 v optice Cvikr. Koupíte zde pouzdra na sluneční a dioptrické brýle, roztok na čočky, šňůrky a lanka na brýle, lupy, čistící prostředky atd.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Autorizovaný prodej klimatizací TOSHIBA Praha
Společnost KLIMA-CLASSIC je spolehlivým dodavatelem kvalitních klimatizací TOSHIBA, které jsou díky rozmanité nabídce určené do všech prostor. Klimatizace TOSHIBA jsou nabízeny ve třech hlavních skupinách, podle toho, kde se používají: - RESIDENTAL – vhodné do bytů a rodinných domů díky maximálně tichému provozu, čištění a filtrace ...
Laminátové plovoucí podlahy, vhodné pro alergiky, pokládka, prodej
Zajišťujeme prodej a pokládku laminátových plovoucích podlah, které jsou vhodné i pro alergiky.
Výroba, prodej hliníkové saně za sněžné skútry a čtyřkolky
Vyrábíme a prodáváme hliníkové saně za sněžné skútry a čtyřkolky.